- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
:) evet baya gerilmişsiniz hormonlarin etkisiyle. Arkadasda mudahil olmak icin yazmamıştır belki sadece fikir amacli yazmista olabilir siz nasil böyle seyleri okuyunca geriliyorum yazmisimiz oda bence sizi yazduginiziv okuyunca gerilebilir o yüzden rahat olun Rabbim ne dilerse o olur İnsallah burdaki bütün anneler saglikla kucagina alir bebegini
6 aymı kullanılıyormuşAynen bizde de var beşik iki tane bebek arabası. Prenses dediğin şu küçük tahta beşikler mi? Ben de onları çok seviyorum ama pahalı geliyor. O kadar para verip 6 ay gibi bi süre kullanmak gereksiz geliyor.
Ben prenses beşikle next2me arasında kaldım. Prenses beşik çok hoşuma gidiyor ama diğeri de daha kullanışlı gibi sanki.Aynen bizde de var beşik iki tane bebek arabası. Prenses dediğin şu küçük tahta beşikler mi? Ben de onları çok seviyorum ama pahalı geliyor. O kadar para verip 6 ay gibi bi süre kullanmak gereksiz geliyor.
chicco lite way modeli kullanıp memnun olmayan görmedim :) şimdiki aklım olsa kesinlikle baston alırdım. Önce Kraft dini aldım ama sonra kızım 1 yaşını doldurunca baston aldım çok kullanışlı :)Canım ben beşik konusunda karar verdim şu ara arayış içindeyim.
Bebek arabasının modeline karar veremiyorum
Ben öyle düşünüyorum. Sonuçta çocuk ayağa kalkmaya başlayınca tehlikeli olur onlar.6 aymı kullanılıyormuşben de onlara heveslenmiştim yatak odasına
Yaa kuzum çok güzel olmuş. Bu arada ben motifleri tek tek örüyordum battaniyede. Haftasonu annem geldi. Dedi bütün yap sonra yan yana birleştiriirz. Her parçayı tek tek birleştirmek zor olur dedi. Şimdi ben de böyle yapıyorum.
İnşallah canım ama bazı konuların dışına çıkamıyoruz sürekli mide bulantısı halsizlikten bahsedecek değiliz ya :) Ne güzel biraz cicili bicili şeylerden bahsetsek güzelliklere şarj olsak fena mı
Banada kuzenlerim hep öyle söylediler sonradan insan çok ağırlaşıyormuş. Bakalım zaten tutup herşeyi şimdiden alacak değilim ama uyguna alabilecekken niye sonradan kazık fiyata alayım düşüncesindeyim benNe denk gelirse artık
Ben beyaz bulursam banyo setinin beyazını alırım diye düşündüm. Yeşilden pek hoşlanmıyorum zaten ben nedense
Ellerine sağlık canım ben düz atkıdan başka bir şey öremiyorum keşke bilseydim
Ben daha tam takip etmeye başlayamadım yakında kafamda birşeyler oturdukça inşallah herşeyi takip ederim.Sana katılıyorum canım birden almaktansa parça parça ve kampanyalı almak çok daha iyi birbirimizi haberdar edelim kampanyalardan
Ben o özelliği ısrarla aramıştım ama çokta önemli değilmiş :) ama tentesi tamamen kapanmalı ve hafif olmalı bence.Bir de bebek arabasında o sürülürken tutulan yerin iki tarafa da dönmesi çok iyi olur diyorlar. Hani çocuk seni görmediğinde hzuursuzlanmasın diye çocuğun olduğu tarafada çevrilenilmesi lazımmış
Sen bir daha ne zaman gideceksin canım ya. Merak ediyorum seninki ni de:) bir öğrenemedik biz heBir şey olmaz kuzum Allah’ın izniyle :) ben önce liste yapmayı düşünüyorum sonra da marka araştırması ve fiyat araştırması yaparım. O zamana kadar da cinsiyet belli olursa ona göre yavaştan başlarım almaya :) şimdi almaya kalksam renkte de kararsız kalcam çünkü
Ay çok doğru hiç düşünemedim:/ ama çok tatlışlar ya. Neyse alternatif bir şey bakmak lazım bakalım. Benim yatak odam çok küçük. Şöyle en azından 1.5 2 yaşına kdr yatabileceği minnak bir şey istiyorum:) bakalım.Ben öyle düşünüyorum. Sonuçta çocuk ayağa kalkmaya başlayınca tehlikeli olur onlar.
