Eline sağlık canım.
Bu arada senin minikte yaramaz çıktı :)) Döner umarım bir daha
Valla sen ilk bugün ne oldu yazınca doğumun oldu sandım
atanamayanogretmen kuzum cinsiyet konusunda o zihniyete kızıyorum ama onun yavaş yavaş kırıldığını düşünüyorum. İnan ki erkek anası olarak “olsun” lafını bende duyuyorum. Banada kız olsaydı keşke diyenler olmuştu İnsanları memnun etmek mümkün değil gülüp geçmek lazım. Herşeye her konuda muhalefet olan bir insan grubu var ki onlar hep en iyisini, doğrusunu bilirler(!)
Allah kolaylık versin gücünü kuvvetini artırsın eşininUyumuşum eşimin telefonuna uyandım.
Mesai yapacakmış, Pazar günümüzde gitti. Yarın sabah çıkacak uyuyacak sonra akşama kadar
Hey allahım yaa :)Allah sağlıkla kucağına alsın demek varken ne diye sanki biz seçiyormuşuz gibi yorum yaparlar hiç anlamam
Biz hep kızımız olmasını istiyorduk, çok şükür allah da nasip etti sağlıkla gelsin inşallah minnoşum
Bunların bir de isim konusunda bilmişlik yapanı var.
Bizim daha cinsiyet belli değilken eşimin bir akrabası erkek olursa kp adını koyacaksınız değil mi dedi
Kp 17 yıl önce vefat etmiş ve ailede eltimin oğlu dahil dört çoçuğun adı kp ismi koyulmuş.
Ben de dedim herkes koymuş işte koleksiyon yapmaya gerek yok biz başka isim koyarız
Bu kez kadın “ aaa olur mu ama senin eşin en büyük çocuk onun kesinlikle koyması gerekiyor.” dedi.
Cahillik zehirlenmesi
Benimde şu sıralar extra hassaslaştı hergün dişimi fırçalarken mutlakaaa kanıyor.Diş etlerim kanıyor
Neden kalmak istemiyor ki kuzuKızlar Pazartesi günü ilde Cem adrian konseri var biletli
Eşim istersen gidelim dedi
Aslında Doğumdan önce güzel bir etkinlik olur diye gitmek istiyordum ama gidersek büyük ihtimalle konser sonrası kv de kalmamız gerekecek
O yüzden gidesim yok
Cuma günü kontrolüm var
O zaman sinemaya gideriz diye karar verdik
Eşim de annesinde mümkün olduğunca kalmak istemiyor
Neden kalmak istemiyor ki kuzuMerakımdan sordum
Kafanıza göre yapın planınızı bence nasıl rahat olacaksanız öyle olsun
Aman kuzu boşver adının kv olması yeterli gerçi bende niye soruyorsamHer gittiğimizde bir gerginlik oluyor canım
Kv aşırı bencil ve tembel bir kadın
Bizim tayinimiz çıktığından beri iyice şımardı sürekli afra tafra
En son orda kaldığımızda buraya da yazmıştım olanları
Şu halimle benden iş bekliyor
Ha yapınca da bir eline sağlık allah razı olsun demek yok
Temmuz’da geldik, eşim şimdiden pişman oldu kendi memleketine tayin geldiğne
Şu üç yıl bitse de çekip gitsek diyor
Şimdiye kadar eşimin hatrına hiç sesimi çıkarmadım, saygısızlık etmedim ama Doğum zamanı lohusalık haliyle patlayacakmışım gibi hissediyorum
Aman kuzu boşver adının kv olması yeterli gerçi bende niye soruyorsam
Mümkün olduğunca gelip gitmemek mantıklı o zaman boşuna stres yapma kendine.
Ohh en iyisini yapmışsınız kuzuBiz önceden kontrole gittikçe bir gece de olsa kalıyorduk gönlü olsun diye
Ama hep uyuzluk yaptı
Benim kıyafetime karıştı
İş yapmadım diye söylendi
Eşime hep laf soktu derken artık gitmemeye başladık
En son iki kez kontrole gittik ama eşim annesini aramadı bile
Hastaneden çıkınca yemek yedik sinemaya gittik sonra da evimize döndük
Ohh en iyisini yapmışsınız kuzu
Yanlış hatırlamıyorsam birde herşeye surat yapıyordu dimi geçenlerde anlatmıştın.
Çekilmez ya.
Ayy düşman başınaEvet ya her şeye surat yapıyor hiçbir şeyden memnun mutlu değil gıcık oluyorum
Yaz tatillerinde gittiğimizde evin her eksiğini alırdık, bir gün içinde sırf markete 700 lira harcadığımızı bilirim, bir kere bile allah razı olsun demedi, sizin de paranız var mıydı demedi
Üstüne bir de aldıklarımızı beğenmez
Orkide yağ aldık diye “en ucuzunu almışsınız” dedi burun kıvırdı memnuniyetsiz
Ben de dedim biz evimize de bunu alıyoruz nesi kötü
Güle güle kullanın canım aldıklarınızıKuzular nasılsınız
Biz bugün çok yorulduk kızımla eminönüne gittik eksik kalanları almak için. Al al kızın çeyizini bitiremedik bi türlü
Sabah kahvaltı yapıp bi çıktık annemi dişçiye götürdüm önce sonra beşik siparişini vermeye gittik oradan da eminönüne geçip bebeğe nevresim takımı, çanta, puset örtüsü (ilk defa gördüm ben babanne buldu çıkardı yine) kayınvalidem 2 tane pijama takımı almıştı ama kısa kolluydu bitanede uzun kollu aldık. Dayanamayıp bebeğe de bikaç parça bişey almış olabiliriz tabi
Amin canım hepimiz sağlıklı günlerde kullanırız inşGüle güle kullanın canım aldıklarınızı
Aynen cnm o zamanlar ucuzdu şimdi mübareğe yaklaşılmıyo, şimdi düğünlerde takarken zorlanılıyosizde iyi ceyrek toplanmis :) ben sanmiyorum bize o kadar geleceğini :)
kiz ceyrekte pahalandi zaten. Bir ara herkes herkese takardi simdi millet takamiyor
Çeyrek kendini pırlanta taş zannediyorTabi orgudur kiyafettir sevimli minik şeyler de yataktir besiktir nevresimdir kaç binlik şeyler aileye yük de olmak istemem ben
Çeyrek pahalandi iyice
Çeyiz gösterme gibiymiş hala varmış o adetlerden demek ki sizler yazınca bi guncelleyim kendimi didim
En sinir oldugum konudur.bizde 4 kiz kardesiz erkek yok.karadenizliyiz ve cok sorun yasadik bu yuzden.yengem aradi erkek olduğunu ogrenince sonunda sen tutturdun erkegi aferim diyor.kadinlar bile bunu yapiyorsa daha ne diyelimKızlar dün olan bir şeyi size anlatacaktım, şimdi aklıma geldi
Dün eşimin bir tanıdığıyla karşılaştık, yanında annesi de vardı yaşlı bir teyze
Sohbet ettiler ayak üstü, sonra çoluk çocuk var mı muhabbeti. Eşim de Bebek bekliyoruz dedi.
Yaşlı teyze kız kim erkek mi diye sordu
Eşim kız olacak dedi
Ayy teyzenin bir bakışı vardı görmeliydiniz
Acıyarak baktı sonra da olsuunn dedi böyle uzatarak ve sesinde acıma duygusuyla. Olsun olsun neyse sağlıklı olsun da dedi.
Bunu söyleyenin bir kadın olması da ayrı bir olay zaten. İnsanlardaki bu zihniyetten nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?