2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.

Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca

kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ?

Eklentiler

• 0703458F-A4BE-4742-B756-D9A05680558F.webp
    128,6 KB · Görüntüleme: 37
benimde geçen perşembe 2600 dü. bu cumrtrsi gidicem benimde 3 kilo olmuştur kesin tosun paşa. günlerimiz aynı nerdeyse senin bir gün önce benden takvimin. bende çok norml istiyprım ama doktor 4 ü geçerse kilosu zor demişti. Tabi birde çatı muayenesi var ona bakmadık daha oda önemli bir etken Bakalım sonumuz hayrolsun

Maşalalh canım kilosu da baya olmuş
Bdpnin önden gitmesi genetikte olabilir. Bakalım şimdi erken sanki ama iri bebek olursa yine sezeryan ihtimali olur gerçi doktora göre değişiyor ama
Çatı muayenesinde belli olur kuzum

Canım son kilomuz 96 gelmisti

Çok teşekkür ederim canım
Sanırım evet ama yinede çok fazla ayaklanmam çünkü ağrılarım var

kapi süsümuzun son hali . Bunu da aradan çıkarttık cok şükür

Çok güzel kuzum

Ben 3 gebelik yaşadım ilkini hiç anlamadım ikincisi göğüslerden anladım üçüncüsü hiç anlamadım

Sağol kuzum demek ki değişiyor o belirtiler de

Canım ben de bundan yaptiriorm, tasarımı yapıp attılar, şuan boya aşamasında, ışıklı olacak bitince atarım size. Çok hoşuma gidiyor bunlar lamba olarak da kullanilabilir

Oğlan karnımdan kolunu çıkarmaya çalışıyor galibaaaa korkuyorum ne biçim sivriliyor yaa dirseği galiba.
Amaaa çoookk güzel demiii böyle kaydırarak içinden geçiyo gibi ,böyle sanki dizi, dirseği, eli ayağı gibi bazen elime geliyo resmen ama çözemiyorum neresi maşallah kuzularımıza

Amaaa çoookk güzel demiii böyle kaydırarak içinden geçiyo gibi ,böyle sanki dizi, dirseği, eli ayağı gibi bazen elime geliyo resmen ama çözemiyorum neresi maşallah kuzularımıza
Maşallah tabi kuzumm.
Sağıma yatmıştım rahatsız oldu diye düşündüm sola döndüm şimdi aynısını yapmıyor.
Az önce korktum ama acıdı baya Normalde de yapıyordu ama bu sefer baya baya çıkıyor sandım
Ele gelmesi muhteşem ya tekmeler yerini dönüş hareketine bıraktı hop elimizin altına geliveriyor heryerleri Yerim yerimmmmm

Maşallah canım belli olmaz o durum çatı muayenesinden sonra netleşir 4.5 kg ya kadar normal doğum yapanlar var
Maşallah canım size de
Telefondan pek anlamadım cam mı zemindeki? 140 biraz çok gibi.ama model güzel. Ben normal kapı süsü kullanacağım üstünde figürler olan mervenin yaptığı gibi olandan. Ona gelene kadar başka eksikler vardı onları aldım. Ama bütçen müsait se çok güzel

Yaa ben bunu doktora söyledim güldü bana,dedim ki sağıma yatınca çok vuruyo geri dönüyorum dedim ne yani rahatsız oluyoda seni mı uyarıyo anne dön diye dedi ,aksine bebek hareket ediyosa iyidir dedi, yani rahat olduğu yerde galıba vuruyo bebişler,

Bu tarz kapı süsleri de çok hoş duruyor, bu daha evde yapılabilecek birşey bir çerçeve pano, bir kaç obje ile yapılabilir

Eklentiler

• whatsapp-image-2017-09-28-at-10.18.42-pm-1600x1600.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 40
  • whatsapp-image-2017-09-28-at-10.23.41-pm-1600x1600.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 34
Doğrudur kuzum gerçektende.
Nstde de mesela hangi tarafta çok vuruyorsa öyle dön diyorlar bana. Bende sağıma yatıyorum
Ya ne bileyim bazen biryerlerini ezecekmişim gibi geliyor sertlik hissediyorum kemiği geliyor resmen yattığım tarafa çoook tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…