- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Canımm çok teşekkür ederim valla içim çok rahatladı şimdi benim dr takip edeceğiz dedi başka da bir şey demedi 10mm ye kadar sorun değilse çok şükür bizimkiler sorun teşkil edecek düzeyde değilFetal sağ renal pelvis ap genişliği 1.5 mm ölçülmüştür, cnm benim bebişede böyle yazdılar ayrıntılıda bi daha da bununla ilgili bana hiç bişey söylemediler, ama doktorun dediği 10 mm geçmediği sürece sıkıntı değil dedi, dün hatta endokrin uzmanıma gittim guatırımdan dolayı oda soruyo bebekte bişey varmı yokmu diye, ona da söyledim o önemli değil benim kızımda da var her ay kontrole gidiyoruz kontrol altında dedi,şuan zaten yapılacak bişey yok cnm o doğduktan sonra gözlenir sıkıntı olursa, ekseriyetle erkek bebeklerde daha çok olurmuş, benimki kız ama,bişey olmaz cnm sıkma canını, bende bu hafta sorucam doktoruma bu durumumu
Yine perşembe kontrolümde sorduğum zaman sana yazarım cnm inş unutmam sormayı herşeyi unutuyorum ,rica ederim cnm inş sağlıkla alıcaz kucağımızaCanımm çok teşekkür ederim valla içim çok rahatladı şimdi benim dr takip edeceğiz dedi başka da bir şey demedi 10mm ye kadar sorun değilse çok şükür bizimkiler sorun teşkil edecek düzeyde değil
Senin annenin ciddi bir sebebi var ama Benimkinin yok. Oy kullanıp gelir. Ama ablamın yanına Amerika’ya gidilecek olsa oy falan dinlemez EminimBen de senin gibi dokunsalar ağlayacak modda geziyorum
Eşimden başka yardım edecek kimse yok, o da bazen söyleniyor çok zoruma gidiyor hemen ağlamaya başlıyorum
Camlar silinecek perdeler yıkanacak diyorum, bunlar olmazsa Doğum olmayacak mı diyor bana
Akıl vermeyi de pek sever
“Lohusalığın bitince yaparsın üzülme” diyor bir de allahım nasıl deli oluyorum
Yine allah razı olsun günlük işleri hep kendi yapıyor ama cam kapı silme falan zoruna gidiyor
Benim de kardeşim gelecek ama o da temizliğe ne gerek var kafasında olduğu için bakalım istediğim gibi iş yapabilecek mi
Babam hasta olmasa annem şimdiye çoktan gelirdi ama daha bugün hastaneden çıkış yaptılar, evi barkı toparlayıp yemek yapıp anca gelir o da
Bulup alıp içmeliMaşallah canım kilosu baya iyi. Diğeri için rabbim yardımcın olsun dualarım seninle olacak❤
Ay kızlar ben öyle yazdım ama sanırım aktarlarda ahududu çayı diye geçiyor
Banada oluyor kuzu kasılma işte onlarayakta otururken uzanırken fark etmiyor hep oluyor
Haklisin insan sinir olur ama huylu huyundan vazgecmiyor.o yuzden duymamaya calis.benim esimde ayni hamile olan sanki kendileriAslında iş yapmamasına ya da eksik yapmasına çok takılmıyorum ama sürekli söylenmesi sinirlerimi bozuyor
Kaç kere konuştum
Bak ben kendimi yetersiz hissediyorum üzülüyorum böyle konuşma söylenme dedim
Ama yok illa konuşacak
Kimi zaman susuyorum cevap vermiyorum ama son zamanlarda hamileliğin de etkisiyle daha çok zoruma gitmeye başladı
Aslında hiç iş yapmıyor diyemem hakkını yiyemem, günlük işleri yapıyor haftada bir evi de süpürüyor ama benim gibi detaylı yapmıyor tabi
Beni asıl üzen durum söylenerek iş yapması
Önce bir söylenir beni ağlatır sonra gelir hadi ne yapılacak yapalım der
Bugünde diyor gerekirse iki günde bir kadın al ama bana iş yaptırma
Ya dedim para mı var neyle kadın alacaz iki günde bir
Ben bir kere tam günü bile nasıl alacağımızı düşünüyorum ekonomik durumdan
O da farkında durumun ama konuşuyor boş boş
Canım yadırgayan küsen küsmek isteyen olursa benim için hiiiç sorun değil.
