2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canimm ya kiyamam cok cekmissin insallah bu bebis saglik getirir sana bir seyin kalmaz cok zor cok sutum olmasina ragmen birakacaktim artik o aci tarif edilemez ama sukur iyilesmeye baslayinca sabrettim aZcik daha

Kızlar ben internetten hesapladim ama yanlislik mi var bilmiyorum? son tarihim 18 temmuzdu. bebek 11+4 . doğum 25 Nisan hesaplıyor internet.
Bana yakın olanlar yazabilir mi?hesaplarda bi yanlislik mi var
Canım benim de son adet tarihi 15 temmuz. Dr 21 Nisan dedi. Bebeğimde bugün 12+6 da

Canım uygulamalar var ordan indirip baka bilşrsin birde özel kliniklerde ultrasyon kağıdının yanında da yazıyor tahmini doğum diye. Sen nisanda doğurcaksın gibi görünüyor

Evet siz nisan annesisiniz Benden bir hafta da öndesiniz.Ben 11+4deyim henuz.Doktorlar birsey soylemiyor.Son aylara dogru netlesir galiba.Hesaplara gore ben 25 nisan gibi görünüyorum. Bakalim nasip.

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim hanımlar

Ben haftalardır Mayıs annelerini takip ediyordum
Şimdi Nisan anneleri grubuna alışmam sanırım biraz zaman alacak

Haftalardır burda herkes birbirini tanımıştır, eminim çok güzel dayanışmalar olmuştur

Yeni katıldım aranıza ama umarım bana da mesajlarinizla destek olursunuz

Hoş geldin canım. Enteresan olmuş :) Doğumun mayısa denk geleceğini mi söylemişlerdi? :)

Hoş geldin canım. Enteresan olmuş :) Doğumun mayısa denk geleceğini mi söylemişlerdi? :)

Aslında bana kimse doğum tarihi ile ilgili bir şey söylemedi :)

Bir konuya yazmıştım son adet tarihim bu, doktor şu ilacı verdi gibi
Orda bir bayan Mayıs anneleri grubuna gel, daha çok cevap alırsın dedi ben de oraya gittim :)

Sonra baktım benim haftamla aynı olanlar Nisan anneleri grubunda
İlginç oldu gerçekten :)

Olsun, güzel bir anı olmuş :)) Ben de burada yazıp duruyorum ama içimden de martta doğuverirse diye geçmiyo değil :)) Bebekler zamanını beklemiyor ya genelde :))

Teşekkürler sana da geçmiş olsun. Parol ve minoset kullanıyoruz sadece öyle dedi ablam da
Canım merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Evet maalesef çok zor. Ayrıca normal şartlarda sadece parol ve minoset in plus olmayanınını kullanabiliyoruz. Ancak doktor zorunda kalınca veriyor. Örneğin ben de griptim ve çok öksürüyordum. Gittim kan tahlili verdim ve enfeksiyon çıktı kanda. Doktor iğne verdi. Enfeksiyon iğneden çok daha tehlikeli çocukiçin çünkü.. yani doktora muhakkak git canım. Nolur nolmaz. Dilerim basit griptir de bitkilerle geçer. Ama mesela benim tansiyonum da çok düşüktü. O yüzden nane limon da içme dedi. O da ekstra halsizlik yapar dedi. Ihlamuru da fazla tüketmemeye özen göster dedi. Yani yine de doktorun görmesinde fayda var cnm.

Kızlar ben de grip değil ama nezle oldum. Burun akıntısı, hapşırma ve halsizlik var bir haftadır. Dün iki bardak ıhlamur içtim. Ama kan inceltici özelliği varmış. Bir zararı olmamıştır değil mi?

Canım ben de yaparken böyle yapıyorum normalde hibiskus ve hatmi çiçeği de koyuyordum biRazda papatya bayılırım :) ama şimdi tam bu saydıklarını koyuyorum. Bir bardak iç canım. Ama hergün de içmemek lazımmış.

Olmamıştır canım kötü düşünme. Ama benim dahiliye doktorumda sırf ıhlamur ağırlıklı bir çay içmemeye özen göster demişti. Hafta da bir iç içersen ama başka şeylerde koy demişti. Elma ayva gibi :) sen de öyle yap istersen. Bağışıklık için iyi olur inş.

Hoş geldin :) sağlıkla alman dileğiyle inş.

İlk defa içtim canım hamilelikten sonra. Mecbur kalmadıkça içmeyeyim o zaman. İnsan her şeyden korkar hale geliyor. :)

İlk defa içtim canım hamilelikten sonra. Mecbur kalmadıkça içmeyeyim o zaman. İnsan her şeyden korkar hale geliyor. :)
Aslında şöyle ben normalde çok hasta olmam. Hep bu tarz çaylar yaparım okul açılınca bir başlarım. Güzel kış çayları içerim hep. Ve o yüzden bağışıklığımın iyi olduğunu düşünüyırum. Hamile olumca içemedim ve malesef bağışıklığım düştü. Bir de ben hala kustuğum için tam beslenemiyorum tabii onun da illa etkisi var. Ama sanırım bu haplar bitince yine haftada bir bitki çayı içmeyi planlıyorum. Böyle karıştırıp bol vitaminli bir çay. İğnelerdende yine iyidir bitkiler. Zararlı olanları içmemek lazım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…