- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Bugün hiç kalkamadım sırtım göğüs kafesim ağrıyor böyle nefes almak ta zorlanıyorum resmen
İnşallah kuzum hepimizinÇok çok geçmiş olsun canım senin şuanki durumun iyi mi,inşallah ilaçların fayda eder kuzun vaktinde saatinde gelir
Valla o bile korktu. Şimdi dolanıyor etrafimda
Benim 1 hafta önce sağ kaburgama dayandı nefesim kesiliyor,sırtıma doğru bazen ayaklarını uzatıyor içimi gıdıklıyo
Kız anlattıklarına göre benim son 3-4 gündür çom kasılmam oluyor.
Hele dünle bugün daha çok oluyor.
Bu hafta kontrolüm var bakalım benim durum ne olmuş.
Ben o sertlikleri hep bebekten sanıyordum.
Demek baya baya kasılmadanmıymış
Doğurup gitcez neyin ne olduğunu tam bir çözemedik gitti
Geldi bebitom geldi serum bitmeden çıkabilirsin dedi. Sorun olursa hemen geleceksin ama dedi. Bende çıktım valla çok yoruldum hastane Ortamından eve çıkana kadar 2 adım yürüdüm alt tarafa bıçak saplandı resmenAkşam vizit saati gelmedi mi daha ya saat kaç oldu
İnşallah bu akşam evine gidebilirsin canım
WC odanın içinde mi
Sanada çoook geçmiş olsun kuzum bende 1 saat önce taburcu oldum ya ah bu erkekler yok mu. Çok çok dikkat et sende stres yapmaa bir daha. Bebişten önemli değil hiçbir şey.Geçmiş olsun canım. Sende mi hastanedesin ben dün çıktım. Kızlar ne olur dikat edin biraz eşimle tartıştık. Sancim oldu. Düş aldım bırakmadı. Karnımın derininden ağrılar ve sırta gitti. Acile gittik 6 dakkada bir sandım var diye yatırdı. Bebeğin karaciğeri gelişsin diye akşam ve sabah iğne yaptılar. Serum verdiler. Açılmak yok tu şükür. Kan tahlillerimde ait 190 çıktı. Devamlı verdim düşüyor 150 ye indi. Tekrar verecem. Sakinleşince sancılarımda durdu nst de. Taburcu olduk. Ama iğneler ilaçlar magnezyum evde progestan. Ilaclar verildi. Okadar yorgun halsiz hissediyorum. Bide fena halde bu ilaçlar beni aciktiriyor.
Yapma yapmaaaa kızacam amaaaKızlar tüm gün eşimle temizlik yaptık, hala da devam ediyoruz. Ayrıntıya fazla girdik sanırım.
Ben hiçbirşey yapmayıp arada dolaşmama rağmen çok yoruldum.
Eşim otur sen diyor ama rahat edemiyorum, dolanıyorum ortada.
Bir bitseydi..
Çıktım canım teşekkür ederimArkadasimin 33 felandi nisan geldi hatta oncesinde senin gibi sancisi cikti bebek 37+3 de geldi.hatta bana gelen seyin fotosunu atti ayni nisan gibi biseydi.sen hastanede misin hala.kotuyu dusunme sen
Geldi bebitom geldi serum bitmeden çıkabilirsin dedi. Sorun olursa hemen geleceksin ama dedi. Bende çıktım valla çok yoruldum hastane Ortamından eve çıkana kadar 2 adım yürüdüm alt tarafa bıçak saplandı resmenYatışlar beni bekler..
Sanada çoook geçmiş olsun kuzum bende 1 saat önce taburcu oldum ya ah bu erkekler yok mu. Çok çok dikkat et sende stres yapmaa bir daha. Bebişten önemli değil hiçbir şey.
Yapma yapmaaaa kızacam amaaa
Bende öyleydim duramıyordum benden feyz al, aha sonuç işte
Tekrar sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Artık sen de yorma kendini
Bol bol yat dinlen
Sen bu zamana kadar yeterince temizlik yaptın durmadın yerinde kotan doldu artık
Bundan sonra iyi yatışlar
Şükür iyiyim canım bende,kasılma yaşıyormuşum farkında bile değilimİyiyim kuzum sen nasılsın ? Cumartesi inşallah ❤
Tekrar sağol kuzum
Bu Arada sorunu yeni farkettim, her odada wc var o yönden rahattım.
Şimdik dinlenme vakti☺
aynen nefes kesilmesi en önemli belirti benim acimdan ara ara oluyor .Aynen cnm kasilmayi doğru tarif etmişsin, ek olarak sanki karninizin içinde sanki birseyi sikıyomuslar gibi bi his oluyo ve o an olunca 20_30 saniye sürüyo o sıkılma ve nefesibde kesiliyo o an ,yani kasilmayi anlamamak mümkün değil, şuan kasılma yaşamayı olabilirsiniz
15 dkda bir full depoEvde de bol su içmeye dikkat et canım
Zaten bu haftalarda çok sık idrara çıkma oluyor
Sen bir de serum alınca durum daha fena olmuştur
İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim :)Şükür iyiyim canım bende,kasılma yaşıyormuşum farkında bile değilim
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Anlattıklarının aynısını birebir bende yaşıyorum canımBenim zilli kız da ayaklarını sağ tarafa dayadı son iki haftadır inanılmaz rahatsız ediyor
Bazen öyle bir dayıyor ki ayaklarını artık orayı yırtıp çıkacak zannediyorum
Bu akşam yemek yedirmedi ya
Dayamış ayaklarını hanımefendi gerildikçe geriliyor nefesim kesildi
Kız bu A April wind in kasılması hepimizi korkuttuİnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim :)
Bende de var kasılma bazen çok oluyor hatta
Hamilelik herhalde canım sukur başka birşeyim yokGeçmiş olsun canım
Ağrıların hamilelikten mi başka bir rahatsızlığın mı var
Ağzını hayra aç kız hepimiz senin kasılmalardan korktuk.Kızlar bu arada dün ebe gelen hastalardan isyan ediyordu ne WC gidebildim ne yemek yiyebildim diye.
Çok Doğum ve sancı durumları olmuş öyle ki sadece dün yarim saatte 5 hasta yatırıldık.
Dikkat edin artık kendinize kasılmanızı sayın çok olmasın olursa dakika tutun ihmal etmeyin.
Merkür retrosu da başladı zaten ödüm kopuyor
Nasıl korkuttum ama ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?