- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bu erkekler gerçekten aynı galiba :)Ben de sonradan çok üzüldüm
Kızımla konuştum akşama kadar
Özür dilerim annecim seni yordum dedim
Sonra açtım kuran dinlettim bir saat
Ah bu öküz erkekler de ne zaman halden anlayacak bilmiyorum ya
Deli gibi bana bağırıyor ağlatıyor sonra da süpürgeyi elimden almaya çalışıyor zorla
Bide güya bana üzüldü
Sen çok yoruldun bugün yemeği dışardan yiyelim dedi
Az önce camiye gitti namaza, bişey istiyor musun dedi
Ben de beni üzmemeni ağlatmamanı istiyorum dedim
Asıl sen beni üzme dedi bana
Hic elini birseye surme otur. Dinlen. Uzan.Yaparken sinirden anlamadım ama en son duşumu da alıp çıktıktan sonra çok fena oldum
Allah korusun ben de çok korkuyorum sancım olacak diye
Alt tarafımın kemikleri sızlıyor şu an
Kizlar ayni durum oldu zaten bizede. Gecen hafta hastanede yattim bu dan dolayi. Ama varya fena korktu. Bu arada yarintekrar kan vermeye gidecem. Enzimlerim yuksek cikmis. Bide saglik ocagi var sizode cagirdimi kaldiginiz semtBu erkekler gerçekten aynı galiba :)
Aynı eşim. Üzer Sonra tavır aynı anlattığın gibi olur
Gönlümü almaya çalışır iş işten geçtikten Sonra.
Bak ev süpürülecek bugün demedim yarın diyince tamam diyecek ve süpürmeyecek yada söylenecek burnumdan getirecek
Bu erkekler gerçekten aynı galiba :)
Aynı eşim. Üzer Sonra tavır aynı anlattığın gibi olur
Gönlümü almaya çalışır iş işten geçtikten Sonra.
Bak ev süpürülecek bugün demedim yarın diyince tamam diyecek ve süpürmeyecek yada söylenecek burnumdan getirecek
Kuzum bilgim yok detaylu. Ama herseyin fazlasi zarar.aslinda kilo konusunda anneler bu ay dana sonra baslasi lar yemeye simdi bebek kilo aliyor.Oo kuş üzümü de pek severim
Fazlası zararlı değildir heralde dimi karabiberin ya şimdi aklıma düştü bak :)
Yaa bende öyleyim durup durup canım değişik şeyler çekiyor. Ama iştah aynı
Kızdım sana çok işin doğrusu hadi kızgınlıkla yaptın bi iki iş, niye bu kadar yordun kendini, bebeğine yapma bunu, artık eski insanlar gibi değiliz çok nariniz, hamilelikler çok zor geçiyo, bırak yapmazsa yapmasın umursama hiç ,gurbettesin kim tanıyo seni kim gelip görecek evin pis olsa ne olur, o alt taraf ağrısı geçen bende de oldu senin gibi kızdım banyoyu sildim duvarları çekçekle bez dolayıp, ertesi gün bacak aralarım ağrıdı,Yaparken sinirden anlamadım ama en son duşumu da alıp çıktıktan sonra çok fena oldum
Allah korusun ben de çok korkuyorum sancım olacak diye
Alt tarafımın kemikleri sızlıyor şu an
Hangi değerler karaciğer mi kuzu? Kontrol ettir tabi.. Sağlık ocağı bu haftalarda çağırıyor Emzirme hakkında bilgi vermek için. Ben 30. Haftada gitmiştim en son. Erken Doğum vs olabiliyor çağırmayalım şimdiden bahsedeyim demişti o yüzden ben gitmeyecem bir daha..Kizlar ayni durum oldu zaten bizede. Gecen hafta hastanede yattim bu dan dolayi. Ama varya fena korktu. Bu arada yarintekrar kan vermeye gidecem. Enzimlerim yuksek cikmis. Bide saglik ocagi var sizode cagirdimi kaldiginiz semt
Lafa bak yaa komediİşte yapıyorlar ama söyleniyorlar ya deli oluyorum
Niye bu kadar söyleniyorsun diyorum
Tadı böyle çıkıyor diyor
Ya bide dedim ki sen hamile halimle beni ağlattın
Bana diyor ki sen Zaten her şeye ağlıyorsun illa hamile olmana gerek yok
Alma canım temiz içerikli değil.Chicco şampuan alan var mı kizlar
İnsanlar bazen yapmak için mi tapıyor yoksa gerçekten yardım için mi geliyorlar anlamak güç.Pek laftan anlayan olmuyor şu ara yatılı misafirim bile oldu canım , odamdan çıkmadım esimde izinliydi zaten. Mutfağa girip pişirdiler hicbirseye karismadim. Geçmiş olsuna gelenlerde oldu , ben odamda emziriyorum dedim çıkmadım hiç. İnsanlarda anlayış yok gerçekten.
