2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ya alakasız olacak ama son günlerde iki şeye aşeriyorum
Kimsenin canının çekmeyeceğini düşünerek yazıyorum hakkınızı helal edin

Birincisi koku aşeriyorum resmen
Böyle bir şey var mı
Hani şu Hatay’ın doğal zeytinyağlı defne sabunu var ya
Elimde sabun koklayarak geziyorum
Geçen gün gratise gittik
Orda da hemen buldum, çıkana kadar sabun elimde gezdim ve sonunda da evde bir sürü olmasına rağmen onu da alıp çıktım
Eve gelir gelmez de hemen banyoya girdim sıcak suyla kokusu daha güzel oluyor diye

İkincisi de falım damlasakız
Sürekli sakız çiğnemek istiyorum
Artık bu sakız yüzünden eşimle ayrı odalarda oturuyoruz gıcık oluyor benim sakız çiğnememe
Eşim evden çıkar çıkmaz hemen sakızı atıyorum ağzıma en az bir saat yemeden içmeden öylece durup sakız çiğniyorum

Anlattıklarının aynısını birebir bende yaşıyorum canım
Biran acaba benmi yazdım dedim
Pozisyonu bile aynı kızların ❤

Artık kızıyorum ya
Eee ama bu kadar da abartılmaz kızım ya diyorum
Bazen öyle bir canım yanıyor ki yerimden sıçrıyorum

Aynen cnm kasilmayi doğru tarif etmişsin, ek olarak sanki karninizin içinde sanki birseyi sikıyomuslar gibi bi his oluyo ve o an olunca 20_30 saniye sürüyo o sıkılma ve nefesibde kesiliyo o an ,yani kasilmayi anlamamak mümkün değil, şuan kasılma yaşamayı olabilirsiniz
[/QUOTE]
Cnm magnezyum alinca bel agrin gecti mi ?iyi geldimi yani

Aynen cnm kasilmayi doğru tarif etmişsin, ek olarak sanki karninizin içinde sanki birseyi sikıyomuslar gibi bi his oluyo ve o an olunca 20_30 saniye sürüyo o sıkılma ve nefesibde kesiliyo o an ,yani kasilmayi anlamamak mümkün değil, şuan kasılma yaşamayı olabilirsiniz
[/QUOTE]

Canım tam kaç haftalıksın sen ? Takvim olmadığı için göremiyorum

Evet aynen öyle bir his biri içinden sıkıyormuş gibi nefes kesiyor !!

O kaburga olayını hiç yaşamadım inşallah yaşamam da. Kuzumm olabilir kasılmam çatı muayenesi iste baksınlar kasılmalar rahim ağzını etkiliyor mu etkilemiyor mu. Ama merak etme bazılarına hiç etkisi olmuyor.

Doktorlar kasılmayı normal buluyor kuzumm eğer rahim de açılma kısalma yoksa. Olduğunda anormal oluyor çünkü etki etmiş oluyor. Çok şükür sende etki yok kısalma dışında 35mm oda bu haftalarda çok çok normal artık. Ama senin ki mecburi sezaryen olacağı için dinlenmen lazım ki normal doğumu tetikleme eğer suyun vs gelirse yetişemezsin ankaraya. Bundan sonra sezaryen tarihine kadar sadece yat dinlen kuzum.
Bu arada taburcu olmuşsun çok sevindim çok şükür

Çok güldüm buna yaaaa
Ben de gece uyanip portakal yiyorum deli gibi, sürekli elimde portakal, eşim gülüyor artik halime

Çok güldüm buna yaaaa
Ben de gece uyanip portakal yiyorum deli gibi, sürekli elimde portakal, eşim gülüyor artik halime

Ben de bir ara portakala sarmıştım
Sürekli eşime hadi portakal soy da yiyelim diyordum
Yerken de ne güzel bir şeymiş ya niye daha önce bu kadar yemedim ki diyordum

Sayısı sıklığı artmadığı sürece normalmiş kuzum, ama bazen arka arkaya oluyor işte ne yapacağımı da bilemiyorum
Benim gibi anlamıcaktın işte kafan rahat olcaktı
BellaCiao diyene kadar ben onların kasılma olduğunuda bilmiyodum
Yaşamanı tavsiye ederim iç gıdıklayıcı :))
Söyle oğluşuna arada öyle işlerde yapsın
Kontrolde bişey çıkmaz benim eve gelince olur :)
Artık kızıyorum ya
Eee ama bu kadar da abartılmaz kızım ya diyorum
Bazen öyle bir canım yanıyor ki yerimden sıçrıyorum
Yok kız kızma can onlar can
Ben kızmıyorum her hareketine şükrediyorum,sanki kızsam küscek gibi hissediyom

aynen nefes kesilmesi en önemli belirti benim acimdan ara ara oluyor .
neredeyse 20.haftadan beri. Belki beni de nst ye alsalar bende de kasilma cikar. en az 10 15 saniye aşağıdan yukari dogru bir his geliyor bana nefesim kesiliyor.
Evet ya acaba bizide bu gittiğimizde alırlar mı nst ye,benim bazı günler çok oluyo bazen az sen bu haftamı gidecektin

[/QUOTE]
Cnm yorulunca bel ağrım yine var ama magnezyumu 1 haftadır alıyorum bel ağrılarım 1 ay önce daha çoktu bebek baş aşağa dönünce biraz daha rahatladım,ama sanki magnezyum kasılmalarıma iyibgeldi eskisi kadar yok

Çok hareket ediyor diye kızıyorum ama hissetmeyince de özlüyorum :) annelik işte

Kızlar haftalık kontrole kaçıncı haftada başlanıyor acaba merak ettim :)
Ne güzel olur her hafta bebişleri görmek

Bana 35ten sonra her hafta geleceksin dedi canım

Ben o oğluşu yerim yer allahım az kaldı bebişlerimize kavuşacağız Sonra hep kucağımızda olacaklar özleriz ama karnımızda ki hareketlerini

Kızlar haftalık kontrole kaçıncı haftada başlanıyor acaba merak ettim :)
Ne güzel olur her hafta bebişleri görmek

Hiç bir fikrim yok sanırım 39 dan sonraydı kuzu ?

Çok hareket ediyor diye kızıyorum ama hissetmeyince de özlüyorum :) annelik işte

Bana 35ten sonra her hafta geleceksin dedi canım
Hareketsiz oluncada dürtüyon mu ben dürtüklüyom
Sen kaç haftalıksın canım malum takvimler gitti.
Benide bu kontrolden sonra haftada 1 mi çağırır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…