2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ben de haftaici ikili test için gittim
Sonuçları bekliyorum
O yüzden biraz gerginim sanırım
Doktor her şey normal güzel dedi
Ama ben kendimce anlamlar çıkarıyorum
Yok doktorun yüzü değişti
Doktor ekrana bakarken duraksadı
Bir şey var bana söylemedi gibi düşünceler hep aklımda

Sanırım sonuçlar çıkana kadar da rahat olamicm

Kıyamam Allah yardımcın olsun, üç aydan sonra bulantılar azalıyormuş. Ben yaşamadığım için bilmiyorum canım.
Amin canım inşallah bakalım 3.5 aylık olucaz geçer artık inşallah.
İnşallah canım, bi de hareketlerini hissetmeye başlasaydık
Sanırım ben hissediyorum kaydığını ya da döndüğünü tarif edemiyorum ama

Bende öğrenemedim canım haftaya Çarşamba gibi dediler. Ama içim çok rahat. Çünkü sonuç önemli değil o benim her türlü kabulüm
PGunaydin herkese ben ikili test icin usg ölçümünu kagitta görmüştüm verdigim kan sonuclarinida hafta alacam ama e nabiz sisteminden baktim kan sonuclari cikmis hersey normal gözüküyor.Sizlerde ordan bakabilirsiniz kan sonuclarina

Teşekkür ederim canım ama ben yurtdışında yaşıyorum

Canım bence rahatlamalısın artık. Ense kalınlığını söylemedi mi? Onu duyunca rahatlamıştım ben. Yaşın da gençse düşünme başka şeyi. Benim yaşım genç ama kilo sorunum var, ondan biraz endişe etmiştim ama o da hiç etkilememiş sanırım sonuçları.

Günaydın arkadaşlar güzel ve mutlu bir haftasonu diliyorum hepinize

Grip in en etkili yöntemi dinlenmek aile hekimim bana grip ilaçla 7 günde yatarak da 1 haftada geçer demişti ben zaten bu yaşıma kadar hamilelik dönemi hariç hap içemediğim için ( hap fobim var yutamıyorum) benim için sorun yok ölsemde içmiyordum zaten bir kez bile başım ağrıdığında ağrı kesici içmedim yine hastalanırsam paşa paşa geçmesini beklicem

Hayır ense kalınlığı ile ilgili bir şey söylemedi
Her şey normal dedi sadece

29 yaşındayım genç sayılırım herhalde :)
Doğumda 30 olmuş olcm
53 kiloyum

Doktor sonuçlar çıkınca olumsuz bir şey olursa gelirsin
Bir sorun olmazsa bir ay sonra gel dedi

Hadi gelmiş geçmiş olsun canım,kalanı ilerde inşallah ağrı sızı yapmaz doğumdan sonra o derttende kurtulursun :)

Ayni yastayiz ilk gebelik mi?

Kizlar biliyorum coook erken ama sanki bazen kimilti hissediyorum yaaa. Cok ilginc ama sanki bebisimin hareketi. Ilk gebeligimde 19. Haftada hissetmistim
Bende de oluyor ama nasıl bir his olduğunu bilmediğim için emin de olamıyorum özellikle sabah ilk uyandığımda çok oluyor. Gaz falan değil onu ayırt edebiliyorum rahim büyüyormuş onu hissediyorum belki de bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…