Doğum yapan kadına en az kırkı çıkana kadar kimse gitmemeli.
Frambuaz ismini duyunca canımız çekti heraldeCanım bilgi için teşekkürlerpeki bana ebenin bahsettiği şey hakkında ne düşünüyorsun? Hangi durumlarda test yanlış sonuçlar verir?
Şimdi sana ne yazsak derman değil biliyorum canım benim bebeğim geçen hafta kilo almadığında bile dağılmıştım resmenbazı şeyler elimizde değil senin yemenle de ilgisi yok canım o yüzden kendini sorgulama takdiri ilahi.. şuan her şey yolunda gitse bile başımıza ne geleceğini bilmiyoruz dua etmekten başka çaremiz yok ama herkesin hemfikir olduğu bir konu var ki o da bebeğin artık doğması gerektiği gerekirse istanbula gel canım recep has hakan apaydın bunlar isim yapmış perinatologlar dün arkadaşımkz yazdı kanunide de çok iyi bi doktor varmış telefonla ya da mail yoluyla ulaşmaya çalışsan? Diğer doktor evet bilmez ki seni yeni gördü çünkü
Güzel günlerde eskitin canım
Canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah mart 25 te senin için dua zinciri yaparız inşallah rahmin de alınmaz her şey yolunda gider canım
Ayy benimde hatta burada yok dedim ancak frambuazlı pasta var
Kızdım sana çok işin doğrusu hadi kızgınlıkla yaptın bi iki iş, niye bu kadar yordun kendini, bebeğine yapma bunu, artık eski insanlar gibi değiliz çok nariniz, hamilelikler çok zor geçiyo, bırak yapmazsa yapmasın umursama hiç ,gurbettesin kim tanıyo seni kim gelip görecek evin pis olsa ne olur, o alt taraf ağrısı geçen bende de oldu senin gibi kızdım banyoyu sildim duvarları çekçekle bez dolayıp, ertesi gün bacak aralarım ağrıdı,
Eveeeeet o talihli ana ve kız biziz ❤Herşey olabilir kuzu valla :)
Bak Melike’nin ki uzun zamandır baş aşağı idi geçen hafta makat duruşa geçmiş.
Bazıları öyle kuzu.Kızlar geçmiş sayfalarda sağlık ocağının kontrole çağırılması ile ilgili yazmışsınız
Beni tetanoz aşısı dışında arayıp soran olmadı
Cuma günü ben tansiyonuma baktırmak için gittim, o zaman özellikle sordum Doğumdan önce gelmem gerek mi diye
Gerek yok dedi hemşire
Bebek doğunca 5.veya 7.günde topuk kanı için gel dedi
Bazılarınız tahlil istiyorlar takip ediyorlar yazmış
Bizimki tahlil falan istemediği gibi bir de ben tahlil isteyince yapmak istemediler
Doktorunuz ilgilense daha iyi olur dediler
Hangi değerler karaciğer mi kuzu? Kontrol ettir tabi.. Sağlık ocağı bu haftalarda çağırıyor Emzirme hakkında bilgi vermek için. Ben 30. Haftada gitmiştim en son. Erken Doğum vs olabiliyor çağırmayalım şimdiden bahsedeyim demişti o yüzden ben gitmeyecem bir daha..
Lafa bak yaa komediöyle denir mi hiç.
Bir de eşim tek erkek olmasa diyecem ki kardeşler mi acaba. Eşimde bana der sulu gözsün Zaten herşeye ağlıyorsun diye
Sonuç ?Kızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı
Boş boş bağırdı bana
Ben de hırsımdam bir sürü iş yaptım yordum kendimi
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu
Hırsımdan şampuan şişelerini bile deterjanla ovdum
Şimdi belim inanılmaz ağrıyor ve alt taraftan kemiklerim sızlıyor
Bazıları öyle kuzu.
Aslında en az 3-4 kere takibe gitmemiz gerekiyordu aramaları lazımdı..
Kan verme meselesi de aile hekimi pek anlamadığı için yapmak istemiyor olabilir. Ama kan vermek isteyince ve sonucu doktora göstericem diyince yapmaları lazım..
Bazıları öyle kuzu.
Aslında en az 3-4 kere takibe gitmemiz gerekiyordu aramaları lazımdı..
Kan verme meselesi de aile hekimi pek anlamadığı için yapmak istemiyor olabilir. Ama kan vermek isteyince ve sonucu doktora göstericem diyince yapmaları lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?