Canım benim adet tarihimde 20 temmuz bugun 12+0 tahmini doğım 26 nisan gösteriyor yani senin 12+2 olman gerek suanGe c döllenme mi var cnm. 18 temmuz ise senin 12. Haftanın içinde olman gerek
Canimm ya kiyamam cok cekmissin insallah bu bebis saglik getirir sana bir seyin kalmaz cok zor cok sutum olmasina ragmen birakacaktim artik o aci tarif edilemez ama sukur iyilesmeye baslayinca sabrettim aZcik dahaKızlar bende bugün Dişçiye gittim sallanan disim için zaten kanal tedavisi yapılmıştı önceden dolgusu düşmüştü ihmal ettim korkudan ve kirildi dr un eline geldi bakarken ama köku kaldı onun için dogumdan sonra dedi çekilecek mutlaka dedi.Allahtan agri yok siniri alındığı için. @BellaCiao gözün aydın cnm.paşan bayagi belli.Lusi bende çok çektim göğüs ucundan tam 4 ay inanır gibi değildi.resmen acılar içinde emzirdim.zaten ben çok çektim çok sutum vardı o yüzden sut bezesi oldu resmen domates kadar şişkinlik oldu sut kanali m tıkanmış sonra dr gittim Ultrasyon felan çektiler sonra igneyle sütü boşalttı canlı canlı sonra 1 ay sonra tekrar oldu tekrar başka dr gittim o da aynı şekilde boşalttı sonra o gogsum sürekli agriyor kitle gibi birsey oldu 2 senedir o kitleden dolayi gezmedigim dr kalmadı Ultrasyon en sonunda emar yine sonuc yok ne olduğunu anlamadılar.sonra tip fakültesinde çok iyi bir Ultrasyon dr varmış ona gittim oda anlamadı ve mamografi dedi benim yaşım tutmuyor dedim rapor yazmam gerek dedi ve çekti sonra kireclenmeler gördü ve igne biyopsisi yaptı kireclenme olunca iyi olmuyormus sonra sonuç temiz çıktı ve 6 ay sonra cagirdi tekrar bende hamile kaldım şimdi dua ediyorum inş Emzirdigin de o ağrılar kireclenmeler kitleler geçer çok çektim çünkü çok sütlü luk hiç iyi değilmiş resmen taş gibi kızım Tutamıyordu azıcık sagiyor öyle veriyordum.ve emzirme sütyen i kesinlikle takmam birazda ondan olmus sut kanallarını tikiyormus bilginiz olsun gece gece başınızı agrittim. Öptüm hepinizi
Canım benim de son adet tarihi 15 temmuz. Dr 21 Nisan dedi. Bebeğimde bugün 12+6 daKızlar ben internetten hesapladim ama yanlislik mi var bilmiyorum? son tarihim 18 temmuzdu. bebek 11+4 . doğum 25 Nisan hesaplıyor internet.
Bana yakın olanlar yazabilir mi?hesaplarda bi yanlislik mi var
Canım uygulamalar var ordan indirip baka bilşrsin birde özel kliniklerde ultrasyon kağıdının yanında da yazıyor tahmini doğum diye. Sen nisanda doğurcaksın gibi görünüyor
Evet siz nisan annesisinizBenden bir hafta da öndesiniz.Ben 11+4deyim henuz.Doktorlar birsey soylemiyor.Son aylara dogru netlesir galiba.Hesaplara gore ben 25 nisan gibi görünüyorum. Bakalim nasip.
Cevaplariniz için çok teşekkür ederim hanımlar
Ben haftalardır Mayıs annelerini takip ediyordum
Şimdi Nisan anneleri grubuna alışmam sanırım biraz zaman alacak
Haftalardır burda herkes birbirini tanımıştır, eminim çok güzel dayanışmalar olmuştur
Yeni katıldım aranıza ama umarım bana da mesajlarinizla destek olursunuz
Hoş geldin canım. Enteresan olmuş :) Doğumun mayısa denk geleceğini mi söylemişlerdi? :)
Aslında bana kimse doğum tarihi ile ilgili bir şey söylemedi :)
Bir konuya yazmıştım son adet tarihim bu, doktor şu ilacı verdi gibi
Orda bir bayan Mayıs anneleri grubuna gel, daha çok cevap alırsın dedi ben de oraya gittim :)
Sonra baktım benim haftamla aynı olanlar Nisan anneleri grubunda
İlginç oldu gerçekten :)
Bende bugün korktugum testi yaptırdım hoş sonuçlar sonra çıkıcak dedi benim 17 nisan gözüküyor doğumum 13+4 günlük oldu an itibari ile çok çabuk büyüyolar.
