Kizlar bir defteriniz olsun,benim defter Halen duruyo kizimdan kilosu Herseyi ora yazmisstim. ,dr.soracaginiz sorulari , ne alincaksa ora yazin aldikca karalayin,simdiden arastirin fikriniz olsun Hersey cook pahali butcenizide belirlemis olursunuz, burda araba koltugu sart o olmadan cikarmiyolar hastaneden ,isterse arabaniz olmasin,emzik alinca bir kac cesit alin bebek her emzigi almiyo ,aklima geldikce yazarim,
Ben beşiği sallamak zorunda kaldığımda iyiki sallanan bi beşik almışım demiştimsürekli sallanarak uyuyan bi çocukta değildi kesinlikle ama ara ara lazım oluyırdu :)) ikeanın tahta beşikleride çok güzel bence de. Sanırım bende ikeacı olurdum ama yaşadığım yerde ikea yok
https://www.hepsiburada.com/kraft-switch-travel-bebek-arabasi-kirmizi-pm-HB00000AVWX bende bu modeli görmüştüm e bebekte fiyatida digerlerine göre daha uygun geldi ama kalite ve kullanimi nasildir bilmiyorum bi fikri olan arkadasimiz yazarsa sevinirim
Mama sandalyesi ablamda bundan kullaniyor ve cok memnun. Diger mama sandalyelerinde ayak koyma yeri oluyormus. Ve cocuk ayaga kalktiginda basip one sarkabiliyormus ve tehlikeliymis. Bir arkadasim o tarz bir sey almisti sonra buna gecti o da cok memnun.ben de bundan alirim sanirim. Ikea nin urunleri evet guzel ama dolar euro cok yukseldigi icin burada cok pahalanmis ikea.
Gunaydin kizlarrr.keyifler nasil.bebek alisverisi telasi baslamis masallah.erken biraz acele etmeyin hevesleniyorsunuz ama bakinin almayin bence.yine siz bilirsiniz tabi.
Aslinda burada da acibadem gibi hastaneler oto koltugunu gormeden cocugu taburcu etmiyorlar diye duymustum:) dedigin gibi o uclu setler o yuzden mantikli. Cocugun kilosuna gore 7-8 aya kdr kullanabiliyorsunuz. Sonra mecbur buyuk oto koltuklarindan almak gerekiyor haliyle.Bende deftere yazıyorum canım. Hem alacaklar listemi hemde her kontrolden sonra duygularımı bebeğimin gelişimini benim sağlımın eşimin bebişi görünce gördüğü tepki vs... biz de de araba koltuğu şart lakin zaten 3lü bebek arabasında modelinse arana koltuğu da var ilk 6-8ay o kullanılıyor
Aslinda burada da acibadem gibi hastaneler oto koltugunu gormeden cocugu taburcu etmiyorlar diye duymustum:) dedigin gibi o uclu setler o yuzden mantikli. Cocugun kilosuna gore 7-8 aya kdr kullanabiliyorsunuz. Sonra mecbur buyuk oto koltuklarindan almak gerekiyor haliyle.
Aynen kuzum zaten bir cok avrupa ulkesinde bizim gibi mobilyacilar olmuyor. O yuzden ikea bauhaus tarzi yapi marketlerden alisveris yapiliyor. Turkiye de de o kdar pahali olmasa efsane olacak amaİkea yakın bana birde yurtdışında mobilyacı seçenekleri belli o yüzden genelde hep ikeadan alıyoruz
Kraft modeli güzel kaliteli ama ağır oluyor canım baxı modelleri
Evet maalesef kur farkı var bende zaten sadece ikeadan yani her yerde olan mağazalardan örnek gönderebiliyorum yurtdışında olduğum için
Erken değil aslında herkesin bütçesi kendine farklı sonuçta çoğumuz 3 ayı bitirdik. Önümüzde 6 ay kalmış buda 6 maaş demek sadece. Her ay büyük bir parça alınsa en azından bütçemiz sarsılmaz. Bide birşey olacağı varsa olur önüne geçilmez alsan da almasanda. Kadere engel olunmaz o yüzden pozitif düşünelim her zaman
Evet canım araştıra araştıra kaliteli ama uygun fiyatlı bulana kadar hergün araştırmak lazım buluncada hemen alınmalı hiç beklemedenAynen kuzum zaten bir cok avrupa ulkesinde bizim gibi mobilyacilar olmuyor. O yuzden ikea bauhaus tarzi yapi marketlerden alisveris yapiliyor. Turkiye de de o kdar pahali olmasa efsane olacak ama
Saglik olsun bir sekilde halledilir gerisi insallah.
