2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

16 olmadan ilac yazmiyoruz ilaca baslarsan ve birden duserse tansiyonun bebegi daha cok etkiler dediler cnm. Bende evde kendi capimda surekli limon sikip iciyorum. Hamile kalmadan once 10/7 fln cikiyordu simdi en dusuk 13 en yuksek 15. İnsallah 16 gormem

Canım içtiğin ballı tarçınlı süt bir birlerinde etkileşimi bozuyor.
Tarçının gebelikte fazla tüketimi tehlikeli,bebeğe kilo aldırmıyor haberin olsun

Hayırlı cumalar canım benimde minik 2 gündür az hareketli onlarda yoruluyor sanırım. Günleri günlerini tutmuyor Zaten sen yinede dikkatli ol da. Bebiş baskı yapıyorsa bulantı ondan oluyordur belki benimde bu aralar mide yanmam artttı. Dinlen bol bol sende

Sen tansiyonunu ölçtür mutlaka seni korkutmak istemem ama begonyas da kusuyordu ve gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçiriyormuş meğer.
Aman canım kötü düşünmeyelim belki normal bir bulantıdır ya da böbreklerden kaynaklıdır ama sen yinede önlemini al ki ah vah demeyelim.

Kızlar 3 hafta 3 kilo almışım resmen sabah tartıya çıkınca şok oldum Geçen ay hiç almamıştım annem 3 haftadır burada sağolsun aldırdı kiloları, göbeğimde son 10günde birden baya şişti umarım kızımda almıştır kilo. Pazartesi kontrolümüz var doktorumuz ne yorum yapıcak bakalım

Bence de cok ilginc canim ama malesef yazmadi ilac. Kendi de olcuyordu elleriyle 14/9 cikiyordu. Tuzlu yeme dedi hep. Ben tuzlu da yemem normalde. Baska bir dr gittim oda ayni sekilde 16/10 yuksek kabul ediliyor ilac baslaniyor dedi
Canım benimde geçen aylarda bi ara;15-8 16-8 çıkıyordu hep. Hatta bi gece yarısı acile bile gittik. Taşikardi de var bende.
Stresliydim o aralar. Kendi doktorum da ölçtü, ilaç yazmam gerekiyor ama tuzu azalt stresini biraz at sık sık ölç bi bakalım en son ilacı düşünelim dedi. Bir on gün filan devam etti yükseklik, sonra normale döndü.
Belki senin doktorun da böyle düşünmüştür. Sık sık ölç.
Dikkat et tuzu azalt, limonlu ve normal su iç bol bol, yürüyüş yap stresini at..

Anne dopingi diyoruz biz buna

Hepimiz aynı evhamları yaşıyoruz, yalnız değilsin canım.
Farkında mısınız hiçbirimiz rahat bir hamilelik geçiremedik şöyle!? Ama tabi buna da binlerce şükür..
Hareketlerin yavaşlaması normal yerleri daralıyor gittikçe. Eskisi gibi tekmeler bekleme öyle. Günde 15-20 kez hareketlerini saymak gerekiyor. O kadar hissediyorsan normaldir canım.

Kızlar pammmmmukk kızımla biz geldiiik
Kontrolümüz vardı bugün,aradaki farkımız geriliğimiz devam ediyor ama çok şükür herşeyimiz yolunda

Millet gider Mersine biz gidiyoruz kızımla tersine
Başından beri baş aşşa duran kızcem makat gelişe dönmüş
Bir sonraki kontrole kadar dönmezse doktor amcamız sezeryan günümüzü vercek

Ejehe güldürdün beni kuzu.
Benim oğlan da hala başı bi rahim ağzına doğru geliyor bi sağda bi solda kesinlikle rahat durmuyor
Nst ayarlarken bile hemşireler cinnet geçiriyor ayarlayana kadar bi oraya kaçıyor bi buraya. Ama daha erken ya sanki kuzu ben olsam gün almazdım seni bilemem ama sezeryan bile olsa kendi sancımla gitmek çok isterdim. Minikler geleceği vakti kendi seçsin bence

Iyi cok şükür canim.bak sen cadiya ters dönmüş demekki.tekrar doner bence.aradaki fark artmiyorsa hic sorun degil

Sağolasın cnm ,şimdi de midem ağrımaya başladı inş bebişler büyüdüğü içindir tek büyüsünler kuzular sabredecez,

Çok şükür herşey yolundaymış kuzum
Hayırlısıyla miniklerimize kavuşalım da kuzumm doğum şekli hiç önemli değil .

Gerc Gerçekten de öyle dört dörtlük hamilelik yaşayan yok ,bundan önceki hamileliğimde de böyle bi forum vardı yazısırdık orda da hiç hatırlamıyorum sorunu olanı erken doğum yapanı ileri veya geriden geleni, günü gelen doğum yapmıştı, benim en başından sıkıntılarım oldu lekelenmem, zehirli guatır hastasıymışım hamıleliğimin ilk ayında öğrenmem onun verdiği bi sürü sıkıntı Rabbim beterinden esirgesin inan hergün dua ediyorum Allahım yavrumu kucağıma sağ salim alıp evime geliyim diye, eşim bile hep dua edıyo rabbim bütün hamile bayanlarla berabere benim eşimide sağ salim kurtar diye her gün ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…