2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben de atanamayan bir Türkçe öğretmeniyim
aslinda bir ara cok güzel alim oluyordu bizim zamanimizda en yüksek puanli bolumlerden biriydi ama zorlasti hersey. esimde ozelde calisiyor, yayınevinde. benim bransimda biyoloji uc sefer denedim sonra pes ettim . bikac yil fenbilgisine girdim simdi onu da bıraktımm .:) kendimden gecmis bir haldeyim

Bişey olur bide canım düşersin falan Allah korusun
Ufak tefek işlerini eşinle halletsen yarım günlük kadın alsan senin için iyi olmaz mı
Benim çevremdede bunu söyleyen kendini bilmedik çok canım hepsinide bir güzel tersliyorum.
Bu halimlede gurur duyuyorum

ne cahillik ya.yil olmus 2019.insanlarin takıldığı şeye bak.
siparis ederek mi veriyoruz biz.Allah ne takdir ettiyse o oluyor. enteresan insanlar.

ne cahillik ya.yil olmus 2019.insanlarin takıldığı şeye bak.
siparis ederek mi veriyoruz biz.Allah ne takdir ettiyse o oluyor. enteresan insanlar.
Hiç takılma canım zaten onların düşüncesi kendi ayıpları.
Böyle düşünceleriyle erkekleri tepelerinde gezdirip yetiştiriyorlar,kız çocuklarını aciz güçsüz hissettiriyorlar.
Erkekler bundan cesaret alıp tecavüze,kadına şiddete yeltenebiliyor.

Benim üniversiteye başladığım yıl 60 puanla Atama olurken mezun olduğum sene 90 puanla atama olmuştu.
En çok alımı 2012de yaptılar, o zaman da gençlik işte çok üstünde durmamıştım
Sonra alan sınavıydı mülakattı derken iyice hevesim kaçtı sınava da girmiyorum artık

KPSS nin bana kazandırdığı tek güzel şey eşim
KPSS kursunda tanıştık eşimle

Ben Zaten bu halimle cam silemem canım hiç atraksiyonlu işlere gerek yok
Önce kafama takıyorum sonra amaaann sağlık olsun Bebek sağlıkla gelsin de temizlik önemli değil diyorum
Dengesiz bir ruh halindeydim

Ben Zaten bu halimle cam silemem canım hiç atraksiyonlu işlere gerek yok
Önce kafama takıyorum sonra amaaann sağlık olsun Bebek sağlıkla gelsin de temizlik önemli değil diyorum
Dengesiz bir ruh halindeydim
Al bendende o kadar şu iş olsa bu iş olsa çok güzel olucak diyorum sonrada amaaaan boşveeerr salla gitsin diyorum

MaşaAllah canım. Eşimin tarafı da sadece telefonda selam gönderir en iyi yaptıkları şey.

Ama benim tarafım ilk çocukta çok şey yaptı. Bebek arabası battaniye alt açma seti kıyafetler herkes ayrı ayrı çeyrek taktı ve doğum hediyesi eşime destek olup telefon aldılar. Ama öbür taraf sadece hayırlı olsun dedi

Bugün sabah özeldeki doktorumla randevu vardı. Aslında gitmeyi gözüm hiç yemedi ama eşim ısrar etti gidelim diye.... Biliyorsunuz perşembe günü de devlette kontrolüm vardı. Neyse yatıım ultrasonla bakarken hala dönmemiş dedi. Nasıl yani dedim. Evet dedi kafası solda. Poposu aşağıda ayaklar sağ tarafımda...diyemedim de hocam perşembe günü baş aşağıda idi diye...haydaa dedim. Ne olacak peki. Tamam dedi daha zaman var 38. Haftaya kadar beklerim ben dedi. Ama ihtimal azalır çünkü yeri daralıyor dedi. Haftaya Gelebilirsen gel değilse bulunduğun yerde mutlaka kontrole git. 38.haftada geldiğinde dönmezse eğer 39. Un içinde sezeryan dedi. Ama inşallah normal doğum olur diye de gaz verdi çok seviyorum doktoru o kadar pozitif güler yüzlü ki. İlk benim normal olduğu için o da normal olsun istiyor haliyle. Anlayacağınız kızlar bi gün bi günü tutmuyor hala şaşkınım

Kalan son eksikleri de aldım. Hastane için çikolata ve kolonya. Bebek için temizleme pamuğu aldım 2 paket. Cuma günü de dağıtmak için 40 adet yasin tesbih setleri var ya onun siparişini vereceğim.... O kadar Yoruldum ki sanırım bi daha kuaför dışında çıkıp alışveriş yapamam resmen zor yürüdüm

Kızlarrr bugün ne oldu bilin bakalımmmm şu saat oldu anca telefona baktım

Rahat durmayan bir minnoş daha
İnşallah tekrar bir yaramazlık yapar da Doğum pozisyonunu alır ponçik

Magnetleri de bitirdim bi tek. Tarih yazması kaldı. O da anca doğduktan sonra yaparım zaten bunları bebek görmeye eve gelenlere vereceğim
El emeği tabii ki hepsi tek tek çizildi kesildi falan elle yazdım ufak kusurlar var ama olsun çok severek yaptım

Çok güzel olmuş canım eline sağlık

Al bendende o kadar şu iş olsa bu iş olsa çok güzel olucak diyorum sonrada amaaaan boşveeerr salla gitsin diyorum

Bebeğin hazırlıkları tam olsun
Hastane çantam hazır beklesin
Gerisi bir şekilde hallolur ya
Aslında biz kadınlar olarak her şeyi büyütüp hayatı zorlaştırıyoruz galiba
Keşke biraz daha rahat olabilsek
İşler bir şekilde kendi akışında yoluna girer Zaten

Eline sağlık canım.
Bu arada senin minikte yaramaz çıktı :)) Döner umarım bir daha
Valla sen ilk bugün ne oldu yazınca doğumun oldu sandım

atanamayanogretmen kuzum cinsiyet konusunda o zihniyete kızıyorum ama onun yavaş yavaş kırıldığını düşünüyorum. İnan ki erkek anası olarak “olsun” lafını bende duyuyorum. Banada kız olsaydı keşke diyenler olmuştu İnsanları memnun etmek mümkün değil gülüp geçmek lazım. Herşeye her konuda muhalefet olan bir insan grubu var ki onlar hep en iyisini, doğrusunu bilirler(!)

Yok valla ama güzel adetmiş. Özenç meselesi benim annem deli gibi ne yapsak ne alsak derdinde ki bu 4. Torun kv oğlum ilk torun sözde sadece sevmeye varlar. Bu ikinci içinde laf arası çok bişey almazsınız daha tecrübelisin falan diyo. Bende 1 de aynı 5 de dedim. Bu ikinci diye hiç birşeyini ve eksik edecek halim yok dedim. Akşam akşam dellendim.hayır yapmıyorsun sus bari yorum yapma

Kesinlikle katiliorm, benim bebeğe de erkek mi tuh, anneyi bırakıp gidecek bak büyüt sonra ver el kızına, ilk çocuğun kız olsaydı daha iyi olurdu, kız annenin yareni diyorlar Yani bu insanların çenesi bitmez, herşeye bir yorumları olur. Bu yüzden takmamak lazim

Aynen öyle kuzum takmamak lazım. Öncelik sağlık şu insanlarımız bi anlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…