2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın canım nasılsın
Geceyi rahat geçirebildin mi
Mesajları okurken telefon elimde uyuyakalmışım
Resmen gece boyu senin adını sayıkladım
İlahi kuzum ya :)
İyiyim şükürler olsun ki ilaç işe yaradı.
Doktor vizite çıktığında ne diyecek bakalım.
Uyumuşum 3-4 saat ama hala yorgunum.

İlahi kuzum ya :)
İyiyim şükürler olsun ki ilaç işe yaradı.
Doktor vizite çıktığında ne diyecek bakalım.
Uyumuşum 3-4 saat ama hala yorgunum.

İnşallah eve çıkarırlar rahatça uyursun evinde
İlaçlar da sersemletmiş olabilir
Çantan da hazır zaten canım bundan sonra sürekli yat dinlen inşallah vaktinde saatinde sağlıkla gelsin paşa

Kuzu iyiyim bakmadılar ama hap ve serum aldım kesildi 2 saattir olmadı kasılmam. Artık sabah bakarlar herşeye tekrardan kuzum❤

Canim cok gecmis olsun kasilmalarinin gecmesine cok sevindim Bende arastirmada yatmistim ama odalar uc kisilikti refakatci de almiyorlardi sen hangi hastanede yattin ? Aklimda bulunsun olmazsa bir daha oraya gideyim

Canim cok gecmis olsun kasilmalarinin gecmesine cok sevindim Bende arastirmada yatmistim ama odalar uc kisilikti refakatci de almiyorlardi sen hangi hastanede yattin ? Aklimda bulunsun olmazsa bir daha oraya gideyim
Kuzu teşekkür ederim. Sen nasıl oldun?
Ankara’da değilim ama ben
Yakın çevre illerden birindeyim

Canım sen nasıl oldun
Toparlayabildin mi biraz

Bu arada ben de doğumumu araştırmada yapıcam ve burda da refakatçi almıyorlarmış
Duyunca çok şaşırmıştım
Biz hastaneden çıkana kadar eşim bebeği göremeyecek

Canim moralmen kotuyum, bir daha kanamam olmadi ama o gunku kanama alt ust etti beni. Gece ve sabah kalkip kanama varmi diye bakmak cok uzuyor Birde dr vaza previa icin dogumda Allah korusun bebegin kaybi olabilir dedigi an dunyam basima yikildi korkuyla geciyor gunlerim. Uc hafta geriden gelmesi de ayri. Yarin 33+0 oldacagim muhtemelen uc hafta sonra alirlar Allahim hepimizin yardimcisi olsun canim

Kuzu teşekkür ederim. Sen nasıl oldun?
Ankara’da değilim ama ben❤
Yakın çevre illerden birindeyim☺

Anladim canim
Bugun sabah bende baska bir arastirma hastanesine gidecegim uzun zamandir buraya gitmemistim muhtemelen bana da nst yapacaklar artik gunlerimiz boyle gecicek sanirim :)

Anladim canim
Bugun sabah bende baska bir arastirma hastanesine gidecegim uzun zamandir buraya gitmemistim muhtemelen bana da nst yapacaklar artik gunlerimiz boyle gecicek sanirim :)
Aman erken gelmesinlerde kuzum razıyız katlanmaya. Biraz daha dişlerini sıkmaları gerek minnoşların.

Canım benim ya içini ferah tutmaya çalış bebeğin de etkilenir stresten
Bir de kötü düşünüp negatif enerji toplamamak gerek
Allah gönlünü ferahlatsın sıkıntılarından kurtarsın inşallah
Umarım bugün güzel haberlerle dönersin, bebeğine ve sana moral olur

Günaydın arkadaşlar akşam koltukta uyuya kalmışım 12 ye geliyodu yatağıma gittim yattım sabaha kadar uyandıkça blank naptı acaba diye düşündüm, bebişler erken gelmesin tam gününde gelsin herkes çok sağlıklı olsun inşallah Mini_mini cnm üzülme dua et rabbim bilir evet drlar bu işin uzmanı ama ne olacağını Allah bilir, içini serin tut insanın düşüncesi duası olurmuş nasıl düşünürsen öyle olur

Gunaydin guzel anneler
A April wind kuzum daha iyi olmana sevindimm. Ins bgn taburcu olursun evinde dinlenirsin guzelce..
Mini_mini kuzumm biliyorum bunlari duymak cok urkutucu ama kotuye odaklanma. Dr her zaman en kotu ihtimali soylemek zorunda. Insallah hic bisi olmucak minnosa.. dualarimiz sizle

Anladim kuzum guzel denk gelmis minnos o zaman Adiyla yasasin findik kizin

İnşallah canım teşekkür ederim

Açılma vs yok ama dimi canım sancı var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…