Kafanın kuş gibi rahatladığını fark edersinKızlar ben de bebişin son kalan battaniyelerini nevresimini yorganını falan yıkadım
Yarın dolabını silip eşyaları yerleştiririm inşallah
Şu dolap düzenleme işi de aradan çıkarsa baya rahatlıcam
Acele etme kuzum yavaş yavaş yaparsın yorma kendini. Ütünü de oturarak yapKızlar ben de bebişin son kalan battaniyelerini nevresimini yorganını falan yıkadım
Yarın dolabını silip eşyaları yerleştiririm inşallah
Şu dolap düzenleme işi de aradan çıkarsa baya rahatlıcam
Mesai yapıyor kuzum iş yetişmediği zaman.Alıştım artık canım ama yinede canım çok sıkılıyor.
Evin işini bitirip gün içinde uzanıyorum kkda takılıyorum,haftanın 3-4 günü kvdeme gidiyorum canım çok sıkılırsa öyle geçiyor günlerimiz
Seninkinin işide zormuş canım film çekmeye mi gidiyor yoksa mesaiye mi ?
Kuzu inan insanlarla uğraşmak tüm işlerden daha zor ama yapcak bişey yok geçim derdi insanı çok yoruyor.
Yinede halimize bin şükür ❤
Seninkide mi makat geliş canım?
Benimki baş aşşaydı dönmüş makat gelişe
Ama dediğin gibi benimde çatlağım kızarıklığım yoktu.
Döndüğü sıralarda tamda göbek deliğimin üstünde iki parça hafif morluk oluştu.
İlk oluştuğu sıralar çok canım yanmıştı
Kız hepinizin mi kociş haftasonu evde kıskanıyorum valla tıkıldım evde. Kociş uyuyor uyanacak kahvaltı yapacak işe gidecek ben tek kalıcam
Şaka bir yana güzel havaları değerlendirin valla benim yerime de bol bol temiz hava çekin ciğerlerinize
Abimin oğluna ikeadan ahşap 60-120 sabit beşik almıştık çok az yattı sonra ona park yatak aldık onda da yatmadi en son normal yatağa geçti hepsini kaldırmıştık benimsiyorum doğacağı zaman da sabit beşiğini aldım simdi kızıma da ayni beşiği kullanıcam beyaz sabit beşik bence çok güzel sıkıntılık 2 buçuk yaşında normal tek kişilik yatakta yatıyor.
Bi ara tatlıların üzerine serpiyordum canım.
Aklıma geldi daha sonra adette sökülme için falan kullanıldığı emin olmak için tekrar araştırdım.
Meğer fazlası ilk 3 ay düşüğe ilerleyen aylarda açılma ve doğuma sebep oluyormuş.
Bebeğede kilo aldırmıyormuş.
Hiç sorma ya aynen dediğin gibi
Evlendiğimiz ilk iki yıl ben de çalışıyordum hatta ilk yıl bir köy okulundaydım
Her gün bir sürü dağ bayır yürüyordum, eve geldiğimde dizlerim titriyordu artık ama bizimki hep yatıştaydı
Bir gün dedim ki “bugün dersin yok beni almaya gelir misin ayaklarım ağrıyor yürümekten” dedim
Adam bana “ben her boş vaktimi senin peşinde mi geçirmek zorundayım!” dedi
Bundan sonra zor görür, daha da çalışmam evde keyfime bakarım
Acele etme kuzum yavaş yavaş yaparsın yorma kendini. Ütünü de oturarak yap❤
Mesai yapıyor kuzum iş yetişmediği zaman.
Film işi dükkandan kalma arkadaşları vs rica edince Pazar günü gidiyor 2-3 saatini ona ayırıyor yine.
İlk evlendiğimizde ayıptır söylemesi çok öküzdüKuzum eşim kamuda çalışıyor o yüzden hafta sonları evde ve çalışma saatleri de ideal, bizde de bi kural oluştu cuma akşamları ctesi günleri gezeriz pazar da eşim dinlenir pazar günleri ona hiç dokunmam hatta ben çalışırken ctesi çalışırdım o kadar gücüme giderdi ki gerçekten hafta sonu tatil olayı harika bir şey yaama canım hava güzelse sende çık bi hava al bunalırsın evde
İkea beşiği bende çok beğenmiştim ama sabit olduğu için vazgeçtim annemler sallanma özelliğinin çok işe yaradığını söylediler vazgeçtim bende
Kuzum dozunda kullanılırsa hiçbir şeyin öyle zararı olmaz ben hamileliğimin başından beri tarçın hep kullandım meyveli yoğurt yaptığımda üstüne serptim bir sorun yaşamadım şükür aynı şekilde hurma da yiyorum
Canım eşin ayıp etmiş sana haklısın
AA şimdi gördüm ne büyük terbiyesizlik.Hiç sorma ya aynen dediğin gibi
Evlendiğimiz ilk iki yıl ben de çalışıyordum hatta ilk yıl bir köy okulundaydım
Her gün bir sürü dağ bayır yürüyordum, eve geldiğimde dizlerim titriyordu artık ama bizimki hep yatıştaydı
Bir gün dedim ki “bugün dersin yok beni almaya gelir misin ayaklarım ağrıyor yürümekten” dedim
Adam bana “ben her boş vaktimi senin peşinde mi geçirmek zorundayım!” dedi
Bundan sonra zor görür, daha da çalışmam evde keyfime bakarım
Kafanın kuş gibi rahatladığını fark edersin
Zor canım ya gerçekten bazen işleri ağır basıyor kendilerini bile görmüyorlar.Acele etme kuzum yavaş yavaş yaparsın yorma kendini. Ütünü de oturarak yap❤
Mesai yapıyor kuzum iş yetişmediği zaman.
