Benimde pazartesiKızlar bir dahaki kontrollünüz ne zaman? Benim pazartesi
Teşekkür ederim kuzum.A April wind canım eve geçmene çok sevindim güzelce dinlen.bide çatı muayenen nasıl geçti dedikleri gibi can yakıcı bişeymi? Bide doktormu yapıyor o muayeneyi yoksa ebe mi
Benim yarın kendi doktorumdaKızlar bir dahaki kontrollünüz ne zaman? Benim pazartesi
Benim yarın kendi doktorumda
Almıştım önceden iptal etmedim kuzum denk geldi öyle.Bu hafta full kontrol desene
Doktorun da baksın iyi olur kuzumm ❤
Evet cnm hurmayı uzman drlarda öneriyo şekeriniz yoksa hergün yeyin dioKızlar bugün bir akrabamla konuştum. Normal Doğum düşünenler için doğuma bir ay kala özel bölgeye birkaç saat zeytinyağlı Pamuk koymak o bölgeyi yumuşatacağı için normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Gelini ve kızı hamileyken öyle yapmışlar ikisi de çok rahat doğurmuş. Hatta birinin bebeği 4kg doğmuş ona rağmen sıkıntı çok zorluk yaşamamış. Bir de hurma önerdi. Bir araştırın isterseniz belki faydası olur:)
Sagol canimHayırlı olsun cnm güle güle kullan
Aynen canım ben şimdi memleketimdeyim evime geçince hergün yicem:)Evet cnm hurmayı uzman drlarda öneriyo şekeriniz yoksa hergün yeyin dio
Evet kuzumYaa ponciklerimizi aynı gün mü göreceğiz
Evet canım doğru bende araştırdım. Hatta hazır benimki evde. Allah kısmet etse inşallah. Kullanacam. Bide meryem ama itü var onuda zemzem suyuna koyup goturecem inşallah üstünde okuyacamKızlar bugün bir akrabamla konuştum. Normal Doğum düşünenler için doğuma bir ay kala özel bölgeye birkaç saat zeytinyağlı Pamuk koymak o bölgeyi yumuşatacağı için normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Gelini ve kızı hamileyken öyle yapmışlar ikisi de çok rahat doğurmuş. Hatta birinin bebeği 4kg doğmuş ona rağmen sıkıntı çok zorluk yaşamamış. Bir de hurma önerdi. Bir araştırın isterseniz belki faydası olur:)
Kızlar bir dahaki kontrollünüz ne zaman? Benim pazartesi
Kaçta gidiyosun KuzuBenim yarın canım
Ayy düşündükçe içim bir hoş oluyor bebişler geliyo mu ne ❤Ben o oğluşu yerim yerallahım az kaldı bebişlerimize kavuşacağız ❤ Sonra hep kucağımızda olacaklar özleriz ama karnımızda ki hareketlerini
Hiç bir fikrim yok sanırım 39 dan sonraydı kuzu ?
Gözün aydın canım kazasız belasız kullanmak nasip olsunKizlar ehliyet sinavina girdim.ehliyetimi aldim
Demekki hepimiz aynı moddayızDürtmez miyim
Eşim de dengesiz diyor bana
Ben 33+5im
Haftaya Cuma 35te kontrolüm var
Sonra her hafta bebiş görmece ♥
Kendi odanda olmucak mı canım kızınBugün geldi canım karyolamız kokusu yok ama ben bebek odasına kurdurup camı da açtım her gün açıcam cibinliğini, yandaki süngerli süslerini galan makineye attım bebe deterjanıyla yıkadım birkaç güne kururlar artık
Kuzum bende kasılma falan bilmiyorum oluyorsa da farkında değilim yarın nst ye giricem görürüz artık.. ben o can acıtışı şeyleri bebekten sanıyordum bi de kasılmaymış onlaryarın doktoruma sorucam kasılmayı..
Doktorum normalde bana 15 günde görücem demişti ama geçen hafta, haftada 1 görücem dedi canım bakalım yarın ne zaman çağıracak?
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kuzumm şimdi eve git güzelce dışunu al dinlen çok sevindim çıkmana
devlette sistem nasil biliyor musunuz?son haftalar her gun mü gidiliyor ?Ayy düşündükçe içim bir hoş oluyor bebişler geliyo mu ne ❤
Yok kuzum bizim burda 39dan sonra hergün veya 2 güne bir çağırıyorlar.
Gözün aydın canım kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Demekki hepimiz aynı moddayız
Bakalım benimde mi seninki gibi olucak :)
Devletteki işleyiş hakkında bilgim yok canımdevlette sistem nasil biliyor musunuz?son haftalar her gun mü gidiliyor ?
Kuzu sen hastaneden ciktin heralde ay ben bu mesajlarin yarisini görüyorum yarısını kaciriyorum bu yeni versiyona daha tam alisamadim .Cok cok gecmis olsun. .Cuttingcorners teşekkür ederim kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?