- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Bence gayet iyi gelmişin bu aya maşallah zaten bebişler oldu artık en az 2 kiloAy ins canim. Ben de 8 aldim henuz iyi geldim cok sukur simdiye kadar. 40 gun kaldi bakalim. Saglik olsun verilir her turlu canim ya. Napalim yani. Bebislerimizin cani sag olsun
Canim ben ilk 4 ay 1-1.5 kilo bisi aldim. O da -3.5 un ustune aldigim kilo yani. Cunku hic yiyemiyordum. O yuzden o 7 kiloyu 4 ayda aldim. Ilk etapta yeseydim ohoooBence gayet iyi gelmişin bu aya maşallah zaten bebişler oldu artık en az 2 kilo
Oyy oyy maşallah annesi nazar değmesin size;*
34+1 bugünden
Uyuyanlar da sabah bakar artık
Bu da benden olsun o zaman misafirlikteyim taze taze cekineyim dedim34+1 lik bir cinarisko ve annesi
Bu ay ben de kendime odul verdim canim. Mesela bir cok sey yok gdo lu yok o yok bu diyip sakiniyordum. Simdi biraz rahat biraktm kendimi artik. Bir de cok ani acikmalarim basladi. Birden elim ayagim saliyor. O yuzden cok yiyorum bu ara. Dedigim gibi saglik olsun.Bende tam tersi oldu kızlar ya anlamadım 8. Haftamda bile kilom fazla çıktı benim artık ödem mi? Ya da başka bir şey miydi ? Bilemiyorum o yüzden baştan çok sıkı tuttum ben her gün 5 km yürüdüm hatta inceldim koyverseydim ne olurdu bilmiyorum şuan koyverdim mesela canımın istediği şeyleri yiyorum artık son ayım ödül vereyim kendime
Kızlar size de maaşallah ve alıntı yapamadıklarım varsa sizlere de
Göbüşler artık yolun sonuna geldiğimizi de gösteriyor karnı çıkmayanların bile bende dahil artık bariz ortada.. allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almaya nasip etsin inşallah..
Ve bebeklerimiz doğduktan sonra da inşallah bi topiğimiz olur fikir alışverişinde bulunuruz birbirimize ve inanın sayenizde hiç yalnızlık çekmedim hepinize teşekkür ederimçünkü benim bunları konuşabileceğim bir ablam kız kardeşim yok arkadaşlarıma çevreme de bu kadar detaylı soramazdım başımız ağrısa paylaştık ve herkes ne biliyorsa yazdı valla içimden geldi yazmak tanımadan birbirimizin kız kardeşi olduk
Maşallaaahhh34+1 bugünden
Uyuyanlar da sabah bakar artık
Ohh az kalmış gel kuzum gel özledik senideAy okuya okuya bu saat oldu ne kadar yazmışsın iz hepinizin gobuslerine maşallah.yarın gece internetim geliyor oley...hepinize iyi geceler
Günaydın cnm çatı muayenesini 36_37 haftada yapıyor ilk bebeğin olduğu için evet yapılması lazım rahim normal doğuma uygunmu değilmi diye bakıyorlar.korkulacakta hiç birşey yok acimiyor hiç.ama bazılarında lekelenme ağrı olabiliyormus öyle duymuştum.bende hiç birşey olmamıştı 35 haftamda bakmisti doktorum ama sezeryan olmuştum ben rahim normal olmasına rağmen isteğe bağlı sezeryandi korktuğum için doguramadim.ne akla hizmetse gidip sezeryan oldum.Kızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?