2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm ya o özleme duygusu doğuncada olacak uyumasa uyusun diye bakacaz, uyuyunca uyansada sevsekde diye beklıycez

Doğru söylüyorsun canım
Şimdi mesela hem çok merak ediyorum hem de keşke daha çok içimde kalsa diyorum
Onu hissetmek çok mucizevi bir şey bence
Eşime diyorum erkekler bu duyguyu yaşayamadıkları için çok sanşsızlar

Sırf bu hamilelik döneminin güzelliği için bile ikinci çocuk yapılır diyorum
Eşimin canına minnet Zaten
Doktor izin verir vermez hemen ikinciyi yapalım diyor :)

Hareketsiz oluncada dürtüyon mu ben dürtüklüyom
Sen kaç haftalıksın canım malum takvimler gitti.
Benide bu kontrolden sonra haftada 1 mi çağırır acaba

Dürtmez miyim
Eşim de dengesiz diyor bana

Ben 33+5im
Haftaya Cuma 35te kontrolüm var
Sonra her hafta bebiş görmece

Bugün geldi canım karyolamız kokusu yok ama ben bebek odasına kurdurup camı da açtım her gün açıcam cibinliğini, yandaki süngerli süslerini galan makineye attım bebe deterjanıyla yıkadım birkaç güne kururlar artık

Kuzum bende kasılma falan bilmiyorum oluyorsa da farkında değilim yarın nst ye giricem görürüz artık.. ben o can acıtışı şeyleri bebekten sanıyordum bi de kasılmaymış onlar yarın doktoruma sorucam kasılmayı..

Doktorum normalde bana 15 günde görücem demişti ama geçen hafta, haftada 1 görücem dedi canım bakalım yarın ne zaman çağıracak?
İnan okadar yorgun halsiz hissediyorum. Sadece yatmak istiyorum o bile yoruyor. Ama yine bunada şükür. Elhamdülillah

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Kuzumm şimdi eve git güzelce dışunu al dinlen çok sevindim çıkmana

Teşekkürler canım zaten her gün sabahtan akşama kadar camı açmayı düşünüyorum bugünde açıktı hep az önce kapattım sirkeli suyla da silicem

İnşallah cnm ,olsun tabi kardeş iyidir, bizler bu dünyadan ayrılınca onlar birbirlerine destek olacaklar

Kızlar bugün bir akrabamla konuştum. Normal Doğum düşünenler için doğuma bir ay kala özel bölgeye birkaç saat zeytinyağlı Pamuk koymak o bölgeyi yumuşatacağı için normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Gelini ve kızı hamileyken öyle yapmışlar ikisi de çok rahat doğurmuş. Hatta birinin bebeği 4kg doğmuş ona rağmen sıkıntı çok zorluk yaşamamış. Bir de hurma önerdi. Bir araştırın isterseniz belki faydası olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…