2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım 2 hafta önce bende de aynı sıkıntı oldu yatış verelim dediler kabul etmeyip eve geldim çünkü hergün en az 3 lt su içen ben 2 gündür su içmiyordum eve gelip günde 4-4,5 lt su içince sancı mancı kalmadı seninde öyledir inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişinle beraber taburcu olun

Yatışının yapılması iyi olmuş kuzum
Geçer inşallah hap ve serumdan sonra.
Odanın tek kişilik olması da çok iyi bak

Kuzu sıvı verdiler ama aynı düzende çıkmaya devam etti ya bebişin erken doğması bizim için dezavantaj yoksa bende kabul etmezdim büyük ihtimal.

Kızlar idrar yolu enfeksyonu peşimi bir türlü bırakmıyor tek kullanımlık suda eriyen antibiyotk ve fitil kullsndım bugun. Bebege zarar olcak diye çok korkuyorum yaa

Kızlar idrar yolu enfeksyonu peşimi bir türlü bırakmıyor tek kullanımlık suda eriyen antibiyotk ve fitil kullsndım bugun. Bebege zarar olcak diye çok korkuyorum yaa
Olsa doktorlar vermez canım
Enfeksiyon daha zararlı..

Benimki özel anne yanı beşiği ya onlarda nevresim takımı olmuyor ebatları küçük birde zaten burda doktorlar yastık ve yorganı çocuk 2yaşına gelene kadar kullanmamızı istemiyor sade çarşaf ve gece uyku tulumu o yüzden

Öyle insan rahatlıyor vallah Sağlıkla kavuşsaydık minnoşlara başka birşey istemem

Şükür ki yatışın yapıldı ve kasılmaların azalmış İlaçlar iyi gelecektir canım. Yatış yapılması çok iyi olmuş.

Canım ne güzel istanbuldasın insallah iyi bir doktor bulursun

İnşallah canımm teşekkür ederim

Kuzum azalmış sanırım kasılmaların son durum nedir tamamen bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…