2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah durur sancıların kuzum, iyi yapmışsın araştırma hastanesine gitmekle. Her şey yoluna girer umarım

Kızlar doktor değiştirmeyi düşünüyorum cok az konusan asla rahatlatmayan bir doktorum var. Muayene 5 dk sürüyor. Yüzünün resmini istediğimde beni tersledi. Bu adama üstüne para verip özür diliyorum. Anadolu yakası iyi hastane doktor önerisi? Özel saglık sigortam maalesef yok...

Mesela boynuna kordon dolanmıs dedi, gerisi yok. Bi acıkla bi rahatlat bisey yok. Bunu 24. Hafta söyledi bidaha ben doktor doktor gezdim sıkıntı olmaz dedi hepsi. Sonra 28de gittim malum eşimi azarladı, bebeğin yüzünü görmek isteyince asagı bakıyor al ensesini gör kalk dedi.... bu adam doğum yaptırsın istemiyorum. Yüzünü görmek bile istemiyorum aslında

Canım içine koycak olduğun eşyaların sığarsa neden olmasın ki.
Her ihtimale karşı son anda sezeryana dönme ihtimaline göre fazla fazla koy canım ben şahsen onu düşünerek koyucam
Gün gün gebelik canım programın adı.
Gebeliğin başından beri kullanıyorum çok memnunum.
Burdaki gibi çoğu hamile dertlerini bir birine sorabiliyor güzel bir uygulama :)
Doğru söyledin canım bende hazırladım hurçlarla valize koymak kaldı bir tek
Benim beşik hala gelmedi geçen aradım sevkiyata çıktı salı çarşamba gelir dedi adam gelse de boya vs kokuyorsa çıksın bir an önce
Senin beşik çok geç kalmış kuzum niye bu kadar geçikmiş ki alalı epey oldu demi.
Kokusu çok fena oluyor canım yatağını bile 1 hafta güneşte havalandırdım,beşiğin kendisi desen öylesine kokuyor

Nevresim takımı beşiğin kendine özel olarak mı kullanılmıyor canım yoksa sen mi tercih etmiyorsun
Eşlerde olmasa halimiz harap
Öyleyse git kız git boşver doğum sonrası kızınla daha çok vakit geçirmiş olursun ❤
Kuzum nedense benim içime doğan doğumdan sonra birşey olucak kötü anlamda düşünme sen kızını bırakıp işe gidemicen gibime geliyor
Kuzum araştırmadan bilgi alıp öyle çıkış yapsaydınız.
Boş yatak vs var mı diye.
Birde onun stresini yaşamazdın

2200 gr tontişle geldim
Baş aşağı dönmüşüz Herşeyimiz uyumlu güzel gidiyoruz
Eki Görüntüle 2241591
Vardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında
Kuzummm masallahh Uras pasayaaa
Ay yukaridan asagi okuyarak inerken dua ettim arastirma hastanesine gitmen icin Allahtan oyle yapmissin canim sende.. dilerim sorunsuz sekilde atlatirsiniz bu sureci. Ama merak etme sancilarin duzenli olsa dahi acilman yok.bu iyi bisi. Sadece kasilmalarini rahatlatmalari gerekiyor hepsi bu.Sakin stres yapma.. daha iysiindir umarim
ayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Canim benim de oyleydi ufak sancilqr cikti duzensizdi. Doktor da artik hizli buyudugu icin daha farkli olur rahim kasilmalarin demisti. Karnimiz kucuk geliyor yine malum. Ilk baslarda ki halimizin bir tik ustu olurmus merak etme..

BellaCiao kuzu bu arada disari cikmissiniz iyi yapmissiniz. Cok da guzel olmussunuz
Lusi sahi senin Nisantos acele edip gelirse napacaksiniz isim konusunda. Malum ben de dusunuyordum kiz olsaydi Nisan ismini. Ablam ilk o konuda uyarmisti. Alternativ bi isim daha dusunun martta da gelebilir demisti :) siz de de oyle bir fikir var mi?

Banada geliyor bazen o his gitmeyedebilirim yane bana belli olmaz

Canım 15 günde gelecekti zaten fabrikadan çıkışı o şekilde sirkeli suyla silerim artık gelsin de

A April wind kuzum naaptın?

Ben her ne kadar 1 Nisan olarak ısrar edecek olsam da Doktor Mart gibi düşünüyor zaten almayı canim ama alternatif düşünmedik. Hepimizin isminin son hecesi -an- la bitiyor çok uyumlu olduk bu yüzden Nisan olur kızımın ismi

İyiyiz canım şükür Nisantoş un kuduruklugu ve anasına yaptığı ağrılar dışında
Ayy ne iyi yapmışsın ev düzene girince insan ferahliyor bi değil mi ben de geçen hafta yapmıştım raf raf yerleştirdim bebisin kıyafetlerini ohh mis güzel günlerde giysin hepsi

Yatışım yapıldı minnoşlar.
Düzensiz çıkınca rahatladım ancak hala 60lara kadar çıkıyor.
Bakalım tedavi ne uygulayacaklar.
Sanırım sancıyı durdurmak için serum verecekler birde bi hap varmış.
Duruma göre ciğer geliştici yapabilirlermiş.
Araştırma hastanesinde tek kişilik odadayım şükür ki. Eşim refakat edecek mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…