- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kuzum herşeye bakıyorlar sağolsunlar.A April wind Kuzum okudum sancıların devam ediyormuş ama açılman yokmuş çok şükür
Enfeksiyonun oluyordu senin söyledin mi enfeksiyon çok kasılma yapar..
Umarım herşey yoluna girer Uras paşa biraz daha bekler
Merhaba kızlar nasılsınız?
3 gündür bebişin hareketlerini çok derinden hissediyorum ve tekme falan değil böyle sürtme gibi sadece. Dalga gibi. Acaba normal mi
Bence kayıyor kuzu oyun oynuyordur annişiyleMerhaba kızlar nasılsınız?
3 gündür bebişin hareketlerini çok derinden hissediyorum ve tekme falan değil böyle sürtme gibi sadece. Dalga gibi. Acaba normal mi
Hastanede boş vakit çok kuzuA April wind canım bizi habersiz bırakmadığın için teşekkür ederim gerçekten bide sıkıntı olunca düşünüp düşünüp strese giriyorum ben şahsen
Kuzum herşeye bakıyorlar sağolsunlar.
İdrar ve 5 tüp kan verdim.
Bu arada hareketler bende çoğunlukla bahsettiğin şekilde oluyor kuzum normal yerleri daraldı☺
gidecek yerleri yok napsın kuzular. bence dönerken çok sert oluyor. durdukları yerde ki hareketleri daha yavaş.
İnan bende merak ediyorum kuzum yazarımİlgili olmaları çook güzel kuzum için rahat olurBizede haber ver eğer kasılmaların sebebi bulunursa.
Birde şöyle uzun süre hissetmiyorum bazen 1 saat bazen 2 saat boyunca hiç hareket yok hiç birşey sonra 10saniye hareket ediyor o kadar.
Kizlar ben sabahtan beri baska bir tip fakultesindeyim. İki ayri uzman ultradonla bakti 3 hafta geri cikiyor butun olcumleriBebek daha da gelismezse aliriz dediler. Birde bes alti gun once 1 400 gelen bebek simdi 1100 geldi bebek anne karninda kilo verirmi ? Ben anlamadim bu isi cildirma noktasina geldim. 33 haftalik bebek nasil 1100 olur aklim almiyor aglicam stresten. Simdi baska bir ust uzman bakacakmis birde gelecekmis onun gelmesini bekliyorum Allahim yardim et diye bagirmak istiyorum
Arkadaşın belki ayarlar canım. Sağlıklı olsun da bebiş sonra görür artık babası da elden bir şey gelmeyecekse :)Hiç sorma ya bana da çok saçma geldi
Ben ne hayaller kurmuştum bebeğin babasıyla birlikte olmasıyla ilgili
Maddi durumumuz el verse şu saatten sonra özel arayışına girerdim
Bu hastanede arkadaşımız çalışıyor diye hep güvenerek gittim
Zaten başka da doğru düzgün hastane yok
İlgili olmaları çook güzel kuzum için rahat olurBizede haber ver eğer kasılmaların sebebi bulunursa.
Birde şöyle uzun süre hissetmiyorum bazen 1 saat bazen 2 saat boyunca hiç hareket yok hiç birşey sonra 10saniye hareket ediyor o kadar.
Nst deyim kuzu tekrar.A April wind naptın canım? Nasılsın? Son durumlar ne
Gitmezsenn hiiiç şaşırmıcam rahat ol o konudaBanada geliyor bazen o his gitmeyedebilirim yane bana belli olmaz
Anladım kuzum sirkeli su tertemiz yapıyor,birde çok az zeytinyağı katıp öyke silebilirsiniz demişler parlak görünmesi için.Canım 15 günde gelecekti zaten fabrikadan çıkışı o şekilde sirkeli suyla silerim artık gelsin de
A April wind kuzum naaptın?
Umarım hastanede benim gibi tv ve tlf bağımlısı olmazsın kuzuHastanede boş vakit çok kuzu
Rapor geçiyorum size
Anladım kuzu bizimkinin içindede var yastık yorganı ama ben kullanmıcam,nevresim takımının çarşafını yatağa kullanırım.Benimki özel anne yanı beşiği ya onlarda nevresim takımı olmuyor ebatları küçük birde zaten burda doktorlar yastık ve yorganı çocuk 2yaşına gelene kadar kullanmamızı istemiyor sade çarşaf ve gece uyku tulumu o yüzden
Öyle insan rahatlıyor vallah ❤ Sağlıkla kavuşsaydık minnoşlara başka birşey istemem
Şükür ki yatışın yapıldı ve kasılmaların azalmışİlaçlar iyi gelecektir canım. Yatış yapılması çok iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?