- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..
İnşirah okudum cnm senin için Yolladim sana rabbim eriştirir ,sakın olDua edin kızlar..
canım ayetel kürsi ve hz yunusun duasını okudumDua edin kızlar..
AAlma canım temiz içerikli değil.
Mustela yada ebebekten baby&me al.
Harika kokuyor yaaa. Ben gebeligimde deterjanimsi şeyler koklamayi aseriyorum biliyo musun. Nerde sampuan sabun deterjan orda benBen aldım
Her cümlesine virgüline kadar katılıyorum canım.
Hergün ins.çocuk gelişimi için bilgiler okuyorum. Anlattığına benzer bir yazı gördüm tecrübeli birinden duyunca daha çok mutlu oldum
Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Çok korkuyorum..
Harika kokuyor yaaa. Ben gebeligimde deterjanimsi şeyler koklamayi aseriyorum biliyo musun. Nerde sampuan sabun deterjan orda ben
Oluyomuydu cnm kırmızı idrar daha önceden, idrar olduğuna eminsin demi bide,sıcak tut cnm kendini, sen daha iyi bilirsin tâbi deKızlar bu arada dün kendimi çok yordum diye mi yoksa yine mi taş düşürüyorum anlamadım
Çok afedersiniz sabah idrarım kıpkırmızıydı
Sancım da var
İnşallah kötü bir şey yoktur
Tamam canım ben perşembe akşamı sana sorarım olmazsa çok teşekkür ederim tekrardanYin
Yine perşembe kontrolümde sorduğum zaman sana yazarım cnm inş unutmam sormayı herşeyi unutuyorum ,rica ederim cnm inş sağlıkla alıcaz kucağımıza
Çok korkuyorum..
Kızlar çok sağolun...İnş kimse sorun Yaşamaz.şu yaramazları bi kucaklasak hayirliyla Totosu na Totosu na vuracam.artık rahim alinmasina da alıştım sadece sezeryan sonrası çok çekecem anam bir görseniz küçük küçük çocuklar asistan.. birde oyle havalilarki..kızlar rahim alınınca adet görünmüyor demi ama tüpleri bırakacam mwnepoza girmeyeceksin dedi..valla erkenden mwnepoz demek her hastalığın başı demek mis.Ayy şimdiden neler düşünüyorum.
@Mini_mini cnm bende internette okuduğum kadarıyla kanama olanların rahmi alınmamış genel.olarak sen bence içini daha da rahat tut.çok vaka okudum çünkü...Hakkımızda hayırlisi olsun cnm...
Canım benim eşimin de idrarı kırmızı gelmişti hemen hastaneye gittik meğerse kum döküyormuş sen tekrar taş düşürüyor olabilirsin dr a görünmekte fayda varKızlar bu arada dün kendimi çok yordum diye mi yoksa yine mi taş düşürüyorum anlamadım
Çok afedersiniz sabah idrarım kıpkırmızıydı
Sancım da var
İnşallah kötü bir şey yoktur
canımcım selam benim oğlanı memorial a götürüyoruz çok tatlı bir hanım var Memnune Aladağ. sen kim için soruyosun bu arada?Lusi cnm sende Ankarada olduğun için ve oğlun olduğu için soruyorum hangi hastaneye çocuk doktoruna götürüyosun, ya da koru,orta-doğu, acıbadem,liv ,tobb bunlardan birinde tanıdık bi doktor var mı?
Çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?