- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Canım sen nasıl oldun
Toparlayabildin mi biraz
Bu arada ben de doğumumu araştırmada yapıcam ve burda da refakatçi almıyorlarmış
Duyunca çok şaşırmıştım
Biz hastaneden çıkana kadar eşim bebeği göremeyecek
Kızlar nst deydim yine düzensiz sancılar varmış ben hissetmiyorum bi ara hissettim 75 çıkmış onu da eşim dedi.
Doktor taburcu edecekti vazgeçti öğleden Sonra değerlendirelim tekrar dedi.
Bende son durumlar bu şekilde❤
Açılma Yok kuzumsancı varmış ben hissetmiyorum
Aynen kuzum açılma yok tekrar ölçüldü rahim ağzı uzunluğu hala 35 mm kısalmamış..refakatçi den kastın erkek olarak mı yoksa annen dahil hiçbir bayan mı alınmıyor. peki sen nasıl kalkacaksın bebeği nasıl alacaksın altını değiştireceksin damar yolu açılırsa kolunu kaldıramıyorsun ki. bişi olsa ne olacak. refakatçi olmama durumu ne saçma bi de hamilelik bu ya. imkanın varsa başka bi hastane bul canım.
açılma yoksa sıkıntı yok canım. kasılmalar sancılar normal. ağrı eşiğinde yüksekse ondan hissetmiyorsundur. bununla geçmiş olsun. doktorun takibi de güzel. çıkartabilirlerdi de.
Günaydıın :) daha iyi misin?Günaydın herkese❤
Anladim canim
Bugun sabah bende baska bir arastirma hastanesine gidecegim uzun zamandir buraya gitmemistim muhtemelen bana da nst yapacaklar artik gunlerimiz boyle gecicek sanirim :)
Canim cati agrisi tamamen vajina bolgemizde ki agriysa o benim neredeyse en basindan beri var. Hic gecmedi :)) o civarda ki her kemigim agriyor. Gun icinde hic sorun yok. Ama aksam yataktan kalkinca ilk etapta yurumekte gucluk cekiyorum.Kızlar catı agrısı yasayan var mı? Benim yürürken cok agrıyor acaba dogum belirtisi mi?
İyiyim canımGünaydıın :) daha iyi misin?
Çok ilginç aslında hiç öyle stres vs yoktu. Olacağı varmış olmuş diyorum artık kuzu..Canım, araştırma hastanesi sormussun, benim geçen hafta lekelenme olduğunda ankara tip a yonlendirdi doktorum, tek kisilikti kaldigim oda bilgin olsun.
A April wind canım çok sevindim iyi olmana, eve çıkınca da sakin yorma kendini yorgunluk stres çok etkilior. Benim geçen haftaki lekelenmenin sebebi stresti babannemi kaybettik çok uzulup aglamistim... daha dikkatli olmamız lazim
Yok kuzum bir iki kere daha oldu ama iyiyim şimdi. Uyanmışsın sende erkenden
Günaydın canım
Tekrar uyumak zor oluyor ama daha çok erken
Kuzu teşekkür ederim. Sen nasıl oldun?
Ankara’da değilim ama ben❤
Yakın çevre illerden birindeyim☺
Ehehe evet kuzu valla bi ara doğuruyorum moduna girdiydimUyudum uyandım arkadaşım beni ziyaret etmek istedi bende kahvaltıya gel dedim hemen baktım seni merak ettim canım, daha dün banu çiftçiyi izledim artması lazım diyor kasılmaların giderek artıyormuş seninkiler yalancı kasılma heralde canım inşallah son bulur bir an önce vaktinde gelsin urasımız
İşkence resmen eşimde çok erken kalkıyor geri uyumam 1 saati buluyor
Bir sır gibi saklar
İnşallah kuzum ya sıkıldım gelip gidip serum takıyırlar uyuyamadım bile doğru düzgün dinlenemedim.A April wind kuzum gece uyandıkça aklıma geldin
Neyse ki açılma ve rahim boyunda kısalma yokmuş ❤ İnşallah sancılar da biter öğleden sonra çıkarsın
Allah razı olsun kuzumA April wind canımmmm dualarımız seninle
Canım çok geçmiş olsun. Ins carcabuk kalkar cikarsin. Hayırlısı ile bi geçseydi su zaman bi gelseydik 38 e falan ıns.Yok kuzum bir iki kere daha oldu ama iyiyim şimdi. Uyanmışsın sende erkenden
Kuzum valla artık şakası yok dikkat edin kendinize benim en başından beri hiç riskim olmadı çok rahat davrandım her konuda valla aynı hızda devam ediyordum ama etmemek gerekmiş :)Blankinfinity canım nasıl oldun gece boyu seni dusundum benimde bugün ara ara kasılma tarzı bisiklet var kâr in çok gergin ve hareketler her yerde nereden ne geleceği belli olmuyor bugün işimde çok kızların odası ayarlanacak beşik çıkacak dolap hazırlanacak randevum yarın umarım herşey yolundadır ...
Sağol kuzum keşke geçse en azından 36yı sağ Salim görsek hepimiz hayırlısıyla.Canım çok geçmiş olsun. Ins carcabuk kalkar cikarsin. Hayırlısı ile bi geçseydi su zaman bi gelseydik 38 e falan ıns.
Kızlar selam tekrar aklıma geldi, şimdi herhangi acil bi duruma karşın iletişim kurmamiz adına isteyen bana tlfn numarasını yazabilir ozelden ben de tüm arkadaşlara yazarım burdan. Hem birbirimizi merak etmemiş oluruz hem de pozitif enerji dua gonderiririz
Liv Hospital a gidiyorum canım Coşkun Hoca var doğum da orda olacak nasipse, sen nereye gidiyorsun?Canım sen ankarada nerede doğum yapacaksın, takibin nerede yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?