2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

refakatçi den kastın erkek olarak mı yoksa annen dahil hiçbir bayan mı alınmıyor. peki sen nasıl kalkacaksın bebeği nasıl alacaksın altını değiştireceksin damar yolu açılırsa kolunu kaldıramıyorsun ki. bişi olsa ne olacak. refakatçi olmama durumu ne saçma bi de hamilelik bu ya. imkanın varsa başka bi hastane bul canım.

Açılma Yok kuzum sancı varmış ben hissetmiyorum

açılma yoksa sıkıntı yok canım. kasılmalar sancılar normal. ağrı eşiğinde yüksekse ondan hissetmiyorsundur. bununla geçmiş olsun. doktorun takibi de güzel. çıkartabilirlerdi de.

Aynen kuzum açılma yok tekrar ölçüldü rahim ağzı uzunluğu hala 35 mm kısalmamış..
İlaca rağmen kasılma çıkması sinirimi bozdu ama yapacak birşey yok.

Anladim canim
Bugun sabah bende baska bir arastirma hastanesine gidecegim uzun zamandir buraya gitmemistim muhtemelen bana da nst yapacaklar artik gunlerimiz boyle gecicek sanirim :)

Canım, araştırma hastanesi sormussun, benim geçen hafta lekelenme olduğunda ankara tip a yonlendirdi doktorum, tek kisilikti kaldigim oda bilgin olsun.
A April wind canım çok sevindim iyi olmana, eve çıkınca da sakin yorma kendini yorgunluk stres çok etkilior. Benim geçen haftaki lekelenmenin sebebi stresti babannemi kaybettik çok uzulup aglamistim... daha dikkatli olmamız lazim

Kızlar catı agrısı yasayan var mı? Benim yürürken cok agrıyor acaba dogum belirtisi mi?
Canim cati agrisi tamamen vajina bolgemizde ki agriysa o benim neredeyse en basindan beri var. Hic gecmedi :)) o civarda ki her kemigim agriyor. Gun icinde hic sorun yok. Ama aksam yataktan kalkinca ilk etapta yurumekte gucluk cekiyorum.

A April wind kuzum acilma yoksa merak etme. Onu zamanla kontrol altina alirlar. Sen de kontrol altindasin zaten. Endiselenme

Günaydıın :) daha iyi misin?
İyiyim canım
Çok ilginç aslında hiç öyle stres vs yoktu. Olacağı varmış olmuş diyorum artık kuzu..
Ama evet artık dikkatli olmamız gerek
Tekrar başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inş

Yok kuzum bir iki kere daha oldu ama iyiyim şimdi. Uyanmışsın sende erkenden

Uyudum uyandım arkadaşım beni ziyaret etmek istedi bende kahvaltıya gel dedim hemen baktım seni merak ettim canım, daha dün banu çiftçiyi izledim artması lazım diyor kasılmaların giderek artıyormuş seninkiler yalancı kasılma heralde canım inşallah son bulur bir an önce vaktinde gelsin urasımız
Günaydın canım
Tekrar uyumak zor oluyor ama daha çok erken

İşkence resmen eşimde çok erken kalkıyor geri uyumam 1 saati buluyor
Kuzu teşekkür ederim. Sen nasıl oldun?
Ankara’da değilim ama ben❤
Yakın çevre illerden birindeyim☺

Bir sır gibi saklar

Ehehe evet kuzu valla bi ara doğuruyorum moduna girdiydim Amin
A April wind kuzum gece uyandıkça aklıma geldin
Neyse ki açılma ve rahim boyunda kısalma yokmuş ❤ İnşallah sancılar da biter öğleden sonra çıkarsın
İnşallah kuzum ya sıkıldım gelip gidip serum takıyırlar uyuyamadım bile doğru düzgün dinlenemedim.
A April wind canımmmm dualarımız seninle
Allah razı olsun kuzum

Blankinfinity canım nasıl oldun gece boyu seni dusundum benimde bugün ara ara kasılma tarzı bisiler var kârnim çok gergin ve hareketler her yerde nereden ne geleceği belli olmuyor bugün işimde çok kızların odası ayarlanacak beşik çıkacak dolap hazırlanacak randevum yarın umarım herşey yolundadır ...

Kuzum valla artık şakası yok dikkat edin kendinize benim en başından beri hiç riskim olmadı çok rahat davrandım her konuda valla aynı hızda devam ediyordum ama etmemek gerekmiş :)
Kasılma olunca sayın araları kısaysa da süre tutun mutlaka.

Canım çok geçmiş olsun. Ins carcabuk kalkar cikarsin. Hayırlısı ile bi geçseydi su zaman bi gelseydik 38 e falan ıns.
Sağol kuzum keşke geçse en azından 36yı sağ Salim görsek hepimiz hayırlısıyla.
Bu seferde gelmiyor bu çocuk deriz gerçi :)

Kızlar selam tekrar aklıma geldi, şimdi herhangi acil bi duruma karşın iletişim kurmamiz adına isteyen bana tlfn numarasını yazabilir ozelden ben de tüm arkadaşlara yazarım burdan. Hem birbirimizi merak etmemiş oluruz hem de pozitif enerji dua gonderiririz

Canım sen ankarada nerede doğum yapacaksın, takibin nerede yapılıyor

Kizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleri Bebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…