- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Bazıları öyle kuzu.
Aslında en az 3-4 kere takibe gitmemiz gerekiyordu aramaları lazımdı..
Kan verme meselesi de aile hekimi pek anlamadığı için yapmak istemiyor olabilir. Ama kan vermek isteyince ve sonucu doktora göstericem diyince yapmaları lazım..
Kızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı
Boş boş bağırdı bana
Ben de hırsımdam bir sürü iş yaptım yordum kendimi
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu
Hırsımdan şampuan şişelerini bile deterjanla ovdum
Şimdi belim inanılmaz ağrıyor ve alt taraftan kemiklerim sızlıyor
Her an olabiliyor canım bende deKızçeler sorucam unutuyorum
Bazen ayaktayken karnım semsert oluyor sizde de durumlar aynı mı? Yani elleyince farkediyorum.
Oturunca ve yatınca yumuşuyor ama? :)
İnsanlar bazen yapmak için mi tapıyor yoksa gerçekten yardım için mi geliyorlar anlamak güç.
Bugün kvdeyken misafiri geldi.
Beni doğum yaptı sanmış,bebek başına kvme gelmiş.
Sağdan soldan doğum yapınca hemen misafir kabul etmiceğimi duymuş,eksik bile duymuşsun abla dedim.
40ım çıkmadan misafir kabul etmicem,bu konudada bana küsecek olan varsa hiiiç sorun değil küsebilir.
Neden küstü bile demem dedim,kadın bana baktı kaldı :)
Boş boş bağırdı bana
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu
Bazen ayaktayken karnım semsert oluyor sizde de durumlar aynı mı? Yani elleyince farkediyorum.
İnsanlar bazen yapmak için mi tapıyor yoksa gerçekten yardım için mi geliyorlar anlamak güç.
Sağdan soldan doğum yapınca hemen misafir kabul etmiceğimi duymuş,eksik bile duymuşsun abla dedim.
40ım çıkmadan misafir kabul etmicem,bu konudada bana küsecek olan varsa hiiiç sorun değil küsebilir.
Bir kere gittim tahlil istedim onda da yapmak istemedilerBazıları öyle kuzu.
Aslında en az 3-4 kere takibe gitmemiz gerekiyordu aramaları lazımdı..
Kan verme meselesi de aile hekimi pek anlamadığı için yapmak istemiyor olabilir. Ama kan vermek isteyince ve sonucu doktora göstericem diyince yapmaları lazım..
Bende de aylardır su ile süt arası sıvı geliyor. Sıkıyorum bazen bakmak için dediğin gibi insan bir tuhaf oluyor anne oluyoruzKizlar şu süt gelme olayını çok merak ediyordum burada da sormuştum. Benimde geldi. bir kere bir damla ic camasirimda görmüştüm. Bugun yine iki damla atletimde gördüm. akmis kurumus galiba. sadece tek göğüste . ay ne farkli birseymis bir tuhaf oldum.
Ben aldımChicco şampuan alan var mı kizlar
Her cümlesine virgüline kadar katılıyorum canım.Kızlar bir çoğunuz ilk defa anne olacak, bi kısmımız ikinci kez, benden size 2 tane çocuğu olan bi anne olarak öğüt, bebişlerimiz doğacak büyüyüyecekler, sakın ola iş için çocuklarınızı ağlatmayın, iş yapacam, yemek yapacam, misafirin gelecek diye çocuklarınız ilgi istediği zaman onları ağlatmayın, bırakın iş güç kalsın ama o çocuk ağlamasın değmez ağlatmaya, bi daha hiç bebek,çocuk olmuycaklar büyüycekler, zaman o kadar çabuk geçiyo ki hiç anlamıyosun ne ara büyüdüğünü, ben ağlatmadım çocuklarımı iş için, o uyudukça durdukça yaptım herşeyde oldu hiç bişey eksik olmadı, olsa ne olur ki,kardeşinin bebişi var sakındiorum ağlatmayın iş yapcam yemek yapcam diye, benden size bi anne tavsiyesi
Boş boş bağırdı bana
Bu erkeklet garipler gercekten ve benciller.esime yere kiyafet atma diye kizimca benim hakkima giriyorsun bagirma diyor.bos yere uzme kendini hepsi ayni ben artik alistimBen de sonradan çok üzüldüm
Kızımla konuştum akşama kadar
Özür dilerim annecim seni yordum dedim
Sonra açtım kuran dinlettim bir saat
Ah bu öküz erkekler de ne zaman halden anlayacak bilmiyorum ya
Deli gibi bana bağırıyor ağlatıyor sonra da süpürgeyi elimden almaya çalışıyor zorla
Bide güya bana üzüldü
Sen çok yoruldun bugün yemeği dışardan yiyelim dedi
Az önce camiye gitti namaza, bişey istiyor musun dedi
Ben de beni üzmemeni ağlatmamanı istiyorum dedim
Asıl sen beni üzme dedi bana
Kuzum biliyorsun merkür retrosu var o yüzden hiç polemiğe girme haftasonu eşimde yersiz bir çıkış yaptı tam dilimin ucuna geldi sus dedim sonra zaman geçti bir daha böyle yersiz çıkış yapma dedim
O zamanda gülüyor bi değişikler.. canım hiç kendini yorma iş için al bi yardımcı yapsın temizliği her hafta 150 tl verecek olan kendisi gücüne giderse zaten kendi yapar vermez parayı alıştırma eline
Her an olabiliyor canım bende de
Valla helal olsun canım ben desem bunu herkes yadırgar beni bende takıntılıyım ama bu şekilde diyemem başta annem kızarama ben gelseler de pek yaklaştırmam yani
Sonuç ?
