Kalmaz kuzum doktorundanda izin geldi bak oda gelmesi için bir sakınca görmüyor artık
Ohh zaman yaklaştıkça herşey tamamlama yoluna gidiliyor
Benim beşikte kurulu ama eşimin kademesini arttırmasını bekliyorum yatağını falan içine koymak için sonrada süsleme❤
Att kuzum fikir edinmiş oluruz bizde senden :)
Bu hafta halıları göndericem,temizliğe başlıcak eşimle kvde
Hangi uygulama canım o? Bende de var ama haftalık yazıyor. Bende sığmazsa 2 kabin boy valiz yaparım diye düşündüm canım önemli olan bebeğinkileri ayarlamaktı çünkü acil bir şey olsa hepsi büyük hurçtaydı annem kv bilemezdi onları ama kendi kıyafetlerimi desem ayarlayabilirler
Kuzu sen bizden fazla kalacağın için belki sığmayabilir çünkü her şeyden 3 4 takım koyacaksın. Bebeşinkileri valize seninkileri de sırt çantasına koyabilirsin.
Sabah arabayla alıp akşam bırakacaklar ha evde oturup çalışmışım ha oraya gitmişim diyorum. Doktor kontrolleride sıkılaşıcak öyle böyle derken arada gitmem de ondan gidiyim sonuna ekliyim diyorum bende bakalım.Kolay gelsin kuzum sağlık olsun boşver gerisi hallolur gider Allahın izniyle.
Aynı bu şekilde çalışacaksan çalışır alıp doğum sonrasına ertele istersen kuzum iznini.
Geri işine dönceğin için kızınla fazla vakit geçirmiş olursun.
İçimden geçeni söyleyeyim mi
@Blankinfinity kuzu naptın gördün mü kuzucuğunu
Canım hatırladıgım kadarıyla seninki de tüp bebekti. Benim de öyle. Pgt yapılmış mıydı embriyona? Bence en kötüsünü düsünme orda en kaliteli embriyo veriliyor bize öyle düsünKizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Bebegim on gunde hic gelismemis uc hafta olmus geriligi. Kilosu gr artmamis ayni kiloda kalmis. Karin cevresi, bacaklari 3 persentilin altinda oldugundan sendrom durumundan supheleniyorlarKafasi da iki hafta geri napacagim bilmiyorum kilosu on gun once 1400 du hala oyle hic degisiklik yok ustune birde tansiyonum cikti kocaman bir bidon verdiler 24 saatlik idrar toplanacak, kan aldilar, alttan ultrasonla.baktilar bebegin kordonu rahim agzindaymis Allah korusun bebegi kaybetmr riski bile varmis esim perisan durumda o kadar kotuyum ki neye tutunacagimi sasirdim. Dua edin nolursunuz bebegim gelissin sapasaglam olsun
İyi yapmışın cnm eğitim araştırma daha iyidir tabi ,cnm drlar ve sen daha iyi bilirsin tabide olmadı ambulansla sevk etsinler cnm zekai tahire .güzel haberlerini bekliyoruz,tombiş oğlan kendini bir gösterdi pir gösterdi sanaKızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Ne olur ne olmaz eve gelip eşyaları çantaya yerleştireyim dedim.
Hazırlıkları yapıyoruz hala 5 dkda bir bazen hissettiğim bazen hissetmediğim kasılmalarım oluyor. Şaşmıyor dakikası.
Araştırma hastanesine gidicez yatış için. Zaten doktorum tembihlemişti ne olursa olsun geliyorsun diyafram hernisi olduğunu belirtiyorsun diye, devletteki.
En geç 1 saate yatış için gitçem inşallah sancıyı durdururlar. Çok erken bizim için.
Herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar ❤
Ayyy allahım bir dogum daha mı geliyorKızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Hazırlıkları yapıyoruz hala 5 dkda bir bazen hissettiğim bazen hissetmediğim kasılmalarım oluyor. Şaşmıyor dakikası.
