2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım çok fazla değil mi 6 tüp hamile biri için? Bebeğin kana ihtiyacı var sonuçta.
Ben tok verdim diye hatırlıyorum keseyi görmeye gittiğimizde istersen tahlilleri de yaptılaralım dedi yaptırdık hazırlıklı gitmedim ama emin değilim benden de 6-8 tüp gibi bir şey aldılar, alırken de bebeğe hiçbir zararı olmayacak bu kadarcık kanın merak etme dedi hatta

Benim sat 23 tenmuz dr da ay sonu ya da 1 agustos sole dedi

Lusi . Benim doğumum 16 nisan. Yarın kontrol var. Saklamazsa cinsiyeti de öğrenecez.

Ilk sayfadaki tum bilgileri verirsen listeyi duzenledigim de seni de eklerim tatlimm yarin guzel haberlerle gelin insallah
Sizin ki belli oldumu ben Yarın gidecem cinsiyet için. Kendini saklama ihtimali varmı diye meraklanmiyor degilim

Ben omlet bile goresim yok da oglana sabahlari mecbur yapiyorum iste
Et balik da yiyemiyorum aksi gibi köfte yedim gecen gun uzun zamandan sonra devami da gelir insallah
Bende eti çok yiyemiyorum ama işyerinde çıkınca aç kalmamak için yiyorum. Balık geçen hafta aldık yedim Salı günü de yemekhanede varmış yerim sanırım.köfte yemeye korkar oldum şarbon yüzünden. Ama yarın bir kilo kıyma alıp yapayım da dolaba atayım diyordum. Çünkü kızım et yemiyor en azından köfte yiyor onu yesin.

Sadece toxoplazma yı yaptırıcam canım. Tiroide falan daha önce bakılmıştı. Senin dediğin bir sayfa olanı tedaviden önce yaptırmıştım ama o zaman da 3 tüp yeterli olmuştu.
Neden onu yaptırıyorsun canım? Bana yapılmamıştı doktora sordum biz onu listemizden çıkardık gerekli görmüyoruz dedi

Neden onu yaptırıyorsun canım? Bana yapılmamıştı doktora sordum biz onu listemizden çıkardık gerekli görmüyoruz dedi

Canım ben de çok ikilemde kaldım. Benden hiç istemediler, normalde gebelik başında yapılıyormuş. Buradaki çoğu kişi de yaptırmış. Allah korusun bu enfeksiyon varsa bebeğe geçtiyse bir şekilde tedavisi varmış erken teşhis edildiğinde. En son kontrolde doktora sordum mutlaka yaptır dedi. Ben de içim rahat etsin diye yarın sağlık ocağında yaptırayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…