- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Hiç endişe etme kuzum sen güçlü bir annesin o da güçlü bir bebiş :) zamanla her şey yoluna girecek inşallahSağolun kızlar, inşallah hele bir eve gelse. Ama çok küçük bugün ter içinde kaldim kucağımda tutmaya çalışırken. Umarım oğluma yetebilirim , endişeler basladi
Aynen canım ben şimdi memleketimdeyim evime geçince hergün yicem:)
BellaCiao benim kontrolüm salı hem de babamız da askerden geliyo çok şükür:) oğluşumuz da bir kerecik yüzünü gösterse ne güzel olur:)
Benim yarın canım
Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah
Kızlar em çok bizim sayfa ziyaretçi alıyor galiba
Allah’ım yerim o minik şeyii.Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Bende tansiyon la uğraşıyorum, sürekli ölçüm yapıyorum. Yediğim herşey tuzsuz. Dikkat etmezsen üzerinde kalır diyorlar. Gebelik zehirlenmesi gerçekten çok ciddi bir durummuş Rabbim kimseye vermesin inşallah
Teşekkür ederim canım benimKızlar merhaba eşimden giriyorum merak ettim sizleri.benim randevum u haftaya salıya çektik 3hafta sonra gel demişti eşim bugüne almıştı Dr kızar diye haftaya aldık.ne korkutmussa bizi artık.
A April wind cnm çok geçmiş olsun.cok şükür çıkmışsınız hastaneden dikkat et kendine.
@Mini_mini cnm az kaldı ins.saglicakla alacağız bebislerimizi.korku heyecan hepsi var.bebisin anne karnında zayiflamaz muhtemelen ölçümler yanlış çıkmıştır.
Kasilmadan bahsetmissiniz sanirim bende yaşıyorum bir tarafimi sisiriyor sertlesiyor sonra 10 saniye felan nefesim kesiliyor bir tuhaf hissediyorum kendimi sonra elimi koyuyorum geri cekildikce rahatliyorum.Allah yardımcımız olsun.hepinize iyi geceler az kaldı internetimin gelmesine.herkes kendine iyi baksın..
Rabbim yardımcın olsun kuzucuğunda senindeBugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
Günaydın kuzum, erkenciyiz..:)Günaydın tatlı anneler
Kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Herkese güzel huzurlu sağlıklı bol dinlenmeli bir gün diliyorum ♥
Günaydın canım, sende erkencilerdensin.. :)Günaydın kızlar mutlu huzurlu bol tepikli az ağrılı günler
Günaydin canim.. Kac haftalık oldun bilmiyorum ama yorma kendini zorlama.Günaydın kızlar
İş yerine geldim bugün bu hafta gelicem hep bi aksilik çıkmazsa herkes fuara gitti yanıma getirsin götürsün yalnız kalmıyim diye birini bıraktılar sadece. Hem bu 3 günde kendimi denemiş olurum. Pazartesi çalışır ya da çalışamaz raporu almam lazım çünkü
31+3 daha bugün canım grubumuzun en minnakı biziz sanırımGünaydın kuzum, erkenciyiz..:)
Günaydın canım, sende erkencilerdensin.. :)
Hiç uyuyamadim, bugün kontrolüm var, 10.30da.. Dünde temizlik yaptık, akşam kasılmam çok oldu. Şuan iyiyim ama yinede bugün ki nstden korkuyorum.
Ayyy daha çantam bile hazır değil.
Kontrol dönüşü bugün kesin hazırlıycam.
Günaydin canim.. Kac haftalık oldun bilmiyorum ama yorma kendini zorlama.
Hepimizin sancilar kasilmalar başladı bu aralar..
Günaydın canım, sende erkencilerdensin.. :)
Hiç uyuyamadim, bugün kontrolüm var, 10.30da.. Dünde temizlik yaptık, akşam kasılmam çok oldu. Şuan iyiyim ama yinede bugün ki nstden korkuyorum.
Ayyy daha çantam bile hazır değil.
Kontrol dönüşü bugün kesin hazırlıycam.
Günaydın kızlar34+0 dan selam olsun
En dinlenesi zamanımda en yoğun günlerimi yaşıyorum resmen işyerimde
Kaç gündür buraya bile bakamaz oldum.
Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım
Kızlar bugün bir akrabamla konuştum. Normal Doğum düşünenler için doğuma bir ay kala özel bölgeye birkaç saat zeytinyağlı Pamuk koymak o bölgeyi yumuşatacağı için normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Gelini ve kızı hamileyken öyle yapmışlar ikisi de çok rahat doğurmuş. Hatta birinin bebeği 4kg doğmuş ona rağmen sıkıntı çok zorluk yaşamamış. Bir de hurma önerdi. Bir araştırın isterseniz belki faydası olur:)
Teşekkür ederim kuzum.
Bence anlatıldığı kadar değil ama herkesin acı eşiği farklıdır tabi.
Muayene bittikten Sonra Unuttum gitti . Yaparken çok az bi sinek ısırması gibi birşey hissettim sadece.
Doktor yapıyor bu Arada kuzum.
devlette sistem nasil biliyor musunuz?son haftalar her gun mü gidiliyor ?
Kızlar hepinize geçmiş olsun benim kasılmalar çok farklıydı 26 da felan kaşık ve bel agrısı işe başladı ama sürekliydi adet sancısı gibi neyse ki adalat ile hafifledi insallah 34 ü görürüm de bişey olmaz ama dün benim özel bölgede bi ben gibi bişey vardı kaşıyınca hafif bi 10 dk aralıksız kanadı bugün tamamen koptu 5 ten beri kanama durmuyo acile gittim bu kanama kan kaybı yaratmaz yarın cildiyeye gelin dediler ve yolladılar
Bugün ilk defa kucağıma aldım kız lar emzirme eğitimine çağırdılar. Yarın tekrar gideceğim . Sonra inşallah taburcu ederler diye ümit ediyorum. Orada bırakıp gelmek insanın içini acıtıyor. Görsen bir avuç ama gözler açıldı mı etrafa bir bakışlar atıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?