benim hemşirem ilgili benim gecen haftalarda kontrolüm vardı hastane işlerinden unutmusum aradi durumumu sordu. Doktoruma ne zaman gittiğimi bir sorun olup olmadığını sordu. Konuştuk kapattık.Kızlar geçmiş sayfalarda sağlık ocağının kontrole çağırılması ile ilgili yazmışsınız
Beni tetanoz aşısı dışında arayıp soran olmadı
Cuma günü ben tansiyonuma baktırmak için gittim, o zaman özellikle sordum Doğumdan önce gelmem gerek mi diye
Gerek yok dedi hemşire
Bebek doğunca 5.veya 7.günde topuk kanı için gel dedi
Bazılarınız tahlil istiyorlar takip ediyorlar yazmış
Bizimki tahlil falan istemediği gibi bir de ben tahlil isteyince yapmak istemediler
Doktorunuz ilgilense daha iyi olur dediler
valla bende is için çocuğa çok kızmam ona da bir bez veriyorum temizlik yaparken kendi sorumluluk alınca rahat birakiyor. Çocuğa tek kızma sebebim annem babam kayinvalidem oluyor o kadar çok yuz veriyorlar ki ben çocuğumla birlikte oluru olmazı güzelce öğretiyorum onlar olsun olsun diye abartıyorlar bugün 2 buçuk yaşındaki oğlum tam 6 tane cokomel 1 tane ici oyuncaklı yumurta 2 paket çubuk kraker 1 paket marsmellow yedi ve bunların hepsini bi kaç saat içinde yedi normalde hic vermiyorum büyüklere de rica ediyorum bu çocuk meyve ve kuruyemiş yemeyi de seviyor bunlara vereceğiniz para ile meyve yada kuruyemiş alin ona da sevinir diyorum yok. Çocuğa onların yaninda hayır olmaz deyince kendini kaybediyor ağlıyor bağırıyor gelip bana vuruyor. Bende poposuna hafifçe vurup uyarıyorum sanki etini koparmışsın gibi ağlıyor. Onlarda ana yapma etme çocuğa kızma diyorlar arkadaş siz yapıyorsunuz bunu bu hale getiriyorsunuz anlamıyorlar... Yani ne kadar kitap okusakda o cocuklar büyükanne büyükbaba gördükçe onlardan yuz buldukça bizim otoritemize uymuyorlar. Bi kaç gün büyük anne büyük baba görmezse gene eski haline döner ama bu süreç sürekli tekrar ediyor...Ben aldım
Her cümlesine virgüline kadar katılıyorum canım.
Hergün ins.çocuk gelişimi için bilgiler okuyorum. Anlattığına benzer bir yazı gördüm tecrübeli birinden duyunca daha çok mutlu oldum
muavazateyn surelerini ve bol bol ayetel kursi oku hamilelikte sıkıntılar olur bunlar seni rahatlatır. Bide abdestsiz gezmemeye çalış sıkıntılarını rahatlatır. Ben oğluma hamileyken sürekli insan süresini okurdum. Simdi oğlumdan fırsat bulup kizima kur-an okuamıyorum.Bir de ben son günlerde hep sıkıntılı hissediyorum
Hamileler için dua araştırıp durdum
Tabi herkesin inancını bilemem lütfen kimse yanlış anlamasın
İşim sıkıldıkça internetten kuran açıp dinliyorum
Bebek için de iyi olduğuna inanıyorum
Araştırmak isteyen varsa fikir olsun
benim bebeğim eşim ve oğluma çok tepki veriyor hele ki onlar birlikte sesli sesli oynarken karnından çıkacak gibi hareketleniyor. Yada ismi ile ona seslendiklerinde hemen karnımda tepinmeye başlıyor.Kızlar sizin bıdıklar müziğe tepki veriyor mu? Ben hamileliğimin başından beri sürekli dinliyorum ve tepki verdiği şarkılar şarkıcılar var şaka gibigerçi sevmeyebiliyormuş da onu artık doğunca öğreniriz
Ben hamile kaldığımda niyetlendim hatim edeceğime cok az kaldı bitmesine hergün okuyorun yüksek sesle kızımda dinliyorBir de ben son günlerde hep sıkıntılı hissediyorum
Hamileler için dua araştırıp durdum
Tabi herkesin inancını bilemem lütfen kimse yanlış anlamasın
İşim sıkıldıkça internetten kuran açıp dinliyorum
Bebek için de iyi olduğuna inanıyorum
Araştırmak isteyen varsa fikir olsun
Canim takviminde bile yaziyo :) bebek doguma hazirlaniyo olabilir yazmis, bol bol dinlen kuzumKızlar bebek sanırım iyice kanala iniyor. Vajina kısmındaki kemiklerim ağrıyor sanki iki taraftan çekiliyormuş gibi pelvis bölgesi
Ve bellim de çok ağrıyor.
Vücut doğuma hazırlanıyor sanırım
Canim takviminde bile yaziyo :) bebek doguma hazirlaniyo olabilir yazmis, bol bol dinlen kuzum
Allah yardimcin olsun .korkma lutfen dualarimiz seninle,insallah kolay dogum olur,bebiste saglikla gelir ,Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..
İnşaallah..Allah yardimcin olsun .korkma lutfen dualarimiz seninle,insallah kolay dogum olur,bebiste saglikla gelir ,
Allah yardımcınız olsun canım. Hiç korkma 37 hafta olmuşun zaten.Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Çok korkuyorum..
Allah yardımcın olsun canım korkma lütfen bebeğin haftası gayet iyi sağ salim rabbim kucağına aldırsın. Bizlere haber etmeyi unutmaKızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Çok korkuyorum..
Hala bekliyorum.Allah yardımcın olsun canım korkma lütfen bebeğin haftası gayet iyi sağ salim rabbim kucağına aldırsın. Bizlere haber etmeyi unutma
Kuzummm Hadi hayırlı uğurlu olsun, hiç korkma bebişini alıp çıkacaksın sezeryandan ,onu görünce mutluluktan korkuların bitecek, hiç stres yapma kendine duacınız biz senin güzel haberlerini bekliyoruz,ülkenin dünyanın bi yerlerinde sana dua edenler var hadi bklm hayırla sağlıklaKızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Çok korkuyorum..
Sancının gelmeside güzel cnm bebiş de hazırlanıyo doğuma, sütünde hemen gelir sancı çektiğin için, zaten 22 gün varmış 10 gün önce alıyolar senin kuzu 10 gün önce gelmiş sayılır bişey olmaz ondan daHala bekliyorum.Stresten tansiyonum yükseldi, ilaç verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?