Anaaam nee lezizdir şimdi o ıımmmmBi doğsun yecemm totosunu ya
Bi doğsun yecemm totosunu ya
Canim gecen yazmistim bende cok oluyor ozellikle yatakta donerkenay kizlar simdi size entresan bir durum tarif etcem aranizda yasayan varsa cevap bekliyorum. Yürürken kalca kemiklerim falan catir çutur ses cikariyor.Sanki yerlerinden oynuyorlar :) hani hormanlarin etkisiyle yumuşarmış acilirmis falan diyorlar ya bende ki fazla mi etki yapti acaba
Gecmis olsun canim.ins bir sey olmaz.arkadasimada olmustu hatta onda nişan denilen sey bile gelmisti o halde 4 hafta sonra geldi bebegi.magnezyum kullanmaya başladı rahatlamistiSağol kuzum keşke geçse en azından 36yı sağ Salim görsek hepimiz hayırlısıyla.
Bu seferde gelmiyor bu çocuk deriz gerçi :)
1 lt daha serum taktılar şimdi ya afedersiniz WC gitmekten bi hal oldumKuzu nasılsın son durum ne
Bizimde battaniyemiz falan çok oldu kuzum ama batar kurumaz diye düşünüp nevresim alma yoluna gittim :)
Anlattıklarına göre çok normal kuzum hareketi,derinden diyince korkmuştum bende.
Az ve güçsüz hareket gelmişti benim aklıma.
Bu hareketli süreci bir kaç gün bu şekilde sürer canım,daha sonra yerini buldukça yeni pozisyonuna alışınca çok ciddi canını yakar ayağını dayayarak.
Artık eski tekmeleri olmaz kuzum ayağıyla,dirseğiyle,parmaklarıyla,sırtıyla falan kendini ittirir.
Aşşa yukarı 2 kilonun üzerine çıktılar az bir yerleri kaldı kuzularımızda haklı❤
Normal canım zaten cogu zaman uyuyorlar birde büyüdü yeri daraldı o yüzden çok dönemiyordurMerhaba kızlar nasılsınız?
3 gündür bebişin hareketlerini çok derinden hissediyorum ve tekme falan değil böyle sürtme gibi sadece. Dalga gibi. Acaba normal mi
Ay kuzu geçende gruptan arkadaşın nişanı geldiydi Durduramadılar onun sancısını ama o 37 idi, o da ankaraya gidecekti Doğum için, göndermediler. 2 güne kalmadı Doğum yaptı. Ondan Sonra çok çok korktum.Canim gecen yazmistim bende cok oluyor ozellikle yatakta donerken
Gecmis olsun canim.ins bir sey olmaz.arkadasimada olmustu hatta onda nişan denilen sey bile gelmisti o halde 4 hafta sonra geldi bebegi.magnezyum kullanmaya başladı rahatlamisti
1 lt daha serum taktılar şimdi ya afedersiniz WC gitmekten bi hal oldum
Doktor henüz gelmedi bir de hemşirelerin vardiyası değişti 4te, bunlara soru da sorulmuyorsabahkiler iyiydi.
Kuzu azaldı sanki ama oluyor hala arada.Serum iyidir kuzum kasılmaları hafifletir. Vardıya değiştiyse belki gece yatış verirler onlarda kontrol etme amaçlı.
Kasılmaların nasıl oluyor mu ?
Normal canım zaten cogu zaman uyuyorlar birde büyüdü yeri daraldı o yüzden çok dönemiyordur
Kuzu azaldı sanki ama oluyor hala arada.
YADA ben mi hissetmiyorum anlayamıyorum artık
1 lt daha serum taktılar şimdi ya afedersiniz WC gitmekten bi hal oldum
Doktor henüz gelmedi bir de hemşirelerin vardiyası değişti 4te, bunlara soru da sorulmuyorsabahkiler iyiydi.
