- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
İnşallah durur sancıların kuzum, iyi yapmışsın araştırma hastanesine gitmekle. Her şey yoluna girer umarımKızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Ne olur ne olmaz eve gelip eşyaları çantaya yerleştireyim dedim.
Hazırlıkları yapıyoruz hala 5 dkda bir bazen hissettiğim bazen hissetmediğim kasılmalarım oluyor. Şaşmıyor dakikası.
Araştırma hastanesine gidicez yatış için. Zaten doktorum tembihlemişti ne olursa olsun geliyorsun diyafram hernisi olduğunu belirtiyorsun diye, devletteki.
En geç 1 saate yatış için gitçem inşallah sancıyı durdururlar. Çok erken bizim için.
Herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar ❤
Canım içine koycak olduğun eşyaların sığarsa neden olmasın ki.Cuttingcorners melike222 kızlar ben 3 gece 4gün için kabin boyu valiz düşünüyorum birde doğumhane için ayrı küçük bir sırt çantası. Ben daha uzun kalıyorum sizden acaba küçük mü gelir
Gün gün gebelik canım programın adı.Hangi uygulama canım o? Bende de var ama haftalık yazıyor. Bende sığmazsa 2 kabin boy valiz yaparım diye düşündüm canım önemli olan bebeğinkileri ayarlamaktı çünkü acil bir şey olsa hepsi büyük hurçtaydı annem kv bilemezdi onları ama kendi kıyafetlerimi desem ayarlayabilirler
Kuzu sen bizden fazla kalacağın için belki sığmayabilir çünkü her şeyden 3 4 takım koyacaksın. Bebeşinkileri valize seninkileri de sırt çantasına koyabilirsin.
Senin beşik çok geç kalmış kuzum niye bu kadar geçikmiş ki alalı epey oldu demi.Benim beşik hala gelmedi geçen aradım sevkiyata çıktı salı çarşamba gelir dedi adam gelse de boya vs kokuyorsa çıksın bir an önce
Nevresim takımı beşiğin kendine özel olarak mı kullanılmıyor canım yoksa sen mi tercih etmiyorsunBenimki farklı ama biraz canım beşiği anne yanı ya yinede atarım nevresim takımı falan olmayacak ama bende :)
Benim eşim bugün başladı biraz temizliğe 1 hafta izin aldı iş yerinden toparlamak için evi falan sağ olsun
Haklısın canım yetmeyebilir belki daha büyük valiz alırım eşyalar yıkansın annem göndersin olmadı denerim bende :)
Öyleyse git kız git boşver doğum sonrası kızınla daha çok vakit geçirmiş olursun ❤Sabah arabayla alıp akşam bırakacaklar ha evde oturup çalışmışım ha oraya gitmişim diyorum. Doktor kontrolleride sıkılaşıcak öyle böyle derken arada gitmem de ondan gidiyim sonuna ekliyim diyorum bende bakalım.
Söyle canım tabi içinden geçeni
Kuzum araştırmadan bilgi alıp öyle çıkış yapsaydınız.Kızlar kafam çorba oldu özelde yatmak istemedim malum.
İmza karşılığı çıktım.
Ne olur ne olmaz eve gelip eşyaları çantaya yerleştireyim dedim.
Hazırlıkları yapıyoruz hala 5 dkda bir bazen hissettiğim bazen hissetmediğim kasılmalarım oluyor. Şaşmıyor dakikası.
Araştırma hastanesine gidicez yatış için. Zaten doktorum tembihlemişti ne olursa olsun geliyorsun diyafram hernisi olduğunu belirtiyorsun diye, devletteki.
En geç 1 saate yatış için gitçem inşallah sancıyı durdururlar. Çok erken bizim için.
Herkese teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar ❤
Kuzummm masallahh Uras pasayaaaVardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında
Canim benim de oyleydi ufak sancilqr cikti duzensizdi. Doktor da artik hizli buyudugu icin daha farkli olur rahim kasilmalarin demisti. Karnimiz kucuk geliyor yine malum. Ilk baslarda ki halimizin bir tik ustu olurmusayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Banada geliyor bazen o his gitmeyedebilirim yane bana belli olmazNevresim takımı beşiğin kendine özel olarak mı kullanılmıyor canım yoksa sen mi tercih etmiyorsun
Eşlerde olmasa halimiz harap
Öyleyse git kız git boşver doğum sonrası kızınla daha çok vakit geçirmiş olursun ❤
Kuzum nedense benim içime doğan doğumdan sonra birşey olucak kötü anlamda düşünme sen kızını bırakıp işe gidemicen gibime geliyor
Kuzum araştırmadan bilgi alıp öyle çıkış yapsaydınız.
Boş yatak vs var mı diye.
Birde onun stresini yaşamazdın
Canım içine koycak olduğun eşyaların sığarsa neden olmasın ki.
Her ihtimale karşı son anda sezeryana dönme ihtimaline göre fazla fazla koy canım ben şahsen onu düşünerek koyucam
Gün gün gebelik canım programın adı.
Gebeliğin başından beri kullanıyorum çok memnunum.
Burdaki gibi çoğu hamile dertlerini bir birine sorabiliyor güzel bir uygulama :)
Doğru söyledin canım bende hazırladım hurçlarla valize koymak kaldı bir tek
Senin beşik çok geç kalmış kuzum niye bu kadar geçikmiş ki alalı epey oldu demi.
Kokusu çok fena oluyor canım yatağını bile 1 hafta güneşte havalandırdım,beşiğin kendisi desen öylesine kokuyor
Ben her ne kadar 1 Nisan olarak ısrar edecek olsam da Doktor Mart gibi düşünüyor zaten almayı canim ama alternatif düşünmedik. Hepimizin isminin son hecesi -an- la bitiyor çok uyumlu olduk bu yüzden Nisan olur kızımın ismiBellaCiao kuzu bu arada disari cikmissiniz iyi yapmissiniz. Cok da guzel olmussunuz
Lusi sahi senin Nisantos acele edip gelirse napacaksiniz isim konusunda. Malum ben de dusunuyordum kiz olsaydi Nisan ismini. Ablam ilk o konuda uyarmisti. Alternativ bi isim daha dusunun martta da gelebilir demisti :) siz de de oyle bir fikir var mi?
İyiyiz canım şükür Nisantoş un kuduruklugu ve anasına yaptığı ağrılar dışındaSorma canım ya eşim 1 hafta izinde fırsattan istifade evin bütün temizliğini yaptırdım beşiği şifonyeri falan yerine koydurturdumdaral gelmişti bebeğin herşeyi yığılmıl bekliyordu bir kenarda ya
Sen napıyorsun nasılsın? ❤ Nisankuş napıyor
İnşallah geçecek tamamen canımNst girdim kızlar kasılmam devam ediyor ama düzensizleşti galiba. Şükürler olsun ki.
Nst girdim kızlar kasılmam devam ediyor ama düzensizleşti galiba. Şükürler olsun ki.
İnşallah kuzu yaİnşallah geçecek tamamen canım
Umarım balım bakalım hala nstdeyim bitince doktor duruma ne diyecek merak ediyorumGüzel haberler verdin kuzum inşallah kasılmalar da bitecek
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumUmarım balım bakalım hala nstdeyim bitince doktor duruma ne diyecek merak ediyorum
Şükür canım daha da iyi olucak inşNst girdim kızlar kasılmam devam ediyor ama düzensizleşti galiba. Şükürler olsun ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?