Film işi dükkandan kalma arkadaşları vs rica edince Pazar günü gidiyor 2-3 saatini ona ayırıyor yine.
Dozunda kullanmak konusuda kişiden kişiyede farklılık gösterir diye tüketmiyorum kuzumKuzum eşim kamuda çalışıyor o yüzden hafta sonları evde ve çalışma saatleri de ideal, bizde de bi kural oluştu cuma akşamları ctesi günleri gezeriz pazar da eşim dinlenir pazar günleri ona hiç dokunmam hatta ben çalışırken ctesi çalışırdım o kadar gücüme giderdi ki gerçekten hafta sonu tatil olayı harika bir şey yaama canım hava güzelse sende çık bi hava al bunalırsın evde
İkea beşiği bende çok beğenmiştim ama sabit olduğu için vazgeçtim annemler sallanma özelliğinin çok işe yaradığını söylediler vazgeçtim bende
Kuzum dozunda kullanılırsa hiçbir şeyin öyle zararı olmaz ben hamileliğimin başından beri tarçın hep kullandım meyveli yoğurt yaptığımda üstüne serptim bir sorun yaşamadım şükür aynı şekilde hurma da yiyorum
Canım eşin ayıp etmiş sana haklısın
Zor canım ya gerçekten bazen işleri ağır basıyor kendilerini bile görmüyorlar.
Dozunda kullanmak konusuda kişiden kişiyede farklılık gösterir diye tüketmiyorum kuzum
Kimine 10 tutam zarar vermez kimine 1 tutam dokunur,bebeğin gelişiminide etkilediği için tüketmemeyi tercih ettim
Hurmaya bende bebiş kanala girse başlıcaktım bu hafta,doğumdan 4 hafta önce kullanılması gerektiğini yazıyor.
Sen ne zaman başladın,şimdi aklıma geldi hurma bebişe güzel kilo aldırıyormuş ❤
Kadının işi hiiiiç bitmez kuzum bi yerden muhakkak yapılacak iş çıkarAslında sırada çok iş var ama öncelik bebeğin hazırlıkları
Onlar bitince gerisi bir şekilde olur diye düşünüyorum
Desene İpek kuzu boşuna kilolu gitmiyorduBen ilk haftamdan beri hurma yiyorum canım
AA şimdi gördüm ne büyük terbiyesizlik.
Bende ilk ay çalışıyordum hamileliğimin o zaman eşimin dükkanı da vardı kapatmamıştı.
Hem eve geliyordum hem yemek temizlik iş güç oturamıyordum. Eşime sorsan kendi işiydi Zaten oh istediği zaman otur eleman çalışsın dinlen bol bol ama eve gelince benden fazla yorulmuş oluyordu ne hikmetse.
Bu sebeple erkekleri anlamak zor gerçekten.
Biz onca sorumluluğa gık demezken onlar bi iş tutmayı marifet sanıyorlar.
Kadınlar her konuda daha güçlü vallahi.
Kadının işi hiiiiç bitmez kuzum bi yerden muhakkak yapılacak iş çıkar
Kendine iyi bak canımKızlar ben gidiyorum telefonumun şarjı yok.
Mübarek her tarafımız inşaat olduğu için sık sık elektrik kesiyorlar gerçi alakası var mı bilmiyorum ama.
O koca kişileri değişik türlerinin son örnekleri, ben dediğin modeli beğeniyodum alırsam onu alırdım, eltimin oğlunun park yatağını kullanıcam henüz elime geçmedi ama,güya onlara vereceğimiz paralara başka şeyler alıcaz ne zaman alacaksakKızlar park yatak alanlarınız var ise hangi marka model tercih ettiniz ?
Aklımda kraft calipso elite var. Kocam kişisi fiyatını pahalı buluyor
Mrb canim.benim doktorum 38 de yapacagini soyledi oncesinde önermiyormuşKızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?
Desene İpek kuzu boşuna kilolu gitmiyordu
Ben de alayim hurma ya. Benim findik da azar azar aliyor belki hurma iyi gelirZor canım ya gerçekten bazen işleri ağır basıyor kendilerini bile görmüyorlar.
Dozunda kullanmak konusuda kişiden kişiyede farklılık gösterir diye tüketmiyorum kuzum
Kimine 10 tutam zarar vermez kimine 1 tutam dokunur,bebeğin gelişiminide etkilediği için tüketmemeyi tercih ettim
Hurmaya bende bebiş kanala girse başlıcaktım bu hafta,doğumdan 4 hafta önce kullanılması gerektiğini yazıyor.
Sen ne zaman başladın,şimdi aklıma geldi hurma bebişe güzel kilo aldırıyormuş ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?