Kizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleriBebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum
Canım başka yere gitmişsin ölçümler farklı çıkabilir. Aletlere göre ya da doktora göre değişiyor onu kafana takma. Stres yapma gidişata göre müdahale edeceklermiş bak. Allah yardımcınız olsun sağlıkla zamanı gelince bebişini kucağına alacaksın inşallah bol bol dua edelimKizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleriBebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum
Kız alintilasana beni rastgeldim de gördümBen Meltem aksu sönmezer e gidiorm canım, özel kliniği var çukurambar atoda. Benim dogumum da live de olacak insallah.
Kız alintilasana beni rastgeldim de gördüm
Instagramda takip ediyorum çok tatlı bir hanim doktor o . Liv de mi olacaksın sen de ayy inşallah memnun kaliriz ya benim ilk dogum korudaydı bakalım bu nasıl olacak
refakatçi den kastın erkek olarak mı yoksa annen dahil hiçbir bayan mı alınmıyor. peki sen nasıl kalkacaksın bebeği nasıl alacaksın altını değiştireceksin damar yolu açılırsa kolunu kaldıramıyorsun ki. bişi olsa ne olacak. refakatçi olmama durumu ne saçma bi de hamilelik bu ya. imkanın varsa başka bi hastane bul canım.
açılma yoksa sıkıntı yok canım. kasılmalar sancılar normal. ağrı eşiğinde yüksekse ondan hissetmiyorsundur. bununla geçmiş olsun. doktorun takibi de güzel. çıkartabilirlerdi de.
İki gündür benim de çok ağrıyorKızlar catı agrısı yasayan var mı? Benim yürürken cok agrıyor acaba dogum belirtisi mi?
Bebeği görememek çok ilginçmiş ama ya babası sonuçtaRefakatçi tamamen yasakmış canım
Bana da saçma geldi
Beklemek isteyenler servisin dışındaki koridorda bekliyormuş ama odalara kimseyi almıyorlarmış
Hastanede idari bölümde arkadaşımız çalışıyor
O ayarlarız merak etme dedi ama bakalım
Refakatçiyi ayarlarsa bile, eşim kesinlikle bebeği görmeye giremezmiş özel odada bile olsam
Kuzum ya ama 3 hafta geri çıkıyorsa 1100-1400 normal kilo yanı öyle çıkması normal. Sıkma canını ya bakalım doktorların bi bildiği vardır.Kizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleriBebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum
Kizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleriBebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum
Tahmini doğum tarihin nedir senin canım doktor ne diyor ?Evet doktorum çok tatlı maşallah. Zayıflığı beni öldürüyor :) Evet canım Liv de olacak inşallah memnun kalırız. Doktorum üç hastaneyle anlaşmalı ama özellikle liv i tavsiye etti bize, yenidoğan doktorlari ve anestezi ekibi filan çok iyi diye.. irtibatta kalalım, çocuk doktoru filan konusunda da danışırım sana
Bebeği görememek çok ilginçmiş ama ya babası sonuçta
Hangi hastane canım burası ya annemiz gelmeyecekse o zaman bebeğin ve annenin bakımını hemşireler hasta bakıcılar görüyor demek ki. İnşallah gönlüne göre olur canım ama zaman varken başka alternatifleri de araştır istersenRefakatçi tamamen yasakmış canım
Bana da saçma geldi
Beklemek isteyenler servisin dışındaki koridorda bekliyormuş ama odalara kimseyi almıyorlarmış
Hastanede idari bölümde arkadaşımız çalışıyor
O ayarlarız merak etme dedi ama bakalım
Refakatçiyi ayarlarsa bile, eşim kesinlikle bebeği görmeye giremezmiş özel odada bile olsam
Tahmini doğum tarihin nedir senin canım doktor ne diyor ?
Benim ilk sezeryan da bu da öyle olacak Mart sonu Nisan başı diyor doktorum ilk doğuranlar dan olacağım sanırım
Canım hangi doktora gidiyorsun? Me durumdasın ? Vasa previa tanısı banada konuldu kafayı yemek üzereyimKizlar nasilsiniz ?
Ben ayrintili ultrason sonucumu yazili almamistim. Sadece previa totalis demislerdi ama kagitta Vasa Previa + Previa Totalis yaziyorHemen netten baktim korkudan ne yapacagimi sasirdim. Previada ben kay kaybetmeye hazirlamistim kendimi. Kan verirler duzelirim demistim ama Vasa Previa da bebek kan kaybediyormus Hatta bir yerde bebekler saglikli da olsa % 75 i kaybediliyormus. Napacagimi sasirdim moralim cok bozuldu. Aksam kendi doktorumla randevum var korku icindeyim su an Bir kac gun once bebek arabasi vs diye uzulmustum su an kendime cok kiziyorum. Dunya mali alinir bir sekilde onemli olan saglikmis. Su an bebegim risk altindaymis Yabanci kaynakli yazilari okudum bunun duzelme ihtimali de yokmus. Misal 40 haftaya saglikli gelinse bile dogum esnasinda bebegin plasenta damari yirtilip kan kaybediyormus Hamile oldugumu bile artik anlayamiyorum her dk birsey olacak korkusu yasiyorum nolcak benim bu halim bilmiyorum
Kızlar selam tekrar aklıma geldi, şimdi herhangi acil bi duruma karşın iletişim kurmamiz adına isteyen bana tlfn numarasını yazabilir ozelden ben de tüm arkadaşlara yazarım burdan. Hem birbirimizi merak etmemiş oluruz hem de pozitif enerji dua gonderiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?