2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..

Canım allah yardımcın olsun hiç korkma haftası da gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben aldım

Her cümlesine virgüline kadar katılıyorum canım.
Hergün ins.çocuk gelişimi için bilgiler okuyorum. Anlattığına benzer bir yazı gördüm tecrübeli birinden duyunca daha çok mutlu oldum
Harika kokuyor yaaa. Ben gebeligimde deterjanimsi şeyler koklamayi aseriyorum biliyo musun. Nerde sampuan sabun deterjan orda ben

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Çok korkuyorum..

Canım allah yardımcın olsun
Bebeğin ve sen sağlıkla çıkacaksınız inşallah

Başka problemin var mıydı bilmiyorum ama tek korkun ameliyat olmaksa hiç korkma canım
Bebeğini gördüğün zaman her şeyi unutmuş olacaksın

Dua ediyorum senin için

Harika kokuyor yaaa. Ben gebeligimde deterjanimsi şeyler koklamayi aseriyorum biliyo musun. Nerde sampuan sabun deterjan orda ben

Ben de son haftalarda aynı durumdayım
Hatay’ın zeytin yağlı doğal sabunu var biliyor musun
Onu koklayıp duruyorum sürekli
Gratise falan gittikçe de almadan çıkmıyorum eve gelene kadar da elimde koklayarak geliyorum

Kızlar bu arada dün kendimi çok yordum diye mi yoksa yine mi taş düşürüyorum anlamadım
Çok afedersiniz sabah idrarım kıpkırmızıydı
Sancım da var
İnşallah kötü bir şey yoktur

Kızlar bu arada dün kendimi çok yordum diye mi yoksa yine mi taş düşürüyorum anlamadım
Sancım da var
Oluyomuydu cnm kırmızı idrar daha önceden, idrar olduğuna eminsin demi bide,sıcak tut cnm kendini, sen daha iyi bilirsin tâbi de

Günaydın kızlar
O Ocimum basilicum canım hayırlısı ile al kucağına minnoşunu. Bundan sonrası daha güzel olucak inşallah
atanamayanogretmen tatlım kendine niye eziyet ediyorsun. Bugün dinlen bol bol su içmeyi de ihmal etme. İdrarın sancın devam ederse doktora görün hemen.
melekci canım sağlık herşeyden önemli. Evladını kollarına alınca geçecek tüm tedirginliklerin.

Çok korkuyorum..

Canim hadi insallah saglikla ve hayirlisiyla atlatirsiniz bunu da. Bebeginin kilosu da cok iyiymis Allah kucagina almayi da nasip etsin bizlerinde haberdar etmeyi unutma ❤

İnsallah ikimizin de alinmasina gerek kalmaz canim. İnan dun bende oturdum agladim. Daha iki yillik evliyim, ilk cocugum ve tup bebekle o kadar emek verip oldu. Karnimdan vurdugum o igneleri hic unutamam. Simdi de bebegin gelisimi cok geriden geliyor dr kordon yuzunden ikinizin de hayati tehlikede deyince ne yapacagimi sasirdim. Allah korusun sezaryanda bebegi ve rahmimi alip, bebegimi de sonra kurtaramazlarsa ben naparim Hersey takdiri ilahi o herseyin en iyisini bilir Allaha siginiyorum ama hep rahmim alinip hem bebegime birsey olursa bozulan psikolojim iyice kotulesir. Allah yardimcimiz olsun canim

Sancım da var
Canım benim eşimin de idrarı kırmızı gelmişti hemen hastaneye gittik meğerse kum döküyormuş sen tekrar taş düşürüyor olabilirsin dr a görünmekte fayda var

Lusi cnm sende Ankarada olduğun için ve oğlun olduğu için soruyorum hangi hastaneye çocuk doktoruna götürüyosun, ya da koru,orta-doğu, acıbadem,liv ,tobb bunlardan birinde tanıdık bi doktor var mı?
canımcım selam benim oğlanı memorial a götürüyoruz çok tatlı bir hanım var Memnune Aladağ. sen kim için soruyosun bu arada?

Çok korkuyorum..

Canım hayirla al bebeğini kucağına, korkacak hic birşey yok şükür, haftası da gayet güzel.. Ben de dua ettim senin için, güzel haberlerini bekliyoruz ikinci bebeğimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…