2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Vallahi ne olduğumu anlayamadım, ne müdahil olacağım canım, genel olarak kendi fikrimi söyledim. Yoksa bana ne kimin ne aldığından :) Teşekkür ederim düşünceli arkadaşım

Dosya yukleye tikliyorum ama bisey cikmiyor. Aslinda eski uyeyim daha once resim eklemistim

Aynen bizde de var beşik iki tane bebek arabası. Prenses dediğin şu küçük tahta beşikler mi? Ben de onları çok seviyorum ama pahalı geliyor. O kadar para verip 6 ay gibi bi süre kullanmak gereksiz geliyor.
6 aymı kullanılıyormuş ben de onlara heveslenmiştim yatak odasına

Aynen bizde de var beşik iki tane bebek arabası. Prenses dediğin şu küçük tahta beşikler mi? Ben de onları çok seviyorum ama pahalı geliyor. O kadar para verip 6 ay gibi bi süre kullanmak gereksiz geliyor.
Ben prenses beşikle next2me arasında kaldım. Prenses beşik çok hoşuma gidiyor ama diğeri de daha kullanışlı gibi sanki.

Canım ben beşik konusunda karar verdim şu ara arayış içindeyim.
Bebek arabasının modeline karar veremiyorum
chicco lite way modeli kullanıp memnun olmayan görmedim :) şimdiki aklım olsa kesinlikle baston alırdım. Önce Kraft dini aldım ama sonra kızım 1 yaşını doldurunca baston aldım çok kullanışlı :)

Eki Görüntüle 2198779
Yeleği bitirdim kızlar fakat dikmedim daha
Foto deyince aklıma geldi :))
Yaa kuzum çok güzel olmuş. Bu arada ben motifleri tek tek örüyordum battaniyede. Haftasonu annem geldi. Dedi bütün yap sonra yan yana birleştiriirz. Her parçayı tek tek birleştirmek zor olur dedi. Şimdi ben de böyle yapıyorum.

Eklentiler

• D758A8E0-3DEC-4472-AC1F-EC557FBAA560.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 52

Sana katılıyorum canım birden almaktansa parça parça ve kampanyalı almak çok daha iyi birbirimizi haberdar edelim kampanyalardan

Sana katılıyorum canım birden almaktansa parça parça ve kampanyalı almak çok daha iyi birbirimizi haberdar edelim kampanyalardan
Ben daha tam takip etmeye başlayamadım yakında kafamda birşeyler oturdukça inşallah herşeyi takip ederim.
Çeyiz düzerkende böyleydim ben Ama yine ıvır zıvır şeyler en sona kalmıştı hep. Eve girince aa aklımıza nasıl gelmedi bu dediğimiz o kadar şey oldu ki. Aynısı bebiş meselesinde olmaz inşallah. Ben denk geldikçe kampanyaları yazmaya çalışıyorum.

Bir de bebek arabasında o sürülürken tutulan yerin iki tarafa da dönmesi çok iyi olur diyorlar. Hani çocuk seni görmediğinde hzuursuzlanmasın diye çocuğun olduğu tarafada çevrilenilmesi lazımmış
Ben o özelliği ısrarla aramıştım ama çokta önemli değilmiş :) ama tentesi tamamen kapanmalı ve hafif olmalı bence.

Sen bir daha ne zaman gideceksin canım ya. Merak ediyorum seninki ni de:) bir öğrenemedik biz he insan merak ediyor.
Ben öyle düşünüyorum. Sonuçta çocuk ayağa kalkmaya başlayınca tehlikeli olur onlar.
Ay çok doğru hiç düşünemedim:/ ama çok tatlışlar ya. Neyse alternatif bir şey bakmak lazım bakalım. Benim yatak odam çok küçük. Şöyle en azından 1.5 2 yaşına kdr yatabileceği minnak bir şey istiyorum:) bakalım.

O minnaklarda uzun süre yatmıyorlar Canım :) park yatak al bence. Ben kızıma park yatak almıştım çok memnundum. Hem hafif olduğundan altını rahat rahat sil süpür :)

6 ya da 7 kasım canım kısmet olursa :) sırf meraktan dediğin gibi yoksa hiç önemli değil cinsiyeti

O minnaklarda uzun süre yatmıyorlar Canım :) park yatak al bence. Ben kızıma park yatak almıştım çok memnundum. Hem hafif olduğundan altını rahat rahat sil süpür :)
Park yatakta da yegenim yatmadi mesela normal besiginde yatiyor park yataga gelince durmuyor. Ondan dolayi bir onyargi oldu niyeyse. Ama dedigin gibi cok mantikli. Bir de sonra topla kaldir dimi:)

Mecburen yer tutacak şeyleri en sona bırakocam canım ev meselemiz var taşınma durumumuz var ama ev yok şuan ortada :/ takmamaya çalışıyorum bebeğimde streslenmesin diye her şey olacağına varıyor çünkü... evlenirken hiç zorlanmamıştım inşallh bebişin eksiklerini de güzelce halledebilirim

Sizin hormonlarınız olduğu kadar benim de hormonlarım var. Kendi adıma hiçbir şey almadığım ve almaya çekindiğim için yazdığım masumane mesajı böyle sert cümlelerle cevaplayarak şu an beni çok üzdünüz. Şurda akşamdan akşama girip birkaç kelam edeyim benimle aynı durumda olanlarla, kafam dağılsın derken daha da üzülüp kırıldığımı fark ettim. Ben bir şeye müdahil olmayayım bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…