Canım merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Evet maalesef çok zor. Ayrıca normal şartlarda sadece parol ve minoset in plus olmayanınını kullanabiliyoruz. Ancak doktor zorunda kalınca veriyor. Örneğin ben de griptim ve çok öksürüyordum. Gittim kan tahlili verdim ve enfeksiyon çıktı kanda. Doktor iğne verdi. Enfeksiyon iğneden çok daha tehlikeli çocukiçin çünkü.. yani doktora muhakkak git canım. Nolur nolmaz. Dilerim basit griptir de bitkilerle geçer. Ama mesela benim tansiyonum da çok düşüktü. O yüzden nane limon da içme dedi. O da ekstra halsizlik yapar dedi. Ihlamuru da fazla tüketmemeye özen göster dedi. Yani yine de doktorun görmesinde fayda var cnm.Teşekkürler sana da geçmiş olsun. Parol ve minoset kullanıyoruz sadece öyle dedi ablam da
Canım merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Evet maalesef çok zor. Ayrıca normal şartlarda sadece parol ve minoset in plus olmayanınını kullanabiliyoruz. Ancak doktor zorunda kalınca veriyor. Örneğin ben de griptim ve çok öksürüyordum. Gittim kan tahlili verdim ve enfeksiyon çıktı kanda. Doktor iğne verdi. Enfeksiyon iğneden çok daha tehlikeli çocukiçin çünkü.. yani doktora muhakkak git canım. Nolur nolmaz. Dilerim basit griptir de bitkilerle geçer. Ama mesela benim tansiyonum da çok düşüktü. O yüzden nane limon da içme dedi. O da ekstra halsizlik yapar dedi. Ihlamuru da fazla tüketmemeye özen göster dedi. Yani yine de doktorun görmesinde fayda var cnm.
Canım ben de yaparken böyle yapıyorum normalde hibiskus ve hatmi çiçeği de koyuyordum biRazda papatya bayılırım :) ama şimdi tam bu saydıklarını koyuyorum. Bir bardak iç canım. Ama hergün de içmemek lazımmış.Ihlamur ayva elma tarçın zencefil ve limonu kaynatıp kızım ve eşime içirdim. İkiside fena halde üşütmüş öksürüp duruyorlar. Bana henüz tam anlamıyla geçmedi. Bu yaptığım çayın bana bi zararı olurmu ki ?
Olmamıştır canım kötü düşünme. Ama benim dahiliye doktorumda sırf ıhlamur ağırlıklı bir çay içmemeye özen göster demişti. Hafta da bir iç içersen ama başka şeylerde koy demişti. Elma ayva gibi :) sen de öyle yap istersen. Bağışıklık için iyi olur inş.Kızlar ben de grip değil ama nezle oldum. Burun akıntısı, hapşırma ve halsizlik var bir haftadır. Dün iki bardak ıhlamur içtim. Ama kan inceltici özelliği varmış. Bir zararı olmamıştır değil mi?
Hoş geldin :) sağlıkla alman dileğiyle inş.Cevaplariniz için çok teşekkür ederim hanımlar
Ben haftalardır Mayıs annelerini takip ediyordum
Şimdi Nisan anneleri grubuna alışmam sanırım biraz zaman alacak
Haftalardır burda herkes birbirini tanımıştır, eminim çok güzel dayanışmalar olmuştur
Yeni katıldım aranıza ama umarım bana da mesajlarinizla destek olursunuz
Olmamıştır canım kötü düşünme. Ama benim dahiliye doktorumda sırf ıhlamur ağırlıklı bir çay içmemeye özen göster demişti. Hafta da bir iç içersen ama başka şeylerde koy demişti. Elma ayva gibi :) sen de öyle yap istersen. Bağışıklık için iyi olur inş.
Aslında şöyle ben normalde çok hasta olmam. Hep bu tarz çaylar yaparım okul açılınca bir başlarım. Güzel kış çayları içerim hep. Ve o yüzden bağışıklığımın iyi olduğunu düşünüyırum. Hamile olumca içemedim ve malesef bağışıklığım düştü. Bir de ben hala kustuğum için tam beslenemiyorum tabii onun da illa etkisi var. Ama sanırım bu haplar bitince yine haftada bir bitki çayı içmeyi planlıyorum. Böyle karıştırıp bol vitaminli bir çay. İğnelerdende yine iyidir bitkiler. Zararlı olanları içmemek lazım sadece.İlk defa içtim canım hamilelikten sonra. Mecbur kalmadıkça içmeyeyim o zaman. İnsan her şeyden korkar hale geliyor. :)
Hoş geldin :) sağlıkla alman dileğiyle inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?