Araştırma hastanesine gidicez yatış için. Zaten doktorum tembihlemişti ne olursa olsun geliyorsun diyafram hernisi olduğunu belirtiyorsun diye, devletteki.
En geç 1 saate yatış için gitçem inşallah sancıyı durdururlar. Çok erken bizim için.
Kuzum bu kasılmalar hastanede başladı sanırım evdeyken yoktu sanki iyi yapmışsın canım araştırma hastanesi daha iyidir özelden merak ediyorum seni mutlaka haberdar et canımKızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Kızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Geçmiş olsun kuzum.Canımmm belim çok ağrıyor okuyup okuyp duruyorum
BellaCiao canım maşallah ne güzel gezip hava almışsınız
Sen de çok hoş çıkmışsın maşallah sana ve bebişe
Bugün biz de çıkmaya niyetlendik ama evdeki işler de gözüme batıyordu, iş yaptık eşimle
Yarın biz de çıkcz inşallah
Kız nerdesiniz sabahtir sen hiç görmedim seniTeşekkür ederim canım
Çık tabi canım yarın bizimde bugün temizlik günümüz oldu
Bayıldımmmm
Kızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem
Vardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında
Benim doktorda beni öyle korkutmuştu sıra daha ben de değilken hemen beni çağırdı sen nasıl duruyorsun dedi seni sezeryana alıcam filan dedı sonra muayene etti bişey yok git yemek ye dedi 1 saat sonra gel dedi gittim bişey yok ertesi gün yine gel dedi yine bişey yok, o gün ben biraz yol yürümüştüm ondan mı oldu bilmiyorum bide kordon dolanması var diye 3_4 gün sonra normal doğumbaşlamasına rağmen sezeryan oldum tabi 40 haftada doğdu sancı 39+4:filan çıktıydı yanlış hatırlamıyosam
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Kız nerdesiniz sabahtir sen hiç görmedim seni
Kuzum benim ya sakın üzülme. İnşaallah durdururlar sancıyı, sabah da bırakırlar. Özelden imza atıp çıkmanız iyi olmuş. Araştırma hastanesinde olmanız daha iyi senin ve bebeğin için. Biz hepimiz dua edeceğiz sizin için.Kızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Cnm benim normal doğumum başladı gittim kalp atışları zayıflamış kordon dolanmış dediler acil sezeryana döndğ genel anestezi ile doğum yaptım, uyandığımda herşey yolundaydı kızım da iyiydi şükür herhangi bi müdahalede bulunmadılar bebişe giydirip vermişler kayınvalıdemeŞaşkınım şu an canım ya
Geçenlerde ünlü bi doktor kordon dolanmasından bahsetti hatta o durumda olan bi bebeğin doğumunu yayınladı. Ama ilk anda bebek mosmordu çok korktum ağlamadu falan. Ama nefes alıyorlarmış engel olmuyormuş. Bazı kordonlar çok kısa bazılarıda uzun oluyormuş Senin bebiş nasıl olmuştu
Hay Allah yaa nasıl oldu ki bi anda. Tüm mesajları okuyamadım. Yoruldun belki de ondan sancı çıktı. İçine doğdu sanki iyi ki gittin hastaneye.
ay kizlar yazilanlari okuyacagim diye şehriyeler yağın icinde kömür olmus .Neyse sonra yeniden koydum ocagin ustune bu sefer blankfinitiy yazınca ayri bi panik oldum. telefon yere düşmüş üstüne basip gecmisim kendimden haberim yok . koruyucu cam kirilmis Allahtan telefona birsey olmamis. Hic aklimbasimda degil su sıralar
Kızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Maşallah canım çok şükür. Herşey olabiliyor her an. Allahım hayırlısını versinCnm benim normal doğumum başladı gittim kalp atışları zayıflamış kordon dolanmış dediler acil sezeryana döndğ genel anestezi ile doğum yaptım, uyandığımda herşey yolundaydı kızım da iyiydi şükür herhangi bi müdahalede bulunmadılar bebişe giydirip vermişler kayınvalıdeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?