2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Prof Dr İsmail Özdemir[ICODE[/ICODE]

Teşekkürler canım

Canım 0 lara düşmüştü zaten ne zamandır ama doktorum ilaca devam ettiriyor bende o şekilde düşündüm yoksa ilaç içersem bilemem ki tsh var mı yok mu?

O konuda hiç anneme benzemem ben canım benim regl döngüm düzensizdir annemin düzenlidir

Kuzum malum bölgede de kararma oldu bende sende var mı bir şey?
Valla billa insanı siniri ediyorlar bu hastane hep böyle sinirimden ağladım resmen zaten 2 hastan kalmıs ona da bk git

Canım özelde de öyle yarım saat bakmıyor ya benim doktor 10 dk falan bakıyordur ama konuşabiliyorsun tabii Allah gönlüne göre versin canım özel devlet farketmez sağlıkla gelsin bebeğin
@Kemence kuzu iyi misin yoksun ortalıkta? En son Perşembe girmişsin

Bende merak ettim inşallah her şey yolundadır

Kilom 68,8 sürekli yediğim için ilk doğumumuz da begonyas

Maaşallah canım bebişe

Kuzum her doğum bebek farklıdır derler ama bilemiyorum

Canım ben kendim aldım malzememi yaptım keçeden eminönünden aldım ama internette de malzemeler vardır.

Bu arada ölümüne alıntı yapmışım

Kayıp ikizim misin sen benim
Var kuzum olmaz olur mu esmeriz diye mi oluyor ki tüm bunlar ben anlamadım

Kayıp ikizim misin sen benim
Var kuzum olmaz olur mu esmeriz diye mi oluyor ki tüm bunlar ben anlamadım
canım ben beyaz tenliyim ama esmer beyaz dinlemiyor bence söz konusu hormonlar olunca yüzümde de leke oldu sinir oldum ya bu kız beni çirkin betty’e dönüştürdü

canım ben beyaz tenliyim ama esmer beyaz dinlemiyor bence söz konusu hormonlar olunca yüzümde de leke oldu sinir oldum ya bu kız beni çirkin betty’e dönüştürdü
AA ben seni esmer hayal ediyordum
Geçende annem bana dedi ki kızların çirkinleştirildiği sanılır ama aslında erkekler çirkin yaparmış anneyi. Misafir vardı hatta bana burnun genişlemiş dedi
Yanisii çirkinleşeceğimiz varsa çirkinleşicez galiba napalım artık

Maşallah canım tosuncuğuna
Kafa ilk çıkan yer olduğu için seni baya zorlar gibi geldi bana,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Kısa boylumusun uzun mu
Kısa boyluların normal doğumları biraz daha zor oluyormuş

Babam yoğun bakımda lütfen ona dua istiyorum
Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inş
Canım kızlarda daha çok leke olur derler. Ben hayatımda hiç bilmezdim leke sivilce.. geçen hftalarda bi komşumuz ay ne güzel erkek ya bak yüzün güzel kalmış dedi anında bermuda şeytan üçgeni gibi üç tane sivilce desem sivilce değil beze desem beze değil bişi pörtledi :) neyse o geçti ama lekelenmeler var elmacık kemiklerimde ve ellerimde...
BellaCiao canım o zaman sen yine de dikkat et. Zaten artık hepimiz dikkat etmemiz gerekiyor. Az kaldı ztn sıkıcaz dişimizi

Lusi
Ocak 65
Şubat 69
Kilolarımla gurur duyuyorum
Martta doğum yaparsam kiloyu o zaman söylerim :)

Bu arada eline emeğine sağlık canım
Aklıma ne geldi bak,doğumdan sonra kilo kontrol ediliyor mu? İlk giden kiloyu eklesen listeye nasıl olur
İster doğum sonrası listeye ister kilo listesine

Canım çok da uzun sayılmam. 1. 60 boyum. Kilo da 84 oldu, tombiğim işte hem benim için hem oğlum için hangisi saglikliysa o olsun. Ben hep normal doğum hayal etmistim, ondan bi korktum ama çok zorlayacaksa sezeryan da büyük nimet. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Nasıl 0a düştü kız
Hangi değerin tsh mı t3 veya t4 mü

Canım çok uzun değilmişsin bende 1.55im
Grubun en uzun boylusu benim
Normal doğum olur mu olur amaları oluşturur kafada.
Bilimsel olarak 5 haftan var önünde haftada 250 gr alsa 1250 kilo yapar 4250.
Hadi 250 gr yanılma payı olsun 4000 kilo çatı durumuna göre iyi bir değerlendirme gerekir.
Eksik çıkacak derken fazlada çıkabilir,4500de olabilir.
Birde baş önden gidiyor bilemedim risk almak istemezdim,son haftalarda netlik kazanır canım

Masallah canim her sey yolunda cikmis.

Ayni sorun bende de var canim.seninki kac hafta ilerde.36 haftaya kadar dengeleniyor eger buyukse sezaryan demisti son kontrolumde normal gözüküyo simdilik dedi ama uc hafta ilerde cikti gene
Benimde duydugum ilk gebelikte rahim ilk defa buyudugu icin kasik agrisi cok oluyormus sonraki gebeliklerde olmuyor diyorlar
Iki video izledim bir doktor eger rahatsiz olursa tekmeler anlarsiniz diyor bir doktorda rahati yerindeyse tekmeler diyor hangisi doğru bilemedim.
Erkek cocukta burun ve dudak buyuyo gercekten.babam gecrn burnununa ne olmus oyle diyo

Farklı oluyormuş kuzum genelde ‘ilk gebelikte bunları yaşamamıştım’ diyenleri duyuyorum ben
Canım bi sayfa var instagramda özelden adını yazıym ona da bak istersen. Buradan reklam olmasın şimdi

Nasıl 0a düştü kız
Hangi değerin tsh mı t3 veya t4 mü

Tsh canım 3 lerdeydi ilaçtan sonraki ilk ölçümde 1 liydi sonra hep düştü

M muttervonmarienkaefer canım benimde elmacık kemiğimin üstünde gözaltı torbalarımında altında çizik gibi kahverengi leke oldu nasıl geçecek onlar? ya geçmezse? Cildim zaten problemliydi bi o eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…