Ne biliyim canım annem 3500 falan olur o zaman doğuma kadar dedi anca işte dedi doktorumuz. Benim beklenti fazlaydı sanırım canı içinde olsun sağlıkla doğsunda Allahın izniyle dışarıda şişirim ben kızımıKuzum eksisi artisi olmasa bile kilosu gayet iyi ki.. doguma kdr 500 gr daha alir rahat baya var cunku.. senin niye sezeryandi ki kuzu ben kacirmisimdir kesin soylediysen daha once
Hayirlisi olsun hakkinizda insallah cnm.
Sizde yine işler taraf değiştiriyormuş, bizde hep aynı eşim hiçbişey yapmıyoriş yapmayı bırak bana iş çıkarmasın yeter
Kaderdaşım selam
Aynı duyguları ve düşünceleri paylaşıyoruz
Kız sen benim kocamı yerdiğime bakmaBizde de normalde her şeye ben yetişmeye çalışırdım ama hamileyken genel olarak elinden geleni yaptı sağolsun
Ama tabi uyuzluk yaptığı zamanlar da çok oldu
Kaynanamın tembel ve bencil olmasına sinir oluyorum ama onun bu huyları sayesinde eşim kendi işini kendi yapmaya alışmış
Üç buçuk yıllık evliyiz, maşallah daha benden bir bardak su istemiş değil
Benim çalışmadığım zamanlarda bile yemekten sonra çayı ben koyarsam o da meyveyi Soyar doğrar hazırlayıp getirirdi
Sonra da tabakları yıkayıp kaldırırdı
Ama son zamanlarda içtiği gazozun şişesini yediği çerezin tabağını sabah arkasından ben topluyorum
Ne biliyim canım ya ben iri yarıyım birazKuzu daha yol var alır kilo zaten..
Bir doktordan dinlemiştim bende ayni şekilde 2500 kilo olan bebek normal kilosundadır demişti aynı doktorun gibi. Hadi bakalım tarihiniz hayırlı olsun boğa bebesi olacak :))
Nerdeeee o düşünce
Arada benimde oluyor canım acıma,kızın kemiklerine bağlıyordum :)karnımın içi acıyor yine ya.
Enfeksiyon mu acaba
Oyy maşallah kavuşmuşsunuzKızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Enfeksiyon varsa canım birde sirkeli su kullan :)Benim ilk defa kulturde de ureme oldu. Valla ben agda yaptirmaya bagladim. Ztn kendim suphelenip idrar istemistim. Dun cikti kultur sonucu enfeksiyon varmis tahmin etttigim gibi. Aynen canm sen su ic bol bol. Bir de limon da damlat suyuna. Ben son zamanlarda onu da ihmal ettim.
Canım ultrason kilosu tuttu muyo
yoktu kuzum bebegim 3 kilo küçük bebek belki ondandir
Benim sempatim var boğaya yükselenim boğa ondan sanırım, birde sanatsal yönleri olur diye biliyordum o yüzden ama kısmet :)Ne biliyim canım ya ben iri yarıyım birazbabamızda öyle kızımdan da aynı performansı bekliyodum Normal doğum tarhimiz babamızın doğum gününe denk geliyor aslında o gün geleceğini bilsem beklicem de belli olmuyor bu kuzulara, ikinci bi boğayla napıcam hiç bilmiyorum
Maşallah canım senin eşin baya yardımcı oluyormuş sanaBizde de normalde her şeye ben yetişmeye çalışırdım ama hamileyken genel olarak elinden geleni yaptı sağolsun
Ama tabi uyuzluk yaptığı zamanlar da çok oldu
Kaynanamın tembel ve bencil olmasına sinir oluyorum ama onun bu huyları sayesinde eşim kendi işini kendi yapmaya alışmış
Üç buçuk yıllık evliyiz, maşallah daha benden bir bardak su istemiş değil
Benim çalışmadığım zamanlarda bile yemekten sonra çayı ben koyarsam o da meyveyi Soyar doğrar hazırlayıp getirirdi
Sonra da tabakları yıkayıp kaldırırdı
Ama son zamanlarda içtiği gazozun şişesini yediği çerezin tabağını sabah arkasından ben topluyorum
Canım can acımasından farklı bir acıma amaArada benimde oluyor canım acıma,kızın kemiklerine bağlıyordum :)
Enfeksiyondan da mı oluyormuş
Birde gün içinde 4 bardak su içtim yazmışsın hemen etkisini gösterir canım az su içmek aklında olsun
Oyy maşallah kavuşmuşsunuz
Rabbim sağ salim analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin
Darısı biz bekleyenlerin başına olsun ❤ en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz ☺
Enfeksiyon varsa canım birde sirkeli su kullan :)
Canım ultrason kilosu tuttu mu
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbİşin garibi kasılmamda yok
Söveceksiniz bana az kaldı
Sağol kuzum suya dikkat edeyim belki bir daha olmaz o his
İçin rahat etmiş oldu en azından canım ❤Benim de bugün kontrolüm vardı ama doğurmadan geldim merak etmeyin
Şu leke meselesini sordum baskı yapıyordur nişan değildir, Gününden erken gelecektir bu durumda dediKilosu 3200 civarı olmuş 38+2 deyiz. Nst de sancı en fazla 20 çıktı suyu da iyiymiş minik kuşumun.
