2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Yeter canım 3 lü takım bende ayriyeten 1 takım daha koydum 3lü olmuş oldu benimde kabin boy valizime yerleştirdim bebeğinkileri benim kıyafetleri de sığdığı kadar yerleştiricem kırışmasın diye gecelikli takımımı koymadım belki ekstradan sırt çantası da yaparım.
Şimdi yine ölçtüm canım 84 e inmiş nabız, tansiyonum da normal her gün ölçüyorum kuzum tansiyonumu
Buda dünden hatıra fotoğraflarımız kızlar ❤

İyi olmana sevindim canım ne güzel hava almışsınız aylardır evdeydin maaşallah canım
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler

Kuzum dua ettim senin için her işte bir hayır vardır bak bugun planında doktora gitmek yoktu şimdi güvendesin canım yaz mutlaka

Düzensiz canım şimdi yok geçti gibi olmaz daha da inşallah çok erken henüz zaten
Yalancı kasılma büyük ihtimal canım yaşadığın.
Böyle böyle doğuma hazırlanııyormuş vücut ama senin sezeryan olucak demi
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Canım hiç korkma Allahın izniyle emin ellerdesiniz.
Annesine heyecan yaşatıyor oğluşun
İlerde diceksin bide erken gelmeye kalkmıştın sabırsız oğlum diye

Geçmiş olsun canım kim demişti emin değilim merkür hepimizi esir almak üzere.
Bugünkü 2.telefon vukuatı

İlk başta bir büyük boy valiz mi yapsam diye düşündüm gözüme çok büyük geldi.
Kendim için ayrı bide kızıma ayrı 2 küçük valiz yapayım diye düşündüm sonradan
Bu aralar dediğim gibi nabız yükselmesi artan kan hacminden dolayı olabilir kuzum.
İndirdiğim uygulamada günlük gelişmeleri yazıyor hep bunlardan bahsediyor için rahat etsin canım.
Birde hamilelerin soru cevap bölümü var,ordada denk geldim daha önce.
Yinede kendini kötü hissedersen acile gidersin kuzum.
Çok geçmiş olsun

Şükür iyisin canım ayaklanıp gezmende senin için çook iyi olmuştur
Habersiz bırakmayın kızlar yahu insan korkuyor
Ben iyiyim şükür canım bugün az bir ütü yaptım pert oldum

Iyi geldi baya gezmek kızlar özlemişim ya umarım doğuma kadar artık korkum sıkıntım kalmaz ya

melike222 ütü zor kuzum ya hamileyken üstelik daha zordur ya bizde beşiğini kurduk çook şükür süslemesi kaldı süsleyince atarım artık

Kalmaz kuzum doktorundanda izin geldi bak oda gelmesi için bir sakınca görmüyor artık
Ohh zaman yaklaştıkça herşey tamamlama yoluna gidiliyor
Benim beşikte kurulu ama eşimin kademesini arttırmasını bekliyorum yatağını falan içine koymak için sonrada süsleme❤
Att kuzum fikir edinmiş oluruz bizde senden :)
Bu hafta halıları göndericem,temizliğe başlıcak eşimle kvde

Hangi uygulama canım o? Bende de var ama haftalık yazıyor. Bende sığmazsa 2 kabin boy valiz yaparım diye düşündüm canım önemli olan bebeğinkileri ayarlamaktı çünkü acil bir şey olsa hepsi büyük hurçtaydı annem kv bilemezdi onları ama kendi kıyafetlerimi desem ayarlayabilirler

Kuzu sen bizden fazla kalacağın için belki sığmayabilir çünkü her şeyden 3 4 takım koyacaksın. Bebeşinkileri valize seninkileri de sırt çantasına koyabilirsin.

Benim beşik hala gelmedi geçen aradım sevkiyata çıktı salı çarşamba gelir dedi adam gelse de boya vs kokuyorsa çıksın bir an önce

A April wind kuzum çok geçmiş olsun
Biliyorum senin bebeğin için durum özel ama lütfen panik yapmamaya çalış
Sakin kal ve bol bol dua et canım

Bizim de dualarımız seninle
İnşallah her şey yoluma girmiş şekilde evine döneceksin ve urasını sakin sakin evinizde bekleyeceksin

2200 gr tontişle geldim
Baş aşağı dönmüşüz Herşeyimiz uyumlu güzel gidiyoruz
Eki Görüntüle 2241591
Buruna bak maşaallah, çenesi yanağı. ❤ Burnu ayrı bir çok tatlı ya fındııık gibi.
Biz bu sancıları nasıl anlıycaz acaba. Korkma kuzum sakin ol. Hastanede olman daha iyi, tedbir amaçlı tutuyorlardır. Dinlen ve sakin ol, muhtemelen sabaha bırakırlar.. iyi ki gitmişsin bak.

Son düzenleme:
merve teacher canım aynı ben de yazılanları okuyacam diye akşam yemeğini hazırlarken çorbayı unutmuşum ocakta
Eşim de diyor çorba biraz koyu kıvamlı mı olmuş sanki

Ben de dedim olur öyle şeyler boşver afiyet olsun :)

BellaCiao canım maşallah ne güzel gezip hava almışsınız
Sen de çok hoş çıkmışsın maşallah sana ve bebişe
Bugün biz de çıkmaya niyetlendik ama evdeki işler de gözüme batıyordu, iş yaptık eşimle
Yarın biz de çıkcz inşallah

Kızlar bu arada benim de sancım var
Akşam yemekten sonra odaya geçiyordum bir anda kasığıma iğneler batıyor gibi oldu
Aslında tam kasığımda değil daha altı
Nasıl desem vajinanın üstü gibi
Afedersiniz Ağda bölgesi var ya tam oraya ağrı saplandı iğneler batıyormuş gibi oldu
Sonra da etim acımaya başladı
En son da tam alttan kemiklerim ağrımaya başladı ve karnım taş gibi oldu

Belki geçer diye uzandım ama geçmedi
Duş aldım şimdi tekrar uzandım
Karnım yumuşadı ama inceden bir sancı hala var
Etim çürümüş gibi değişik bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…