Eşin bağırdı sabahtan gitti,sen şimdi tüm o işlerin üstüne bel ağrısı yaşıyorsun
Deymez canım hiç birşey için canımızın canlarını üzüp yormaya hiç birşey deymez
Canım yadırgayan küsen küsmek isteyen olursa benim için hiiiç sorun değil.Kuzum biliyorsun merkür retrosu var o yüzden hiç polemiğe girme haftasonu eşimde yersiz bir çıkış yaptı tam dilimin ucuna geldi sus dedim sonra zaman geçti bir daha böyle yersiz çıkış yapma dedim
O zamanda gülüyor bi değişikler.. canım hiç kendini yorma iş için al bi yardımcı yapsın temizliği her hafta 150 tl verecek olan kendisi gücüne giderse zaten kendi yapar vermez parayı alıştırma eline
Her an olabiliyor canım bende de
Valla helal olsun canım ben desem bunu herkes yadırgar beni bende takıntılıyım ama bu şekilde diyemem başta annem kızarama ben gelseler de pek yaklaştırmam yani
Bu erkeklet garipler gercekten ve benciller.esime yere kiyafet atma diye kizimca benim hakkima giriyorsun bagirma diyor.bos yere uzme kendini hepsi ayni ben artik alistim
Kız boşver söylene söylenede olsa yapıyor sen o söylenirken en güzeli kulağına pamuk tıka arada başını sallaki pamuk olduğunu çakmasınDaha kötüsü gitmedi evdeydi akşama kadar
Evi süpürürken zorla süpürgeyi aldı elimden kendi süpürdü biraz
Sonra da işte özür dilemiyor ama kendince gönlümü almaya çalışıyor
Yapacak başka bir şey var mı söyle yapayım dedi
Ben de en sevmediği işi yaptırdım
Nevresimi değiştir dedim
Baya özenerek yapmış gıcık madem kuzu gibi olacaksın ne diye üzersin beni
Kızlar ben ancak geldim kayinvalimdedeyim..Dr geç aldı 5 e geliyordu bebek iyi çok şükür kilosu 3 e yaklaşmış dedi bende bird aha sordum kaç kilo diye 2950 dedi plesanta aynı devam ediyor ve fazla bekletmeden alalım dedi pazartesi ye gün verdi kabul etmedik kayinpederim ameliyat olacak Martin 25 olsun dedi 37+1 oluyorum.yarın da anesteciyle görüşecem aksama ancak çıkarım ve dr açılmadan belli olmuyor demi dedim rahime yapisikmi alacakmis siniz dedim suan öyle gözüküyor dedi seninki tam kapatmis rahim alınır dedi..asistan a döndü kanama nin hiç olmayışı daha kötü dedi demekki rahime yapişmiş dedi azda olsa kan gelse o iyi dedi yani kızlar kanama olması iyiymiş ama benim hiç olmadı o yüzden rahim gider dedi.Rabbim yardım etsin çok korkuyorum dr da şöyledim çok korkuyorum diye sen niye korkuyorsun biz korkarım dedi
Riskli ameliyatın sonuçta dedi.baş asagida donmus.gurubun 2 annesi ben olacam galiba.
Frambuazlı çay neymiş kız ilk defa duydum canım çekti
İnsanın ilk defa duyduğu şey nasıl canını çektirir oda garip
Canım bilgi için teşekkürlerpeki bana ebenin bahsettiği şey hakkında ne düşünüyorsun? Hangi durumlarda test yanlış sonuçlar verir?
Şimdi sana ne yazsak derman değil biliyorum canım benim bebeğim geçen hafta kilo almadığında bile dağılmıştım resmenbazı şeyler elimizde değil senin yemenle de ilgisi yok canım o yüzden kendini sorgulama takdiri ilahi.. şuan her şey yolunda gitse bile başımıza ne geleceğini bilmiyoruz dua etmekten başka çaremiz yok ama herkesin hemfikir olduğu bir konu var ki o da bebeğin artık doğması gerektiği gerekirse istanbula gel canım recep has hakan apaydın bunlar isim yapmış perinatologlar dün arkadaşımkz yazdı kanunide de çok iyi bi doktor varmış telefonla ya da mail yoluyla ulaşmaya çalışsan? Diğer doktor evet bilmez ki seni yeni gördü çünkü
Güzel günlerde eskitin canım
Canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah mart 25 te senin için dua zinciri yaparız inşallah rahmin de alınmaz her şey yolunda gider canım
Ayy benimde hatta burada yok dedim ancak frambuazlı pasta var
Kızçeler sorucam unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?