2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Devletteki işleyiş hakkında bilgim yok canım
Sadece tahminimi söylüyorum onlarda büyük ihtimal hergün olmasa bile haftada 2 defa falan çağırıyorlardır
Hm. Su an icin iki hafta bir çağırıyorlar bakalim son hafta ne olacak .Ayyyy pek heycanliii

Kızlar hepinize geçmiş olsun benim kasılmalar çok farklıydı 26 da felan kaşık ve bel agrısı işe başladı ama sürekliydi adet sancısı gibi neyse ki adalat ile hafifledi insallah 34 ü görürüm de bişey olmaz ama dün benim özel bölgede bi ben gibi bişey vardı kaşıyınca hafif bi 10 dk aralıksız kanadı bugün tamamen koptu 5 ten beri kanama durmuyo acile gittim bu kanama kan kaybı yaratmaz yarın cildiyeye gelin dediler ve yolladılar

Bu hamilelikte kanamayan bi ben kalmıştı oda oldu bi ara burun kanamasından taşınıyordum ilk döneminde düşük tehlikesi kanaması şimdi de bu korkudan tuvalete bile gidemiyorum

Kaçta gidiyosun Kuzu

10 da canım ilk kez erken gidicem
Kuzum kendi odamda olacak ama bebek odasına kurdurdum şimdilik ayakları tekerli zaten odaya alabiliriz havalandırırım diye boş odaya aldım

İlk kez nst ye giricem nasıl bir şey hiçbir fikrim yok canım inşallah güzel haberlerle gelirim teşekkürler kuzum

Bu hamilelikte kanamayan bi ben kalmıştı oda oldu bi ara burun kanamasından taşınıyordum ilk döneminde düşük tehlikesi kanaması şimdi de bu korkudan tuvalete bile gidemiyorum
Benimde boynumda bir et beni vardı gebelikten sonra büyüdü alakası var mı bilmiyorum ama:)

Kızlar 34. Cü haftada karnı değişen var mı?
Gerilen sertleşen.
Nts ye giriyorum sancı yok.

begonyas canım nasılsın toparlanabildin mi ?
Oğlun nasıl var mı güzel haberleriniz
Bu arada Mini_mini ve begonyas tan haber var mi? Sayfalari okudum ama belki ozelden falan yazisan vardir
Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)

Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah

Kızlar merhaba eşimden giriyorum merak ettim sizleri.benim randevum u haftaya salıya çektik 3hafta sonra gel demişti eşim bugüne almıştı Dr kızar diye haftaya aldık.ne korkutmussa bizi artık.
A April wind cnm çok geçmiş olsun.cok şükür çıkmışsınız hastaneden dikkat et kendine.
Mini_mini cnm az kaldı ins.saglicakla alacağız bebislerimizi.korku heyecan hepsi var.bebisin anne karnında zayiflamaz muhtemelen ölçümler yanlış çıkmıştır.
Kasilmadan bahsetmissiniz sanirim bende yaşıyorum bir tarafimi sisiriyor sertlesiyor sonra 10 saniye felan nefesim kesiliyor bir tuhaf hissediyorum kendimi sonra elimi koyuyorum geri cekildikce rahatliyorum.Allah yardımcımız olsun.hepinize iyi geceler az kaldı internetimin gelmesine.herkes kendine iyi baksın..

Ay cnm çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun.cok şükür atlattin cnm.ins tez zamanda evinize cikarsiniz

Maşallah kuzucuğa eve de gelince daha iyi bakarsın annesi :))

Maşallah kuzucuğa eve de gelince daha iyi bakarsın annesi :))
Ay cnm çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun.cok şükür atlattin cnm.ins tez zamanda evinize cikarsiniz
Sağolun kızlar, inşallah hele bir eve gelse. Ama çok küçük bugün ter içinde kaldim kucağımda tutmaya çalışırken. Umarım oğluma yetebilirim , endişeler basladi

Canım bin şükür kilosu kaç oldu

Kavuştunuz mu canım bugün inşallah kısa sürede de eve çıkar bebiş canım zorlu süreçleri atlattınız inşallah sana da geçmiş olsun canım stres de tansiyonu etkileyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…