- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Tam hazır olunmuyor sanırım hiçbir zaman kuzuEv temizlik bekliyor
Bebiş eşyaları yıkanacak
Ben hazır değilim
Ne olacak benim bu halim
EheheSen bide benim heyecanı gör
Doktor bunları eşime anlatıyordu ben toparlanıyordum. O ara hemşire tansiyonumu ölçtü 14-10 çıktı
Bak yine aklıma neyi soktu yaa
Çoook heyecanlı kız
Normal olmasa her kadının doğası gereği en uygun doğum şekli canım. Birde büyük çoğunluk olarak ilk bebeğin normal doğum olmasını çok diretiyor doktorlar. İnşallah en hayırlısı neyse o olur canım hakkımızdaRahim agzı baya inceldiği için bi kaç gün sans tanıdı doktorum normal doğum yanlısı olduğu için bi iki cm açılmam olsa suniyle denicekti çatın dar ama bi iki gün daha bekleyelim dedi.darsa nasıl doğurtmayı düşünüyor bilmiyorum kafamda deli sorular
Fazla doz yüklemesi oldu heralde canımBuna ben de cok inaniyorum canim. Ben de baslarda dusuk riskim Oldugu icin hep evrene msj yolladim :) ben bu cocugu dogurmamam lazim. Beklemem lazim diyip durdum. 40i dolacak oyle ya da boyle fln diyordum. Biraz asiri doz yukledim sanirimsaglik olsun artik napalimmm
Ayy ahdi hayirli haberlerle canim
Kiz ben bile heycanlaniyorum sizleri bile duydukca. Seni dusunemiyorummm
Hemde çok kötüsün çoookTam hazır olunmuyor sanırım hiçbir zaman kuzu
Ama hallet bence her işini her geçen hafta çok daha ağırlaşıyoruz kötüleşiyoruz.
Ehehe
Çok kötü biriyim galiba ben
ipek böcüğümü bekliyoruz hastanede kan sonucu 2 saate çıkarmış çok özledim kızımı ❤
Bugün ne.berbat birgün kızlar ya hava kapalı yağmur yağıyor elim.kolum.kalkmiyor hiç bir.is yapamıyorum.camlar silinecek perdeler yıkanacak halılar gidecek kanepeler silinecek mutfak dolapları Allah'ım bu işler bitecek mi???duvarları sildim hergun bı odayı temizledim.ama şu saydiklarimida bı cikarsaydim aradan valla içim daraliyor düşündükçe.buzluga hamur işi yapıp atan varmı varsa önerilerini alırım arkadaşlar.su işlerim bitsin onlarida halledicem.
Kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı
Nstde 60ı gördük. Suyumuz kalp atışımız güzel dedi doktorumuz
Kafası çok güzel yerleşmiş2-3 güne doğar,doğmazsa pazartesi salı suni ile süreci başlatırız. Sunide başarılı olamazsak sezeryanla alırız dedi
Bizden haberler böyle arkidişler
Bu arada p.tesi suni başlarsa 40+3 oluyoruz.
40dan sonra çok beklemek istemediğimi daha önce söylemiştim
16:30 da canım randevum yoldayım gidiyorum. Kontrole gidenler doğurup geldiği için mi bilmiyorum bu sefer bi heyecan var sanki bende
atanamayanogretmen kadın gelirim dediyse sıkıntı yok o zaman kuzuşum bakalım nasıl olur net birşey demek zor ama bana sen neden doğuracaksın gibi geliyor hep yaaa
Sen bide beni gör canım heyecandan elim ayağım boşalıyoİnşallah sonuç güzel çıkar kavuşursunuz canım♥
Bütün bu işlerin hepsini tek başına mı yapacaksın
Çok yorma kendini canım
Sen kendini ve bebeğin eşyalarını hazır tut gerisini çok takma
Burda da hava kötü, yatıp duruyorum sabahtan beri
Melikeee nasıl heyecanlandım kız
Artık sen de kavuşacaksın hadi bakalım hayırla sağlıkla inşallah
Doğurma sakın
Güzel haberlerle gel canım
Senle ben halaa enfeksiyon mu o mu bu mu diye dusunup duralimmkarnımın içi acıyor yine ya.
Enfeksiyon mu acaba
Ohh miss. Gozunuz aydin canimKızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Benim yanma yok kuzum ama en son böyle karnım içten acıdığında enfeksiyon çıkmıştı, gerçi kültür temizdi ama. Bakalım olmadı suya yükleneyimSenle ben halaa enfeksiyon mu o mu bu mu diye dusunup duralimm
Millet doguruyor :))
Canim benim enfeksiyon var yine o tek kullanimlik dozlardan kullandim. Tahlilde cikmisti. Ama ben yanmasindan anlamistim. Karnimin acisini sormak aklima gelmemisti ama bende de oluyor oyle ara ara.
Ohh miss. Gozunuz aydin canim
Allah anali babali buyutsun bekliyoruz hikayeni
Benim ilk defa kulturde de ureme oldu. Valla ben agda yaptirmaya bagladim. Ztn kendim suphelenip idrar istemistim. Dun cikti kultur sonucu enfeksiyon varmis tahmin etttigim gibi. Aynen canm sen su ic bol bol. Bir de limon da damlat suyuna. Ben son zamanlarda onu da ihmal ettim.Gözün aydın canım hayırlı olsun
Benim yanma yok kuzum ama en son böyle karnım içten acıdığında enfeksiyon çıkmıştı, gerçi kültür temizdi ama. Bakalım olmadı suya yükleneyim
yoktu kuzum bebegim 3 kilo küçük bebek belki ondandirAyy maşallah gözünüzadın sağlıcakla büyüsün bebeğinizAllah bize de böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah
Kesi olmaması için hergün zeytinyağ sürüyorum senin yaptığın özel bir şey var mıydı canım
Haklısın kuzum teşekkür ederimBenim ilk defa kulturde de ureme oldu. Valla ben agda yaptirmaya bagladim. Ztn kendim suphelenip idrar istemistim. Dun cikti kultur sonucu enfeksiyon varmis tahmin etttigim gibi. Aynen canm sen su ic bol bol. Bir de limon da damlat suyuna. Ben son zamanlarda onu da ihmal ettim.
Bol su iç diycem de daha ne kadar içebilirsinkarnımın içi acıyor yine ya.
Enfeksiyon mu acaba
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Bugün içmedim bi toplasan 4 bardak anca içtim hemen böyle etki eder mi ki anlamadımBol su iç diycem de daha ne kadar içebilirsin
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Yok kuzu sanmıyorum hemen etki edeceğiniBugün içmedim bi toplasan 4 bardak anca içtim hemen böyle etki eder mi ki anlamadım
İşin garibi kasılmamda yokYok kuzu sanmıyorum hemen etki edeceğiniama susuzluk kasılma yaparmış belki o da karnına ağrı yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?