2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben de bebişin son kalan battaniyelerini nevresimini yorganını falan yıkadım
Yarın dolabını silip eşyaları yerleştiririm inşallah
Şu dolap düzenleme işi de aradan çıkarsa baya rahatlıcam
Kafanın kuş gibi rahatladığını fark edersin

Kızlar ben de bebişin son kalan battaniyelerini nevresimini yorganını falan yıkadım
Yarın dolabını silip eşyaları yerleştiririm inşallah
Şu dolap düzenleme işi de aradan çıkarsa baya rahatlıcam
Acele etme kuzum yavaş yavaş yaparsın yorma kendini. Ütünü de oturarak yap
Mesai yapıyor kuzum iş yetişmediği zaman.
Film işi dükkandan kalma arkadaşları vs rica edince Pazar günü gidiyor 2-3 saatini ona ayırıyor yine.

Kuzum eşim kamuda çalışıyor o yüzden hafta sonları evde ve çalışma saatleri de ideal, bizde de bi kural oluştu cuma akşamları ctesi günleri gezeriz pazar da eşim dinlenir pazar günleri ona hiç dokunmam hatta ben çalışırken ctesi çalışırdım o kadar gücüme giderdi ki gerçekten hafta sonu tatil olayı harika bir şey ya ama canım hava güzelse sende çık bi hava al bunalırsın evde

İkea beşiği bende çok beğenmiştim ama sabit olduğu için vazgeçtim annemler sallanma özelliğinin çok işe yaradığını söylediler vazgeçtim bende

Kuzum dozunda kullanılırsa hiçbir şeyin öyle zararı olmaz ben hamileliğimin başından beri tarçın hep kullandım meyveli yoğurt yaptığımda üstüne serptim bir sorun yaşamadım şükür aynı şekilde hurma da yiyorum

Canım eşin ayıp etmiş sana haklısın

Ütüyü hep oturarak yaptım zaten canım
Bu yıkadıklarım dışında ütü kalmadı
Benim yeğenler kız olunca onlardan çok eşya geldi
Dolaba ilk üç aylıkları ayırdım
Diğerlerini ütüleyip hurçlara yerleştirdim
Üç tane dolu hurç kıyafet oldu :)
Hurcun biri tamamen 18ay sonrası
Kısmetli oldu bizim kız

İlk evlendiğimizde ayıptır söylemesi çok öküzdü
Üç yılda baya değişti ama tabi arada gıcıklığı tutuyor yine
Şimdi allah razı olsun çoğu şeyi ben demeden yapıyor veya elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor
Erkekler evliliği geç idrak ediyorlar galiba

AA şimdi gördüm ne büyük terbiyesizlik.
Bende ilk ay çalışıyordum hamileliğimin o zaman eşimin dükkanı da vardı kapatmamıştı.
Hem eve geliyordum hem yemek temizlik iş güç oturamıyordum. Eşime sorsan kendi işiydi Zaten oh istediği zaman otur eleman çalışsın dinlen bol bol ama eve gelince benden fazla yorulmuş oluyordu ne hikmetse.
Bu sebeple erkekleri anlamak zor gerçekten.
Biz onca sorumluluğa gık demezken onlar bi iş tutmayı marifet sanıyorlar.
Kadınlar her konuda daha güçlü vallahi.

Zor canım ya gerçekten bazen işleri ağır basıyor kendilerini bile görmüyorlar.
Dozunda kullanmak konusuda kişiden kişiyede farklılık gösterir diye tüketmiyorum kuzum
Kimine 10 tutam zarar vermez kimine 1 tutam dokunur,bebeğin gelişiminide etkilediği için tüketmemeyi tercih ettim
Hurmaya bende bebiş kanala girse başlıcaktım bu hafta,doğumdan 4 hafta önce kullanılması gerektiğini yazıyor.
Sen ne zaman başladın,şimdi aklıma geldi hurma bebişe güzel kilo aldırıyormuş ❤

Ben ilk haftamdan beri hurma yiyorum canım

Kesinlikle kadınlar daha güçlü canım
Eşim de hep diyor ben senin çalıştığın kadar iş yapsam ölürüm, sen nasıl dayanıyorsun diyor bana.

Çalıştığım dönemlerde sabah 6da kalkardım
İşe gitmeden çamaşır varsa asarım, kurumuşsa katlarım, bulaşık makinası yıkanmışsa onları yerleştirirdim
Sonra eşim kalkardı
O sadece kendini hazırlardı, ben çıkmadan yatağı kapatıp evi toplayıp öyle çıkardım

Akşamın yemeğini de bir gün önceden mutlaka ayarlardım
Eşim öğle arası eve geliyor diye ona da ekmek arası hazırlayıp koyardım

Kızlar ben gidiyorum telefonumun şarjı yok.
Mübarek her tarafımız inşaat olduğu için sık sık elektrik kesiyorlar gerçi alakası var mı bilmiyorum ama.
Kendine iyi bak canım
Bol bol dinlen
Ben de gidiyorum şimdilik görüşürüz

Kızlar park yatak alanlarınız var ise hangi marka model tercih ettiniz ?
Aklımda kraft calipso elite var. Kocam kişisi fiyatını pahalı buluyor
O koca kişileri değişik türlerinin son örnekleri, ben dediğin modeli beğeniyodum alırsam onu alırdım, eltimin oğlunun park yatağını kullanıcam henüz elime geçmedi ama,güya onlara vereceğimiz paralara başka şeyler alıcaz ne zaman alacaksak

Mrb canim.benim doktorum 38 de yapacagini soyledi oncesinde önermiyormuş

Merhaba kızlar, maalesef benim eşimde haftasonu çalışıp haftaiçi izin kullananlardan.. İşyeri o şekilde..
Bugün hava çok güzel, annemlerle çarşıya çıkacağız.
Bebek çantası, gecelik birkaç eksiğim kaldı onlara bakacağım. Birde bebek için ziyarete gelenlere süs hediye bakacağım. Malzemesini alıp evde kendim yapmayı düşünüyorum.
Eksikler tam bitti diyorum, sonra başka birşey aklıma geliyor.

Ben de alayim hurma ya. Benim findik da azar azar aliyor belki hurma iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…