2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağolun kızlar, inşallah hele bir eve gelse. Ama çok küçük bugün ter içinde kaldim kucağımda tutmaya çalışırken. Umarım oğluma yetebilirim , endişeler basladi
Hiç endişe etme kuzum sen güçlü bir annesin o da güçlü bir bebiş :) zamanla her şey yoluna girecek inşallah

Çok Şükür canım eşine kavuşmaya az kalmış Beraber görürsünüz eşinle

Benim yarın canım

Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzumm

BellaCiao canım bugün 33 hafta bitti. 34 e giriyorum

Maşallah kuzum

Canım bebeğini kucağına almana çok sevindim Şükürler olsun
Kilosu ne kadar oldu acaba ? Burda fransada kendi yemek yiyorsa kakasını yapıyorsa desteksiz nefes alıyorsa ve 2,400kg geçerse eve gönderiyorlar. İnşallah en erken zamanda taburcu olur minniğin yuvasına kavuşur.

Allah’ım yerim o minik şeyii.
Az kaldı canım sabret, sen minniğin çıkana kadar kendine çok çok dikkat et Sonra bütün ilgini oğluşa verirsin
Teşekkür ederim canım benim

merve teacher ehehe :) Evet kuzum çıktım akşam
Bazen bende yarım yamalak okuyorum, geç farkedip geri dönüyorum sonra

Rabbim yardımcın olsun kuzucuğunda seninde
En zor zamanlarını atlatıyosunuz hayırlısı ile inş yakında koyun koyuna yatarsınız

Günaydın kızlarr,
dün çok bakamadım buraya..

A April wind canım taburcu olmuşsun çok sevindim, Uras bey şöyle bir yokladı geçti galiba.. Doktorun önerilerde bulunmuştur zaten, bol bol dinlen yat.. :)
begonyas Maşaallah canım size.
En zor kısmını atlattın, yakında bebeğini de evine çıkaracaksın inşallah kuzum. Zor biliyorum ama sabret. Önemli olan ikinizin de sağlığı. Geç olsun da güç olmasın.

Günaydın kızlar
İş yerine geldim bugün bu hafta gelicem hep bi aksilik çıkmazsa herkes fuara gitti yanıma getirsin götürsün yalnız kalmıyim diye birini bıraktılar sadece. Hem bu 3 günde kendimi denemiş olurum. Pazartesi çalışır ya da çalışamaz raporu almam lazım çünkü

Günaydın tatlı anneler
Kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Herkese güzel huzurlu sağlıklı bol dinlenmeli bir gün diliyorum ♥
Günaydın kuzum, erkenciyiz..:)

Günaydın kızlar mutlu huzurlu bol tepikli az ağrılı günler
Günaydın canım, sende erkencilerdensin.. :)
Hiç uyuyamadim, bugün kontrolüm var, 10.30da.. Dünde temizlik yaptık, akşam kasılmam çok oldu. Şuan iyiyim ama yinede bugün ki nstden korkuyorum.
Ayyy daha çantam bile hazır değil.
Kontrol dönüşü bugün kesin hazırlıycam.

Günaydin canim.. Kac haftalık oldun bilmiyorum ama yorma kendini zorlama.
Hepimizin sancilar kasilmalar başladı bu aralar..

31+3 daha bugün canım grubumuzun en minnakı biziz sanırım Evden özel araba ile alıp geri bırakacaklar işimde oturarak zaten fuar olduğu için yoğunlukta olmaz koltukta var yatarım büyük ihtimal Herkeste kasılmalar ağrılar başlayınca korkmadım değil bende daha başlamadı sanırım ya da ilk diye anlamıyorum. Bazen kuzum içimde geriniyor acaba kasılmamı diyorum ama benim öyle nefesim falan kesilmiyor dalgalandırıyor sadece

Günaydın canım işe geldim de ondan erkenciyim
ayy hazırla hazırla kafan rahatlar en azından ben hazırladım geçen hafta bir de bebenin komidinini düzenledim yerleştirdim üzerimden fil kalktı sanki

Günaydın kızlar 34+0 dan selam olsun
En dinlenesi zamanımda en yoğun günlerimi yaşıyorum resmen işyerimde
Kaç gündür buraya bile bakamaz oldum.
Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım

sorma ben de öyle. bi yandan işlerimi devrediyorum, öğretiyorum. bi yandan yeni işler geliyor. şu an çok yoğun. arkamı yaslanacak oh diyecek vakit bulamıyorum. yazık yavrum tüm gün sıkışıp kalıyor.

doğru canım. ama 1 ay öncesi değil, 1 hafta 10 gün önce deniliyor. perine masajı diye geçiyor. pamuk yerine elinize saf zeytinyağı sürüp vajina kısmına masaj yapılarak oluyor. deneyenler de kesi olmamış. hurmayı da 36. haftadan sonra günde 3 5 7 kaç tane yerseniz. faydası var.

acıdan ziyade, irkilme oluyor. uyarılıyorsun sonuçta. hiç sevmiyorum alttan muayeneyi

devlette sistem nasil biliyor musunuz?son haftalar her gun mü gidiliyor ?

devleti ilk kez göreceğim için bilmiyorum. ama 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımı son haftalarda 1 kez çağırmış. bişi olursa gelirsin ama demiş.

geçmiş olsun canım.

gözün aydın canım. nasıl güzel bir andır o..bebişin de annesine kavuştu. MaşaAllah, suphanAllah.
olsun canım tuzsuz ye ne olacak, bundan sonra bebişin senden beslenecek. feda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…