2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Teşekkürler. Bugün daha iyiyim. Kötü olsaydım sabahtan gidecektim dr a. Çünkü dediğin gibi başka şeyler çıkabilir.

Verdiler kullandım ama dun itibariyle biraktim 12 haftadan sonra kullanilmiyormus bir doz da iğne vuruldum ama hiçbiri fayda etmiyo azar azar devam ediyo is yaparsam çoğalıyor cok tedirgin oluyorum ister istemez
Eğer rahimde kanama alanı yoksa büyük ihtimal Rahim ağzında yara vardır lekelenmen bundan kaynaklıdır, benimde en başından beri oluyordu rahimde kanama odağı yok sıkıntı yok dediler ama geçmedi en son fitil kullandım geçti lekelenmem

Kizlar biliyorum coook erken ama sanki bazen kimilti hissediyorum yaaa. Cok ilginc ama sanki bebisimin hareketi. Ilk gebeligimde 19. Haftada hissetmistim
Benim ilk gebeligim . Bugün sabah karnimda bisi kimildadigini hissettim. Uyandım bi anda. Ama emin olamadım. Acaba karnım mi guruldadi da bana öyle geldi dedim sonra belki de bebişdi kim bilir

Rahim agzinda yara var mi yok mu bilmiyorum ama verdigi ilaci agiz yolundab degilde fitil gibi kullanmami istedi o sekilde kullandim ama yine devam etti

Biri bana söylese ben de erken derdim ne yalan söyleyim ama böyle arada kayma gibi titreme tarzı bir şey hissediyorum bebişin olduğu yerde ve daha önce hiç hissetmediğim bir şey bu
Aynen ben de hissediyorum geçen haftadan beri hareketlerini, tabi gün içinde ara ara çok nadir yani , kızımda ilk kez 16.17. Haftalarda hissetmiştim , ikincide daha erken hissettim, uzandığımda elimi tam bebeğin üstüne koyduğumda da hissedebiliyorum çok güzel

Benim ilk gebeligim . Bugün sabah karnimda bisi kimildadigini hissettim. Uyandım bi anda. Ama emin olamadım. Acaba karnım mi guruldadi da bana öyle geldi dedim sonra belki de bebişdi kim bilir
Evet sabahları daha çok oluyor gerçekten bu his , bence acıktım anne kalk hadi diyorlar

benimde karin agrm var.En basndan beri oluyor.Bi oluyo bi geciyo ama var.

Kızlar sizin karınlar ne durumda? Ben kilo olarak iki kilo aldım 14. Haftadayım fakat karnım baya çıktı artık anlaşılıyor
Canm benim karnim yok ya.yemek yiyince çıkiyor ama sonra geri gidiyor. Bende bir buçuk kilo aldm.ama yeni 12. haftaya gireceğiz. Belki bir iki haftaya belli oluruz.İstiyorum bende göbüş:)

İnan gece 4 buyana ayaktayım.mide bulantısı yüzünden.mahfoldum safra çıkartıyorum artik
İnşallah biran önce geçer canım bulantıların, bendede tam tersi oldu sabaha karşı 5te anca uyuyabildim 10da kalktım gözlerimde ağırlık var ama uyuyamıyorum

Kızlar sizin karınlar ne durumda? Ben kilo olarak iki kilo aldım 14. Haftadayım fakat karnım baya çıktı artık anlaşılıyor
Benimde çoook çook ufak bi göbek çıktı ama gebelikten önce bi ara 65 kiloydum diyet yaptım 58le hamile kaldım.
O araki göbekli halim gibi geliyo gözüme :)
Şuan 55 kiloyum 3 kilo verdim

Benimde çoook çook ufak bi göbek çıktı ama gebelikten önce bi ara 65 kiloydum diyet yaptım 58le hamile kaldım.
O araki göbekli halim gibi geliyo gözüme :)
Şuan 55 kiloyum 3 kilo verdim
Benim de minnak bir göbüşüm var sanki artık en azından o dümdüz hali kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…