Sıra beklerken suyu gelmiş bir Kadın geldi ay bir korktum gözlerim doldu bir tuhaf hissettim
Hepimize minimum acılı, sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olsun inşallah
Biraz fazla ayakta kaldık mı hemen artıyor bel ağrımız :)Bugün bel ağrım çok kuzum biraz da yürüdüm iyice arttı gibidinleniyorum şimdi. Genel olarak yolunda çok şükür
Kolay gelsin canım çok zorlamadan ufak ufak hallet işlerini ☺Baktım herkes bi temizlik havasında mutfağın camını sildim geldim
Arap sabunu demişti annem işe yarıyor gerçekten günde günde birer cam yapsam içim rahat olacak valla
Anldim kuzum. Tup bebeklerde evet genelde sezeryan istiyorlar.. saglik olsun kuzum ztn o da bir dogum sekli. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Bazen her sey normal giderken bile sezeryan oluyor.. ya da hep sezeryan deyip oyle bir oluyor ki normal dogum gerceklesiyor.. kestirmek cok kumkun degil. Akisina birakman en guzeli olmus.. tarih de belli. Nisan da doguracaksin kesin iste :))Ne biliyim canım annem 3500 falan olur o zaman doğuma kadar dedi anca işte dedi doktorumuz. Benim beklenti fazlaydı sanırım canı içinde olsun sağlıkla doğsunda Allahın izniyle dışarıda şişirim ben kızımı
Benim kızım tüp bebek kuzum tabiki normalde olabilir doğum yapmayı düşündüğüm doktorumuzda bu şekilde söylüyor ama tüp bebek doktorum bende yapsaydın doğumu ben kesinlikle sezeryan yapıyorum dedi. O öyle söyleyince herkes sezeryan yaptır risk alma vardır doktorunun bi bildiği diyor benimde açıkçası aklım karıştıen azından doktorumuzdan gününü alalım duruma göre bakarız yine dedim
Kız sen benim kocamı yerdiğime bakma
Çokta şey değil sadece üşengeç
Kuzum
Maşallah canım senin eşin baya yardımcı oluyormuş sanason zamanları saymazsak
Benim kayınvalidem hiçbişey öğretmemiş söylüyorum da kayınvalideme haklısın diyor ama hala aynı. Geçen onlarda lamba patlamış eşim değiştirmek için kalktı sen yapma elektrik çarpar baban yapar diyor
KuzumMini_mini yi enfeksiyon kapar burda diye kızıyla taburcu etmişler.
Anladığım kadarıylamelekci ve Chickennova da taburcu olmuş ☺
Geldi canım hayırlısıyla çok şükürmelike222 kız o zaman geldi mi ne çabuk
Şurda en fazla 1 hafta var.
Rabbim gönlüne göre verirde zamanında normal doğumla alırsın vuslatımızı kucağına.
Kuzum günün hayırlı olsun öncelikle ☺ nisanda doğurcam derken ucundan yakaladın gününüDoğurmadan geldim kızlar kontrolden
Herşey yolunda çok şükür2950 olmuş kuzumun kilosu bana biraz az geldi 2 haftada 350gr almış. Suratım düşünce doktorumuzda ölçümlere çok takılma yerleri çok daraldı artısı eksisi olur 2500 geçtikten sonra korkma dedi. Sağlığı yerinde olsun en önemlisi o tabide ben en az 3000 olmuştur hatta geçmiştir diye düşünmüştüm Haftaya tekrar çağırdı.
29 nisan sabah 8e sezeryan için gün aldık tabi kızım o zamana kadar kendi gelmek istemezse. O tarihte 39+1 oluyorum.
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım. İster vajinal olsun ister sezeryan sonuçu çook güzel olucak40+4 olduk canım perşembe günü yatışım yapılacak %90 sezaryen olacak
Senin devamlı tekrarlayan enfeksiyon vardı demi canım ben onu hepten unuttumCanım can acımasından farklı bir acıma ama6. Ayda yine olmuştu bu his enfeksiyon çıkmıştı yine
Şişem olmayınca su içmeyi unutmuşum bugün
Teşekkür ederim canım evet çok şükür rahatladımBiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbb
İçin rahat etmiş oldu en azından canım ❤
Güzel haberlerle gelmişsin minik kuşun kilosununda maşallahı var
Biraz fazla ayakta kaldık mı hemen artıyor bel ağrımız :)
Kolay gelsin canım çok zorlamadan ufak ufak hallet işlerini ☺
İnşallah canım bebişlerden pek girip yazamıyorlar. Bizde doğumdan sonra böyle olucaz anlaşılan ☺İnşallah kendiler de bebekler de iyidir
Bilmiyorum ki kuzumKızlar ya üç gündür benim sağ bacağım uyuşuyor, acaba bu da bir doğum belirtisi mi
Bugün daha çok hissettim uyuşukluğu
Kuzum işten aramışlar 3,5ta aradı servis beklerken, birşey olmamış gibi konuştu bende bozuntuya vermedim abartmayayım diyeHakkında en hayırlısı neyse o olsun canım. İster vajinal olsun ister sezeryan sonuçu çook güzel olucak
Senin devamlı tekrarlayan enfeksiyon vardı demi canım ben onu hepten unuttum
Eşin sabah sende kafa bırakmamıştır ☺
Şimdi nasıl durumunuz var mı bir adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?