• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar beşik için donence aldınız mı, yada kullandığınız bir donence var mi memnun kaldiginiz? :emir_bebek:
Gerek var mı ki canım üstelik pahalılar.
Tabi sen bilirsin de..
Fisher Price ışıklı varmış onun önerildiğini okumuştum.
Bakalım araştır bi istersen

Kuzum zaten 10 gün kontrol süresi oluyor 2 hafta o şekilde üst üste gidebilirsin sonraki haftaya da inşallah randevu bulursun canım☺
Kuzum devlette kendi doktorumm o yüzden sordum 💙
Özel olsa sıkıntı değilde..
Kuzum doktoruna sorarsın haftada bir gel derse. Ya randevu bulamazsam diye.. benim taş için gittiğim devlette bir öğretim üyesi vardı. O asistanının numarasını vermişti. Onun olduğu günler randevusuz gidiyordm. Dediğin gibi ztn haftada bir olduğunda sistem ztn izin vermiyor. Belli süreyi geçmesi gerekiyor ya kuzum. Belki öyle bişi yaparsınız.
AA bunu bilmiyordum.
Gerçi gidince sormak mantıklı ama randevuya daha var 4-5 gün kadar.
Aklına gelmişken sorayım belki bilen vardır dediydim💛

Tabi sen bilirsin de..

Evet yaa çok pahalılar :işsiz: ama gaz sancılarında filan bebeği baya oyaliyormis, donenceyi takip edicem diye heyecandan bacaklarini filan oynatiyorlar ya, o arada gaz da çıkarıyorlarmış :halay::KK70:çok seker yaa düşündüm de :emir_bebek::KK200:

Tabi sen bilirsin de..

Ondan eltim almıştı oğlu bebekken
Şimdi oğlu büyüdü
Belki bana verir diye düşünüyorum 😀

Yoksa cidden pahalı ya ben almam sanırım

Evet yaa çok pahalılar :işsiz: ama gaz sancılarında filan bebeği baya oyaliyormis, donenceyi takip edicem diye heyecandan bacaklarini filan oynatiyorlar ya, o arada gaz da çıkarıyorlarmış :halay::KK70:çok seker yaa düşündüm de :emir_bebek::KK200:
Ehehe evet gözümde canlandı o tatlılık😂

Seni anlıyorum İnan bende doktora gitmekten çok sıkıldım. Ama kendim için değil kızımı götürmekten ve çok yorgunum. Ama çok şükür diyorum bu günümüze. inşllah senin içinde herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun.
Nefes almakta bende çok Zorlanıyorum. İnan şuan nefes nefese yazıyorum bunları :) sırf üstü yatmak nasıl bişey unuttum :) sen iyi düşün iyi olsun lütfen.
İyi düşünmez olurmuyum cnm.
Ah ah.
Şimdi doktora yazdım akıntı için önemli bişey değil suyun gelmediği sürece, pazartesi gel bakalım dedi ya.
Rahatladım.
:)

Ondan eltim almıştı oğlu bebekken
Şimdi oğlu büyüdü
Belki bana verir diye düşünüyorum 😀

Yoksa cidden pahalı ya ben almam sanırım
Ayy verse keşke ne güzel olur işte..
Bazıları vermek istemez nedense, öyle bir tip deeğildir inşallah

Kızlar beşik için donence aldınız mı, yada kullandığınız bir donence var mi memnun kaldiginiz? :emir_bebek:
Ben bunu aldım canım çok kullanışlı her yaş için

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 43
Ayy verse keşke ne güzel olur işte..
Bazıları vermek istemez nedense, öyle bir tip deeğildir inşallah

Yok eltim gönlü çok bol biri ve kız kardeş gibi çok yakınız severiz birbirimizi

Bebek arabası ve puset verdi
Hastane çantası yapmam için bana bavul almış içini doldurup verdi sağolsun

Başka birine vermediyse kesin verir onu da

Ben bunu aldım canım çok kullanışlı her yaş için

Canım denedin mi hic, ses düzeyi ve müzikler arası geçişler nasil? Chicco nün modellerinde çok.sikayet okumuştum, müzik geçişlerinin kötü olduğu ve sesin kendi kendine biranda yükseldiğiyle ilgili

Ben sırt üstü yatmayı çok seviyorum ve gece ne zaman uyansam sırt üstü yatıyor oluyorum
Çok rahat oluyor benim için ama Bebek için iyi değil diye okumuştum
O yüzden tedirgin oluyorum
Ben sırt üstü yatınca sanki bebeğe bir şey olacakmış gibi hissediyorum korkuyorum

