2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mini_mini canım İnan çok üzüldüm
Ne desek seni rahatlatmayacak biliyorum ama lütfen kendini strese sokmamaya çalış
Bak bebeği en çok etkileyen durum stres
Şimdi namaz kıldım, senin ve bebeğin için dua ettim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

İnternetten bol bol kuran aç dinle, gerçekten çok rahatlatıyor
Yusuf süresi Meryem süresi Yasin Tarık süresi bunları dinle bol bol

Hamile anneler hangi duaları okumalı hepsi yazıyor onları oku içini ferahlat canım
Dualarım seninle ve bebeğinle

Kiz olur arada öyle.Sen kendine ne diye eziyet ediyorsun. Hatta ona yaptiracaksin ki ceza olsun

Yapma kuzum yapmaa yaa
Sinirini böyle çıkarma kuzunun suçu ne, senin günahın ne.
Dinlen bol bol Bir daha da böyle yorma kendini sakın sinirlenip falan.
Ah bu erkek hırboları yok mu

Kizlar şu süt gelme olayını çok merak ediyordum burada da sormuştum. Benimde geldi. bir kere bir damla ic camasirimda görmüştüm. Bugun yine iki damla atletimde gördüm. akmis kurumus galiba. sadece tek göğüste . ay ne farkli birseymis bir tuhaf oldum.

Kızçeler sorucam unutuyorum
Bazen ayaktayken karnım semsert oluyor sizde de durumlar aynı mı? Yani elleyince farkediyorum.
Oturunca ve yatınca yumuşuyor ama? :)
Uras totosunu dayiyordur belki:) benim de oluyor bende diyorum acaba neresini dayiyor diye. Yani bana öyle geliyor

Canım günün belli olmuş Rabbim o güne kadar hayırlı kazasız bir şekilde ulaştırsın.
Sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin Riskleri falan hiç kafana takma tevekkül edip beklemekten başka elimizden başka birşey gelmiyor

Canim iki hafta ust uste hic kilo almazsa oyle alacakmis. Simdi bir hafta oldu haftaya durumuna gore degerlendirecekmis. Yeni bir dr gectigim icin gelisiminin durup durmadigina iki haftalik kontrol sonrasi aldigi gra gore bakacakmis.
Bu 1 haftalık süreci değerlendirmek için 2-3 güne bir mi gel dedi yoksa direk haftaya gel bakalım mı dedi

Birde kızlar siz güzel güzel şey aşerebiliyorsunuz ben neden karabiber aşeriyorum?
Pilav üstüne karabiber döküp yiyorum bildiğiniz canım çekiyor yemek istiyorum yani.
2 günde bir aklıma geliyor
Neden değişik bir insanım ben ya

Karabiber kötü degil ki uras bey agzinin tadini biliyor. Bende severim. Kus uzumu de olsun ama

Kiz olur arada öyle.Sen kendine ne diye eziyet ediyorsun. Hatta ona yaptiracaksin ki ceza olsun

Zaten tartışma iş konusundan çıktı
Sağolsun yardım ediyor ama çok dlz

Zaten tartışma iş konusundan çıktı
Sağolsun yardım ediyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama o kadar çok söyleniyor ki kalbimi kırıyor artık

Haftanın üç günü işe gidiyor, onun dışında hep evde ben sadece bir gününü evin işlerine ayırmasını istiyorum onda da söylenince zoruma gidiyor

Ne desem kadın alalım ben iş yapmak istemiyorum diyor, sanki çok para var
Ayrıca kadın temizliği yaptı diyelim evin derlemesini toplamasını kadın ne bilsin yine senin yardımına ihtiyacım var diyorum anlamıyor

Sonradan da güya gönlümü alacak ya markete gittiğinde benim sevdiğim yiyeceklerden almış senin için aldım dedi

Naptin kuzum ya. Temizlik iyi hoş da öldürmüşsun ke dini o kabini temizlemek en nefret ettigim belim kopuyor bide onunlada kalmamissin. Dikkat et bak gecen hafta ben oyle yaptim. Sancim cikti 6 dakikada bir

Ben de bu ara coşmuş durumdayim, 8 ay birşey istemeyip, şu 2 haftada istemedigim şey kalmadı, aklıma düşünce deliriorm, ya yiyecem ya ölecem

Fetal sağ renal pelvis ap genişliği 1.5 mm ölçülmüştür, cnm benim bebişede böyle yazdılar ayrıntılıda bi daha da bununla ilgili bana hiç bişey söylemediler, ama doktorun dediği 10 mm geçmediği sürece sıkıntı değil dedi, dün hatta endokrin uzmanıma gittim guatırımdan dolayı oda soruyo bebekte bişey varmı yokmu diye, ona da söyledim o önemli değil benim kızımda da var her ay kontrole gidiyoruz kontrol altında dedi,şuan zaten yapılacak bişey yok cnm o doğduktan sonra gözlenir sıkıntı olursa, ekseriyetle erkek bebeklerde daha çok olurmuş, benimki kız ama,bişey olmaz cnm sıkma canını, bende bu hafta sorucam doktoruma bu durumumu

Yapma kuzum yapmaa yaa
Sinirini böyle çıkarma kuzunun suçu ne, senin günahın ne.
Dinlen bol bol Bir daha da böyle yorma kendini sakın sinirlenip falan.
Ah bu erkek hırboları yok mu

Ben de sonradan çok üzüldüm
Kızımla konuştum akşama kadar
Özür dilerim annecim seni yordum dedim
Sonra açtım kuran dinlettim bir saat

Ah bu öküz erkekler de ne zaman halden anlayacak bilmiyorum ya
Deli gibi bana bağırıyor ağlatıyor sonra da süpürgeyi elimden almaya çalışıyor zorla

Bide güya bana üzüldü
Sen çok yoruldun bugün yemeği dışardan yiyelim dedi

Az önce camiye gitti namaza, bişey istiyor musun dedi
Ben de beni üzmemeni ağlatmamanı istiyorum dedim
Asıl sen beni üzme dedi bana

Karabiber kötü degil ki uras bey agzinin tadini biliyor. Bende severim. Kus uzumu de olsun ama
Oo kuş üzümü de pek severim
Fazlası zararlı değildir heralde dimi karabiberin ya şimdi aklıma düştü bak :)
Ben de bu ara coşmuş durumdayim, 8 ay birşey istemeyip, şu 2 haftada istemedigim şey kalmadı, aklıma düşünce deliriorm, ya yiyecem ya ölecem
Yaa bende öyleyim durup durup canım değişik şeyler çekiyor. Ama iştah aynı

Naptin kuzum ya. Temizlik iyi hoş da öldürmüşsun ke dini o kabini temizlemek en nefret ettigim belim kopuyor bide onunlada kalmamissin. Dikkat et bak gecen hafta ben oyle yaptim. Sancim cikti 6 dakikada bir

Yaparken sinirden anlamadım ama en son duşumu da alıp çıktıktan sonra çok fena oldum

Allah korusun ben de çok korkuyorum sancım olacak diye
Alt tarafımın kemikleri sızlıyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…