2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum herşeye bakıyorlar sağolsunlar.
İdrar ve 5 tüp kan verdim.
Bu arada hareketler bende çoğunlukla bahsettiğin şekilde oluyor kuzum normal yerleri daraldı

Merhaba kızlar nasılsınız?

3 gündür bebişin hareketlerini çok derinden hissediyorum ve tekme falan değil böyle sürtme gibi sadece. Dalga gibi. Acaba normal mi

gidecek yerleri yok napsın kuzular. bence dönerken çok sert oluyor. durdukları yerde ki hareketleri daha yavaş.

Kuzum herşeye bakıyorlar sağolsunlar.
İdrar ve 5 tüp kan verdim.
Bu arada hareketler bende çoğunlukla bahsettiğin şekilde oluyor kuzum normal yerleri daraldı☺

İlgili olmaları çook güzel kuzum için rahat olur Bizede haber ver eğer kasılmaların sebebi bulunursa.
gidecek yerleri yok napsın kuzular. bence dönerken çok sert oluyor. durdukları yerde ki hareketleri daha yavaş.

Birde şöyle uzun süre hissetmiyorum bazen 1 saat bazen 2 saat boyunca hiç hareket yok hiç birşey sonra 10saniye hareket ediyor o kadar.

İnan bende merak ediyorum kuzum yazarım

Canım Allahım bebeğine ve sana kolaylık versin, ölçümler farklı çıkabiliyor arkadaşların dediği gibi, stres yapma, ciğer geliştirici yapıp alırlar inşallah bebeği, hemen büyür dışarda annesi, toparlar inşallah

Arkadaşın belki ayarlar canım. Sağlıklı olsun da bebiş sonra görür artık babası da elden bir şey gelmeyecekse :)

bende de oluyor canım. mesela bu gece hiç hareket etmedi haliyle bende deliksiz uyudum bi ara blank i merak ettim yazdım çıktım.

Banada geliyor bazen o his gitmeyedebilirim yane bana belli olmaz
Gitmezsenn hiiiç şaşırmıcam rahat ol o konuda
Canım 15 günde gelecekti zaten fabrikadan çıkışı o şekilde sirkeli suyla silerim artık gelsin de

A April wind kuzum naaptın?
Anladım kuzum sirkeli su tertemiz yapıyor,birde çok az zeytinyağı katıp öyke silebilirsiniz demişler parlak görünmesi için.
Ben sildikten sonra öğrendim denemedim

M mini mini Allah yardimcin olsun canim .cook stress yapma ,internetten fazla arastirma daha cook uzulursun bazen sacma seyler yazabiliyor.ciger gelistiriciyi sordun mu ?

Anladım kuzu bizimkinin içindede var yastık yorganı ama ben kullanmıcam,nevresim takımının çarşafını yatağa kullanırım.
Yorgan yüzünüde battaniyesi için düşünüyorum.
Devamlı battaniyeyi makineye atmayayım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…