- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Kiz olur arada öyle.Sen kendine ne diye eziyet ediyorsun. Hatta ona yaptiracaksin ki ceza olsunKızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı
Boş boş bağırdı bana
Ben de hırsımdam bir sürü iş yaptım yordum kendimi
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu
Hırsımdan şampuan şişelerini bile deterjanla ovdum
Şimdi belim inanılmaz ağrıyor ve alt taraftan kemiklerim sızlıyor
Yapma kuzum yapmaa yaaKızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı
Boş boş bağırdı bana
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu
Uras totosunu dayiyordur belki:) benim de oluyor bende diyorum acaba neresini dayiyor diye. Yani bana öyle geliyorKızçeler sorucam unutuyorum
Bazen ayaktayken karnım semsert oluyor sizde de durumlar aynı mı? Yani elleyince farkediyorum.
Oturunca ve yatınca yumuşuyor ama? :)
Canım günün belli olmuş Rabbim o güne kadar hayırlı kazasız bir şekilde ulaştırsın.Kızlar ben ancak geldim kayinvalimdedeyim..Dr geç aldı 5 e geliyordu bebek iyi çok şükür kilosu 3 e yaklaşmış dedi bende bird aha sordum kaç kilo diye 2950 dedi plesanta aynı devam ediyor ve fazla bekletmeden alalım dedi pazartesi ye gün verdi kabul etmedik kayinpederim ameliyat olacak Martin 25 olsun dedi 37+1 oluyorum.yarın da anesteciyle görüşecem aksama ancak çıkarım ve dr açılmadan belli olmuyor demi dedim rahime yapisikmi alacakmis siniz dedim suan öyle gözüküyor dedi seninki tam kapatmis rahim alınır dedi..asistan a döndü kanama nin hiç olmayışı daha kötü dedi demekki rahime yapişmiş dedi azda olsa kan gelse o iyi dedi yani kızlar kanama olması iyiymiş ama benim hiç olmadı o yüzden rahim gider dedi.Rabbim yardım etsin çok korkuyorum dr da şöyledim çok korkuyorum diye sen niye korkuyorsun biz korkarım dedi
Riskli ameliyatın sonuçta dedi.baş asagida donmus.gurubun 2 annesi ben olacam galiba.
Bir doktorun yazisini okumustum prematüre bebeklerde cok ise yariyormusEvet onu bir arkadasta söyledi ama ağzı kuş kadar alsam mı bilemedim.
Bu 1 haftalık süreci değerlendirmek için 2-3 güne bir mi gel dedi yoksa direk haftaya gel bakalım mı dediCanim iki hafta ust uste hic kilo almazsa oyle alacakmis. Simdi bir hafta oldu haftaya durumuna gore degerlendirecekmis. Yeni bir dr gectigim icin gelisiminin durup durmadigina iki haftalik kontrol sonrasi aldigi gra gore bakacakmis.
Bilmiyorum ki yaa :)) Sığmıyor mu acabaUras totosunu dayiyordur belki:) benim de oluyor bende diyorum acaba neresini dayiyor diye. Yani bana öyle geliyor
Karabiber kötü degil ki uras bey agzinin tadini biliyor. Bende severim. Kus uzumu de olsun amaBirde kızlar siz güzel güzel şey aşerebiliyorsunuz ben neden karabiber aşeriyorum?
Pilav üstüne karabiber döküp yiyorum bildiğiniz canım çekiyor yemek istiyorum yani.
2 günde bir aklıma geliyor
Neden değişik bir insanım ben ya
Kiz olur arada öyle.Sen kendine ne diye eziyet ediyorsun. Hatta ona yaptiracaksin ki ceza olsun
Kiz olur arada öyle.Sen kendine ne diye eziyet ediyorsun. Hatta ona yaptiracaksin ki ceza olsun
Naptin kuzum ya. Temizlik iyi hoş da öldürmüşsun ke dini o kabini temizlemek en nefret ettigim belim kopuyor bide onunlada kalmamissin. Dikkat et bak gecen hafta ben oyle yaptim. Sancim cikti 6 dakikada birKızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı
Boş boş bağırdı bana
Birde kızlar siz güzel güzel şey aşerebiliyorsunuz ben neden karabiber aşeriyorum?
Pilav üstüne karabiber döküp yiyorum bildiğiniz canım çekiyor yemek istiyorum yani.
2 günde bir aklıma geliyor
Neden değişik bir insanım ben ya
Fetal sağ renal pelvis ap genişliği 1.5 mm ölçülmüştür, cnm benim bebişede böyle yazdılar ayrıntılıda bi daha da bununla ilgili bana hiç bişey söylemediler, ama doktorun dediği 10 mm geçmediği sürece sıkıntı değil dedi, dün hatta endokrin uzmanıma gittim guatırımdan dolayı oda soruyo bebekte bişey varmı yokmu diye, ona da söyledim o önemli değil benim kızımda da var her ay kontrole gidiyoruz kontrol altında dedi,şuan zaten yapılacak bişey yok cnm o doğduktan sonra gözlenir sıkıntı olursa, ekseriyetle erkek bebeklerde daha çok olurmuş, benimki kız ama,bişey olmaz cnm sıkma canını, bende bu hafta sorucam doktoruma bu durumumuMerhaba kızlar. Bugün randevum vardı normalde 34+2 ama dr un ölçümüne göre 33+6 çıktı. Kilosu 2.260gr.
Kiloya çok takılmadım ölçümden ölçüme değişir ama bir de sağ böbrekte biraz genişleme var dedi yine. 2ay önce de var demişti ama sonra değerleri normal çıkmıştı. Şimdi sağ böbrek 1.22 olmuş. Çok mühim bir büyüklük değil araştırdığım kadarıyla ama keşke bana söyleyip tedirgin etmeseydi insanın kafasına takılıyor
Bebeğinin böbrek genişliğini bilen var mı normale ne ki acaba onu bulamadım internetten
Yapma kuzum yapmaa yaa
Sinirini böyle çıkarma kuzunun suçu ne, senin günahın ne.
Dinlen bol bolBir daha da böyle yorma kendini sakın sinirlenip falan.
Ah bu erkek hırboları yok mu
Oo kuş üzümü de pek severimKarabiber kötü degil ki uras bey agzinin tadini biliyor. Bende severim. Kus uzumu de olsun ama
Yaa bende öyleyim durup durup canım değişik şeyler çekiyor. Ama iştah aynıBen de bu ara coşmuş durumdayim, 8 ay birşey istemeyip, şu 2 haftada istemedigim şey kalmadı, aklıma düşünce deliriorm, ya yiyecem ya ölecem
Naptin kuzum ya. Temizlik iyi hoş da öldürmüşsun ke dini o kabini temizlemek en nefret ettigim belim kopuyor bide onunlada kalmamissin. Dikkat et bak gecen hafta ben oyle yaptim. Sancim cikti 6 dakikada bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?