40 haftayı geçmiştin dimi canm sen? Ne kadarliksin tam olarak ne diyor doktorCanım bende ihtimal vermiyorum da bi umut herşey kendiliğinden gelişse kendi sancım gelse diye kuruyorum
Dün doktor alttan muayene yaparken jel sürdü bu ultrasonda karnımıza sürdüklerinden. Onada benziyor benden gelen akıntı jel gibi.seninkide muayeneden sonra mı geldi
İnşallah sonuç güzel çıkar kavuşursunuz canım♥
Bütün bu işlerin hepsini tek başına mı yapacaksın
Çok yorma kendini canım
Sen kendini ve bebeğin eşyalarını hazır tut gerisini çok takma
Burda da hava kötü, yatıp duruyorum sabahtan beri
Melikeee nasıl heyecanlandım kız
Artık sen de kavuşacaksın hadi bakalım hayırla sağlıkla inşallah
Doğurma sakın
Güzel haberlerle gel canım
Yok kuzum camlara ve perdelere kadın gelecek dolap üstlerini de kadına yaptiricam gerisini kendim yapicam.valla kendi tırnağın varsa kendi basini kaşı kim yardım edecek.hava bugün kötü dedim içimde bı sknti vardı benim okuzle girdik birbirimize belliydi bugün bişey olacagi zaten.İnşallah sonuç güzel çıkar kavuşursunuz canım♥
Bütün bu işlerin hepsini tek başına mı yapacaksın
Çok yorma kendini canım
Sen kendini ve bebeğin eşyalarını hazır tut gerisini çok takma
Burda da hava kötü, yatıp duruyorum sabahtan beri
Melikeee nasıl heyecanlandım kız
Artık sen de kavuşacaksın hadi bakalım hayırla sağlıkla inşallah
Doğurma sakın
Güzel haberlerle gel canım
Batacak cnm illaki ama bebek doğduktan sonra yapamam hiç.perdeler,camlar halılar çıksın gerisini günlük yaparım zaten.ozelden.at kuzum ya bende yapicamda bi karar veremedim sana zahmetBenim de siralama tam olarak oyle oldu kuzum
Ama once bi acaba dogurdu ve kiz mi fln oldum
Ay ben bi daha agdaya fln gidemicem. Iki tuyle sunnetli cocuk gibi gezdim iki gun artik nasi aldiysa. Bir de enfeksiyon kaptim. Artik ne olursa olsun umrumda degil onu dusunemicem..
ama senin sordugun sey benim de aklimdaydi :) o an gidilemez mi diye fln. Ablamda hee gece sancin gelirse napacaksin fln demisti.. jilet demistim. Suan en olmadi yine jilet yapicam. Agdaya gidemicem yanii..
Kuzum ben iki hafta once bitirdim tum isleri. Bitti de noldu? yine batti bile. Hic telase yapma kendine ev islerini gercekten. Ben buzluga bisiler attim cnm. Ama burada yazmiyim cani cekmesin kimsenin..
Yok.kuzu
Yok kuzum camlara ve perdelere kadın gelecek dolap üstlerini de kadına yaptiricam gerisini kendim yapicam.valla kendi tırnağın varsa kendi basini kaşı kim yardım edecek.hava bugün kötü dedim içimde bı sknti vardı benim okuzle girdik birbirimize belliydi bugün bişey olacagi zaten.
Canı cehenneme dengesiz ailesinin problemleriyle bizimle ilgilenmez oldu ona rağmen sesimi cikarmiyorum.iki aydır hep onun ailesinin problemleri konuşuluyor evimde yinede bosver dedim.benim oglanla doğacak bebeğe bi atkiyla şapka yapiyim diye ipciye gittik güneş vurmuş arabada buna nerede kaldın diye bana bagriyor ben bencilmisim açtı ağzını bende ona bağırdım oğlum arabada sesini çıkarmıyor arka koltuğa geçti aldiklarimi düzeltmek için çocuk bağırdı diye korkuyor alışık değil hiç ben hepten cikdirdim ben herşeye ben hamileyim diyormuşum Allah'ın cezası kendi bı başı agrir 10 gün yatar nazlanir.bu erkek milletine yaranilmaz ne halleri varsa görsünler kendi ailelerinin yalakası olmuş hepsi.cok.sinirlerim bozuk yeminle ağladım yeter diye bağırdım annem yakın olsa vallahi çeker giderim kalsın tek başınaHadi ya ne oldu
Bu erkekler de bizden fena hormonlu oldular
Allah akıl fikir versin
Sizde yine işler taraf değiştiriyormuş, bizde hep aynı eşim hiçbişey yapmıyorBizim evde işler taraf değiştirdi
Bulaşıkları eşim hallediyor ben de oturduğum yerden onun yazılılarını okuyup notları giriyorum
Tum bunlari kendin yapmasan iyi canim aslinda. Yok mu bir kadin sana yardim edebilecek.Batacak cnm illaki ama bebek doğduktan sonra yapamam hiç.perdeler,camlar halılar çıksın gerisini günlük yaparım zaten.ozelden.at kuzum ya bende yapicamda bi karar veremedim sana zahmet
Kaderdaşım selamSizde yine işler taraf değiştiriyormuş, bizde hep aynı eşim hiçbişey yapmıyoriş yapmayı bırak bana iş çıkarmasın yeter
Yok kuzum camlara ve perdeleere dolap üstlerine kadın gelecek önümüzdeki hafta alicam inşallahTum bunlari kendin yapmasan iyi canim aslinda. Yok mu bir kadin sana yardim edebilecek.
