- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
aslinda bir ara cok güzel alim oluyordu bizim zamanimizda en yüksek puanli bolumlerden biriydi ama zorlasti hersey. esimde ozelde calisiyor, yayınevinde. benim bransimda biyoloji uc sefer denedim sonra pes ettim . bikac yil fenbilgisine girdim simdi onu da bıraktımm .:) kendimden gecmis bir haldeyimBen de atanamayan bir Türkçe öğretmeniyim
Bişey olur bide canım düşersin falan Allah korusunMaalesef eşimden başka kimsem yok yardımcı olabilecek
Eşim de ben cam falan silemem kadın çağıralım diyor ama onu da ben istemiyorum
Eşimle yaparsak dinlene dinlene yaparız ama kadın geldiğinde hızlı hızlı iş olacak ve benim onun arkasında gezecek halim yok
Bir de maddi durum malum.. tam gün 200 liraya geliyormuş
Benim çevremdede bunu söyleyen kendini bilmedik çok canım hepsinide bir güzel tersliyorum.Kızlar dün olan bir şeyi size anlatacaktım, şimdi aklıma geldi
Dün eşimin bir tanıdığıyla karşılaştık, yanında annesi de vardı yaşlı bir teyze
Sohbet ettiler ayak üstü, sonra çoluk çocuk var mı muhabbeti. Eşim de Bebek bekliyoruz dedi.
Yaşlı teyze kız kim erkek mi diye sordu
Eşim kız olacak dedi
Ayy teyzenin bir bakışı vardı görmeliydiniz
Acıyarak baktı sonra da olsuunn dedi böyle uzatarak ve sesinde acıma duygusuyla. Olsun olsun neyse sağlıklı olsun da dedi.
Bunu söyleyenin bir kadın olması da ayrı bir olay zaten. İnsanlardaki bu zihniyetten nefret ediyorum
ne cahillik ya.yil olmus 2019.insanlarin takıldığı şeye bak.Bişey olur bide canım düşersin falan Allah korusun
Ufak tefek işlerini eşinle halletsen yarım günlük kadın alsan senin için iyi olmaz mı
Benim çevremdede bunu söyleyen kendini bilmedik çok canım hepsinide bir güzel tersliyorum.
Bu halimlede gurur duyuyorum
Hiç takılma canım zaten onların düşüncesi kendi ayıpları.ne cahillik ya.yil olmus 2019.insanlarin takıldığı şeye bak.
siparis ederek mi veriyoruz biz.Allah ne takdir ettiyse o oluyor. enteresan insanlar.
aslinda bir ara cok güzel alim oluyordu bizim zamanimizda en yüksek puanli bolumlerden biriydi ama zorlasti hersey. esimde ozelde calisiyor, yayınevinde. benim bransimda biyoloji uc sefer denedim sonra pes ettim . bikac yil fenbilgisine girdim simdi onu da bıraktımm .:) kendimden gecmis bir haldeyim
Bişey olur bide canım düşersin falan Allah korusun
Ufak tefek işlerini eşinle halletsen yarım günlük kadın alsan senin için iyi olmaz mı
Benim çevremdede bunu söyleyen kendini bilmedik çok canım hepsinide bir güzel tersliyorum.
Bu halimlede gurur duyuyorum
Al bendende o kadar şu iş olsa bu iş olsa çok güzel olucak diyorum sonrada amaaaan boşveeerr salla gitsin diyorumBen Zaten bu halimle cam silemem canım hiç atraksiyonlu işlere gerek yok
Önce kafama takıyorum sonra amaaann sağlık olsun Bebek sağlıkla gelsin de temizlik önemli değil diyorum
Dengesiz bir ruh halindeydim
Annenin ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Kızlar Bizim adetlerimize göre kız tarafı ilk toruna beşik takımı getirir. Beşik takımı içinde bebeğin beşiği, uyku seti, ayrıca yorganı, yastığı, nevresim takımı, hastane çıkışı, tulumlar, zıbınlar, pijamalar, örgü ve hazır battaniyeler, oyuncaklar, bez, ıslak mendil, bebeğe altın bileklik, anneye altın ve unuttuğum bazı şeyler hepsi bohçalarla süslenir ve bebek doğunca hediye götürülür. Sizlerde de var mı böyle şeyler?
