2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sende bendensin.Bende ailemle takiliyorum haftasonu bu aralar.Senin eşin yine haftaici izin yapiyormus benimki 7 gün full.

Sende bendensin.Bende ailemle takiliyorum haftasonu bu aralar.Senin eşin yine haftaici izin yapiyormus benimki 7 gün full.
Haftaiçi bari birgün iznimiz var, gerçi onda da kendine vakit ayırmak istiyor.
Ama bu aralar sesi çıkmıyor yine. Evle bebek hazırlığı ilgileniyor.
Aslında çok bunaldık, şöyle bir çay bahçesi, orman, göl kenarı tarzında açık alan bir yerde hava almaya güneşlenmeye ; hepimizin çok ihtiyacı var.
Zaten Doğumdan sonra kafadan bir ay evde olacağız.

Kuzu bugün ben de yalnızım
Öğlen 2de gelecek işten
Muhtemelen de karnını doyurup yatmak isteyecek
Yatmalara doyamadı benim adam
Adam en azindan bos vakitlerinde dinleniyor,en insani bir olayı yerine getiriyor. Bak benimki 2 de isten cikiyor. 3e on kala eve giriyor. Saat tam 3 te öğrencisi geliyor. Saat 5 e kadar ona ders veriyor.Sonra bana diyor ki 5 den sonra gider alisverisimizi yapariz. Sinirlerim bozuldu valla ya.Az once ben evden gidiyorum diye mesaj attim .Daha cevap bile vermemis :) iki bina ileride annemler var onlara geldim

Daha önceki mesajlarına da dikkat ettimde; Kuzum senin adam tam işkolik. Onun içinde kolay değil, maddi açıdan kaygılı olabilir. Aslında bu kadar kasmasa, beraber de vakit geçirseniz çok iyi olacak. Ama anlamıyorlar işte.
Daha durumu idrak edemediler

aynen var ya bende cok ozledim şöyle doğayla ic ice biryerlere gitmeyi dogru düzgün nefes almayi .Zaten kış boyu biryere cikamadik .Çok bunaldik.Birde bebekler gelecek

Biz doğudayken benim eşim de 7 gün çalışıyordu canım, ben de evde kendi kendime takılıyordum
Senin yine ailen var ne güzel :)
Son yıl da idareciydi, yarı yıl tatilinde bile bir yere gidememiştik

Bir kere niyetlendik yakın bir ile gidelim dedik onda da kar bastırdı yolda kaldık haberlere çıktık

Şimdi burda sadece maaş karşılığı dersi var, bir de işte Cumartesi günleri kursa gidiyor
Ama eminim ders kurs falan olsa yine doldururdu bütün günlerini

Erkekler maddi kaygı çekmeye gelemiyor canım
O yüzden de olabildiğince çok çalışmak istiyorlar bence
Yine her şey bizim için

Evet canım aylardir durum böyle,vazgecmeye niyeti yok . Mesela onunla bu mevzuyu konusmak isteyince bir sekilde beni ikna ediyor. Adamda şeytan tüyü var:) .
Kendimi haksiz hissettiriyor ve onun cok haklı olduğuna o an icin tamamiyle inanıyorum. Cok garip yani.
Cok sakin birde agir başlı. Simdi ben onun karşısına öfkeyle dikildigim zaman ben sanki suçlu ve huysuzmusum gibi oluyor.
Kizlar beni muhakkak anlayanlar vardır. :) cok komik ve enteresan bir durum degilmi?hakliyken haksız duruma düşmek.
Adam boyle bir psikolog edasında bacak bacak üstüne atiyor. Sonra ben öfkeyle ona pat pat birseyler söylüyorum hic istifini bozmuyor sakin sakin birseyler diyor falan . Bir bakmışız degisen bir sey yok .Kazanan hep o .

