2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bir de ben son günlerde hep sıkıntılı hissediyorum
Hamileler için dua araştırıp durdum
Tabi herkesin inancını bilemem lütfen kimse yanlış anlamasın

İşim sıkıldıkça internetten kuran açıp dinliyorum
Bebek için de iyi olduğuna inanıyorum

Araştırmak isteyen varsa fikir olsun

Canımm çok teşekkür ederim valla içim çok rahatladı şimdi benim dr takip edeceğiz dedi başka da bir şey demedi 10mm ye kadar sorun değilse çok şükür bizimkiler sorun teşkil edecek düzeyde değil

Yin
Canımm çok teşekkür ederim valla içim çok rahatladı şimdi benim dr takip edeceğiz dedi başka da bir şey demedi 10mm ye kadar sorun değilse çok şükür bizimkiler sorun teşkil edecek düzeyde değil
Yine perşembe kontrolümde sorduğum zaman sana yazarım cnm inş unutmam sormayı herşeyi unutuyorum ,rica ederim cnm inş sağlıkla alıcaz kucağımıza

Senin annenin ciddi bir sebebi var ama Benimkinin yok. Oy kullanıp gelir. Ama ablamın yanına Amerika’ya gidilecek olsa oy falan dinlemez Eminim( zaten geçen ayda kızım hastayken bıraktı gitti. Neymiş eşi laf edermiş artık. Sadece bahane uydurdu. Sonra gelmiş arıyor Gökçe nasıl aklım onda diye. Gelde sinir olma. Kızmamak için bir bahane bulup telefonu kapattım. Sonra eşi aradı. Yazık adam nasıl üzülmüş. Annene bilet alayım da gelsin yanına. Sen çalışıyorsun çocukla ilgilenir diyor. Yani eşi bizim yanımızda iki gün fazla kalınca bişey demez ki. Hele söz konusu kızım olunca ama Amerika olunca 2 3 ay kalıyor hiç eşini bahane etmiyor. Çok doluyum anneme karşı şuaralar. Hatta Doğuma gelsin bile istemiyorum. Ama mecburumda (
Benimde eşim günlük işleri sağolsun yapıyor ama ayrıntıya girmez. Kardeşim desen o temizlikte neymiş der :))) hiç anlamaz o işlerden.
Umarım baban için herşey yolunda gider Canım. Annen geç gelsede olur baban iyi olsun yeterki.

Bulup alıp içmeli
Ne olduğunu bilmeden canımız çekti

Haklisin insan sinir olur ama huylu huyundan vazgecmiyor.o yuzden duymamaya calis.benim esimde ayni hamile olan sanki kendileri

Kuzum o zaman senş bir daha üzerse ona güzel bi ders ver kadın çağır bakalım ne yapacak?

Canım allahtan çok kalabalık değiliz eşimin tarafında neredeyse kimse yok benim taraftan da teyzemler falan gelir onlar da anne yarım dışarıdan yabancı kimse gelmez yine de kendim bile öpmemeyi düşünüyorum nasıl dayanacaksam ikram vs de olduğu kadar canım bebeğim usluysa yaparım ama bırakamazsam da hazır şeyler alırız naapalım

Haklisin insan sinir olur ama huylu huyundan vazgecmiyor.o yuzden duymamaya calis.benim esimde ayni hamile olan sanki kendileri

Hiç sorma canım aynen dediğin gibi
Ben bu halimde bile onu nazlamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Ama eşime sorsan hep o beni idare ediyor

Yine de allah yokluklarını göstermesin ne diyim

Sağol canım allah razı olsun

Senin bir de çocuğun varmış allah kolaylık versin inşallah
Bazen anneleri anlamak da zor oluyor gerçekten
Sıkma canını
Annemiz de olsa allah kimseye muhtaç etmesin

Kızlar retro mu ne diyordunuz telefonları kırılanlar olmuştu hani

Bugün bizim de durduk yere tabletin ekranı kırıldı
Çok dikkatli kullanırız aslında ve hiç düşmedi eminim
Bugün bir baktım ekran parçalanmış
Nasıl oldu anlamadım

Canım çok sıkıldı
Eşim de sanki kızdı ama belli etmedi gibi
Ben hep yatağa tabletle geçiyordum uykum gelene kadar bakıyordum
Eşim de üstüne yatacaksın diye uyarıyordu

Ben sana demiştim kırıldı işte dedi

Fenilketonuri bakılıyor. Bu zeka geriliği gibi bir hastalık 2-3 yaşlarından sonra farkediliyor normalde erken teşhis edildiğinde tedavisi mümkün olduğu için devlet takip ediyor. Fenilalanindi sanırım onun yuksek olmasıyla alakalı çocuğun beslenmesini falan düzenliyorlar o maddeyi en az şekilde vücudun alması sağlanıyor bu hastalığın erken donemde önüne geçiliyor. Eksiğim varsa affola bunun için özel eğitim almadim.

kan az gelmiş olur kâğıtta taşma olur 24 saatten önce alinmistir. Gibi bir çok şey olabilir bide gebe ve yenidogan takibini aile sağlığı merkezleri yapmak zorunda olduğu için özel hastanede alınmış olsa da tekrarını alıyorlar. Bu çok önemsenecek bisi değil minicik bir iğne ile topuk kanaması sağlanıyor bir kaç damla kan alınıyor.

BellaCiao hayır kuzu kasılma değil ya çünkü oturuyorum gevşiyor kalkıyorum sert. Sürekli böyle sanki
Niye böyle çözemedim ama.

Rahim kası kuzum o kasların geriliyor o yüzden merak etme yani korkulacak birşey yok

Bulup alıp içmeli
Ne olduğunu bilmeden canımız çekti

Bul iç ama şimdi değil çünkü aynı anda doğumu kolaylaştırıyor 36 haftadan itibaren tavsiye ediliyor normal doğum için

Bizimki hint müzik hastası

Bizim oğlanda öyle babasına tepki veriyor sessini tanıyor

camları dilip tülleri de yıkayıp assaydın tatlım sabaha doğururdun hemde pit diye hiç uğraşmadan. Ya bu erkek milleti böyle düşüncesizce hareket ediyor bizde kendimize zarar veriyoruz boyle yaparak tamam bende eşime kızınca hırsımı ev isinden çıkarıyorum ama son haftalarda dikkat etmemiz gerekiyor. Gerekirse sende ona bağır çağır hamileyim ben üstüme gelme de ağla ama kendine zarar verme ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlenmeye çalış ağrın artarsa mutlaka doktora git. Bebek o kadar eğil kalk yapınca kanala girmiştir.

Ben de bu ara coşmuş durumdayim, 8 ay birşey istemeyip, şu 2 haftada istemedigim şey kalmadı, aklıma düşünce deliriorm, ya yiyecem ya ölecem
ben geçen ay 2 kilo almıştım 2 günde o iki kiloyu verdim simdi son 1 haftadır gece uykularım yok evde gezinip sürekli tatlı atistirmaliklar yiyorum bu yeme işi bana da çok fena bulaştı bu ara

yok canım o kadar ayni değil biz tartışınca o tavır alır ben hakli da olsam o gün aksam ertesi güne kadar sinirli davranır ve benimle konuşmaz. Ay aklıma geldi de öyle yapınca o kadar sinirleniyorum ki mutfaktaki tavayı alıp kafasına çarpasın geliyor. Hayatta en nefret ettiğim şey bi durum olunca konuşmak yerine küsüp tavır almak. Bide bunu erkek yapınca hic çekilmez oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…