- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Mide kısmım boş bence ondan yanıltıyor da böyle de söylenmez hamileyeÇok biliyon sen deseydin.
Şu karın muhabbeti delirtiyor beni yahu
Neresi düşmüş bu göbüşün gayet yerinde bence yada bende problem var kör oldum galiba
O kadar aldın mı kız hiiiç belli bile değil❤
Hahaha yok kız o kaç kilo aldı ki ben 12 kilo aldım
Boydan kurtarıyorum galibaama hızla kilo almaya devam ediyorum merak etmeyin hepimiz aynıyız
Söylene söylene nasıl attırdım ama
Maşallah kuzumm
Aldım kuzum o da evdeki tartıda yani doktorda 1 kilo daha fazla çıkıyorumO kadar aldın mı kız hiiiç belli bile değil
Dedim bu beni unutmucak dönüp dönüp foto diye başımın etini yicek, en iyisi kalk kız üşenme didimSöylene söylene nasıl attırdım ama
Maşallah size de o zaman ❤
Teşekkür ederiz ❤Maşallah kuzumm ❤
Aldım kuzum o da evdeki tartıda yani doktorda 1 kilo daha fazla çıkıyorum
Doktor normalde 12 kilo ideal 15-16ya kadar alabilirsin dedi daha fazla da alırsan doğumdan sonra verirsin yapacak bişey yok dedi bendeki kilo alma potansiyelini görünceTeşekkür ederiz ❤
Doktur ne diyo bu işe
Ayy ben bunu da yeni gördümMaşallah kuzu sende kilo almamışsın
Bu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken)
Eki Görüntüle 2243494 bu da bizden 33+2 ,benim gobuste asagida
Devam et canım içeriğinde kimyasal olan yağlardan bile daha etkili
Her zaman demiştirim kuzum önemli olan önce sağlık gerisinin hiç önemi yok sağ salim sağlıcakla gelsinlerde vajinal sezeryan hiç önemli değil. Sadece insan alışıyor normale veya sezeryana hopp sonra değişiyor tekrar alışma sürecine giriyor. Vajinal diye beklenirken son anda sezeryana dönen bile çoook
Maşallah canım kızınla sana ❤
Takımında güzelmiş güle güle giyersin inşallah :)
Sorma kuzum misafiri düşünüyorum bende
Hıçkırık sol tarafa geçti ama bazen altta bazen yanda hissediyorum kuzum, akşam da en son sağ altta hissettim. Dönüp duruyor galiba anlamadım ki
Eki Görüntüle 2243500
Bu da biiiiz ❤
Pijaman çok yakışmış canım güle güle giy nereden almıştınBu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken)
Ankarada bi alışveriş merkezinde my hamile isimli bi yerden aldım cnm.Pijaman çok yakışmış canım güle güle giy nereden almıştın
Dokunmayayım alsın demiştir napsınDoktor normalde 12 kilo ideal 15-16ya kadar alabilirsin dedi daha fazla da alırsan doğumdan sonra verirsin yapacak bişey yok dedi bendeki kilo alma potansiyelini görünce
1 kilocukla seni geçmişimKuzum aldım ya 11 kilocuk
Maaşallah canım sizegüzel günlerde giyin.
Maaşallah canımgöbüş aşağıda olayını ben hiç anlayamıyorum ya benimkisi nasıl acaba bana göre gayet yukarıda görünüyor
Kuzum inan hiç düşünmüyorum normal için sporu bırakmadım sezeryandan da korkuyorum zaten o yüzden son ana kadar düşünmek istemiyorum
Canım hıçkırığı vajina tarafından hissediyorsan bebek pozisyonunu almıştır.
Maaşallah canım sana grubumuzun fit annesi
Maaşallah canıme hani ben totoş göremiyorum gayet ideal kilo almışsın canım
Maşallah canım oğluşunla sana çok güzel görünüyorsunuz ❤Selam kızlar bu da 36+0 da oğlumla ben. Kalça basen göbek ne ararsanız var 12 kilo ile
Zeytinyağı demişken kızlar yeniliğin bebeklerde cok kullanırız biz sabah uyandığında oğluma masaj yapardık tepeden tırnağa ama bir ayrıntı var zeytinyağı asitlidir. O yüzden kaynatın soğutup koyun kavanoza öyle kullanın mutlakaMaşallah canım❤❤
Sizede maşallah canım❤❤
Bir ara denedim sonra bıraktım vallah
Canım içtiğin ballı tarçınlı süt bir birlerinde etkileşimi bozuyor.
Tarçının gebelikte fazla tüketimi tehlikeli,bebeğe kilo aldırmıyor haberin olsun
Kadınları kulubunun uygulaması var mı? Ben dedalarca baktım yoktu? Safariden giriyrum sürekli
Selam kızlar bu da 36+0 da oğlumla ben. Kalça basen göbek ne ararsanız var 12 kilo ile
Eki Görüntüle 2243531
32+ 4 durum
Yok canım benden büyük 2 gebe vardıDokunmayayım alsın demiştir napsın
İlk aylarda alsaydık şimdi 20 kiloları görmüştük
1 kilocukla seni geçmişim
Ben kısa bir süre yaptım kuzum spor belkide ondan vücudum saldı kendini,devam etsem daha iyi olucak aslında.
Son 1 ay geç kaldım ama sağlık olsun ❤
Kadraja koymadık kuzu onu suus çaktırma
Maşallah canım oğluşunla sana çok güzel görünüyorsunuz ❤
İdeal kiloda almışsın
Grubun en büyük gebeşi sensin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?