Artık bulduğumuz modelleri atarız birbirimize. FikirleşirizBen o özelliği ısrarla aramıştım ama çokta önemli değilmiş :) ama tentesi tamamen kapanmalı ve hafif olmalı bence.
O minnaklarda uzun süre yatmıyorlar Canım :) park yatak al bence. Ben kızıma park yatak almıştım çok memnundum. Hem hafif olduğundan altını rahat rahat sil süpür :)Sen bir daha ne zaman gideceksin canım ya. Merak ediyorum seninki ni de:) bir öğrenemedik biz heinsan merak ediyor.
Ay çok doğru hiç düşünemedim:/ ama çok tatlışlar ya. Neyse alternatif bir şey bakmak lazım bakalım. Benim yatak odam çok küçük. Şöyle en azından 1.5 2 yaşına kdr yatabileceği minnak bir şey istiyorum:) bakalım.
6 ya da 7 kasım canım kısmet olursa :) sırf meraktan dediğin gibi yoksa hiç önemli değil cinsiyetiSen bir daha ne zaman gideceksin canım ya. Merak ediyorum seninki ni de:) bir öğrenemedik biz heinsan merak ediyor.
Ay çok doğru hiç düşünemedim:/ ama çok tatlışlar ya. Neyse alternatif bir şey bakmak lazım bakalım. Benim yatak odam çok küçük. Şöyle en azından 1.5 2 yaşına kdr yatabileceği minnak bir şey istiyorum:) bakalım.
Park yatakta da yegenim yatmadi mesela normal besiginde yatiyor park yataga gelince durmuyor. Ondan dolayi bir onyargi oldu niyeyse. Ama dedigin gibi cok mantikli. Bir de sonra topla kaldir dimi:)O minnaklarda uzun süre yatmıyorlar Canım :) park yatak al bence. Ben kızıma park yatak almıştım çok memnundum. Hem hafif olduğundan altını rahat rahat sil süpür :)
Mecburen yer tutacak şeyleri en sona bırakocam canım ev meselemiz var taşınma durumumuz var ama ev yok şuan ortada :/ takmamaya çalışıyorum bebeğimde streslenmesin diye her şey olacağına varıyor çünkü... evlenirken hiç zorlanmamıştım inşallh bebişin eksiklerini de güzelce halledebilirimBen daha tam takip etmeye başlayamadım yakında kafamda birşeyler oturdukça inşallah herşeyi takip ederim.
Çeyiz düzerkende böyleydim benAma yine ıvır zıvır şeyler en sona kalmıştı hep. Eve girince aa aklımıza nasıl gelmedi bu dediğimiz o kadar şey oldu ki. Aynısı bebiş meselesinde olmaz inşallah. Ben denk geldikçe kampanyaları yazmaya çalışıyorum.
Aynen kuzum. Muhim olan saglikli olmasi:) ben de haftaya devlete gidicem. Ikili testin sonucu icin bakalim o doktor bir sey diyecekmi cinsiyet icin.6 ya da 7 kasım canım kısmet olursa :) sırf meraktan dediğin gibi yoksa hiç önemli değil cinsiyeti
Ya ben böyle gördükçe nedense geriliyorum benim durumum herşeyi son 2 ayda almaya yetmeyeceği için başlıcam ben. Allah korusun Doğumda da bir sorun olabilir birşey olacaksa. O zaman herşeyi bebek doğunca alalım?
Sana ithafen yazıyor gibi oldum ama herkes ne yapmak isterse yapsın bu kadar da herşeye müdahil olmayalım bence. Kırdıysam özür dilerim tutamıyorum ben kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?