Saat 00:50Benim bazen oluyor
Kasıklarım patlayacak gibi hissediyorum
Ama bende taş ve enfeksiyon olduğu için de sancım oluyor canım
Orda saat kaç
Saat 00:50
Çok tuaf bir ağrı sanki adet olacakmışım gibi birde sanırım bebiş iyice kanala yerleşiyor
Adet ağrısını unuttum desem komik olur muKızlar sizinde adet ağrısına benzer ağrılarınız oluyor mu ?
Canim ben usuttugumde olmustu, bir de dedigin gibi kanala girerken olurmus..Kızlar sizinde adet ağrısına benzer ağrılarınız oluyor mu ?
Doğru diyorsun kuzucum. Rabbim inş hakkımızda ne hayırlısıyla o şekilde verir.. ciğer geliştirici yapmaları iyi olmuş. Erken gelmeye niyetlenirse de tedbirli olmuş olursunuz..Evet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.
Karartma perde dediğin köyü renkli fon mu canım. Ben de istiyorum cunku ben de senin oğlun gibiyim güneş çıktığı an gözlerim açılıyor yaGünaydın balların kaymaklarin anneleri mutlu huzurlu pazarlar
Bizim oğlan ateşli üç gündür yanımıza alıyoruz gece ateşini kontrol edeyim diye bizim odada da karartma perde olmadığından 6 da kalkıyor
Dün perdeciye gittim karartma perde siparişi verdim zalım Nisan da doğunca abisi gibi erkenden kalkmasin diye
Karartma perde dediğin köyü renkli fon mu canım. Ben de istiyorum cunku ben de senin oğlun gibiyim güneş çıktığı an gözlerim açılıyor ya
Maşallah kuzuna kilosu da iyi bende salı günü gidecem bu sefer soracam kilosunu haftasıyla uyumlu diyor geliştiriyor sadece.bende kendi kendime 2500 u geçmiştir diyorum.sağlıklı olsunlar tam vaktinde dogsunlar yeterKızlar günaydınGüzel pazarlar
Dün kontrolüm vardı. Öncesinde nst ye girdim tertemiz çıktı nst.
Bir önceki Kontrolümde bulut efendi çok önde gidiyordu şimdi 1 hafta ileride görünüyo dengelemiş kendisini. 2500 kg olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş. Böyle giderse istediğimiz gibi 3500 civarı doğar dedi. Şimdilik sorun yok
İyiyim kuzum dün gece 1 buçukta gittiler mahvoldum artık bacaklarımı hissetmiyordumLoveAndMarriage kuzum nasılsın
Senin misafirlerin gelecekti
Bugün de hiç girmedin merak ettim
Nasılsın
Adet ağrısını unuttum desem komik olur mu
Dün biraz sağ kasığım ağrıdı ama neden oldu bilmiyorum kuzu.
Kızlar günaydınGüzel pazarlar
Dün kontrolüm vardı. Öncesinde nst ye girdim tertemiz çıktı nst.
Bir önceki Kontrolümde bulut efendi çok önde gidiyordu şimdi 1 hafta ileride görünüyo dengelemiş kendisini. 2500 kg olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş. Böyle giderse istediğimiz gibi 3500 civarı doğar dedi. Şimdilik sorun yok
Günaydın balların kaymaklarin anneleri mutlu huzurlu pazarlar
Bizim oğlan ateşli üç gündür yanımıza alıyoruz gece ateşini kontrol edeyim diye bizim odada da karartma perde olmadığından 6 da kalkıyor
Dün perdeciye gittim karartma perde siparişi verdim zalım Nisan da doğunca abisi gibi erkenden kalkmasin diye
Karartmali perde canım fon görünümlü çiçekli ama arkasina karartma astar yapılacak. Ben evlendiğimizde yatak odası için yaptirmistim da oğlan in uyku problemi olunca onun odasına taktik. Şimdi de bizim odaya yapalım ki kız uyanıp durmasin dedimKarartma perde dediğin köyü renkli fon mu canım. Ben de istiyorum cunku ben de senin oğlun gibiyim güneş çıktığı an gözlerim açılıyor ya
Erzurum canımMemleket neresi canım? Valla biz karadenizliyiz hiç öyle bir adetimiz yok hatta evlenirken bile uymadık adetlere bohça vs yapmadık her şeyi eşimle yaptık şimdi yine öyle kimseden bir beklentimiz yok anneane babanne bir şey alırsa hediye olur o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?