2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kasılma olayını bende hiç anlamıyorum. BellaCiao biraz ayrıntılı anlatıver kuzum ya. Mesela benim bebiş ters. Kafası midem de yani. Mide tarafımda toplanıyor böyle orası çatlayacak gibi geriliyorum. Çok sık oluyor bu.
Arada bir rahmimde de böyle çıkacak gibi sertleşiyor bıçak saplanır gibi bir sancı giriyor. Hiçbirşey yapamıyorum o an, saniyelik oluyor. Bunlardan hangisi kasılma sancı? Anlayamadım hiç. Kasılma gelince hareketsiz mi kalınıyor ben rahmimde o gerginlik olduğunda hiç kıpırdayamıyorum da?

Kasılma geldiğinde nefesin kesilir yada gerginlik hissi oluşur bir kaç saniye birşey yapamazsın geçene kadar. Rahim böyle içerden geriliyormuş gibi olmuş bazen dokunduğunda gerilen yer sivrileşir işte onlar hep kasılma kuzum.
Bebek nefes kesmez sivrileşmez aşırı sertlik vermez gerginleştirmez. Bebekse eğer dokunduğunda hemen çekilir kasılmaysa eğer kasılan yere dokunursan bir kaç saniye daha sürer o sertlik.

Kuzum bende dün eşime biraz yardım ettim toz aldım oturduğum yerden eşim uzatı ben çöpe attım falan sonra en son ayakta biraz yerleştirdim kıyafet vs vs ondan sonrada güzelce dinlendim saatlerce.
Son haftalar yatsak bir türlü yatmasak bir türlü. Normal doğumsa eğer o zaman aktif olabilirsin ama sezeryan olacaksan dikkatli ol canım doğumu tetikleme

Merhaba kızlar nasılsınız?

3 gündür bebişin hareketlerini çok derinden hissediyorum ve tekme falan değil böyle sürtme gibi sadece. Dalga gibi. Acaba normal mi
Ben onu 10 gündür hissediyorum . ama benimki baya büyük dalga şeklinde. Artık alan kalmadığı için tekme değilde kayma gibi hareketler yapıyorlar anladığım kadarıyla. özellikle benim bebek gerdirmeye bayılıyor. Canımı yakıyor açıkçası

Aynen cnm kasilmayi doğru tarif etmişsin, ek olarak sanki karninizin içinde sanki birseyi sikıyomuslar gibi bi his oluyo ve o an olunca 20_30 saniye sürüyo o sıkılma ve nefesibde kesiliyo o an ,yani kasilmayi anlamamak mümkün değil, şuan kasılma yaşamayı olabilirsiniz

Bende kasılmayı merak ediyorum ama benim yaşadığım bebeğin kendini toplaması sanırım henüz kasılma yaşamadım anlaşılan

Benim 1 hafta önce sağ kaburgama dayandı nefesim kesiliyor,sırtıma doğru bazen ayaklarını uzatıyor içimi gıdıklıyo
Kız anlattıklarına göre benim son 3-4 gündür çom kasılmam oluyor.
Hele dünle bugün daha çok oluyor.
Bu hafta kontrolüm var bakalım benim durum ne olmuş.
Ben o sertlikleri hep bebekten sanıyordum.
Demek baya baya kasılmadanmıymış
Doğurup gitcez neyin ne olduğunu tam bir çözemedik gitti

Geçmiş olsun canım şimdi daha iyi misin ?

Kuzum haklısın 16. Haftadan beri oluyor bende kasılma ama rahatsız etmiyordu ilk nst girdiğimde 2 kere kasılmam oldu ama sancı çıkmamıştı doktorda normal demişti Hatta söyleyince. Ne olduysa demiştim ya değişik bir ağrı baskı hissettim diye 3-4 gün önce bence o zaman oldu çünkü kasılmalar nefesimi kesmeye başlamıştı. Dünde içime doğdu heralde hadi gidelim dedim öyle işte

Arkadasimin 33 felandi nisan geldi hatta oncesinde senin gibi sancisi cikti bebek 37+3 de geldi.hatta bana gelen seyin fotosunu atti ayni nisan gibi biseydi.sen hastanede misin hala.kotuyu dusunme sen

Ellerinize sağlık ama keşke bu kadar yormasaydın kendini
Temizlikmiş düzenmiş çok takılmamak gerek aslında canım
Ben artık böyle düşünüyorum
Ev istediğim gibi temiz olmasa da olur ama bebeğim erkenden gelip küçücük kalırsa çok üzülürüm

Sen de artık bırak bol bol dinlen kuzum

Canım ya çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Stres nasıl etkiliyor işte
Ah bu erkekler
Keşke daha anlayışlı ve sakin kalabilseler
Lütfen hiçbir şeyi takma canım sadece bebeğine odaklan

Dün benim de bir anda kaşıklarıma sancı girdi çok korktum, duş alıp yattım ama gece boyu hep sancım oldu

Valla o bile korktu. Şimdi dolanıyor etrafimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…