Oturdum şimdi yeni geldim iştenGeçenlerde bana da olmuştu canım gerçi sen tecrubelisin 2. Hamileliğin doğum sancısı olabilmesi için örneğin yarım saat boyunca 5 dk bir o kasılmanın olması gerekiyormuş mutlaka otur dinlen kuzu
Abboooo kizz merak ettirme bizi catlariz orta yerimizden Allah'ım hayırlısını versin iyilik kalkıp gitmissiniz doktoraKızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Al benden de o kadar.Kendimi bazen bahtsız bedevi gibi hissediyorum . bu durum benim tüm hayatıma yayilmis durumda gerci :)Bende var bi sorun :)
Devletede gitsem özelede hep bir sıra sarkmasına denk geliyorum
Senin en azından özele has bir durummuş
Kuzum geçmiş olsun yatış vermeleri iyi olmuş kontrol altında olursunuz en azından, geçer inşallah sancılarKızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
İyi yapmışsınız canım dışarı çıkmak hava almak iyi gelmiştir sana ❤
Oooo dışarı çıkmışız :)
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Evet kuzumLoveAndMarriage kuzu sende anne yanı beşiği almıştın değilmş chicconun olan ?
Evet kuzum
Yatağın yanına hiç denemedik canım açtık odasına koyduk, ama tam denk gelirse eğer aynı hizaya ayarlarımTam yatağına göre mi ayarladın peki beşiği ? Yoksa daha yüksek mi tuttun ?
Maşallah cnm findigina
Kızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
MAşallah canım gözün aydın dönmüş bebiş:) acep benimki naptı değişik şeyler oluyor içerde:) haftası kaçtı senin canım
Yatağın yanına hiç denemedik canım açtık odasına koyduk, ama tam denk gelirse eğer aynı hizaya ayarlarım
ay kizlar yazilanlari okuyacagim diye şehriyeler yağın icinde kömür olmus .Neyse sonra yeniden koydum ocagin ustune bu sefer blankfinitiy yazınca ayri bi panik oldum. telefon yere düşmüş üstüne basip gecmisim kendimden haberim yok . koruyucu cam kirilmis Allahtan telefona birsey olmamis. Hic aklimbasimda degil su sıralar
Canım çok iyi olmuş yatis verdikleri, kontrol altında olursun, serumla filan sancıları durdururlar inşallah yarın da evine çıkarsın, kafana takma sakin. Ben hastaneye yattığım gün, bir bayan vardı 24 haftalık. Sancıları varmis serumla durmus, ben yatis yaparken oni cikariyorlardi. Insallah geçecek seninki deKızlar tek tek bakamadım hala düzenli sancılar yatış verdiler
Şükür iyisin canım ayaklanıp gezmende senin için çook iyi olmuştur@Cuttingcorners
Burdayım kızlar pek giremedim iki gündür dün gece takip etmeye çalıştım şimdide oku oku anca bitirdim ❤ Dün itibariyle biraz ayaklanmaya başladım eşimle gezdik limonata içtik fotoğraflar çektik sonra annemlere geçtik. Eşim 1 hafta izin aldı temizliği falan yapmak için sağ olsun büyük temizlik yaptı birde oğlumuzun şifonyerine beşiğine yer açtık dün de kıyafetlerini anneme götürdük yıkaması için.
Sizler nasılsınız kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?