Ha ben aldim prenses besik. 6 aydan sonra park yatak aldim. Simdikine de kullancam.tercih meselesi tabi ama. Bizim evde kalorifer yok kisin dogum yaptim yatak odamiz buzhane oluyordu. Klima yetersizdi bebek icin mayisa kadar oturma odasinda yattik o yuzden kucuk besik mantikliydi bizim icin.
Park yatakta da yegenim yatmadi mesela normal besiginde yatiyor park yataga gelince durmuyor. Ondan dolayi bir onyargi oldu niyeyse. Ama dedigin gibi cok mantikli. Bir de sonra topla kaldir dimi:)
Topladım bazanın altında duruyor mesela şuan :) benim sıpa yattı ama herkes farklı işte :) mobilya alan arkadaşlarım hiç memnun değiller ama yiğeninizde onu sevmiş kısmet bu işler :)
Herkese genel bir fikir olsun diye ikea dan almayı düşündüklerim bunlar, şunu belirtmek isterim ki hepsi takım değil kendim böyle ayrı ayrı beğenip takım kurdum. Fikrim sabit değiştirmeyi kesinikle düşünmüyorum:
Beşik ve yatak, gardırop, komidin, küvet, alt değiştirme yastığı, mama sandalyesi.
Beşik bence mutlaka sallanmalı ona dikkat ederim ben. Birde kesinlikle bu mama sandalyesi on numara :))) ben chicco poly aldım çok ağır ve çok yer kaplıyor temizliği zor. Arkadaşlarıma hep ikea önerdim alanlar hep memnun :))
Çok pahalı ama Türkiyede canım gerçekten. Ben yurtdışında olduğum için seçtim. Yani kur farkı var baya. Başka modellere bakar gönderirim fikir olsun diye
Topladım bazanın altında duruyor mesela şuan :) benim sıpa yattı ama herkes farklı işte :) mobilya alan arkadaşlarım hiç memnun değiller ama yiğeninizde onu sevmiş kısmet bu işler :)
Beşik bence mutlaka sallanmalı ona dikkat ederim ben. Birde kesinlikle bu mama sandalyesi on numara :))) ben chicco poly aldım çok ağır ve çok yer kaplıyor temizliği zor. Arkadaşlarıma hep ikea önerdim alanlar hep memnun :))
Ben sallanan beşik düşünmüyorum. İkea çok severim dediğim gibi evimi ikeadan dizdim çeyizimi bile tencere tava kahvaltılık yemek seti herşeyden ikeadan halılarım perdelerim bile
Çok pahalı ama Türkiyede canım gerçekten. Ben yurtdışında olduğum için seçtim. Yani kur farkı var baya. Başka modellere bakar gönderirim fikir olsun diye
Şimdi her şeye zam geldi zaten ucuz bir şey kalmadı ki canım. bakalım tabi daha uyguna aynı işlevde bulabilirsek boşuna o kadar para vermeye de gerek yok. Biraz araştırmak lazım
Kizlar bir defteriniz olsun,benim defter Halen duruyo kizimdan kilosu Herseyi ora yazmisstim. ,dr.soracaginiz sorulari , ne alincaksa ora yazin aldikca karalayin,simdiden arastirin fikriniz olsun Hersey cook pahali butcenizide belirlemis olursunuz, burda araba koltugu sart o olmadan cikarmiyolar hastaneden ,isterse arabaniz olmasin,emzik alinca bir kac cesit alin bebek her emzigi almiyo ,aklima geldikce yazarim,
İyiyim şükür canım yatma hazırlığı yapıyorum ben :) sen nasılsın ? Kanada’da yaşıyordun değil mi ? Sizin orada saat daha erkendir tabi :) İnşallah güzel sonuçlar alırsın sen de.
İyiyim şükür canım yatma hazırlığı yapıyorum ben :) sen nasılsın ? Kanada’da yaşıyordun değil mi ? Sizin orada saat daha erkendir tabi :) İnşallah güzel sonuçlar alırsın sen de.
Ben sallanan beşik düşünmüyorum. İkea çok severim dediğim gibi evimi ikeadan dizdim çeyizimi bile tencere tava kahvaltılık yemek seti herşeyden ikeadan halılarım perdelerim bile
Ben beşiği sallamak zorunda kaldığımda iyiki sallanan bi beşik almışım demiştim sürekli sallanarak uyuyan bi çocukta değildi kesinlikle ama ara ara lazım oluyırdu :)) ikeanın tahta beşikleride çok güzel bence de. Sanırım bende ikeacı olurdum ama yaşadığım yerde ikea yok
Herkese genel bir fikir olsun diye ikea dan almayı düşündüklerim bunlar, şunu belirtmek isterim ki hepsi takım değil kendim böyle ayrı ayrı beğenip takım kurdum. Fikrim sabit değiştirmeyi kesinikle düşünmüyorum:
Beşik ve yatak, gardırop, komidin, küvet, alt değiştirme yastığı, mama sandalyesi.
Mama sandalyesi ablamda bundan kullaniyor ve cok memnun. Diger mama sandalyelerinde ayak koyma yeri oluyormus. Ve cocuk ayaga kalktiginda basip one sarkabiliyormus ve tehlikeliymis. Bir arkadasim o tarz bir sey almisti sonra buna gecti o da cok memnun.ben de bundan alirim sanirim. Ikea nin urunleri evet guzel ama dolar euro cok yukseldigi icin burada cok pahalanmis ikea.
Bu çok güzel olmuş eline sağlık canım Allah kullandığın eskittigin günleri nasip etsin. İnternette yapılış videosu falan var mı :) belki izlersem deneyebilirim
Var canim. Ama tek bir motif olarak var. Ben onlari orerek ciktim ben sana tam halini de atayim. Sonunda nasil bir sey oldugunu da gor. Videoyu da popcorn yildiz modeli derseniz cikiyor. Kalpli olarak da yapilabiliyor.
Canım direk bu model değildi benimki Kraft Twist ti çok güzel görünüyordu oda travel sistemdi. Ama acayip ağırdı kurulumu ve üst kısım değişimleri o kadar zorduki hep erkek kuvveti istiyordu bagajda iskeleti çok yer tutuyordu. Bu aynısı olmasa da şöyle bir baktım iskelete takılma aparat yerleri veya tutma kısmı çok çok benziyor. Alacaksan mutlaka mağazada bir yokla öyle al . Ben çocuk bir yaşını doldurmadan tertemiz sattım arabayı o kadar zor gelmişti bana