Hahah benim eşimde sakin, yazdım ya park yatak ve bebek arabası konusunda ona vereceğimizi başla şey alırız dedi hala alacaz bi odamın perdesi çok kötü oldu onu alıyım diorum yok ,bunu alıyım dıorum yok,konuşunca adam da haklı ama bende idare etmekten yoruldum,hep gelecek kaygısı, kimseye muhtaç olmama duygusu, bazen ben laf sayarken kapıyı kapatıp içeri giriyo mor oluyorum resmen

Canim sende totalis mis vardi marjinal miydi ? Birde bir daha kanama yasadin mi ?

bizim oğlan hic sallanmadi çok şükür etrafında herkes çocuğunu ayakta sallıyordu bizimki hic sevmedi kaynanam çok meraklıydı ayakta sallamaya ama alıştırmadım çocukta istemedi inşallah kızımda sevmez bana gore değil çocuk sallamak ne beşikte ne ayakta.

Çok güzel çok beğendim. Bende kapı süsü ve hediyelikleri bi turlu fırsat bulup hazırlayamadım. 1 aydır ağrılarım olmasa eminönünde gidip malzeme alacaktım. Çikolatalarımı da süslerimi de kendim yapma niyetindeydim. bu hafta iyiydim ama cesaret edemedim inşallah önümüzdeki haftayı da rahat geçirirsem hafta ici belki bende size boyle ciciler yapıp foto atarım :)

Burda da battaniyemiz kuzu yastigimiz ve hırkamiz var.Annanemiz calisiyor :) daha en az on tane daha yelek ve bir tanede yazlik battaniyede var onlari da hurca koyup kaldırmış.

Eklentiler

• 20181228_165430.webp
    242,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20181019_183351.webp
    203,5 KB · Görüntüleme: 52
Doğumdan önce camlar silinsin perdeler yıkansın istiyorum ama bakalım nasıl olacak o kadar iş
Canım sen nasıl siliceksin bu halde cam.
Yok mu çevrende hiç kimse bumları yapıcak olan
Benimde bahar temizliği olucak halıları gönderdikten sonra.
Kv ve eşim yapıcak ufak tefek işlerin ucundan ben tutucam

Kilo aldırdığını bilmiyordum canım bilmeyerek yemişim
Yarasın şifa olsun canım İpek kızına ❤
Ben de alayim hurma ya. Benim findik da azar azar aliyor belki hurma iyi gelir
Benimde dün aklımdaydı canım unutmuşum olmazsa eşime p.tesi toptancıdan aldırırım.
Kuzum belki bebeğin yapısından kaynaklanıyordur.
Benim kızda minyon yapılı,geçende bir makalede okudum.
Bebekler boylarını babadan,kilolarını anneden alıyorlarmış.
Kendimi bazen zorluyorum yemek yemek için canım istemiyor
Al bendende o kadar canım benim eşimde 7 gün full çalışıyor.
Kendi dükkanımız var sabah kahvaltıda bir gidiyor teee gece geliyor eve

Burda da battaniyemiz kuzu yastigimiz ve hırkamiz var.Annanemiz calisiyor :) daha en az on tane daha yelek ve bir tanede yazlik battaniyede var onlari da hurca koyup kaldırmış.
Annenin ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Kızlar Bizim adetlerimize göre kız tarafı ilk toruna beşik takımı getirir. Beşik takımı içinde bebeğin beşiği, uyku seti, ayrıca yorganı, yastığı, nevresim takımı, hastane çıkışı, tulumlar, zıbınlar, pijamalar, örgü ve hazır battaniyeler, oyuncaklar, bez, ıslak mendil, bebeğe altın bileklik, anneye altın ve unuttuğum bazı şeyler hepsi bohçalarla süslenir ve bebek doğunca hediye götürülür. Sizlerde de var mı böyle şeyler?

bizde de var canim ama sizin biraz daha fazla galiba. Besik yorgan yastik örgüler okey :) birde imkan varsa bir ceyrek takarlar. Künye falan biraz lükse girebilir .Daha dogrusu durumu olan icinden gelirse yapar heralde. Ben daha erkek tarafimizdan hicbirsey göremedim. En fazla bir ceyrek görürürüz diye hayal ediyorum .Bircok seyi benim ailem yapıyor Allah razi olsun .Mesela bezleri de bizden dediler.Size bez masrafi yaptirmiycaz dedi babam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…