2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oturdum şimdi yeni geldim işten
Eşim her gün diyor işe gitme diye ayrıl izne diye ama ben durmuyorum işte
dün iş çıkışı öyle kötü kasılmam oldu ki, benim de eşim bırak artık diyordu. bende direniyorum işte azcık daha çalışayım diye. artık bende pes ettim. kendimi çokkötü hissettim. bugün iş yerine dilekçeyi verdim. artık nasip olursa birazcık dinlenecem. gerçi benim bir de taşınma durumu var ama eşim yardım edecek ona, annemler de yardım ederse biraz rahatlarım.

A April wind kuzum çok şükür sancıların azalmış,açılmadanda yokmuş.
Gözün aydın olsun
Dünde demiştim oğluşun annesisiyle oyun oynuyor :)
Tüp grubundan bir arkadaşımız vardı 30.haftada erken doğum riski yaşadı,serum ilaç derken 40.haftayı buldu.
Takvimi bile kalkmıştı doğurdu mu acaba diye hergün girip girip bakıyoduk
Şuan oğluşu 3 aylık oldu bile

Mini_mini kuzum çok stres yapıyorsun.
Elimizden dua edip tevekkül etmekten başka hiçbirşey gelmiyor.
Belki bana diyosun demesi senin için kolay inan venim içinde demesi kolay değil.
İnsan evladına birşey olucak diye aklı çıkıyor.
Allah korusun cümlemizin evladını.
Çok farklı doktorlara gittiğin için ölçümlerinde haliyle farklı çıkıyor.
Ben en başından beri 1 doktora gidiyorum,2veya3 defa devlette farklı bir doktora gittim.
Onun bile aynı doktor olmasına çok dikkat ettim ölçümüde devlettekilerle kıyasladım.
Özelde yapılan ölçümlerimle kıyaslamadım.
Kendi doktorum son 2 seferdir ac ölçüsünü 2 defa ölçüyor.
Ölçen aynı doktor,cihaz aynı cihaz onda bile mmlik fark oluşuyor bebeğin duruş pozisyonundan kaynaklı olarak.

@BellaCiao kuzum oğlunun 1-2saat hareketsiz kalmasının sebebi artık uykuda daha fazla vakit geçirmesinden kaynaklı oluyor.
Son zamanlardaki uyku düzenleri doğduklarıyla aynı oluyormuş.
Hareketinde derinden hissetmen tam olarak nasıl oluyor canım?
Çok şiddetli hareketinde canın acıyorsa sıkıntı yoktur annesi içini ferah tut

Mini_mini . Canım sakin ol strese girme ama doktorlar güzel bir açıklama yapmıyor yada bi önlem birşey vs almıyorlar mı

Nst deyim kuzu tekrar.
Bunu da doktora gösterip ona göre çıkış veya yatış yaptıracaklar sanırım. Ama Şuanlık iyi gidiyor kasılma yok gibi ❤

Çok şükür kuzum Yatış olsa bile sakın üzülme tedbir amaçlı herşey senin ve Uras paşa için

BellaCiao kuzumm yeni ciciler almadın mı bakayım da içim açılsın

Yok kuzum kıyafet kotamız doldu ama yarın salıncağı gelecek geldiğinde paylaşırım inşallah

Anladım kuzum haklısın o konuda ben 2 uyku tulumu aldım birde 6 battaniye var artık değiştire değiştire kullanırım birde 5 adet sade beyaz çarşaf aldım :)

Derinden derken daha durulmuş gibi canımı yakmıyor ve böyle sert değil daha çok böyle içerde kağıyormuş gibi birde işte ayaklarını falan dağıyor karnıma ama eskisi gibi sürekli tekmeler vs olmuyor

Canim iyi yapmissin ayrilmakla.. artik dikkat etmek gerekiyor gercekten. Hele kasilman da olduysa dinlenmen en iyisi. Ev tasirken de yardim al muhakkak...
A April wind kuzum insallah sancilarin azalmistir taburcu olursun evde de rahat rahat dinlenirsin
Mini_mini canimm kiyamam caresiz hissettiginin farkindayim ama sabir edip tevekkul etmekten baska caremiz yok sanirim. Hepimizin duasi seninle ve minik kuzunla Nolur kotu dusunme. Alinmasi gerekiyorsa da alinsin. Disarida daha iyi buyur belki kuzucuk..

A April wind canım kasılmaların azalmış, inşallah yavrucaklar biraz daha dayanır da zamanında doğum olur inşallah.
Mini_mini canım inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeğimize sağlık versin inşallah.

Bizimde battaniyemiz falan çok oldu kuzum ama batar kurumaz diye düşünüp nevresim alma yoluna gittim :)

Anlattıklarına göre çok normal kuzum hareketi,derinden diyince korkmuştum bende.
Az ve güçsüz hareket gelmişti benim aklıma.
Bu hareketli süreci bir kaç gün bu şekilde sürer canım,daha sonra yerini buldukça yeni pozisyonuna alışınca çok ciddi canını yakar ayağını dayayarak.
Artık eski tekmeleri olmaz kuzum ayağıyla,dirseğiyle,parmaklarıyla,sırtıyla falan kendini ittirir.
Aşşa yukarı 2 kilonun üzerine çıktılar az bir yerleri kaldı kuzularımızda haklı❤

Evet kuzum 2-3 cm açıklıkla bile haftalarca dayananlar var ama işte ben extra stresliyim durumumuzdan dolayı. Ters şeyler gelir beni bulur genelde çünkü

Teşekkür ederim kızlar

Evet kuzum 2-3 cm açıklıkla bile haftalarca dayananlar var ama işte ben extra stresliyim durumumuzdan dolayı. Ters şeyler gelir beni bulur genelde çünkü
Tamda dünkü aklımdan geçeni dedin :)
Erken doğum erken doğum diye sayıklıyor kaç zamandır dedim.
40 defa sayıkladı heralde korktuğu başına gelcek dicektim.Benim içim çok rahattı oğluşunu 39.haftada alcaklar görürsün bak 38de bile değil.
Dediydi dersin kuzucuk oyun yaptı sadece deneme kontroldü

Bi doğsun yecemm totosunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…