Benim için Sağa veya sola yatmaktan daha rahatlatıcı oluyor sırt üstü yatmak
Ben yatamıyorum. Yani sırt üstü yatınca nefes alamıyorum midem bulanıyor. Ama yan yattıkçada sırtım çok ağrıyor :KK43:
Bence biraz sırt üstü yatmanın çok zararı yoktur :) ben yatabilsem yatıcam 10 dk olsa ama yatamıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bugun kontrole gittik. Biraz canım sıkıldı. 32. Haftada filan bebek önde gidiyordu, en son 35 'de gitmistik 2600 Du, şimdi tam 36+1 oldum, bebek 2650 cıktı. 1 haftada 50 gr almis, 35+2 ile uyumlu cıktı gelisimi. Canım çok sıkıldı. Kan akışına filan baktı sıkıntı yok dedi, moralini bozma protein ağırlıklı beslen, makarna filan da ye bakalım, haftaya görüşelim dedi.. neden böyle oldu anlamadım. Normal beslenmeme dikkat ediyorum aslında.. inşallah haftaya kilo almis olur, iyi bir beslenme programı yapayım bu hafta :KK43::KK14:

Kiz uzuldugun seye bak o zaman ben atayim kendimi asagiya :) 34 haftalik bebegim 1500 gr muhtemelen 36 da 1700 olur
Senin bebegin kocaman olmus masallah birak 50 gr almis olsun yeterki saglikli olsun ben o grami bile goremeyecegim

Kızlar aklıma takıldı benim doktoruma randevu zor bulunuyor. Öğr görevlisi bide bu yüzden şehir dışına seminerlere de çok gidiyor. Ne zaman olup olmadığı belli olmuyor sadece 3 gün muayene alıyor zaten, bazen 2 gün.
Bana artık haftada bir gel derse nasıl olacak acaba ya. MHRS den bile en erken genelde 3 hafta sonrasına ancak bulabiliyorum. Şimdi bu aklıma geldi düşünüyorum değişik miyim neyim😂
Benim devlette gittiğim doktorda haftaya kontrol dedi ama sıra yok :)

Yok eltim gönlü çok bol biri ve kız kardeş gibi çok yakınız severiz birbirimizi

Bebek arabası ve puset verdi
Hastane çantası yapmam için bana bavul almış içini doldurup verdi sağolsun

Başka birine vermediyse kesin verir onu da
Çok süper o zaman😍
Sağolsun ne güzel düşünceliymiş üstelik.
Aranızın iyi olması da çok iyi 🥰
Zaten sıkıntılı bir tip olsa aranız iyi olmazdı büyük ihtimalle😂

Canım denedin mi hic, ses düzeyi ve müzikler arası geçişler nasil? Chicco nün modellerinde çok.sikayet okumuştum, müzik geçişlerinin kötü olduğu ve sesin kendi kendine biranda yükseldiğiyle ilgili
Denedim canım ürünün tanıtım videoları var izlersen ürün ses kalitesi ve projeksiyon kalitesi olarak çok iyi ve müzikleri rahatsız etmeyecek şekilde seçilmiş eşim de bayıldı

Ben yatamıyorum. Yani sırt üstü yatınca nefes almıyorum midem bulanıyor. Ama yan yattıkçada sırtım çok ağrıyor :KK43:
Bence biraz sırt üstü yatmadım çok zararı yoktur :) ben yatabilsem yatıcam 10 da olsa ama yatamıyorum.

Yastığını biraz yükseltip yatmayı denedin mi canım
Ben de uzun yıllardır reflü olduğu için iki yastıkla yatıyordum
Şimdi daha da yükselttim 😀
Yastık alçakta kalınca sırt üstü yatmak çok zor oluyor benim de midem bulanıyor

Yan yatınca da sırtını yastıkla destekle canım öyle rahat oluyor

Benim kv için kendi iş yapmasın da kim yaparsa yapsın hiç önemli değil
Çoraplarını bile kayınlarıma çıkarttırıyor

Çocuklar yapsa bütün işleri onlara yaptırır o kadar tembel
Dört oğlu var
Sürekli şikayet ediyor ev süpürmüyorlar bulaşığı toplamıyorlar diye
Eşim de “anne bunlar kız çocuğu değil ki çok beklenti içine girme” diyor her seferinde
Senin kv de olayı abartmış :)

Kiz uzuldugun seye bak o zaman ben atayim kendimi asagiya :) 34 haftalik bebegim 1500 gr muhtemelen 36 da 1700 olur
Senin bebegin kocaman olmus masallah birak 50 gr almis olsun yeterki saglikli olsun ben o grami bile goremeyecegim

Evet canım haklisin, ama iste insan takıyor kafasına.. inşallah hepimizin bebekleri olması gerekn kilolara ulaşırlar ve sağlıcakla dogarlar :dua:

Back
X