2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
hamişler listeyi düzenledim bir göz atarsınız kilo çizelgemizi de güncelleyeceğim bakalım sıra ona geldi
Beni de ekler misin tatlım

beklenen tarih; 17.04.2019 - İstanbul / Mega Medipol üniv. hastanesi - Yaş 30 - Çocuklar arası 3 yaş - Çin takvimi erkek - Cinsiyet Erkek / Bulut Pars

167 boy - başlangıç kilo : 58 - kasım : 64 - aralık: 67 - ocak: 69 - şubat:70 - mart :71

bence çok güzel olur. yapabilirim dersen. eline sağlık tablolar için de.

Kiyafetlerini hallet canm cunku o utuyu yapmak bile bayagi yoruyor insani.bi ara kanamamda olunca erkrn dogum korkusuyla hepsini halettim
Erken gibi ama çokta ağırlaşmamak lazım sanki.
Bence medium al kuzu çokta büyük olmasın
Ben 67yim şuan galiba large aldım.
Sansima kardesim yakinima tasindi onunla yapacaz.erken mi diyorum sonrada agirlasirsam zor olur diyorum.
Baban icin gecmis olsun canim.tek yapamazsin zor olur zaten.kadin bile alsan yorucu oluyor annenin olmasi daha iyi olur.
Sen yeni taşındığın icin evin temizdir zaten.derin temizlige gerek kalmaz sadece yuzeysel temizlersin

Saol canım öyle deneyeyim. Dantelde bir çok yerinde var
Kötü olmuş canım inşallah fayyda eder.
Öbür boyu belki ilaç kullanmazsın canım.
Kvdemde tsh vardı,9 tanede nodül.
En büyüğün boyu 22mmdi.
Ameliyat oldu, ameliyattan sonra 1 sene yüksek doz eutrox kullandı.
Fayda etmedi,levartona ggeçti zamanla düştü dozu. Tamamen düzelince ilcı bırakıcak galiba. Biyopsi kkesin kötü çıkar diye bakıyodu doktorlar çok şükür ter temiz çıktı

Ütüyü ben yapmıycam canım annem yapar diyordum onun taşınma işi çıktı şimdi, kayınvalidem yapar ütüyü. Ben o kadar süre ayakta kalamam sırtım dayanmıyor. Ama bende istiyorum bi an önce hazır olmasını.
Temizliği de bilerek geç yapcaz benim ev aşırı toz oluyor bugün temizle yarın her yer toz. Tek camı açmak yeterli her yerin tozlanması için ne kadar geç yapsak o kadar iyi o yüzden

arkadaşlar pc den girince altta online olanlar gözükmüyor, ama mobilden girince gözüküyor? sadece bende mi öyle sizde de öyle mi ?

arkadaşlar pc den girince altta online olanlar gözükmüyor, ama mobilden girince gözüküyor? sadece bende mi öyle sizde de öyle mi ?
Bende mobilde gözükmüyor sabahtan beri. Bilgisayardan bakmadım.
Tam alışmıştım

Selam kizceler,
Bugun yogundu giremedim. Neler yapiyorsunuz baya sayfa birikmis yine okuyamadimmm. Bazilarina ozellikle baktim sadece. Bella kontrole flnn gidecekti diye

Canim anliyorum korkubelki cok dogal ama kotuyu cagirma nolur. Aksine bu tarz durumlarda doktorlar ne kdr korkutsada cok cok olumlu sonuclar mevcut... hic kendini ve bebisi strese ssokma.. rabbim yavrularinizi size, sizi de yavrulariniza bagislasin
Guzel dusun guzel olsun insallah
Canimm cok sevindim Eren pasamiza da masallah
Artik normale donmene de asiri sevindim. Harika bir haber bu
Muhtemelen artik hepimizin de senin kdr riski oldugu icin normale donmende sakinca gormemislerdir kuzum. Çok da mantıklı

Valla kizlar süper ya .58 ile hamile kalip 76 ya cikabilen aranizda ki tek profesyonel benim . Kaçıp gidiciyiiim buralardan. Nayir nolamaz. piskolocimi bozdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…