En basiti çay içer misin bir bardak daha diyorum sana da yazık üzülüyorum bu halde deyip yol yapıp ama bi bardak daha alırım diyorKaderdaşım selam
Aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyoruz
Kuzum eksisi artisi olmasa bile kilosu gayet iyi ki.. doguma kdr 500 gr daha alir rahat baya var cunku.. senin niye sezeryandi ki kuzu ben kacirmisimdir kesin soylediysen daha onceDoğurmadan geldim kızlar kontrolden
Herşey yolunda çok şükür2950 olmuş kuzumun kilosu bana biraz az geldi 2 haftada 350gr almış. Suratım düşünce doktorumuzda ölçümlere çok takılma yerleri çok daraldı artısı eksisi olur 2500 geçtikten sonra korkma dedi. Sağlığı yerinde olsun en önemlisi o tabide ben en az 3000 olmuştur hatta geçmiştir diye düşünmüştüm Haftaya tekrar çağırdı.
29 nisan sabah 8e sezeryan için gün aldık tabi kızım o zamana kadar kendi gelmek istemezse. O tarihte 39+1 oluyorum.
Kuzum iyi bari.. kadin alman iyi olmus. Ben de o tarz isler icin almistim. Riske atmamak lazim artik sona yaklstikYok kuzum camlara ve perdeleere dolap üstlerine kadın gelecek önümüzdeki hafta alicam inşallah
Kuzu daha yol var alır kilo zaten..Doğurmadan geldim kızlar kontrolden
Herşey yolunda çok şükür2950 olmuş kuzumun kilosu bana biraz az geldi 2 haftada 350gr almış. Suratım düşünce doktorumuzda ölçümlere çok takılma yerleri çok daraldı artısı eksisi olur 2500 geçtikten sonra korkma dedi. Sağlığı yerinde olsun en önemlisi o tabide ben en az 3000 olmuştur hatta geçmiştir diye düşünmüştüm Haftaya tekrar çağırdı.
29 nisan sabah 8e sezeryan için gün aldık tabi kızım o zamana kadar kendi gelmek istemezse. O tarihte 39+1 oluyorum.
Nerdeeee o düşünceEn basiti çay içer misin bir bardak daha diyorum sana da yazık üzülüyorum bu halde deyip yol yapıp ama bi bardak daha alırım diyorO kadar düşünüyosun madem kalk al
40+4 olduk canım perşembe günü yatışım yapılacak %90 sezaryen olacak40 haftayı geçmiştin dimi canm sen? Ne kadarliksin tam olarak ne diyor doktor
Canı cehenneme dengesiz ailesinin problemleriyle bizimle ilgilenmez oldu ona rağmen sesimi cikarmiyorum.iki aydır hep onun ailesinin problemleri konuşuluyor evimde yinede bosver dedim.benim oglanla doğacak bebeğe bi atkiyla şapka yapiyim diye ipciye gittik güneş vurmuş arabada buna nerede kaldın diye bana bagriyor ben bencilmisim açtı ağzını bende ona bağırdım oğlum arabada sesini çıkarmıyor arka koltuğa geçti aldiklarimi düzeltmek için çocuk bağırdı diye korkuyor alışık değil hiç ben hepten cikdirdim ben herşeye ben hamileyim diyormuşum Allah'ın cezası kendi bı başı agrir 10 gün yatar nazlanir.bu erkek milletine yaranilmaz ne halleri varsa görsünler kendi ailelerinin yalakası olmuş hepsi.cok.sinirlerim bozuk yeminle ağladım yeter diye bağırdım annem yakın olsa vallahi çeker giderim kalsın tek başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?