2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Benimki farklı ama biraz canım beşiği anne yanı ya yinede atarım nevresim takımı falan olmayacak ama bende :)
Benim eşim bugün başladı biraz temizliğe 1 hafta izin aldı iş yerinden toparlamak için evi falan sağ olsun

Haklısın canım yetmeyebilir belki daha büyük valiz alırım eşyalar yıkansın annem göndersin olmadı denerim bende :)

Sabah arabayla alıp akşam bırakacaklar ha evde oturup çalışmışım ha oraya gitmişim diyorum. Doktor kontrolleride sıkılaşıcak öyle böyle derken arada gitmem de ondan gidiyim sonuna ekliyim diyorum bende bakalım.
Söyle canım tabi içinden geçeni

Canım hatırladıgım kadarıyla seninki de tüp bebekti. Benim de öyle. Pgt yapılmış mıydı embriyona? Bence en kötüsünü düsünme orda en kaliteli embriyo veriliyor bize öyle düsün

Kızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Ne olur ne olmaz eve gelip eşyaları çantaya yerleştireyim dedim.
Hazırlıkları yapıyoruz hala 5 dkda bir bazen hissettiğim bazen hissetmediğim kasılmalarım oluyor. Şaşmıyor dakikası.
Araştırma hastanesine gidicez yatış için. Zaten doktorum tembihlemişti ne olursa olsun geliyorsun diyafram hernisi olduğunu belirtiyorsun diye, devletteki.
En geç 1 saate yatış için gitçem inşallah sancıyı durdururlar. Çok erken bizim için.
Herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar

İyi yapmışın cnm eğitim araştırma daha iyidir tabi ,cnm drlar ve sen daha iyi bilirsin tabide olmadı ambulansla sevk etsinler cnm zekai tahire .güzel haberlerini bekliyoruz,tombiş oğlan kendini bir gösterdi pir gösterdi sana

Ayyy allahım bir dogum daha mı geliyor Allah yardımcın olsun insallah ikiniz de sag salim hakkınızda hayırlısı neyse onu yasarsınız. Heyecan ve panik bastı beni. Sanırım doğurmaktan korkuyorum. Ben kasılma ne sancı ne nişan ne daha bunları anlamıyorum ve bilmiyorum

Kuzum bu kasılmalar hastanede başladı sanırım evdeyken yoktu sanki iyi yapmışsın canım araştırma hastanesi daha iyidir özelden merak ediyorum seni mutlaka haberdar et canım

Canım aynı şeyi ben yazacaktım sana ama kafanı karıştırmak istemedim
Özellere pek güven olmuyor
Bazen sırf para için de yatırabiliyorlar.

Senin için en iyisi araştırma hastanesine gitmek olmuş doğru bir karar vermişsiniz
Panik yapma ve bol bol dua oku
Salavat getir sakinleştirir seni

Teşekkür ederim canım
Çık tabi canım yarın bizimde bugün temizlik günümüz oldu

Bayıldımmmm

A April wind güvendiğin bir doktora git canım muhtemelen adalate verirler sancıları durdurmak için belkide kortikoid çiğeri için bebişin.

Ama içinş ferrah tut aklım dualarım sizinle
Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem
Vardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında

Şaşkınım şu an canım ya

Geçenlerde ünlü bi doktor kordon dolanmasından bahsetti hatta o durumda olan bi bebeğin doğumunu yayınladı. Ama ilk anda bebek mosmordu çok korktum ağlamadu falan. Ama nefes alıyorlarmış engel olmuyormuş. Bazı kordonlar çok kısa bazılarıda uzun oluyormuş Senin bebiş nasıl olmuştu
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler

Hay Allah yaa nasıl oldu ki bi anda. Tüm mesajları okuyamadım. Yoruldun belki de ondan sancı çıktı. İçine doğdu sanki iyi ki gittin hastaneye.

Kız nerdesiniz sabahtir sen hiç görmedim seni

Sorma canım ya eşim 1 hafta izinde fırsattan istifade evin bütün temizliğini yaptırdım beşiği şifonyeri falan yerine koydurturdum daral gelmişti bebeğin herşeyi yığılmıl bekliyordu bir kenarda ya
Sen napıyorsun nasılsın? Nisankuş napıyor

Kuzum benim ya sakın üzülme. İnşaallah durdururlar sancıyı, sabah da bırakırlar. Özelden imza atıp çıkmanız iyi olmuş. Araştırma hastanesinde olmanız daha iyi senin ve bebeğin için. Biz hepimiz dua edeceğiz sizin için.
Sakin ol, dinlenmene bak.. Fındık burunlu Uras bey yaramazlık peşinde kesin. :)

Cnm benim normal doğumum başladı gittim kalp atışları zayıflamış kordon dolanmış dediler acil sezeryana döndğ genel anestezi ile doğum yaptım, uyandığımda herşey yolundaydı kızım da iyiydi şükür herhangi bi müdahalede bulunmadılar bebişe giydirip vermişler kayınvalıdeme

Ay canım geçmiş olsun benim ki de gece kırıldı bu ikinci vukuat hayırlara çıksın inşaallah

Çok iyi yapmışsın.araştırma hastanesi daha iyi. Bizi habersiz bırakma sakin ve kendine dikkat et. İnşallah oğlusun zamanında gelecek annesi belki sana heyecan yaşatmak istedi rahat ol.
Maşallah canım çok şükür. Herşey olabiliyor her an. Allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…