2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım yaaa anlamadik biz de bu işi. Allah Allah şimdiye alırlardı sanki yaa dışardan müdahale etmek daha kolay olur onlar için neyi bekliyorlar ki

Canım başka yere gitmişsin ölçümler farklı çıkabilir. Aletlere göre ya da doktora göre değişiyor onu kafana takma. Stres yapma gidişata göre müdahale edeceklermiş bak. Allah yardımcınız olsun sağlıkla zamanı gelince bebişini kucağına alacaksın inşallah bol bol dua edelim

Ben Meltem aksu sönmezer e gidiorm canım, özel kliniği var çukurambar atoda. Benim dogumum da liv de olacak insallah.

Ben Meltem aksu sönmezer e gidiorm canım, özel kliniği var çukurambar atoda. Benim dogumum da live de olacak insallah.
Kız alintilasana beni rastgeldim de gördüm
Instagramda takip ediyorum çok tatlı bir hanim doktor o . Liv de mi olacaksın sen de ayy inşallah memnun kaliriz ya benim ilk dogum korudaydı bakalım bu nasıl olacak

Kız alintilasana beni rastgeldim de gördüm
Instagramda takip ediyorum çok tatlı bir hanim doktor o . Liv de mi olacaksın sen de ayy inşallah memnun kaliriz ya benim ilk dogum korudaydı bakalım bu nasıl olacak

Evet doktorum çok tatlı maşallah. Zayıflığı beni öldürüyor :) Evet canım Liv de olacak inşallah memnun kalırız. Doktorum üç hastaneyle anlaşmalı ama özellikle liv i tavsiye etti bize, yenidoğan doktorlari ve anestezi ekibi filan çok iyi diye.. irtibatta kalalım, çocuk doktoru filan konusunda da danışırım sana

Refakatçi tamamen yasakmış canım
Bana da saçma geldi
Beklemek isteyenler servisin dışındaki koridorda bekliyormuş ama odalara kimseyi almıyorlarmış
Hastanede idari bölümde arkadaşımız çalışıyor
O ayarlarız merak etme dedi ama bakalım
Refakatçiyi ayarlarsa bile, eşim kesinlikle bebeği görmeye giremezmiş özel odada bile olsam

Kızlar catı agrısı yasayan var mı? Benim yürürken cok agrıyor acaba dogum belirtisi mi?
İki gündür benim de çok ağrıyor
Bacaklarıma doğru sancı geliyor
Bu gece bacağımı oynattıkça sancılandım
İlk kez böyle oldum

Bebeği görememek çok ilginçmiş ama ya babası sonuçta

Kuzum ya ama 3 hafta geri çıkıyorsa 1100-1400 normal kilo yanı öyle çıkması normal. Sıkma canını ya bakalım doktorların bi bildiği vardır.
Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda güzel günleri görelim inşallahhh

Canım hep diyorlar ya ölçümler cihazdan cihaza değişiyor, yaklaşık değeri veriyor sadece

Bak geçen gün bir yerde okudum
Bebek zayıf ve en fazla 45 cm boyu var demişler Doğumdan üç gün önce
Bebek bir doğuyor 55cm ve kilosu da söylediklerinden çok daha fazla çıkıyor

Bebeğin anne karnında zayıflaması gibi bir olay var mı bilmiyorum ama biraz saçma gibi geldi bana

Lütfen strese girme
Bu hamilelik senin sınavın oldu canım
Bol bol dua et

Küçük kalmışsa da erken almak daha iyidir
Sen üzme ama kendini lütfen

Tahmini doğum tarihin nedir senin canım doktor ne diyor ?
Benim ilk sezeryan da bu da öyle olacak Mart sonu Nisan başı diyor doktorum ilk doğuranlar dan olacağım sanırım

Bebeği görememek çok ilginçmiş ama ya babası sonuçta

Hiç sorma ya bana da çok saçma geldi
Ben ne hayaller kurmuştum bebeğin babasıyla birlikte olmasıyla ilgili

Maddi durumumuz el verse şu saatten sonra özel arayışına girerdim
Bu hastanede arkadaşımız çalışıyor diye hep güvenerek gittim
Zaten başka da doğru düzgün hastane yok

Hangi hastane canım burası ya annemiz gelmeyecekse o zaman bebeğin ve annenin bakımını hemşireler hasta bakıcılar görüyor demek ki. İnşallah gönlüne göre olur canım ama zaman varken başka alternatifleri de araştır istersen

Tahmini doğum tarihin nedir senin canım doktor ne diyor ?
Benim ilk sezeryan da bu da öyle olacak Mart sonu Nisan başı diyor doktorum ilk doğuranlar dan olacağım sanırım

Doktor 39 u bekleriz dedi bana, nisan 6 gibi filan dusunuor, ama ben 2 nisan olsun çok istiorm, oglumuzun adini Miraç istioruz en başından beri, 2 nisan da Miraç kandili. Daha söylemedim doktora ama dediği tarihle arada 4 gün var kabul eder belki

Mini_mini üzme canım lütfen kendini. Doktordan doktora ya da cihaza göre değişiyor diyorlar hep ölçümler ondan kaynaklıdır belki. Bundan sonraki süreç bebeğin ve senin için en iyisi neyse o şekilde ilerler umarım

Canım hangi doktora gidiyorsun? Me durumdasın ? Vasa previa tanısı banada konuldu kafayı yemek üzereyim

ÇOK iyi düşünmüşsün ben sana gönderiyorum numaramı

Rabbim yardımcın olsun canımm
Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…