2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah canım Allah yardımcınız olsun.
Zor olur benim bile hala düzenim tam oturmadı.
Ama dediğin doğru herşey olacağına varır bazen ne kadar plan program yapsakta bazı şeyler tutmuyor.
herşey gönlümüzce olur inşallah.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık senin de canım
Aynen kuzum. Muhim olan saglikli olmasi:) ben de haftaya devlete gidicem. Ikili testin sonucu icin bakalim o doktor bir sey diyecekmi cinsiyet icin.
Öğrenirsin belki hadi hayırlısı bakalım

Amin kuzum inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun sen naaptın yerleşebildin mi? Yeni evine alışabildin mi?

Ben uzatmak istemiyorum ama hormonlarımı öne sürerek hiç bir cümle kurmadım başkalarının kurduğu cümleyi bana mal etmezseniz sevinirim. Sert kalıplar dediğinizde özür dileyerek bitirdim ve sizi hedef almadığımı da belirtmiştim.
Başka birşey demiyorum istediğiniz yerden almışsınız cümlelerimi. İyi akşamlar size.
Bundan sonra bu konuyla ilgili yorum yapmayacağım. İsteyen istediğini alsın, istemeyen almasın.

Canım cikolata yedim ama doktor doğuma gitti baya bekledim etkisi mi geçti ne oldu yine bacakları kapatmış

Evet etkisi geçmistir :) Ben de unuttum girmeye 5 dk kala yedim ilk baskta hareket etmedi sonra yerine ulaştı herhalde birden elleri ayakları oynatmaya başladı Erkekler erken gösteriyormuş kendini ya o yüzden doktor muhtemelen kız demiştir. Hayırlısı olsun :)

Amin kuzum inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun sen naaptın yerleşebildin mi? Yeni evine alışabildin mi?
Yerleştim canım ama mutfak dolaplarım daha küçük şimdiki. Eşyalarım sığmadı bir sürü şeyle uğraştım durdum.
Bazı şeyler üst üste gelir ya öyle bir dönemdeyim Allahtan aynı mahalle o konuda sıkıntı çekmiyorum.
Sizde gönllünüze göre bir yer bulursunuz inşallah. Oldum olası şu taşınma işlerinden nefret ediyorum hep iş çıkıyor.

Bana dr.um bi bulanti hapi verdi. Baya iyi bu hap. Daha once iki tane verdi bi etki etmedi degistirdi dr.um. sabah aliyorum bulantim olursa aksam bile faydasi oluyor

Normalde de ilaç kullanmayı hiç sevmediğim için kendimi alıştırmaya çalıştım. Onu da etkiler belki diye korkuyorum içmeye bütün gün yatıyorum çamaşır yıkamaktan bile nefret edicek hale geldim o kokular mahvediyor beni ama ha geçti ha geçicek diye sabrediyorum

Canım ben çıkartmıyorum başlarda bir iki kere çıkarttım şimdi gırtlağıma kadar geliyor ama çıkartmıyorum. Doktorum benden de idrar kültürü istedi. Bulantıdan dolayı değil de akıntım çok fazla. Günlük pet kullanmıyorum bakteri üretiyor daha çok diye. ama gunde en az 5 kere kilosunu değiştiriyorum . Bi de öyle bi sey ki değiştirdiğim an tekrar pisleniyor deliriyorum normalde hiç akıntım olmuyordu reglime 2 gün kala o kadar. İdrarını yaparken yanma oluyor mu dedi dr. yanma da yok sadece rengi mat ve sarı. bakalım haftaya yaptırıcam idrar testini..

Aman iyi canim. Tek sorun olmasin da sen yine de tedbirini almis ol. Insallah bulantilarimiz da biran once biter artik. Gercekten cok zormus.

Selam kızlar..
Size bir şey danışmak istiyorum, 12+1 de kontrolüm vardı, cinsiyet için dr erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum..
Kesin konuşmadı ama gülümsemesinden kız değil gibi anladım. Çok erken olduğu için bilemedim ama sizde cinsiyeti belli olan sonrasında değişen falan oldu mu acaba ?

İkea güzel canom ben genelde evim için de çeyizim içinde herşeyi ordan aldım

Bebek arabası bende 3lü model istiyorum da marka yok daha aklımda yavaştan araştırmaya başlıycam. Onun bile birsürü ayrıntısı var fren sistemi kumaşı katlanabilir olması falan tek tek bakmak lazım

Ben marka olarak chicco markasını düşünüyorum 3lü ve gri renkte olan modelini türkiyede 2500tl civarındaymış fransada 500 euro. Biraz pahalı ama en iyisi olsun istiyorum

Herkese genel bir fikir olsun diye ikea dan almayı düşündüklerim bunlar, şunu belirtmek isterim ki hepsi takım değil kendim böyle ayrı ayrı beğenip takım kurdum. Fikrim sabit değiştirmeyi kesinikle düşünmüyorum:

Beşik ve yatak, gardırop, komidin, küvet, alt değiştirme yastığı, mama sandalyesi.

Ve düşündüğüm bebek arabası 3lü.

Eklentiler

• A99F730A-DA48-4514-A9D9-13437148031C.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 53
  • E6233C3C-6C88-4460-B8D2-071EEC3B87C1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 8E1C2C3F-E9C6-4208-AD4C-D1BB9A46A950.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 0F27ADC3-41B8-43B3-858F-0EC490039FA6.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 55
  • CBB8E59E-1EA0-4BE0-982F-ACE30B843102.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 54
  • B7A473A4-1563-44C8-B608-F1E0D57D5302.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 0BA2DF45-6CD5-41BE-8A1C-7E464703DA17.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
  • D6A4225A-2F00-4F2A-82C0-36AEB8A428A6.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 40B35A73-DD2F-407B-BCD1-381C7F77A29F.webp
    11 KB · Görüntüleme: 51
  • 79DD9D68-5059-4DF2-80C4-B1E50F833597.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
  • C7E36AFB-49DD-4F13-90B4-5A273029911B.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 55
  • E52804CF-BCCF-4414-BEB2-409C97D4BDED.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 4AD25CCA-B397-44AE-A750-38BCC0F41C1F.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 54
Aynen bizde de var beşik iki tane bebek arabası. Prenses dediğin şu küçük tahta beşikler mi? Ben de onları çok seviyorum ama pahalı geliyor. O kadar para verip 6 ay gibi bi süre kullanmak gereksiz geliyor.
Evet o besikler bayiliyorum ama bi tarafim gereksiz oldugunu soyluyor heralde o tarafimi dinlerim

İyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah canım

Bu çok güzel olmuş eline sağlık canım Allah kullandığın eskittigin günleri nasip etsin. İnternette yapılış videosu falan var mı :) belki izlersem deneyebilirim

Ohoo alisveris fikirleri baslamiss. Ben ilk gebeligmde 7. Ayima kadar sadece 1 corap almistim. 7. Ayda tum eksiklerimi tamamladim. Bebek arabasini da dogumdan sonra 3 aylikken aldim. Aralikta dogum yaptim disari cikmayacagim icin dusunmedim ki gerek de duymadim. Inanin 900 e araba almistim sadece uyurken bindi. Bebekken bile. Halen binmez.... ama simdi cinsiyeti belli olsa da bisiler alsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…