2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçenlerde bana da olmuştu canım gerçi sen tecrubelisin 2. Hamileliğin doğum sancısı olabilmesi için örneğin yarım saat boyunca 5 dk bir o kasılmanın olması gerekiyormuş mutlaka otur dinlen kuzu
Oturdum şimdi yeni geldim işten
Eşim her gün diyor işe gitme diye ayrıl izne diye ama ben durmuyorum işte

Bende var bi sorun :)
Devletede gitsem özelede hep bir sıra sarkmasına denk geliyorum
Senin en azından özele has bir durummuş
Al benden de o kadar.Kendimi bazen bahtsız bedevi gibi hissediyorum . bu durum benim tüm hayatıma yayilmis durumda gerci :)

Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Kuzum geçmiş olsun yatış vermeleri iyi olmuş kontrol altında olursunuz en azından, geçer inşallah sancılar her şeyde bi hayır vardır bak aklında yokken aldın bugüne randevuyu iyi ki gitmişsin

Rabbim sana ve Urasa yardımcı olsun kuzum. Herşey iyi olacak içini ferrah tut. Kilosu çok iyi şu an sakın aklına kötü birşey getirme. Dualarım seninle

ay kizlar yazilanlari okuyacagim diye şehriyeler yağın icinde kömür olmus .Neyse sonra yeniden koydum ocagin ustune bu sefer blankfinitiy yazınca ayri bi panik oldum. telefon yere düşmüş üstüne basip gecmisim kendimden haberim yok . koruyucu cam kirilmis Allahtan telefona birsey olmamis. Hic aklim basimda degil su sıralar

Kızlar ben iyiyim kaynanama geldim merak etmeyin diye yazıyorum paketim ayun 10 da yenilenecek umarım sizlerde iyisinızdır okuyamadim sadece A April wind cnm senin minnosun un resmini gördüm masallah i var yerim onun burnunu.kontrolüm de haftaya galiba.haber veririm öpüyorum hepinizi

Yatağın yanına hiç denemedik canım açtık odasına koyduk, ama tam denk gelirse eğer aynı hizaya ayarlarım

Tamam kuzumm merak ettim ben tam hizalamadım hafif üst tuttum ama bakacağım belki hizalarım bilemedim dekorasyonu bitsin foto koyarım

Geçmiş olsun kuzumm Nazar mı çıktı acaba

Canım çok iyi olmuş yatis verdikleri, kontrol altında olursun, serumla filan sancıları durdururlar inşallah yarın da evine çıkarsın, kafana takma sakin. Ben hastaneye yattığım gün, bir bayan vardı 24 haftalık. Sancıları varmis serumla durmus, ben yatis yaparken oni cikariyorlardi. Insallah geçecek seninki de

Şükür iyisin canım ayaklanıp gezmende senin için çook iyi olmuştur
Habersiz bırakmayın kızlar yahu insan korkuyor
Ben iyiyim şükür canım bugün az bir ütü yaptım pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…