Mahana geziyordur zaten,anlayışlı olması lazım. Şuan 36 haftalık hamilesin,36 hafta öncesine geri gidebiliyormusun ?
Geçen zaman bizim ve çocuklarımızdan daha önemli değil ya. Her gelen lohusa psikolojisiyle ayrı laf söylüyücek,bebeği ellemek,öpmek isticek. Yenidoğan çok savunmasız en ufak bir grip bile etki ediyor. Bazılarımızın bulunduğu il ilçede havalar tam ısınmamış bile olucak. Gelenin hasta olmadığını nerden bilicez. Birde hizmet bekleme mevzusu var o konuya hiç girmiyorum bile. Yenidoğum yapmış anneden uykusuz,sütüm yetiyo mu yetmiyo mu,gazını nasıl çıkarırım,yemek yiyebilecek miyim diye düşünen anneden ikramlık beklemek nedir arkadaş !!! Daha sen gelirken bana bir tabak getiriver
Biraz once banada oldu.mutfakta is yaparken karnim tas gibi oldu belimde biraz agirdi.sonra uzaninca gectiBellaCiao hayır kuzu kasılma değil ya çünkü oturuyorum gevşiyor kalkıyorum sert. Sürekli böyle sanki
Niye böyle çözemedim ama.
Haklisin insan sinir olur ama huylu huyundan vazgecmiyor.o yuzden duymamaya calis.benim esimde ayni hamile olan sanki kendileri
Senin annenin ciddi bir sebebi var ama Benimkinin yok. Oy kullanıp gelir. Ama ablamın yanına Amerika’ya gidilecek olsa oy falan dinlemez Eminim( zaten geçen ayda kızım hastayken bıraktı gitti. Neymiş eşi laf edermiş artık. Sadece bahane uydurdu. Sonra gelmiş arıyor Gökçe nasıl aklım onda diye. Gelde sinir olma. Kızmamak için bir bahane bulup telefonu kapattım. Sonra eşi aradı. Yazık adam nasıl üzülmüş. Annene bilet alayım da gelsin yanına. Sen çalışıyorsun çocukla ilgilenir diyor. Yani eşi bizim yanımızda iki gün fazla kalınca bişey demez ki. Hele söz konusu kızım olunca ama Amerika olunca 2 3 ay kalıyor hiç eşini bahane etmiyor. Çok doluyum anneme karşı şuaralar. Hatta Doğuma gelsin bile istemiyorum. Ama mecburumda (
Benimde eşim günlük işleri sağolsun yapıyor ama ayrıntıya girmez. Kardeşim desen o temizlikte neymiş der :))) hiç anlamaz o işlerden.
Umarım baban için herşey yolunda gider Canım. Annen geç gelsede olur baban iyi olsun yeterki.
Aynen yoklugunu gostermesin.esim farkinda ins bebegin huyu bana cekmez diyoHiç sorma canım aynen dediğin gibi
Ben bu halimde bile onu nazlamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Ama eşime sorsan hep o beni idare ediyor
Yine de allah yokluklarını göstermesin ne diyim
kan az gelmiş olur kâğıtta taşma olur 24 saatten önce alinmistir. Gibi bir çok şey olabilir bide gebe ve yenidogan takibini aile sağlığı merkezleri yapmak zorunda olduğu için özel hastanede alınmış olsa da tekrarını alıyorlar. Bu çok önemsenecek bisi değil minicik bir iğne ile topuk kanaması sağlanıyor bir kaç damla kan alınıyor.Canım bilgi için teşekkürlerpeki bana ebenin bahsettiği şey hakkında ne düşünüyorsun? Hangi durumlarda test yanlış sonuçlar verir?