Kızlarrr bugün ne oldu bilin bakalımmmm şu saat oldu anca telefona baktım
Bugün sabah özeldeki doktorumla randevu vardı. Aslında gitmeyi gözüm hiç yemedi ama eşim ısrar etti gidelim diye.... Biliyorsunuz perşembe günü de devlette kontrolüm vardı. Neyse yatıım ultrasonla bakarken hala dönmemiş dedi. Nasıl yani dedim. Evet dedi kafası solda. Poposu aşağıda ayaklar sağ tarafımda...diyemedim de hocam perşembe günü baş aşağıda idi diye...haydaa dedim. Ne olacak peki. Tamam dedi daha zaman var 38. Haftaya kadar beklerim ben dedi. Ama ihtimal azalır çünkü yeri daralıyor dedi. Haftaya Gelebilirsen gel değilse bulunduğun yerde mutlaka kontrole git. 38.haftada geldiğinde dönmezse eğer 39. Un içinde sezeryan dedi. Ama inşallah normal doğum olur diye de gaz verdi çok seviyorum doktoru o kadar pozitif güler yüzlü ki. İlk benim normal olduğu için o da normal olsun istiyor haliyle. Anlayacağınız kızlar bi gün bi günü tutmuyor hala şaşkınım
Magnetleri de bitirdim bi tek. Tarih yazması kaldı. O da anca doğduktan sonra yaparım zaten bunları bebek görmeye eve gelenlere vereceğim
El emeği tabii ki hepsi tek tek çizildi kesildi falan elle yazdım ufak kusurlar var ama olsun çok severek yaptım
Eki Görüntüle 2243840
Al bendende o kadar şu iş olsa bu iş olsa çok güzel olucak diyorum sonrada amaaaan boşveeerr salla gitsin diyorum
Eline sağlık canım.Magnetleri de bitirdim bi tek. Tarih yazması kaldı. O da anca doğduktan sonra yaparım zaten bunları bebek görmeye eve gelenlere vereceğim
El emeği tabii ki hepsi tek tek çizildi kesildi falan elle yazdım ufak kusurlar var ama olsun çok severek yaptım
Eki Görüntüle 2243840
Yok valla ama güzel adetmiş. Özenç meselesi benim annem deli gibi ne yapsak ne alsak derdinde ki bu 4. Torun kv oğlum ilk torun sözde sadece sevmeye varlar. Bu ikinci içinde laf arası çok bişey almazsınız daha tecrübelisin falan diyo. Bende 1 de aynı 5 de dedim. Bu ikinci diye hiç birşeyini ve eksik edecek halim yok dedim. Akşam akşam dellendim.hayır yapmıyorsun sus bari yorum yapmaAnnenin ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Kızlar Bizim adetlerimize göre kız tarafı ilk toruna beşik takımı getirir. Beşik takımı içinde bebeğin beşiği, uyku seti, ayrıca yorganı, yastığı, nevresim takımı, hastane çıkışı, tulumlar, zıbınlar, pijamalar, örgü ve hazır battaniyeler, oyuncaklar, bez, ıslak mendil, bebeğe altın bileklik, anneye altın ve unuttuğum bazı şeyler hepsi bohçalarla süslenir ve bebek doğunca hediye götürülür. Sizlerde de var mı böyle şeyler?
Eline sağlık canım.
Bu arada senin minikte yaramaz çıktı :)) Döner umarım bir daha
Valla sen ilk bugün ne oldu yazınca doğumun oldu sandım
atanamayanogretmen kuzum cinsiyet konusunda o zihniyete kızıyorum ama onun yavaş yavaş kırıldığını düşünüyorum. İnan ki erkek anası olarak “olsun” lafını bende duyuyorum. Banada kız olsaydı keşke diyenler olmuştu İnsanları memnun etmek mümkün değil gülüp geçmek lazım. Herşeye her konuda muhalefet olan bir insan grubu var ki onlar hep en iyisini, doğrusunu bilirler(!)
Aynen öyle kuzum takmamak lazım. Öncelik sağlık şu insanlarımız bi anlasa.Kesinlikle katiliorm, benim bebeğe de erkek mi tuh, anneyi bırakıp gidecek bak büyüt sonra ver el kızına, ilk çocuğun kız olsaydı daha iyi olurdu, kız annenin yareni diyorlarYani bu insanların çenesi bitmez, herşeye bir yorumları olur. Bu yüzden takmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?