- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Bugün tek yaptığım ütüydü canım toplam 1 saat sürmüştür.
Dinlene dinlene yaptığım halde belim yine koptu ağrıdan.
Evet canım hurçlara bölüp valize öyle yerleştiricem.
5li 3 takım yaptım kızım için yeter mi ki
Canım kan basıncımız son ayda biraz daha artıyormuş tansiyonun yüksekliği ondan kaynaklanıyor muhtemelen.
İçin rahat etmiyorsa acile git dicem,çarşamba kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam
Buda dünden hatıra fotoğraflarımız kızlar ❤
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Yalancı kasılma büyük ihtimal canım yaşadığın.Düzensiz canım şimdi yok geçti gibi olmaz daha da inşallah çok erken henüz zaten
Canım hiç korkma Allahın izniyle emin ellerdesiniz.Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Desene aynı kaderi yaşıyoruzAl benden de o kadar.Kendimi bazen bahtsız bedevi gibi hissediyorum . bu durum benim tüm hayatıma yayilmis durumda gerci :)
Geçmiş olsun canım kim demişti emin değilim merkür hepimizi esir almak üzere.ay kizlar yazilanlari okuyacagim diye şehriyeler yağın icinde kömür olmus .Neyse sonra yeniden koydum ocagin ustune bu sefer blankfinitiy yazınca ayri bi panik oldum. telefon yere düşmüş üstüne basip gecmisim kendimden haberim yok . koruyucu cam kirilmis Allahtan telefona birsey olmamis. Hic aklimbasimda degil su sıralar
İlk başta bir büyük boy valiz mi yapsam diye düşündüm gözüme çok büyük geldi.Yeter canım 3 lü takım bende ayriyeten 1 takım daha koydum 3lü olmuş oldu benimde kabin boy valizime yerleştirdim bebeğinkileri benim kıyafetleri de sığdığı kadar yerleştiricem kırışmasın diye gecelikli takımımı koymadım belki ekstradan sırt çantası da yaparım.
Şimdi yine ölçtüm canım 84 e inmiş nabız, tansiyonum da normal her gün ölçüyorum kuzum tansiyonumu
İyi olmana sevindim canım ne güzel hava almışsınız aylardır evdeydin maaşallah canım
Kuzum dua ettim senin için her işte bir hayır vardır bak bugun planında doktora gitmek yoktu şimdi güvendesin canım yaz mutlaka
Şükür iyisin canım ayaklanıp gezmende senin için çook iyi olmuştur
Habersiz bırakmayın kızlar yahu insan korkuyor
Ben iyiyim şükür canım bugün az bir ütü yaptım pert oldum
Yeter canım 3 lü takım bende ayriyeten 1 takım daha koydum 3lü olmuş oldu benimde kabin boy valizime yerleştirdim bebeğinkileri benim kıyafetleri de sığdığı kadar yerleştiricem kırışmasın diye gecelikli takımımı koymadım belki ekstradan sırt çantası da yaparım.
Şimdi yine ölçtüm canım 84 e inmiş nabız, tansiyonum da normal her gün ölçüyorum kuzum tansiyonumu
İyi olmana sevindim canım ne güzel hava almışsınız aylardır evdeydin maaşallah canım
Kuzum dua ettim senin için her işte bir hayır vardır bak bugun planında doktora gitmek yoktu şimdi güvendesin canım yaz mutlaka
Kalmaz kuzum doktorundanda izin geldi bak oda gelmesi için bir sakınca görmüyor artıkIyi geldi baya gezmek kızlar özlemişim ya umarım doğuma kadar artık korkum sıkıntım kalmaz ya
melike222 ütü zor kuzum ya hamileyken üstelik daha zordur ya bizde beşiğini kurduk çook şükür süslemesi kaldı süsleyince atarım artık
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
İlk başta bir büyük boy valiz mi yapsam diye düşündüm gözüme çok büyük geldi.
Kendim için ayrı bide kızıma ayrı 2 küçük valiz yapayım diye düşündüm sonradan
Bu aralar dediğim gibi nabız yükselmesi artan kan hacminden dolayı olabilir kuzum.
İndirdiğim uygulamada günlük gelişmeleri yazıyor hep bunlardan bahsediyor için rahat etsin canım.
Birde hamilelerin soru cevap bölümü var,ordada denk geldim daha önce.
Yinede kendini kötü hissedersen acile gidersin kuzum.
Çok geçmiş olsun
Cuttingcorners melike222 kızlar ben 3 gece 4gün için kabin boyu valiz düşünüyorum birde doğumhane için ayrı küçük bir sırt çantası. Ben daha uzun kalıyorum sizden acaba küçük mü gelir
Benim beşik hala gelmedi geçen aradım sevkiyata çıktı salı çarşamba gelir dedi adam gelse de boya vs kokuyorsa çıksın bir an önceKalmaz kuzum doktorundanda izin geldi bak oda gelmesi için bir sakınca görmüyor artık
Ohh zaman yaklaştıkça herşey tamamlama yoluna gidiliyor
Benim beşikte kurulu ama eşimin kademesini arttırmasını bekliyorum yatağını falan içine koymak için sonrada süsleme❤
Att kuzum fikir edinmiş oluruz bizde senden :)
Bu hafta halıları göndericem,temizliğe başlıcak eşimle kvde
Buruna bak maşaallah, çenesi yanağı. ❤ Burnu ayrı bir çok tatlı ya fındııık gibi.
Canımmm belim çok ağrıyor okuyup okuyp duruyorumKemence napıyorsun kuzuu nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?