2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım valla doktora da sorsak çevreye de sorsak çok erken. Ama ben çok eminim. O küçücük canın ufak kıpırtılarını hissediyorum. İlk hamileliğim benim de. Ama bildiğin tam göbek deliğimin hafif sağ alt tarafında arada hissettiğim bir kıpırtı var. Gaz hareketliliğini dışarıdan biri de elini koysa şuan hisseder. Ki biz de çok rahat ayırt edebiliriz yani o kdr da şey değiliz heralde
Bilmiyorum ben çok eminim nedende hatta sabah uyumayı denedim kalktıktan sonra biraz baktm kıpırtılar hissediyorum uyumadım. Kahvaltımı yaptım acıktı heralde dedim

Ayy şanslısın o zaman canım. Ben hiçbir şey hissedemiyorum. Her yerde 18.haftada hissedilmeye başlanır yazıyor. Daha 4 haftam var. :)
Valla benim ablam da bu dönemlerde hissetmişti çevre hep gazdır muhabbeti yapıodu. Ama ona da anlattım. O da demekki sen de hissediyorsun dedi :) ki bunu en iyi asil bariz hareketlerini hissedince diceksin ki evet o hissettiklerim de bebisimmis diceksin :) ben de oyle tahmin ediyorum bakalim

Biri bana söylese ben de erken derdim ne yalan söyleyim ama böyle arada kayma gibi titreme tarzı bir şey hissediyorum bebişin olduğu yerde ve daha önce hiç hissetmediğim bir şey bu

Biri bana söylese ben de erken derdim ne yalan söyleyim ama böyle arada kayma gibi titreme tarzı bir şey hissediyorum bebişin olduğu yerde ve daha önce hiç hissetmediğim bir şey bu
Ay evet titremede mantikli bir tasvir bak. Tam anlatilabilecek br sey degil gercekten. Arada icimden bir balik geciyormus gibi hissediyorum arada da dedigin gibi titresim
Gibi bir sey.

Ay evet titremede mantikli bir tasvir bak. Tam anlatilabilecek br sey degil gercekten. Arada icimden bir balik geciyormus gibi hissediyorum arada da dedigin gibi titresim
Gibi bir sey.
Aynı benim de öyle işte balık geçiyormuş gibi oluyor neyse biz bebişlerimiz diyelim iyi geliyor öyle düşünmek

Bence onlar bize dokunuyor kizlar kim ne derse desin

Merhabalar sizlerin şükür bulantı haricinde bi rahatsızlığınız yok sanırım ama benim sürekli karnım ağrıyo ozelllike ayakta fazla kaldigim zaman ve günüm gectiginden beri lekelenmem var drlar hersey normal dio benim gibi sıkıntı yasayan yok sanırım diğer gebeliklerimde hic böylesi seylerle karsilasmamistim bu arada 12 haftaligim

Lekelenme için bir şey vermediler mi ? İğne,ilaç ?

Verdiler kullandım ama dun itibariyle biraktim 12 haftadan sonra kullanilmiyormus bir doz da iğne vuruldum ama hiçbiri fayda etmiyo azar azar devam ediyo is yaparsam çoğalıyor cok tedirgin oluyorum ister istemez
Bol bol dinlen o zaman iş falan yapma yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…