- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Sende bendensin.Bende ailemle takiliyorum haftasonu bu aralar.Senin eşin yine haftaici izin yapiyormus benimki 7 gün full.Merhaba kızlar, maalesef benim eşimde haftasonu çalışıp haftaiçi izin kullananlardan..İşyeri o şekilde..
Bugün hava çok güzel, annemlerle çarşıya çıkacağız.
Bebek çantası, gecelik birkaç eksiğim kaldı onlara bakacağım. Birde bebek için ziyarete gelenlere süs hediye bakacağım.Malzemesini alıp evde kendim yapmayı düşünüyorum.
Eksikler tam bitti diyorum, sonra başka birşey aklıma geliyor.
Haftaiçi bari birgün iznimiz var, gerçi onda da kendine vakit ayırmak istiyor.Sende bendensin.Bende ailemle takiliyorum haftasonu bu aralar.Senin eşin yine haftaici izin yapiyormus benimki 7 gün full.
Adam en azindan bos vakitlerinde dinleniyor,en insani bir olayı yerine getiriyor. Bak benimki 2 de isten cikiyor. 3e on kala eve giriyor. Saat tam 3 te öğrencisi geliyor. Saat 5 e kadar ona ders veriyor.Sonra bana diyor ki 5 den sonra gider alisverisimizi yapariz. Sinirlerim bozuldu valla ya.Az once ben evden gidiyorum diye mesaj attim .Daha cevap bile vermemis :) iki bina ileride annemler var onlara geldimKuzu bugün ben de yalnızım
Öğlen 2de gelecek işten
Muhtemelen de karnını doyurup yatmak isteyecek
Yatmalara doyamadı benim adam
Daha önceki mesajlarına da dikkat ettimde; Kuzum senin adam tam işkolik. Onun içinde kolay değil, maddi açıdan kaygılı olabilir. Aslında bu kadar kasmasa, beraber de vakit geçirseniz çok iyi olacak. Ama anlamıyorlar işte.Sende bendensin.Bende ailemle takiliyorum haftasonu bu aralar.Senin eşin yine haftaici izin yapiyormus benimki 7 gün full.
aynen var ya bende cok ozledim şöyle doğayla ic ice biryerlere gitmeyi dogru düzgün nefes almayi .Zaten kış boyu biryere cikamadik .Çok bunaldik.Birde bebekler gelecekHaftaiçi bari birgün iznimiz var, gerçi onda da kendine vakit ayırmak istiyor.
Ama bu aralar sesi çıkmıyor yine. Evle bebek hazırlığı ilgileniyor.
Aslında çok bunaldık, şöyle bir çay bahçesi, orman, göl kenarı tarzında açık alan bir yerde hava almaya güneşlenmeye ; hepimizin çok ihtiyacı var.
Zaten Doğumdan sonra kafadan bir ay evde olacağız.
Adam en azindan bos vakitlerinde dinleniyor,en insani bir olayı yerine getiriyor. Bak benimki 2 de isten cikiyor. 3e on kala eve giriyor. Saat tam 3 te öğrencisi geliyor. Saat 5 e kadar ona ders veriyor.Sonra bana diyor ki 5 den sonra gider alisverisimizi yapariz. Sinirlerim bozuldu valla ya.Az once ben evden gidiyorum diye mesaj attim .Daha cevap bile vermemis :) iki bina ileride annemler var onlara geldim
Evet canımDaha önceki mesajlarına da dikkat ettimde; Kuzum senin adam tam işkolik. Onun içinde kolay değil, maddi açıdan kaygılı olabilir. Aslında bu kadar kasmasa, beraber de vakit geçirseniz çok iyi olacak. Ama anlamıyorlar işte.
Daha durumu idrak edemediler
Hahah benim eşimde sakin, yazdım ya park yatak ve bebek arabası konusunda ona vereceğimizi başla şey alırız dedi hala alacaz bi odamın perdesi çok kötü oldu onu alıyım diorum yok ,bunu alıyım dıorum yok,konuşunca adam da haklı ama bende idare etmekten yoruldum,hep gelecek kaygısı, kimseye muhtaç olmama duygusu, bazen ben laf sayarken kapıyı kapatıp içeri giriyo mor oluyorum resmenEvet canımaylardir durum böyle,vazgecmeye niyeti yok . Mesela onunla bu mevzuyu konusmak isteyince bir sekilde beni ikna ediyor. Adamda şeytan tüyü var:) .
Kendimi haksiz hissettiriyor ve onun cok haklı olduğuna o an icin tamamiyle inanıyorum. Cok garip yani.
Cok sakin birde agir başlı. Simdi ben onun karşısına öfkeyle dikildigim zaman ben sanki suçlu ve huysuzmusum gibi oluyor.
