Canım ne olacak şimdi doğum mu başlıyor ayy anlamadım benKızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem
Canım senin anlattığın sanki yalancı sancıya benziyor.ayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Doğum başlamasın diye serum veriyorlar,haftası erken çünkü canım gerekirse bugün yatırırlarCanım ne olacak şimdi doğum mu başlıyor ayy anlamadım ben
Ceryanda filan mı kaldın cnm sanki öyle bi ağrı tarif ettin, doğum sancısı bildiğimiz adet sancısıdır karına ve bele vurur,ayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Kızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Neyin var kuzum geçmiş olsun
Bende iyiyim Allaha şükür,az bir ütümüz vardı onları tamamladım :)
Çarşamba günü hurç alıcam valiz işimiz kalıyor birtek
Arada eşimden girerim demişti belki girmiştir dedim bende :)
Geçenlerde bana da olmuştu canım gerçi sen tecrubelisin 2. Hamileliğin doğum sancısı olabilmesi için örneğin yarım saat boyunca 5 dk bir o kasılmanın olması gerekiyormuş mutlaka otur dinlen kuzuayy kızlar çok değişik oldum ben anlamadım batmali igneli ağrı gibi bir şeyler giriyor yurutmuyor beni düzenli değil ama neyin nesidir anlamadım. Nisan Nisan dedik ama Mart ta gelecek bu kız herhalde ayyy
Bugün tek yaptığım ütüydü canım toplam 1 saat sürmüştür.Canım geçmiş olsun korkma sakın bu hemen doğum olacağı anlamına gelmez açılman da yokmuş gelişmelerden bizi haberdar et kuzum
Benimde ütü yapmam gerekiyordu ama hiçbir şey yapamadım bugun canım, tansiyonum sanki yüksek çıkmış 129/ 81 nabız da 96 genelde benim düşük olurdu anlamadım son zamanlar bize bir haller oldu sonumuz hayır ola
Hurçları bölüp valize mi koyacaksın canım?
Cuttingcorners canım napıyon ❤
BellaCiao canım nerlerdesin sesin çıkmıyo inşallah Eren'inde sende iyisinizdir
@melekci canım netin yenilendi mi?
Yakında kontrolün vardı güzel haberlerini bekliyoruz
BellaCiao kuzu nerelerdesin ?
İyi yapmışsınız canım dışarı çıkmak hava almak iyi gelmiştir sana ❤Cuttingcorners
Burdayım kızlar pek giremedim iki gündür dün gece takip etmeye çalıştım şimdide oku oku anca bitirdim ❤ Dün itibariyle biraz ayaklanmaya başladım eşimle gezdik limonata içtik fotoğraflar çektik sonra annemlere geçtik. Eşim 1 hafta izin aldı temizliği falan yapmak için sağ olsun büyük temizlik yaptı birde oğlumuzun şifonyerine beşiğine yer açtık dün de kıyafetlerini anneme götürdük yıkaması için.
Sizler nasılsınız kızlar ?
adet dediniz de ,adet olmamaya o kadar alıştım ki .Aslinda hic fena bir durum degil benim acimdan. Ah o adet haftalarinda yaşadığım skntıyi bir ben bilirim birde benim gibi yasayanlar heralde. bak hatırladım dikenlendi vücudumcanım o adet olma hissi bende de var. sanki adet olucakmışım, sancı olacakmış gibi ama daha olmamış, çok enterasan. bi an adet mi olucam hissine kalıldımm, sonra diyorum hamileyimo derece hissediyorum yani
Oooo dışarı çıkmışız :)Buda dünden hatıra fotoğraflarımız kızlar ❤
Canım çok geçmiş olsun inşallah hidrasyonla sancıların kaybolurKızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Düzensiz canım şimdi yok geçti gibi olmaz daha da inşallah çok erken henüz zatenCanım senin anlattığın sanki yalancı sancıya benziyor.
Düzenli değil demenden ben öyle anladım
Geçti şimdi cnm kız rahat durmuyor ondan da olabilir karnım gerim gerim geriliyorCeryanda filan mı kaldın cnm sanki öyle bi ağrı tarif ettin, doğum sancısı bildiğimiz adet sancısıdır karına ve bele vurur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?