- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Hm. Su an icin iki hafta bir çağırıyorlar bakalim son hafta ne olacak .Ayyyy pek heycanliiiDevletteki işleyiş hakkında bilgim yok canım
Sadece tahminimi söylüyorum onlarda büyük ihtimal hergün olmasa bile haftada 2 defa falan çağırıyorlardır
Kaçta gidiyosun Kuzu
Kuzum kendi odamda olacak ama bebek odasına kurdurdum şimdilik ayakları tekerli zaten odaya alabiliriz havalandırırım diye boş odaya aldımKendi odanda olmucak mı canım kızın
Doğasıya odasını ayırıcak mısın
İlk nstne mi giriceksin canım
Bende tam anlamıyorum kuzu bu kasılma olayını acıyı falan bebişten sanıyorum :)
Yarın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ❤
Benimde boynumda bir et beni vardı gebelikten sonra büyüdü alakası var mı bilmiyorum ama:)Bu hamilelikte kanamayan bi ben kalmıştı oda oldu bi ara burun kanamasından taşınıyordum ilk döneminde düşük tehlikesi kanaması şimdi de bu korkudan tuvalete bile gidemiyorum
Valla benimki hem büyüdü gem yanında da çıktı birde koptu ve kanaması durmuyoBenimde boynumda bir et beni vardı gebelikten sonra büyüdü alakası var mı bilmiyorum ama:)
Yarın bir cildiyeye göster istersen canım ben de Doğumdan sonra olmazsa gidip aldırırım diye düşünmüştümValla benimki hem büyüdü gem yanında da çıktı birde koptu ve kanaması durmuyo
Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Ay cnm çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun.cok şükür atlattin cnm.ins tez zamanda evinize cikarsinizBugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah
Maşallah kuzucuğa eve de gelince daha iyi bakarsın annesi :))Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah
Kultablosu kokusu aseriyorum. Esim beni bugun dr a sikayet etti
Çok güldüm buna yaaaa
Ben de gece uyanip portakal yiyorum deli gibi, sürekli elimde portakal, eşim gülüyor artik halime
Maşallah kuzucuğa eve de gelince daha iyi bakarsın annesi :))
Sağolun kızlar, inşallah hele bir eve gelse. Ama çok küçük bugün ter içinde kaldim kucağımda tutmaya çalışırken. Umarım oğluma yetebilirim , endişeler basladiAy cnm çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun.cok şükür atlattin cnm.ins tez zamanda evinize cikarsiniz
Canım bin şükür kilosu kaç olduBugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?