Kizlar beni muhakkak anlayanlar vardır. :) cok komik ve enteresan bir durum degilmi?hakliyken haksız duruma düşmek.
Adam boyle bir psikolog edasında bacak bacak üstüne atiyor. Sonra ben öfkeyle ona pat pat birseyler söylüyorum hic istifini bozmuyor sakin sakin birseyler diyor falan . Bir bakmışız degisen bir sey yok .Kazanan hep o .
24. Haftadan beri evdeyim ben canım yaa, previadan kanama yaşayınca ise gidemedim eve hapsoldum. Normalde bayilirdim yalnız zaman geçirmeye ama baydı artik haftanın 6 günü yalnızım akşama kadaryaprak dökümü filan izliyorum düşünün artik, içim dışım gam oldu
bizim oğlan hic sallanmadi çok şükür etrafında herkes çocuğunu ayakta sallıyordu bizimki hic sevmedi kaynanam çok meraklıydı ayakta sallamaya ama alıştırmadım çocukta istemedi inşallah kızımda sevmez bana gore değil çocuk sallamak ne beşikte ne ayakta.Kuzum eşim kamuda çalışıyor o yüzden hafta sonları evde ve çalışma saatleri de ideal, bizde de bi kural oluştu cuma akşamları ctesi günleri gezeriz pazar da eşim dinlenir pazar günleri ona hiç dokunmam hatta ben çalışırken ctesi çalışırdım o kadar gücüme giderdi ki gerçekten hafta sonu tatil olayı harika bir şey yaama canım hava güzelse sende çık bi hava al bunalırsın evde
İkea beşiği bende çok beğenmiştim ama sabit olduğu için vazgeçtim annemler sallanma özelliğinin çok işe yaradığını söylediler vazgeçtim bende
Kuzum dozunda kullanılırsa hiçbir şeyin öyle zararı olmaz ben hamileliğimin başından beri tarçın hep kullandım meyveli yoğurt yaptığımda üstüne serptim bir sorun yaşamadım şükür aynı şekilde hurma da yiyorum
Canım eşin ayıp etmiş sana haklısın
Çok güzel olmuş cnm güle güle kullanın anneanne pek becerikli maşallahKizlar bu da bizim kapi süsümuz anneannesinden :)daha halkanin üstüne birseyler daha yapacakmis bakalim sonuc nasil olacak
Canım sen nasıl siliceksin bu halde cam.Doğumdan önce camlar silinsin perdeler yıkansın istiyorum ama bakalım nasıl olacak o kadar iş
tesekkur ederiz canm. Evet annem örgü islerinde baya profesyonel. Ama benim hic ama hic ilgim alakam yok .Zincir cekmeyi bile bilmem :)Çok güzel olmuş cnm güle güle kullanın anneanne pek becerikli maşallah
Yarasın şifa olsun canım İpek kızına ❤Kilo aldırdığını bilmiyordum canım bilmeyerek yemişim
Benimde dün aklımdaydı canım unutmuşum olmazsa eşime p.tesi toptancıdan aldırırım.Ben de alayim hurma ya. Benim findik da azar azar aliyor belki hurma iyi gelir
Al bendende o kadar canım benim eşimde 7 gün full çalışıyor.Sende bendensin.Bende ailemle takiliyorum haftasonu bu aralar.Senin eşin yine haftaici izin yapiyormus benimki 7 gün full.
Annenin ellerine sağlık canım çok güzel olmuşBurda da battaniyemiz kuzu yastigimiz ve hırkamiz var.Annanemiz calisiyor :) daha en az on tane daha yelek ve bir tanede yazlik battaniyede var onlari da hurca koyup kaldırmış.
bizde de var canim ama sizin biraz daha fazla galiba. Besik yorgan yastik örgüler okey :) birde imkan varsa bir ceyrek takarlar. Künye falan biraz lükse girebilir .Daha dogrusu durumu olan icinden gelirse yapar heralde. Ben daha erkek tarafimizdan hicbirsey göremedim. En fazla bir ceyrek görürürüz diye hayal ediyorum .Bircok seyi benim ailem yapıyor Allah razi olsun .Mesela bezleri de bizden dediler.Size bez masrafi yaptirmiycaz dedi babam .Annenin ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Kızlar Bizim adetlerimize göre kız tarafı ilk toruna beşik takımı getirir. Beşik takımı içinde bebeğin beşiği, uyku seti, ayrıca yorganı, yastığı, nevresim takımı, hastane çıkışı, tulumlar, zıbınlar, pijamalar, örgü ve hazır battaniyeler, oyuncaklar, bez, ıslak mendil, bebeğe altın bileklik, anneye altın ve unuttuğum bazı şeyler hepsi bohçalarla süslenir ve bebek doğunca hediye götürülür. Sizlerde de var mı böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?