Şimdi sana ne yazsak derman değil biliyorum canım benim bebeğim geçen hafta kilo almadığında bile dağılmıştım resmenbazı şeyler elimizde değil senin yemenle de ilgisi yok canım o yüzden kendini sorgulama takdiri ilahi.. şuan her şey yolunda gitse bile başımıza ne geleceğini bilmiyoruz dua etmekten başka çaremiz yok ama herkesin hemfikir olduğu bir konu var ki o da bebeğin artık doğması gerektiği gerekirse istanbula gel canım recep has hakan apaydın bunlar isim yapmış perinatologlar dün arkadaşımkz yazdı kanunide de çok iyi bi doktor varmış telefonla ya da mail yoluyla ulaşmaya çalışsan? Diğer doktor evet bilmez ki seni yeni gördü çünkü
Güzel günlerde eskitin canım
Canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah mart 25 te senin için dua zinciri yaparız inşallah rahmin de alınmaz her şey yolunda gider canım
Ayy benimde hatta burada yok dedim ancak frambuazlı pasta var
BellaCiao hayır kuzu kasılma değil ya çünkü oturuyorum gevşiyor kalkıyorum sert. Sürekli böyle sanki
Niye böyle çözemedim ama.
Bulup alıp içmeli
Ne olduğunu bilmeden canımız çekti
Kızlar sizin bıdıklar müziğe tepki veriyor mu? Ben hamileliğimin başından beri sürekli dinliyorum ve tepki verdiği şarkılar şarkıcılar var şaka gibigerçi sevmeyebiliyormuş da onu artık doğunca öğreniriz
Kızlar siteye birşeyler olmuş Aynı mesajı farklı sayfalarda 3-4 kez okudumKızlar benim oğluşum babasının sesini tanıyor eşim işten gelip seslenince tekme atmaya çok hızlı hareket etmeye başlıyor ❤
camları dilip tülleri de yıkayıp assaydın tatlım sabaha doğururdun hemde pit diye hiç uğraşmadan. Ya bu erkek milleti böyle düşüncesizce hareket ediyor bizde kendimize zarar veriyoruz boyle yaparak tamam bende eşime kızınca hırsımı ev isinden çıkarıyorum ama son haftalarda dikkat etmemiz gerekiyor. Gerekirse sende ona bağır çağır hamileyim ben üstüme gelme de ağla ama kendine zarar verme ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlenmeye çalış ağrın artarsa mutlaka doktora git. Bebek o kadar eğil kalk yapınca kanala girmiştir.Kızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı
Boş boş bağırdı bana
Ben de hırsımdam bir sürü iş yaptım yordum kendimi
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu
Hırsımdan şampuan şişelerini bile deterjanla ovdum
Şimdi belim inanılmaz ağrıyor ve alt taraftan kemiklerim sızlıyor
ben geçen ay 2 kilo almıştım 2 günde o iki kiloyu verdim simdi son 1 haftadır gece uykularım yok evde gezinip sürekli tatlı atistirmaliklar yiyorum bu yeme işi bana da çok fena bulaştı bu araBen de bu ara coşmuş durumdayim, 8 ay birşey istemeyip, şu 2 haftada istemedigim şey kalmadı, aklıma düşünce deliriorm, ya yiyecem ya ölecem
yok canım o kadar ayni değil biz tartışınca o tavır alır ben hakli da olsam o gün aksam ertesi güne kadar sinirli davranır ve benimle konuşmaz. Ay aklıma geldi de öyle yapınca o kadar sinirleniyorum ki mutfaktaki tavayı alıp kafasına çarpasın geliyor. Hayatta en nefret ettiğim şey bi durum olunca konuşmak yerine küsüp tavır almak. Bide bunu erkek yapınca hic çekilmez oluyor.Bu erkekler gerçekten aynı galiba :)
Aynı eşim. Üzer Sonra tavır aynı anlattığın gibi olur
Gönlümü almaya çalışır iş işten geçtikten Sonra.
Bak ev süpürülecek bugün demedim yarın diyince tamam diyecek ve süpürmeyecek yada söylenecek burnumdan getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?