2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Birde fikir olsun diye yazayım sadece herkesin ürün alırken beklentileri öncelikleri farklı herkesin fikri herkese uymuyor paylaşalım göz atalım belki ortak nokta çıkar işimize yarar. Nuna pepp luxx bebek arabası almıştı arkadaşım inanılmaz memnundu en hafif arabalardan kurulumu çok basit ve kaliteli güvenli bir markadan fiyatları da çok abartı değil hatta e bebek de kampanyası var şu an oda travel sistem e uygun bı aparat alıp anakucagi da takılıyor. Ben bu sefer ona kayıyorum biraz. Tek düşündüren ufak teker ön tekerlekler. O bı dezavantaj geliyor bakalim

Gunaydin kizlarrr.keyifler nasil.bebek alisverisi telasi baslamis masallah.erken biraz acele etmeyin hevesleniyorsunuz ama bakinin almayin bence.yine siz bilirsiniz tabi.

Bende deftere yazıyorum canım. Hem alacaklar listemi hemde her kontrolden sonra duygularımı bebeğimin gelişimini benim sağlımın eşimin bebişi görünce gördüğü tepki vs... biz de de araba koltuğu şart lakin zaten 3lü bebek arabasında modelinse arana koltuğu da var ilk 6-8ay o kullanılıyor

İkea yakın bana birde yurtdışında mobilyacı seçenekleri belli o yüzden genelde hep ikeadan alıyoruz

Kraft modeli güzel kaliteli ama ağır oluyor canım baxı modelleri

Evet maalesef kur farkı var bende zaten sadece ikeadan yani her yerde olan mağazalardan örnek gönderebiliyorum yurtdışında olduğum için

Gunaydin kizlarrr.keyifler nasil.bebek alisverisi telasi baslamis masallah.erken biraz acele etmeyin hevesleniyorsunuz ama bakinin almayin bence.yine siz bilirsiniz tabi.

Erken değil aslında herkesin bütçesi kendine farklı sonuçta çoğumuz 3 ayı bitirdik. Önümüzde 6 ay kalmış buda 6 maaş demek sadece. Her ay büyük bir parça alınsa en azından bütçemiz sarsılmaz. Bide birşey olacağı varsa olur önüne geçilmez alsan da almasanda. Kadere engel olunmaz o yüzden pozitif düşünelim her zaman

Aslinda burada da acibadem gibi hastaneler oto koltugunu gormeden cocugu taburcu etmiyorlar diye duymustum:) dedigin gibi o uclu setler o yuzden mantikli. Cocugun kilosuna gore 7-8 aya kdr kullanabiliyorsunuz. Sonra mecbur buyuk oto koltuklarindan almak gerekiyor haliyle.

Evet Fransada da taburcu etmiyorlar o koltuk olmadan. Burda ismy cosy diyorlar 3lü sete direkt var hem arabanın içinde kullanabiliyorsun hemde bebek arabasında çok pratik buluyorum ilk aylar için çünkü zaten almak zorundasın o yüzden en mantıklısı direkt takım almak diye düşünüyorum

Aynen kuzum zaten bir cok avrupa ulkesinde bizim gibi mobilyacilar olmuyor. O yuzden ikea bauhaus tarzi yapi marketlerden alisveris yapiliyor. Turkiye de de o kdar pahali olmasa efsane olacak ama
Saglik olsun bir sekilde halledilir gerisi insallah.

Buraya 3lü modelin bir kaç şeklinin fotosunu atıyorum.fikir olsun diye

Eklentiler

• BBBCA78F-C68C-4240-9A96-6E7F04098D24.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 6B57B366-1C68-4ECB-B908-2EE391B17E44.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 35
  • D1EEEFD3-DEE7-4A03-BC97-357995585525.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 41561AAF-9205-4126-A3EF-E1FB893AF39B.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 31
  • E9DEB6C8-8C17-45E8-83A9-36171727A579.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 42
Aynen kuzum zaten bir cok avrupa ulkesinde bizim gibi mobilyacilar olmuyor. O yuzden ikea bauhaus tarzi yapi marketlerden alisveris yapiliyor. Turkiye de de o kdar pahali olmasa efsane olacak ama
Saglik olsun bir sekilde halledilir gerisi insallah.
Evet canım araştıra araştıra kaliteli ama uygun fiyatlı bulana kadar hergün araştırmak lazım buluncada hemen alınmalı hiç beklemeden

Ben de alirken oyle alicam ins bakalim. Senin su attigin modeli cok begendim. Bir de bizim araba kucuk. Sanki toplaninca baya az yer kaplayacak gibi. Yakindan bir bakmak lazim ona. Benim icin en onemli kosullardan biri de toplandiginda az yer kaplamasi. Yoksa bizim bagaja hayatta sigmaz

Evet küçük canım sığıyor ama sen ölçü al ve direkt mağazalarda dolaş orda katla ölç nolur nolmaz daha pratik olur

ben de programa son adet tarihimi yazdım 17 nisan çıkıyor 14hafta 1 günlük takvime göre
ultrason ölçümünde de 14 hafta 6 günlük çıkıyor ama bu fark doğum tarihini değiştirmez dedi doktorum çünkü hepimiz bir değiliz kimimizin boyu uzun kimimizin kısa bunun gibi düşün dedi canım sen takvimini takip et zaten o tarihte doğum olmuyor son haftalarda doktorun doğumun için tahminde bulunur o zamana kadar bu takvimlerden takip ediyoruz işte :)

imkanın varsa gidebilirsin tabi ama bana sorarsan 14 e kadar bekleyip gitsen daha garanti olur çünkü bebek uygun pozisyonda olmazsa yine göremez söyleyemez doktor ben ilk bebeğimde tıp merkezine gitmiştim 12-13 haftalarda görememişti boşa gitmiştim sonra yine devlette öğrenmiştim tam pozisyon yakalamıştı çünkü şimdikinde de tam pozisyonu yakaladığı için doktor görebildik canım

BellaCiao kuzum mobilya olarak seçtiklerine bayıldım bende oda yaparsam öyle istiyorum zevklerimiz çok yakın. Gerçi düz sade mobilyalar ama çok asil duruyorlar benim gözümde nedense

Banada çok asil geliyorlar nedense canım. Bende düz model istediğim için İkeaya baktım burda pek mobilyacı seçeneği yok zaten maalesef ama sizin var sen kesinlikle araştır çoook uygun bulursun bu düz modelleri küçük mobilyacılarda mesala. Ama evet hayalım böyle sade bir oda su yeşili gri beyaz hafif turuncu tonlarda nötr renkler

Düşündüğüm oda tarzı :

Eklentiler

• AD499A40-79A3-4A84-9CEF-532DCA210A4D.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 64
  • AD67F59E-74B1-417B-B750-D167898EA857.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 29CE3A4F-CE68-41AB-A2AB-304D4D6780ED.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
  • F07D4F6A-980F-424D-829D-7B9AE4190AA1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
  • B7094209-E960-4345-A0D8-1F012C64D074.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 90D7CCA4-4782-4EAC-8CAE-F71FCDF04746.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 53911992-0166-4327-B894-4CFE03822124.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…