2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind canım korkma Allahın izniyle 2.nstde sorun çıkmıcak.
Enfeksiyonun ilerdedi muhtemelen sancını tetikliyor.
Dualarımız seninle korkma canım Urasın vaktinde saatinde gelicek

ayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Canım senin anlattığın sanki yalancı sancıya benziyor.
Düzenli değil demenden ben öyle anladım

ayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Ceryanda filan mı kaldın cnm sanki öyle bi ağrı tarif ettin, doğum sancısı bildiğimiz adet sancısıdır karına ve bele vurur,

Kızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem

Canım geçmiş olsun korkma sakın bu hemen doğum olacağı anlamına gelmez açılman da yokmuş gelişmelerden bizi haberdar et kuzum

Benimde ütü yapmam gerekiyordu ama hiçbir şey yapamadım bugun canım, tansiyonum sanki yüksek çıkmış 129/ 81 nabız da 96 genelde benim düşük olurdu anlamadım son zamanlar bize bir haller oldu sonumuz hayır ola

Hurçları bölüp valize mi koyacaksın canım?

Geçenlerde bana da olmuştu canım gerçi sen tecrubelisin 2. Hamileliğin doğum sancısı olabilmesi için örneğin yarım saat boyunca 5 dk bir o kasılmanın olması gerekiyormuş mutlaka otur dinlen kuzu

Bugün tek yaptığım ütüydü canım toplam 1 saat sürmüştür.
Dinlene dinlene yaptığım halde belim yine koptu ağrıdan.
Evet canım hurçlara bölüp valize öyle yerleştiricem.
5li 3 takım yaptım kızım için yeter mi ki

Canım kan basıncımız son ayda biraz daha artıyormuş tansiyonun yüksekliği ondan kaynaklanıyor muhtemelen.
İçin rahat etmiyorsa acile git dicem,çarşamba kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam

Cuttingcorners

Burdayım kızlar pek giremedim iki gündür dün gece takip etmeye çalıştım şimdide oku oku anca bitirdim ❤ Dün itibariyle biraz ayaklanmaya başladım eşimle gezdik limonata içtik fotoğraflar çektik sonra annemlere geçtik. Eşim 1 hafta izin aldı temizliği falan yapmak için sağ olsun büyük temizlik yaptı birde oğlumuzun şifonyerine beşiğine yer açtık dün de kıyafetlerini anneme götürdük yıkaması için.
Sizler nasılsınız kızlar ?

Buda dünden hatıra fotoğraflarımız kızlar

Eklentiler

• 5633B592-993E-4656-A31F-1521FCD3318B.webp
    120,5 KB · Görüntüleme: 72
  • AD6E14AF-0DC2-41A6-8026-E7F5B74A747D.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 72
  • A2AA2C58-327D-4B71-A5EA-3BAF7B514A2B.webp
    115 KB · Görüntüleme: 79
  • 9A5CF490-BE25-44FE-8552-E64B97529220.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 72
İyi yapmışsınız canım dışarı çıkmak hava almak iyi gelmiştir sana ❤

canım o adet olma hissi bende de var. sanki adet olucakmışım, sancı olacakmış gibi ama daha olmamış, çok enterasan. bi an adet mi olucam hissine kalıldımm, sonra diyorum hamileyim o derece hissediyorum yani
adet dediniz de ,adet olmamaya o kadar alıştım ki .Aslinda hic fena bir durum degil benim acimdan. Ah o adet haftalarinda yaşadığım skntıyi bir ben bilirim birde benim gibi yasayanlar heralde. bak hatırladım dikenlendi vücudum

Ceryanda filan mı kaldın cnm sanki öyle bi ağrı tarif ettin, doğum sancısı bildiğimiz adet sancısıdır karına ve bele vurur,
Geçti şimdi cnm kız rahat durmuyor ondan da olabilir karnım gerim gerim geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…