2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada hamileyken eşim benim kadar heyecanlanmiyor diye bozulurdum bazen :) doğumdan sonra işler değişiyormuş . Taburcu olduğunda heyecanını görmeniz lazımdı , üzerine titriyor eşim . Demek ki erkekler kucağına alınca babalığı daha yoğun hissediyor.. enfeksiyon kapmasin diye nefesini bile vermiyor opmemek için kendimi zor tutuyorum diyip duruyor :)

M muttervonmarienkaefer cnm tsk ederim bizi düşündüğün icin.evet hepinizden fazla riskimiz var.ameliyattan nasıl çıkacağız belli değil. Rabbim yardimcimiz olsun.çok zor artık bebislerimız sağlıklı olsunda gerisini atlatiriz dusunmemeye calisiyorum ama aklımdan çıkmıyor.offf ben çok korkuyorum Allahım bana cesaret versin ameliyata girerkenki halimi düşünemiyorum. Valla size tavsiyem normal yapın onunda kolaylığı var artık tabi bebeğe riske atMamak şartıyla. Rabbim herseyin hayirlisini versin.eşime diyorumki dün akşam salı günü kontrolüm var belki yukarı çıkmıştır plesanta sonra dedim dr daha çıkmaz demişti sonra diyorumki belki mucize olur Esimde öyle bakıyor garibim.ddim bana birsey olursa iki çocukla ne yapacaksın annen bakamaz benim annemde bakamaz mecbur evlenecen dedim ama işe giderken eve kamera taktir çocuklarımi ezdirme diyorum mal mal konuşma benide sinirlendirme diyor.adamı deli ettim valla

Bende de oluyor canım o ağrı bazen sızı şeklinde bazen de acıyor gibi oluyor değişik bir şey
Yarın doktor randevum var Çok merak ediyorum bu batma iğnelenme niye oluyor diye sizede yazarım Canlarım öğrenince inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Begonyam gozun aydin oglus Eve gelmis, gazicin kirazcekirdegi yastigi ni bir arastirin,birde biogia damlasi cook iyi kullanabiluyosa ,bide emmesi icinuyanmasini bekleme kucagina Al yanagini oksa agzina yakin olan yeri uyar memeyi ver agzina

Canım Rabbim yardımcın olsun ama bana bak mesela herşey o kadar yolunda gidiyordu ki pata kute ne olduğunu anlamadan doğuma girdim sezeryan doğum olmasa bende bebeğim de hayatta olmayabilirdik. Doğumdan sonra ölümden döndüm.. aslında kimsenin garantisi yok sadece Rabbimden en hayırlısını isteyecegiz elimizden başka birşey gelmez. Dikislerimin altı üstü hep mosmor zor geçmiş ameliyatim ondan dediler. Ama hepsi geçecek sağlığımıza yine kavusacagiz böyle düşününce unutuyor insan..

Begonyam gozun aydin oglus Eve gelmis, gazicin kirazcekirdegi yastigi ni bir arastirin,birde biogia damlasi cook iyi kullanabiluyosa ,bide emmesi icinuyanmasini bekleme kucagina Al yanagini oksa agzina yakin olan yeri uyar memeyi ver agzina
Sağol canım, kiraz çekirdeği ni duymuştum temin etmek lazım doğru diyorsun yarın bakayım. Emzirmek için dün gece 2 saatte bir kalktim telefonumu kurdum. Ama inan uyandırmak mümkün değil , ayağının altını gidikliyorum , burnunu sıkıyorum hafif, altını açıp değiştiriyorum , gaz çıkarmaya çalışıyorum ama o hala uyuyor uykucu şirin ..

Evet uyandimak zor oluyo ustunude soysan uyanmiyolar ,cook sukur yataginda yusufcuk uyusunda buyusun

Rabbim acil şifalar gondersin. Şafi ismiyle sifa gondersin. Derman versin.

begonyas Canım gözünaydın, ne güzel sağ salim eve de çıktınız..
Allahım başka dert vermesin; tekrar geçmiş olsun..
Tedavin devam ediyor mu hala? Tansiyonuna dikkat ederek ol.. Bebişi bizim için bol bol kokla.. Mis gibidir kuzum şimdi ya..

Canım kızacağım ama lütfen; insanın kendine yaptığını kimse yapmazmış.. Niye öyle olumsuz düşünüyorsun; eşininde moralini bozuyorsun.. Allah'ın izniyle; sende bebeğinde sağ Salim eve döneceksiniz.. Hem hiçbirimizin garantisi yok, neler neler duyuyoruz. Son haftasında bebeğini kaybedenler, hiçbir sorunu yokken doğum sırasında anne ya da bebek kayıpları.... vs vs. Bunları düşünürsek hepimiz yandık o zaman..
Evet; haklısın bende bazen olumsuz düşünceler içine giriyorum. Korkuyorum da..
Elde değil biliyorum ama silkelenmemiz lazım.. Güzel düşünelim güzel olsun, birbirimize destek olalım..

Kızlar bugün biraz sakindi bebeğim acaba bi sıkıntı mı var kafama taktım
şu iki gün önce benimde öyleydi, hatta çok korktum tekrar doktora gitmeyi düşündüm ama şu iki gündür de çok hareketli.
Büyüdükleri için değişiyor gün gün hareketleri sanırım. Yerleri de daralıyor. Birde ben farkettim ki yorulduğum ya da gergin olduğum günler hareket etmiyor.
Doktor bana günde 15-20 kez sayıyorsan normal demişti canım.

Bence bu dusuncelerinin tek sorumlusu ,rahmini alirim diyen doktor,bendede plesanta previa vardi Dr .ne oldugunu acikladi ama hic beni korkutmadi .Hersey yolunda gidicek stress yapma lutfen

Kızlar sorum saçma olabilir ama aklıma takıldı işte gece gece..
Şimdi doğumdan çıkınca üzerimize pijamalarımızı giyineceğiz ya; pijama altına atlet sütyen vs nasıl iççamaşırı giyinmemiz lazım. Mesela emzirme sutyenli birleşik atletler filan var.
Onlar rahat olur mu ki? Tabi sezeryanlı olursak dikiş yerleri var birde..
Vaklt yaklaştıkça ayy bilemedim iyice kafam karışmaya başladı. Her ayrıntıyı düşünüyorum

Kızlar bugün biraz sakindi bebeğim acaba bi sıkıntı mı var kafama taktım
Canim büyüdükçe hareketleri azalıyor.yeni dogum yapan arkadasim da soyledi tekme olmuyor ama dondugunu hissedersin dedi.benimde eskiye gore azaldi
Kizlar yarin ultrasonda giricemtam 14hafta sonra gorucem bebisi,kizimla gidicem bakalim tepkisi nasil olcak (3.5 yasinda )
Ayy baya bi uzun sure olmus simdi ne heyecanlisindir.ins yuzunu gosterir

Kızlar alintilayamadim.bende aklımdan çıkarmak istiyorum ama elimde değil. Tek şey yattığım yerden dua ediyorum.sağolun güzel dilekleriniz için. Ve şuanda acayip oynuyor sanki çıkacak kasılmam da var heralde.sürekli iç çamaşırıma bakmaktan sıkıldım.salı günü randevum...anam birde temizliğimi yapmadım bacaklarım için agdaya gidecem sezeryan gününü bekliyorum önümu zaten göremiyorum riskli hamileliğim var bendeki rahata bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…