Geçmiş olsun canım. Sende mi hastanedesin ben dün çıktım. Kızlar ne olur dikat edin biraz eşimle tartıştık. Sancim oldu. Düş aldım bırakmadı. Karnımın derininden ağrılar ve sırta gitti. Acile gittik 6 dakkada bir sandım var diye yatırdı. Bebeğin karaciğeri gelişsin diye akşam ve sabah iğne yaptılar. Serum verdiler. Açılmak yok tu şükür. Kan tahlillerimde ait 190 çıktı. Devamlı verdim düşüyor 150 ye indi. Tekrar verecem. Sakinleşince sancılarımda durdu nst de. Taburcu olduk. Ama iğneler ilaçlar magnezyum evde progestan. Ilaclar verildi. Okadar yorgun halsiz hissediyorum. Bide fena halde bu ilaçlar beni aciktiriyor.Kuzu azaldı sanki ama oluyor hala arada.
YADA ben mi hissetmiyorum anlayamıyorum artık
Wcyle kanki oldun demi1 lt daha serum taktılar şimdi ya afedersiniz WC gitmekten bi hal oldum
Özlenmemi kız arada sırf ben dürtüklüyom iki hareket yapsın diyeİyi yapmışsın canım nevresim için senin beşik daha büyük birde benim ki küçük ona göre zaten yok
Aynen yerleri kalmadı kuzucukların ya kurban olurum onu insan endişe ediyor hissetmeyince resmen özlüyorum onusonra hareket edince aşırı rahatlıyorum
Kız o sertlik bebekten olmuyo mu sen kasılmayı bizden daha çok yaşadın.Bebiş toplanıyor diyordun ya kuzu sen ben hep şüphelendim çünkü sende bebiş çok toplanıyordu. Aslında bebiş toplanmıyor rahim toplanıyor o an sertlik oluyor bazen tüm karın bazen sadece bir taraf mesela benim sadece tek tarafım çoğunlukla toplanıyor ve kasılıyor nstye 20 haftada girince anlaşıldı ondan ayırt edebiliyordum.
Sen bebişle kasılmaları karıştırdığın için sanırım anlayamadın. Ama içine doğmuş ki dün kontrole gitmişsinHerşey iyi olacak inanıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım senin şuanki durumun iyi mi,inşallah ilaçların fayda eder kuzun vaktinde saatinde gelirGeçmiş olsun canım. Sende mi hastanedesin ben dün çıktım. Kızlar ne olur dikat edin biraz eşimle tartıştık. Sancim oldu. Düş aldım bırakmadı. Karnımın derininden ağrılar ve sırta gitti. Acile gittik 6 dakkada bir sandım var diye yatırdı. Bebeğin karaciğeri gelişsin diye akşam ve sabah iğne yaptılar. Serum verdiler. Açılmak yok tu şükür. Kan tahlillerimde ait 190 çıktı. Devamlı verdim düşüyor 150 ye indi. Tekrar verecem. Sakinleşince sancılarımda durdu nst de. Taburcu olduk. Ama iğneler ilaçlar magnezyum evde progestan. Ilaclar verildi. Okadar yorgun halsiz hissediyorum. Bide fena halde bu ilaçlar beni aciktiriyor.
Geçmiş olsun canım. Sende mi hastanedesin ben dün çıktım. Kızlar ne olur dikat edin biraz eşimle tartıştık. Sancim oldu. Düş aldım bırakmadı. Karnımın derininden ağrılar ve sırta gitti. Acile gittik 6 dakkada bir sandım var diye yatırdı. Bebeğin karaciğeri gelişsin diye akşam ve sabah iğne yaptılar. Serum verdiler. Açılmak yok tu şükür. Kan tahlillerimde ait 190 çıktı. Devamlı verdim düşüyor 150 ye indi. Tekrar verecem. Sakinleşince sancılarımda durdu nst de. Taburcu olduk. Ama iğneler ilaçlar magnezyum evde progestan. Ilaclar verildi. Okadar yorgun halsiz hissediyorum. Bide fena halde bu ilaçlar beni aciktiriyor.
Bazen dayanıyor ama benimki kanala girdi yarı yarıyaWcyle kanki oldun demi
Özlenmemi kız arada sırf ben dürtüklüyom iki hareket yapsın diye
Göğüs kafesine dayandı mı senin kuzucukta 1 canım
Kız o sertlik bebekten olmuyo mu sen kasılmayı bizden daha çok yaşadın.
Benim sertlik bu hafta çok arttı,hoş kasılmaysada artık normaldir diyorum.
Hafta yaklaştıkça artması lazım diye düşünüyorum.
Ben bu kasılma olayını bi türlü çözemedim gitti ya bende olmuyo,yada bende anlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?