- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Canım 2 hafta önce bende de aynı sıkıntı oldu yatış verelim dediler kabul etmeyip eve geldim çünkü hergün en az 3 lt su içen ben 2 gündür su içmiyordum eve gelip günde 4-4,5 lt su içince sancı mancı kalmadı seninde öyledir inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişinle beraber taburcu olunYatışım yapıldı minnoşlar.
Düzensiz çıkınca rahatladım ancak hala 60lara kadar çıkıyor.
Bakalım tedavi ne uygulayacaklar.
Sanırım sancıyı durdurmak için serum verecekler birde bi hap varmış.
Duruma göre ciğer geliştici yapabilirlermiş.
Araştırma hastanesinde tek kişilik odadayım şükür ki. Eşim refakat edecek mutlu oldum
Yatışının yapılması iyi olmuş kuzumYatışım yapıldı minnoşlar.
Araştırma hastanesinde tek kişilik odadayım şükür ki. Eşim refakat edecek mutlu oldum
Kuzu sıvı verdiler ama aynı düzende çıkmaya devam etti yaCanım 2 hafta önce bende de aynı sıkıntı oldu yatış verelim dediler kabul etmeyip eve geldim çünkü hergün en az 3 lt su içen ben 2 gündür su içmiyordum eve gelip günde 4-4,5 lt su içince sancı mancı kalmadı seninde öyledir inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişinle beraber taburcu olun ☺
Teşekkür ederim kuzum inşallahYatışının yapılması iyi olmuş kuzum ❤
Geçer inşallah hap ve serumdan sonra.
Odanın tek kişilik olması da çok iyi bak
Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir her şey zamanında sağlıkla olur.Nst girdim kızlar kasılmam devam ediyor ama düzensizleşti galiba. Şükürler olsun ki.
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım. İnşallah düzelir her şey zamanında sağlıkla olur.
Olsa doktorlar vermez canımKızlar idrar yolu enfeksyonu peşimi bir türlü bırakmıyortek kullanımlık suda eriyen antibiyotk ve fitil kullsndım bugun. Bebege zarar olcak diye çok korkuyorum yaa
Nevresim takımı beşiğin kendine özel olarak mı kullanılmıyor canım yoksa sen mi tercih etmiyorsun
Eşlerde olmasa halimiz harap
Öyleyse git kız git boşver doğum sonrası kızınla daha çok vakit geçirmiş olursun ❤
Kuzum nedense benim içime doğan doğumdan sonra birşey olucak kötü anlamda düşünme sen kızını bırakıp işe gidemicen gibime geliyor
Kuzum araştırmadan bilgi alıp öyle çıkış yapsaydınız.
Boş yatak vs var mı diye.
Birde onun stresini yaşamazdın
İyiyiz canım şükür Nisantoş un kuduruklugu ve anasına yaptığı ağrılar dışında
Ayy ne iyi yapmışsın ev düzene girince insan ferahliyor bi değil mi ben de geçen hafta yapmıştım raf raf yerleştirdim bebisin kıyafetlerini ohh mis güzel günlerde giysin hepsi
Yatışım yapıldı minnoşlar.
Canım ne güzel istanbuldasın insallah iyi bir doktor bulursunMesela boynuna kordon dolanmıs dedi, gerisi yok. Bi acıkla bi rahatlat bisey yok. Bunu 24. Hafta söyledi bidaha ben doktor doktor gezdim sıkıntı olmaz dedi hepsi. Sonra 28de gittim malum eşimi azarladı, bebeğin yüzünü görmek isteyince asagı bakıyor al ensesini gör kalk dedi.... bu adam doğum yaptırsın istemiyorum. Yüzünü görmek bile istemiyorum aslında
İnşallah canımm teşekkür ederimBenimki özel anne yanı beşiği ya onlarda nevresim takımı olmuyor ebatları küçük birde zaten burda doktorlar yastık ve yorganı çocuk 2yaşına gelene kadar kullanmamızı istemiyor sade çarşaf ve gece uyku tulumu o yüzden
Öyle insan rahatlıyor vallah ❤ Sağlıkla kavuşsaydık minnoşlara başka birşey istemem
Şükür ki yatışın yapıldı ve kasılmaların azalmışİlaçlar iyi gelecektir canım. Yatış yapılması çok iyi olmuş.
Kuzu iyiyim bakmadılar ama hap ve serum aldım kesildi 2 saattir olmadı kasılmam. Artık sabah bakarlar herşeye tekrardan kuzumA April wind canım şimdi nasılsın. Ne sıklıkta bakıyorlar kasılmalara?
Cook sukur canim insallah Sabaha kadar normale doner hersey .Kuzu iyiyim bakmadılar ama hap ve serum aldım kesildi 2 saattir olmadı kasılmam. Artık sabah bakarlar herşeye tekrardan kuzum❤
Yatışım yapıldı minnoşlar.
Yok kuzum bir iki kere daha oldu ama iyiyim şimdi. Uyanmışsın sende erkendenKuzum azalmış sanırım kasılmaların son durum nedir tamamen bitti mi?
Günaydın herkese❤
Günaydın kızlar
Eşim giderken uyandım tekrar uyumam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?