GünaydınGünaydin minnos anneler bebitoma iki parca cici aldim bakip bakip seviyorum cinsiyet kesinlessen renkli seyler de alicam
Eki Görüntüle 2198940
Bir de yenidogan bezimizi aldik malum iki katina cikmadan
Eki Görüntüle 2198935
Ben de alirken oyle alicam ins bakalim. Senin su attigin modeli cok begendim. Bir de bizim araba kucuk. Sanki toplaninca baya az yer kaplayacak gibi. Yakindan bir bakmak lazim ona. Benim icin en onemli kosullardan biri de toplandiginda az yer kaplamasi. Yoksa bizim bagaja hayatta sigmazEvet Fransada da taburcu etmiyorlar o koltuk olmadan. Burda ismy cosy diyorlar 3lü sete direkt var hem arabanın içinde kullanabiliyorsun hemde bebek arabasında çok pratik buluyorum ilk aylar için çünkü zaten almak zorundasın o yüzden en mantıklısı direkt takım almak diye düşünüyorum
Evet küçük canım sığıyor ama sen ölçü al ve direkt mağazalarda dolaş orda katla ölç nolur nolmaz daha pratik olurBen de alirken oyle alicam ins bakalim. Senin su attigin modeli cok begendim. Bir de bizim araba kucuk. Sanki toplaninca baya az yer kaplayacak gibi. Yakindan bir bakmak lazim ona. Benim icin en onemli kosullardan biri de toplandiginda az yer kaplamasi. Yoksa bizim bagaja hayatta sigmaz
allam ama cok guzellerGünaydin minnos anneler bebitoma iki parca cici aldim bakip bakip seviyorum cinsiyet kesinlessen renkli seyler de alicam
Eki Görüntüle 2198940
Eki Görüntüle 2198935
Kız ben alcam dedim benden önce davranmışsın iyi etmişsinGünaydin minnos anneler bebitoma iki parca cici aldim bakip bakip seviyorum cinsiyet kesinlessen renkli seyler de alicam
Eki Görüntüle 2198940
Eki Görüntüle 2198935
ben de programa son adet tarihimi yazdım 17 nisan çıkıyor 14hafta 1 günlük takvime göreBu arada sizinle muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüyor
Beklenen doğum tarihini size doktor mu söyledi
Ben gebelik tabiki için uygulama indirmistim
Oraya son adet tarihimi yazınca beklenen doğum tarihi 18 Nisan çıkıyor
Siz şuan tam olarak kaç hafta kaç günlüksünüz
Ben hala tam hafta gün hesaplamayı anlamıyorumuygulamadan bakıyorum ama doktorun dediğiyle uymuyor galiba
imkanın varsa gidebilirsin tabi ama bana sorarsan 14 e kadar bekleyip gitsen daha garanti olur çünkü bebek uygun pozisyonda olmazsa yine göremez söyleyemez doktor ben ilk bebeğimde tıp merkezine gitmiştim 12-13 haftalarda görememişti boşa gitmiştim sonra yine devlette öğrenmiştim tam pozisyon yakalamıştı çünkü şimdikinde de tam pozisyonu yakaladığı için doktor görebildik canımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Benim de geçen hafta ikili test kontrolum vardı
12+6 dedi doktor
Her şey normal çıktı çok şükür
Bir ay sonra gel dedi
9 Kasım'da gideceğim yani tekrar
Ama ben de cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum
Haftaya özele gitsem acaba cinsiyeti belli olmuş olur mu
Hem ozellerin cihazı devlete göre daha net gösteriyor diyorlar
BellaCiao kuzum mobilya olarak seçtiklerine bayıldım bende oda yaparsam öyle istiyorum zevklerimiz çok yakın. Gerçi düz sade mobilyalar ama çok asil duruyorlar benim gözümde nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?